Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tmm kaptanım bidah olmaz
eferin

yok ya nerde hep böle bunnar ki ben bugüne kadar hiç kaçamak yapmamış kaçırmamış bi insanım yani
Tabi canım tabiii bilmez miyiz.Bide kendine Banuyu alet ediyor.Bak geçmişe bakar bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökerim

Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş.

Vallahi tebrikler:44:

hayır sınav halinden anlamıolar desem biri okuo, biri ztn öğretmen neyse ben daha bişe demiim :) hihi :) hem çokoprens kaç kcal ki ya?
Biri okuyo biri öğretmen ha Bide arkadan bizi çekiştirmişler şunlara bak Banucum sen Nurgüle bakma o ne cadıdır o.Az kaçamak yapmadı. Bide seni işe ortak etmiş.

iyi geceler kızlar benden bugünlük bu kadar :) yrn grşrzz:)
İyi geceler görüşürüz.

Kızlar yarın 11e kadar kilo bildirimi yapmayı unutmayalım tamam mı?

Son düzenleme:
159 kcalmiş hıhhhhhhhhhhhh nanikk keşke smiley yapabilseydim nese ben kaçtım 40 mesajım var bunla. buraya yazıim de sonra unutmuiim :)

görüşürüz iyi akşamlar

1 ad ükler klasik çokoprens 153 kaloriymiş yani senin bugün yürüyüş bandında harcadğın efor kadar

Değer mi onu yemeye :) ben bugün o kadar yakabilmek için nasıl terledim olurmu hiç ağzıma sürmem

Herkes gitmisss..bende biseyler yemeden yatayim hemen
Yarin ibs herkrs cok guzel kilolar var

Bilgencim menun yine guzel ins guzel kilo,verirsin

selam kızlarrr bugün giremedimm yarın kilo bildirimi yapmicam ve giremicem de cumartesi ve pazar sınava gircem dua edin olur mu?

pazartesi burdayım inşallahhh

afiyet olsun.

afiyet olsun.

sabahları çok ilginç şeyler yiyosun ferhanbalık,tavuk...afiyet olsun.

afiyet olsun
oh çokoprens yarasın nurgül

afiyet olsun bilgen.

bu akşam yemekte misafirim vardı,onlar gidincede kociş oturdu bilgisayarın başına.ancak fırsat buldum.
menüm:
sabah:1 haşlanmış patates(kendime değil,eşime haşlamıştım,yemedi bana kaldılar)
peynir
zeytin
1 domates
yarım dilim light ekmek

ara:1 nektar,2 diet bisküvi

öğle:1 haşlanmış patates
1 domates
peynir

ara:2 kuru incir,6 badem

akşam:1 kase çorba
1 kepçe nohut yemeği
2 kaşık pilav
salata
ayran

2 tattlı kaşığı dondurma(misafire verip kendin yemeden olmuyor)sadece tadımlık yedim,cidden

su:2.5 litre
spor:50 dakika leslie 5 mile

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar çocukları yeni uyutabildim ve anca geldim.bana 24 saat yetmiyor.günleri uzatmam lazım

güle güle kullan canım inşallah sağlıklı kilolar verirsin

şimdi olsa hepsini yerdim o dereceyim yani.

afiyet olsun kızlar hepiniz yorumları dile getirmişsiniz ben biraz geç kaldım.gündüze geçtim diye sevinirken burdan ayrı kaldım.

günaydın hanımlar.ilk kilo bildiren ben olayım.bu hafta zaten durumumdan memnun değildim,sonuçta beklediğim gibi geldi.
geçen haftaki kilom:74
bu haftaki:73.5
fark:0.5
%0.68

günaydın kızlar, işlerim acayip yoğun. iş yerinde izinde olanlar var o yüzden kilo bildirimi yapıp çıkacağım kusura bakmayın

geçen hafta 74.900
bu hafta 74.500
giden 400 gr ne yapalım bunada şükür

günaydın kızlaaar !
karşımızdaki binayı yıktılar , alt geçit yapılacak bu nedenle 2 gündür ne telefon ne de internetimiz yok , giremedim nete akşam (

ben de bildireyim kilomu
69 :))
fark : 800 ama aslında 0 ...
ben izinli olduğum için kaldığım yerden devam edicem ! yani aldığım verdiğim yok gözükecek sanırım !
neyse ki kilo vermeye başladım artık :))p
reglimde bir bitse belki birkaç gram daha gider :)

günaydın arkadaşlar..
sizlere yazdıktan sonra giremedim ama dikkat etmeye başladım..
ve
60.9 dum
ve bu sabah 60.1 21:
hedef inatla 57 belki bu nağmeyi çok duydunuz ama hedef ısrarla 57 dostlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…