Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı: 1 kase sütlü nesfit

Ara: 1 armut

Öğle: 1 kase çorba, 1.5 peynirli dukan krep (1 adetin malzemesinden çıkardım 1.5:)), 1 brdk ayran

Ara: 1 elma

Akşam: 1 kase çorba, 1 adet tavuk pirzola (derisiz), 4 yk makarna, 1 brdk ayran

Ara: 1 brdk süt

2 lt su

SPOR: leslie 1 mil + 10 dk shaking waist + 45 dk temizlik (cam silme, koltuk çekme vs. :)))

Menum

Sabah
3dilim ekmek,2sini ton balik ve peynirle sandivic yaptim,1 fincan yesil cay,2zeytin

Ogle
1kase sutle yulaf (gevregi diycem ama gevrek degil,daha az islenmis bisey:)

Aksam
Yarim karni yarik (patlicanlari kozledim) 2 yk bulgur pilavi (ekmek yerine bulgur yemek istiyorum,hem canim istedi )siCe gangisi tercih edeyim yemedim daha..

Spor
2saat yuzme ve suda egzersiz

Menun guzel olmus banu

teşekkür ederimmm :) ekmek yerine bulgur ye benceee ya :) pilavdan daha zararsız

Afiyet olsun canım sporunda mükemmel

Menun guzel olmus banu

Kubracim bugun yapmasaydin..ins belin ariza cikarmaz
Bence 1saat yuruyebilirsin:)
Canım o kadar heyecanlıydımki bekleyemedim inş cıkmaz bncede 1 saat yürümek mantıklı :)

Afiyet olsun canımmm yarn tartı günü bulgur iyi olmas sanki cnm ???
Yüzmek çok hoşşş...

Menun guzel olmus banu

Kubracim bugun yapmasaydin..ins belin ariza cikarmaz
Bence 1saat yuruyebilirsin:)

spor süper :) menüm için de teşekkür ederim ayrıca. bence bulgur pilavı ye ekmek yerine, pirinçten zararsız nasıl olsa.

Okul açılana kadar 1 saat yapabilirsin güzel olur.Kilo vermen hızlanır.

Afiyet olsun Banu güzel olmuş.

Afiyet şeker olsun Ferhan.Sporun çok güzel.

Menüm :
Sabah :
3 adet zeytin
1 haslanmış yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
Domates

Ögle :
Yoğurt

ara :
1 dilim karpuz

Akşam :
1 kase ezogeln çorbası
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 adet acıbıber tursusu
1 kücük tabak salata

Su : 2.5 litre olmuştur

Spor :
2.5 km yürüme /koşma

Afiyet olsun canım güzel olmuş.Turşuyu keşke başka zaman yeseydin diyecektim ama az yemişsin sorun olmaz.Bulgur,turşu gibi şeyleri özellikle perşembe günü tüketmeyelim ki vücudumuz su tutmasın.

Afiyet olsun canım güzel olmuş.Turşuyu keşke başka zaman yeseydin diyecektim ama az yemişsin sorun olmaz.Bulgur,turşu gibi şeyleri özellikle perşembe günü tüketmeyelim ki vücudumuz su tutmasın.
Teşekkürler
Turşudan su mu tutuo bilmiyordum :44:
Cok tursu dedniz ondan canm

sonunda senden adam gibi bir menü!! afiet olsun canım, bugün beğendim.süs biberi turşusu mu o yaaa? geçen anneme kçk bir kavanoz kurdurdum olmuş mudur ki P

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…