Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kübra hemen bu resmi sil bakayım.Hatta alıntı yaparken bende sildim.Bak bugün kaçamak yapan olursa senden bilirim.Bu arada kızlar perşembe yani bugünkü menülere biraz daha dikkat edelim yarın tartı günü biliyorsunuz.
kolu tam kas kısmındanmı ölçüyosunuz bende akşama gidince bütün ölçülerimi alıp yazayım ya ne zamandır aklımdaydı.
Evet canım kolumuzdaki en geniş yer.Bu arada tüm grubun ölçülerini alıp paylaşsak mı?:44:İlerde nasıl eriyip bittiğimize bakarız????

gittim annemi ölçtüm 32 çıktı annemde bide zayıf kendisi demekki zayıflıkla alakalı değil iyi ozaman sevindim
bende film izlemeyi seviom :) müzik filmle daha akıcı yapılır zaten :)

Haha banu butun anneler ayni..yeni anneler haric
Basit goruyorum bu isleri ve butur isler icin ne jebdimi ne cocuk ll arimi uzErim ama annneeeemmm basilmayan hali oturulmayan koltuk surekli silinirmi yaaa camlar zaten sanki ayna siliyor
Yeni nesil anneler oyle degil canim:)

Kubracimm gozunaydinn bendede var bisiler ama hep kelada ve asla fusinmuuorum su siralar eve cikarmayi .kizim uzerinden inmez..benimde bildigim haticenin dedogi gibi
Mesela 1saatlik yuruyuste 15 veya 20ser dkda bir 5 dk kosmak

Hatice iste bu canim yaaaa..hic bisey demiyomu simdi o hatun?catliyodur.

ben minigimle simdi oyunaaa

gonul sen nerdensin canim

süper. insan spor yapmak istedikten sonra kendisine her türlü çözümü buluyor sözüm kübradan içeri benim bi bayan arkadaşım var ev hanımı kapalı eşi spor salonuna falan göndermiyor sürekli günler toplantılar derkende yedikçe yedi 25 kilo aldı sürekli kendini ertiliyo eşim salona göndermiyo felan filan hep bahane üretiyo bi gün parka sabah yürüyüşüne gittim saat 7 falandı bi baktım belediye bi bayan hoca tutmuş kadınlar ellerine su şişelerini almış dambıl niyetine kiminde dambıl var tabi bide plates minderi oohhh yaklaşık 40 tane falan bayan vardı yeşilliklerin içinde park zaten ormanın kenarında mis gibi hava inanmaz diye fotoğrafını çektim dedim bak kalk git sende sabahları akşam üstüde git yürü aletler var yap hepsini bu seferde dediki çok erken ben o saatte kalkamam

Tam kas kısmından ölçtümm..
Hadi canım insan bunalımda yer sanki sen iyisin bence

tmm bende ölçücem yazıcam bi deftere. aslında değilim ya salı günü ayrılan arkadaşlara çok üzüldüm hem gitmelerine hem işlerin bana kalmasına şimdi ben bi o masaya bi bu masaya gidip geliyorum ya saysam kaç kere gidip geldiğimi spordan sayılırmı

Yok be canım o kadar kilo verdim hiçbirşey demedi.Hala benle yaarışıyordu.Şimdi daha gelmedi bakalım şimdi nasıl olacak:44: Arada dedikodu da yaptım Ama sinir olmuştum.

Anladım canım teşekkür ederm :)

hahha :) ben dışarda tek başıma yapamam yani kışda geliyr pek mümkün değil bnm için evde yürümek koşmak ideal

Sayılmas canm ben saymıyorm bizim evde çok büyük mutfakla oturma odası arası büyük mesafe kaç defa gidip geldiğimi saysam ?? :)

