Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

biri nurgül mü dedi sıkıldım ders çalışmaktan bi bakim dedim napiyosunuz bende menümü paylşayım o zaman nem eksik

sabah

1 kase ezo gelin
1 dilim kepek ekmeği

öğlen
1 kase k fleks

ara
3 ad kuru kayısı
1 ad çokoprens

akşam daha yemedim brokoli çorbasını ısıtıyorum bir kase ondan yiycem ekmeksiz. ders çalışmaktan yemek yemeyi unuttum hiç bu saate kalmazdım

3 lt su
spor yok
bir fincan yeşil çay

Tam cokoprens olmamış diyecektim hemde perşembe perşembe bide yemekte yememişsin.Sen bu saatten sonra al bir barak soğuk su iç Olmamış Nurgül olmamış.Çorba falan uğraşma süt iç veya yoğurt ye.Birdaha olmasın tamam mı?

Son düzenleme:
Soyle bi kaziye olur,mu

aci iyi ise

Askta acidir
Oyleyse askta iyidir:)

Aşk iyi değildirr :)))

Ben cikiyorum sizin yerinizede blop blop yaparim
İyi geceler canım şimdiden .)

Saat geç olmş ama brokoli corbasımıı cok kötüüüü ıykkkkk
Afiyet olsnn
çokoprens vayy ... Kınadım seniii ..

sınav zamanları bence az da olsa taviz verilebilir ya saat konusunda. afiet olsun :))

hee tmm o zaman uyar valla bişe istemiyo canım zaten yourtta anlaştık

Aşk iyi değildirr :)))

İyi geceler canım şimdiden .)

Saat geç olmş ama brokoli corbasımıı cok kötüüüü ıykkkkk
Afiyet olsnn
çokoprens vayy ... Kınadım seniii ..

sorma iş yeride arkadaşlar önce kıymalı böğrekle geldi dedim hayatta yemem bi saat sonra çokoprens uzattılar sonuç bu

iyi akşamlar arkadaşlar ben anca geldim.daha üstümü bile değişmedim

menüm

sabah

iki dilim çavdar ekmeği arasına domates peynir yağsız tost

öğle

1 yumurta domates,salatalık,biber

ara

1 şeftali

akşam 6 köfte bir kase yoğurt

2 bardak yeşil çay,3 lt su

bugün annemlerle çıktığımda tavuk döner yediler yanımda. ve benim cidden hayatta yemekten en zevk aldığım fastfoodlardan biri. ama bir lokma dahi bile tatmadım! annemin içine sinmedi dedi ki sen markete su almaya git en iyisi, yiyemiorum yanında. kıyamammm :) canım hiç çekmedi ama onun içine sinmio die gittim markete napimmm :) kendimi tebrik ediorum. takıma katılmadan önce diyette de olsam bir lokma yerdim...

afiyet olsun ablacım :)

Afiyet olsun canım ..

hayır sınav halinden anlamıolar desem biri okuo, biri ztn öğretmen neyse ben daha bişe demiim :) hihi :) hem çokoprens kaç kcal ki ya?
300 den fazladır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…