Dur akşam yemeğimi 7 olmadan yiyip yazaym ttlm :) meraklanma :)
Menun guzel olmus banu
Menum
Sabah
3dilim ekmek,2sini ton balik ve peynirle sandivic yaptim,1 fincan yesil cay,2zeytin
Ogle
1kase sutle yulaf (gevregi diycem ama gevrek degil,daha az islenmis bisey:)
Aksam
Yarim karni yarik (patlicanlari kozledim) 2 yk bulgur pilavi (ekmek yerine bulgur yemek istiyorum,hem canim istedi )siCe gangisi tercih edeyim yemedim daha..
Spor
2saat yuzme ve suda egzersiz
Kahvaltı: 1 kase sütlü nesfit
Ara: 1 armut
Öğle: 1 kase çorba, 1.5 peynirli dukan krep (1 adetin malzemesinden çıkardım 1.5:)), 1 brdk ayran
Ara: 1 elma
Akşam: 1 kase çorba, 1 adet tavuk pirzola (derisiz), 4 yk makarna, 1 brdk ayran
Ara: 1 brdk süt
2 lt su
SPOR: leslie 1 mil + 10 dk shaking waist + 45 dk temizlik (cam silme, koltuk çekme vs. :)))
Canım o kadar heyecanlıydımki bekleyemedim inş cıkmaz bncede 1 saat yürümek mantıklı :)Menun guzel olmus banu
Kubracim bugun yapmasaydin..ins belin ariza cikarmaz
Bence 1saat yuruyebilirsin:)
Menum
Sabah
3dilim ekmek,2sini ton balik ve peynirle sandivic yaptim,1 fincan yesil cay,2zeytin
Ogle
Aksam
Yarim karni yarik (patlicanlari kozledim) 2 yk bulgur pilavi (ekmek yerine bulgur yemek istiyorum,hem canim istedi )siCe gangisi tercih edeyim yemedim daha..
Spor
Menun guzel olmus banu
Kubracim bugun yapmasaydin..ins belin ariza cikarmaz
Bence 1saat yuruyebilirsin:)
Menum
Sabah
Ogle
Aksam
Spor
Okul açılana kadar 1 saat yapabilirsin güzel olur.Kilo vermen hızlanır.
Evet o kadar terledim sadece o kdar yakabildm bunu gördükten sonra çikolata vs kalorisi yüksek olanlara asla yaklaşmam ..
Zaten kilo almak çok kolay benn bugüne kadar hiç uyanmadım sanki hiç hissetmedm sürekli yedim birdenbire dank etti resmen :)
şimdi yakmak için ne kadar zorlanıyorum ah ah .. Hiç düşünmüyoruz ...
Bisikletide deneyecm :)
Koşu bandını :
Günde 30 dk mı günde 1 saatmi bnce okul açılana kadar 1 saat yapayım ?
Afiyet olsun Banu güzel olmuş.Kahvaltı: 1 kase sütlü nesfit
Ara: 1 armut
Öğle: 1 kase çorba, 1.5 peynirli dukan krep (1 adetin malzemesinden çıkardım 1.5:)), 1 brdk ayran
Ara: 1 elma
Akşam: 1 kase çorba, 1 adet tavuk pirzola (derisiz), 4 yk makarna, 1 brdk ayran
Ara: 1 brdk süt
2 lt su
SPOR: leslie 1 mil + 10 dk shaking waist + 45 dk temizlik (cam silme, koltuk çekme vs. :)))
Afiyet şeker olsun Ferhan.Sporun çok güzel.Menum
Sabah
Ogle
Aksam
Spor
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Turşuyu keşke başka zaman yeseydin diyecektim ama az yemişsin sorun olmaz.Bulgur,turşu gibi şeyleri özellikle perşembe günü tüketmeyelim ki vücudumuz su tutmasın.Menüm :
Sabah :
3 adet zeytin
1 haslanmış yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
Domates
Ögle :
Yoğurt
ara :
1 dilim karpuz
Akşam :
1 kase ezogeln çorbası
3 adet acıbıber tursusu
1 kücük tabak salata
Su : 2.5 litre olmuştur
Spor :
2.5 km yürüme /koşma
TeşekkürlerAfiyet olsun canım güzel olmuş.Turşuyu keşke başka zaman yeseydin diyecektim ama az yemişsin sorun olmaz.Bulgur,turşu gibi şeyleri özellikle perşembe günü tüketmeyelim ki vücudumuz su tutmasın.
Menüm :
Sabah :
3 adet zeytin
1 haslanmış yumurta
Domates
Ögle :
Yoğurt
ara :
1 dilim karpuz
Akşam :
1 kase ezogeln çorbası
3 adet acıbıber tursusu
1 kücük tabak salata
Su : 2.5 litre olmuştur
Spor :
2.5 km yürüme /koşma
sonunda senden adam gibi bir menü!!afiet olsun canım, bugün beğendim.süs biberi turşusu mu o yaaa? geçen anneme kçk bir kavanoz kurdurdum olmuş mudur ki P
bimden almştm hani küçük varya ondan :)
tamam süs biberi işte aboowwwwww :)) valla kalktım baktım anneminkiler de olmuş yrn kimse tutamaz beni hakkıyla 5 tane yerim. ztn acı olduğundan acaip metabolizma çalıştırıoooo :)
Canım tuzlu olduğu için su tutuyor.Yani çok tuzlu zeytin veya peynir vb. yesekte oluyorTeşekkürler
Turşudan su mu tutuo bilmiyordum :44:
Cok tursu dedniz ondan canm
Anladım canım dikkat ederim artıkCanım tuzlu olduğu için su tutuyor.Yani çok tuzlu zeytin veya peynir vb. yesekte oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?