Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kbra23 kullanıcısından ..
Kahvaltı yaparken Kargom geldi Çok tatlı görünüyorlar bisikleti kurdum ama koşu bandını kuramadım teknik servis gelip kuracak .
Kargoyu yukarı cıkarmasına adama yardım ettm belim cok feci boşluğa geldi birden küt die ses geldi çok ağrısı var umarm birşey olmaz..

Bisiklet güzel görünüyor biraz denedm :)
Bandın genişliği muhteşem görünüo :) ama henz deneyemedm
evde twisterim vardı ama bu gelen twister dahada güzell
bide masaj kemeri var onuda deneyecm :)

Artık tek sporum koşu bandı bisiklet olacak taebo fln yapmayacm düzenli koşacam :)

Hayırlı olsun ..okul açıldıktan sonra seninle beraber spor yapalımmı kuzu..bendede bisiklet hariç diğer ürünler mevcut..
düzenli beslenip haftada 4 gün 45 dk koşu bandında 5 - 6 km yürü taş gibi oluyorsun tecrübeyle sabittir..

Gunaydin kizlar
Once kilomu bildireyim 66,5

sonucvermis gorunsemde 2geri 1ileri diyordum ya hep iste o geri gittifim 2adimi verebildim
Kendimi bu haftada basarisiz kabul ediyorum

Kilo veren arkadasla tebrikler

Semine keske persembeden soyleseydin

Zeynep iyo vermissib her hafta 1 kilo veremeyebilirsin..ya ton balikli sandivic cok guzel denemelusin..sabah icinde agir degil..tavuk degil de kahvaltilik naliklar oluyor severim..oyle sandigin gibi agir degil:)

ferhan ayrılırken kaç kiloyla ayrılmıştın?

ton balıklık sandvicmi,iğğğk.ben ton balığından nefret ederim.tavuklu sandviç olabilir ama.yinede her zaman bol çeşitli bir kahvaltı tercihimdir.arada burdaki arkadaşlarla hafta sonları yapıyoruz.bol çeşitli,muhteşem oluyor.sende gel,beyeneceğine eminim.

Değer mi onu yemeye :) ben bugün o kadar yakabilmek için nasıl terledim olurmu hiç ağzıma sürmem

değmez kesinlikle değmez.

selam kızlarrr bugün giremedimm yarın kilo bildirimi yapmicam ve giremicem de cumartesi ve pazar sınava gircem dua edin olur mu?

pazartesi burdayım inşallahhh

allah zihin açıklığı versin çalıştığının karşılığını alırsın inşallah. tüm derslerini vermen dileğiyle. bide sık sık geçmiş yılların testlerini çöz en az 4-5 soru aynı çıkıyo ve büt finallere göre daha kolay. aöf nin e öğrenme sistemide videolu anlatımlar var mutlaka yararlan daha kalıcı oluyor.

afiyet olsun. ben diyet bisküviye karşıyım yiceksen çokoprens ye halley ye

günaydın hanımlar.ilk kilo bildiren ben olayım.bu hafta zaten durumumdan memnun değildim,sonuçta beklediğim gibi geldi.
geçen haftaki kilom:74
bu haftaki:73.5
fark:0.5
%0.68

çok iyi maşallahh Nazar değmesin.

bide şükür diyo yaaa bu kadar mütevazi olma başakcım

66,4 dum

begenmemmmmiiii..cokta severim..burdada yapiyoruz bizde arada..ben pek katilmiyorum yoksa
Aslinda bende severim oyle ama diyette olunca iste yemiyeyim diye bunlara yoneliyorum
Burda bal imalati yapan arkadaslar vardi bisuru cesit bal verdiler hic acmadim bile..yaptigim recellerim duruyor bu menemen vs hep yagli oluyor dite kendimce diyet yapiyorum:)) yoksa bende severim

Benim kilo durumum kötü.Nedenini anlayamıyorum.Yarın regle olmam lazım ama bu mazeret değil sürekli olacağız.En son 9 yıl önce bu kilodaydım ve altına inemedim.Bu kilolar sanırım iyice yerleşmiş o yüzden zorlanıyorum.Menülerimi hepiniz görüyorsunuz çok yediğimde yok kaçamağımda.Sinir oldum.Fikri olan varsa uygulayabilirim.Bu hafta şok diyet falan mı yapsam :44:
Geçen hafta:62.9
Bu hafta:62.9
Giden : 0

Herkese MERHABALAR

Merhabaaa

ferhancım biz diyette değiliz yaaa sağlıklı besleniyorus duymim bida

bence vücudunu şaşırtmanın zamanı gelmiş. 2 gün tıka basa ye sonra eski diyetine dön benim tavsiyem bu. şok diyetle şok kilo verirsin şok kilo alırsın

Kilo verenleri tebrik ediyorum.Ben şimdilik çıkıyorum.13:00 gibi gelip listeyi yaparım.Görüşürüz

Haticee resmen sacmaliyosun..o kadar tecruben var regl tabiki etkiliyor bundan artik %100 eminiz..ben siskinlikten sonra birde yemek ve tatliyla mucadele ediyorum..inanin abartmiyorum cok kotu oluyorum

Arti cikmaman bile super canim.zaten sen sok gibi yapiyosun diyetini daha nekadar kisicaksi..regl gununse bence iyi bi sonuc canim

Tesekkur ederım cnmm tabıkı yaparızz. :) Hatıcedede var hepberaber yururz :)
Okul acılana kadar hergn 1 saat yapcm sonra azaltcm cnm :)
Ins manken olcm

Ya bi verelim su fazlaliklari sonra saglukli beslenme moduna gecicem ben:)
Ne kadar istahli biri oldufumu bir bilseniz:)
Saglikli diyip lop lop gotururum ben yoksa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…