selam kızlarrr bugün giremedimm yarın kilo bildirimi yapmicam ve giremicem de cumartesi ve pazar sınava gircem dua edin olur mu?
pazartesi burdayım inşallahhh
Kilo veren arkadasla tebrikler
Semine keske persembeden soyleseydin
Zeynep iyo vermissib her hafta 1 kilo veremeyebilirsin..ya ton balikli sandivic cok guzel denemelusin..sabah icinde agir degil..tavuk degil de kahvaltilik naliklar oluyor severim..oyle sandigin gibi agir degil:)
eferin
Tabi canım tabiii bilmez miyiz.Bide kendine Banuyu alet ediyor.Bak geçmişe bakar bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökerim
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş.
Vallahi tebrikler:44:
Biri okuyo biri öğretmen haBide arkadan bizi çekiştirmişler şunlara bak Banucum sen Nurgüle bakma o ne cadıdır o.Az kaçamak yapmadı. Bide seni işe ortak etmiş.
İyi geceler görüşürüz.
Değer mi onu yemeye :) ben bugün o kadar yakabilmek için nasıl terledim olurmu hiç ağzıma sürmem
selam kızlarrr bugün giremedimm yarın kilo bildirimi yapmicam ve giremicem de cumartesi ve pazar sınava gircem dua edin olur mu?
pazartesi burdayım inşallahhh
bu akşam yemekte misafirim vardı,onlar gidincede kociş oturdu bilgisayarın başına.ancak fırsat buldum.
menüm:
sabah:1 haşlanmış patates(kendime değil,eşime haşlamıştım,yemedi bana kaldılar)
peynir
zeytin
1 domates
yarım dilim light ekmek
ara:1 nektar,2 diet bisküvi
öğle:1 haşlanmış patates
1 domates
peynir
ara:2 kuru incir,6 badem
akşam:1 kase çorba
1 kepçe nohut yemeği
2 kaşık pilav
salata
ayran
2 tattlı kaşığı dondurma(misafire verip kendin yemeden olmuyor)sadece tadımlık yedim,cidden
su:2.5 litre
spor:50 dakika leslie 5 mile
günaydın hanımlar.ilk kilo bildiren ben olayım.bu hafta zaten durumumdan memnun değildim,sonuçta beklediğim gibi geldi.
geçen haftaki kilom:74
bu haftaki:73.5
fark:0.5
%0.68
günaydın kızlar, işlerim acayip yoğun. iş yerinde izinde olanlar var o yüzden kilo bildirimi yapıp çıkacağım kusura bakmayın
geçen hafta 74.900
bu hafta 74.500
giden 400 grne yapalım bunada şükür
ferhan ayrılırken kaç kiloyla ayrılmıştın?
ton balıklık sandvicmi,iğğğk.ben ton balığından nefret ederim.tavuklu sandviç olabilir ama.yinede her zaman bol çeşitli bir kahvaltı tercihimdir.arada burdaki arkadaşlarla hafta sonları yapıyoruz.bol çeşitli,muhteşem oluyor.sende gel,beyeneceğine eminim.
Herkese MERHABALAR
66,4 dum
begenmemmmmiiii..cokta severim..burdada yapiyoruz bizde arada..ben pek katilmiyorum yoksa
Aslinda bende severim oyle ama diyette olunca iste yemiyeyim diye bunlara yoneliyorum
Burda bal imalati yapan arkadaslar vardi bisuru cesit bal verdiler hic acmadim bile..yaptigim recellerim duruyor bu menemen vs hep yagli oluyor dite kendimce diyet yapiyorum:)) yoksa bende severim
Benim kilo durumum kötü.Nedenini anlayamıyorum.Yarın regle olmam lazım ama bu mazeret değil sürekli olacağız.En son 9 yıl önce bu kilodaydım ve altına inemedim.Bu kilolar sanırım iyice yerleşmiş o yüzden zorlanıyorum.Menülerimi hepiniz görüyorsunuz çok yediğimde yok kaçamağımda.Sinir oldum.Fikri olan varsa uygulayabilirim.Bu hafta şok diyet falan mı yapsam :44:
Geçen hafta:62.9
Bu hafta:62.9
Giden : 0
Günaydın Kızlar :)
Gecen Hafta : 77
Bu hafta :76,3
Giden : 700 gram :)
Kilo verenleri tebrik ediyorum.Ben şimdilik çıkıyorum.13:00 gibi gelip listeyi yaparım.Görüşürüz
Kbra23 kullanıcısından ..
Kahvaltı yaparken Kargom geldi Çok tatlı görünüyorlar bisikleti kurdum ama koşu bandını kuramadım teknik servis gelip kuracak .
Kargoyu yukarı cıkarmasına adama yardım ettm belim cok feci boşluğa geldi birden küt die ses geldi çok ağrısı var umarm birşey olmaz..
Bisiklet güzel görünüyor biraz denedm :)
Bandın genişliği muhteşem görünüo :) ama henz deneyemedm
evde twisterim vardı ama bu gelen twister dahada güzell
bide masaj kemeri var onuda deneyecm :)
Artık tek sporum koşu bandı bisiklet olacak taebo fln yapmayacm düzenli koşacam :)
Hayırlı olsun ..okul açıldıktan sonra seninle beraber spor yapalımmı kuzu..bendede bisiklet hariç diğer ürünler mevcut..
düzenli beslenip haftada 4 gün 45 dk koşu bandında 5 - 6 km yürü taş gibi oluyorsun tecrübeyle sabittir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?