Yani Nurgulcüm şimdi 7de kalk spor yap olur mu hiç Yıllardır mazeret bulduk,biraz kilo verdik bıraktık derken bu hale geldik.En güzeli istikrarlı birşekilde yavaş kilo verip sonunda sürekli dengelemek, önlem almak.
Sürekli koşuşturman spordan sayılır canım

kaptanım kaptanım ben dikkat ediyorum ama bak kübranın yüzünden tartı dediğini bile tatlı anladım diyorum ki allah allah yarın tatlı günümü kübraya ceza verelim

geçen gün çocuklar duymasının eski bölümleri vardı gönül meltemin kızı için düğünde giyeceği kıyafete sığamayınca bi kaç gün kala diyete ve spora başladı ofise bile zayıflama eşortmanlarıyla gitti izin alarak iş arkadaşını elinde dosyayla muhasebeye giderken gördü ver ver ben götürürüm diyo hhaaahahahaaa bendemi öle yapsam acaba

Evet izlemiştim o bölümü.Sonra zayıflama eşofmanını alıp çöpe atmıştı Yok sen güzel güzel giyinip git.Sporu evde yaparsın. Gerçi benimde niyetim var.Bu yıl 1. sınıfları okutacağım.Fiziksel etkinlikler dersimiz var.Eşofmanla gitmeyi planlıyorum. Çocuklarla ip atlar,top oynarız

sonunu izlememişim demekki onu görmedim ne giydiğinide :)))) anaaammmm ne güsel yaa mini mini birler hihihihihihiii bendemi öğretmen olsaydım acaba ya çok heveslendim bak şimdi

Cezamı cezam tatlı olsunmu nurgülcüüümmmmm

:) canım benim canım çektiiii herkesin çeksn dedm çok bencilim
Bende yürüyüşe başlamadan tüm ölçülerimi alacam önemli olan tartıdaki rakamlar değil sıkı bir vücuta sahip olmak
Ben mankennn olcmmmm

sonunu izlememişim demekki onu görmedim ne giydiğinide :)))) anaaammmm ne güsel yaa mini mini birler hihihihihihiii bendemi öğretmen olsaydım acaba ya çok heveslendim bak şimdi
Canım sen 1 günlüğüne misafir olarak gel 2.günü gelmezssin Çünkü kafan şişmiş olur Arada veliler geliyor.Tenefüste tüm okul gürültü içinde veli giderken SESTEN başım şişti Allah sabır versin diyor.Biz öğretmenlerdeki cevap aynı HANGİ SESTEN

evet ya aynen öyle gerçekten önemli olan kas yağ oranı bugün gittiğim spor salonunun çıkardığı dergiye göz attım çok ilginç bi makale vardı bakim link atabilecekmiyim http://www.now.com.tr/ son sayının ikinci sayfası ne kadar zayıf olsanızda yağ olarak şişman olabilirsiniz diyo

Size birşey anlatacaktım unuttum kaç zamandr yeni aklıma geldi..
6 senelik samimi bir arkadaşım var aynı lisede okuduk şimdi aynı bölümdeyiz..
6 kilo verdim ama bu görünüşümde çok belli olmaya başladı . akrabalar arkadaşlarım hep zayıfladığımı söyleme başladı
geçen gün bu arkadaşımla görüştüm bana göbeğin cıkmış kilo almışşn dedi
bende dedm canım malsef bi beden küçüldüm eski pantlnlarım olmuo sen öyle görüosn dedm
çok aşırı derecede uyuz oldum
temmuzdan beri ugraşıyorum elbet gidecek kilolar zayıf olacam ama bu arkadaşım sanırım kıskançç ..
bana bugüne adar hep kilo verme böle güzelsin kilo vernce cirkn oluosun derdi ...
Annemler dedi arkadaşın kıskanç onlarda tanıolar samimiyz cnkü..
kendisi bayagı kısa bazen benm topuklu giyinmeme bile uyuz oluo bu nasıl bir kafa yapısı ben arkdşmn güzel olmasını isterim neden insanlar iyi niyetli olamıyor..
Bu konudan sonra dahada hırs yaptım .. Gayet güzel bir fiziğe sahip olmak istiyorum ...

,
Evet kesinlikle sıkı bir vücut daha güzel görünüyor.13.takımın mankeni

Ben sobetinize katılamıycam ama yinede selam vermek istedim.
Merhaba canım benim.Sohbete katılamasanda buralarda olman güzel

Evet canım boyuma göre ideal kilom 50 li rakamlarda olması lazım ama ben en fazla 60 olabilirim sıkıyım ben
dergiye bakamadım :) bakacam şimdii ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…