Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gelelim kilo durumuma

Gecen hfta:54.5
Bu hafta: 54.5
Gelen-Giden: 0

54 un altina dusemiycem sanirim

menülerini bilmiyorum ama sana tavsiyem azcık serbest bırakman 1 gün istediğini ye inan farkı görürsün..şok diyet yapma kuzu ..spor yapıyorsan spora devam ama yeme düzeninde bir gün serbest oldun..ödül gibi yani..
bak bende 57 ye inemiyorum en son bende 7 yıl önce 57ydim..

kilo veren herkesi tebrik ediyorum , olcaz olcaaaaaazz çıtır olcaaaaaaaaaaaazz

haticecim sen de üzme kendini biliyosun ben de takıldım 69 ' da bakalım önümüzdeki hafta verebilecekmiyim yaa aşağısını bir göremedim yaani
vücut seneler önce uzun süre aynı kiloda kalınca ordan düşmek de zor oluyo ! bence de nurgülün dediği gibi birkaç gün normal ye kaçamak yap , şok diyet yapma zaten kızların da dediği gibi bişey yemiyon ki sen daha ne yapıcaksın ? aç mı kalıcaksın ? belki de hatan burda olabilir ? her öğün 1 dilim ekmek porsiyonuna eş değer birşeyler ye , ara öğün de yap abartmadan! spor , su , yeşil çayı da unutmazsan vermeye ve verdikten sonra da almamaya devam edersin ! diğer türlü devam edersen biraz normal yesen verdiklerini tekrar çabuk alabilirsin bence !..

kübracım , buarada koşu bandın , bisikletin ve twisterın hayırlı olsun canımm.. güle güle kullan !
heehh ! bi de o deli ve kıskanç arkadaşını takma kafaya ve onla fazla takılmamaya ,mümkünse hayatından çıkarmaya çalış!
çünkü sana yararı değil zararı var bence !..

Tesekkur ederım cnmm tabıkı yaparızz. :) Hatıcedede var hepberaber yururz :)
Okul acılana kadar hergn 1 saat yapcm sonra azaltcm cnm :)
Ins manken olcm

tamam ozaman bende 2 yavru can var kızım okula gidince daha rahat olucam inşallah..ozaman katılırım size..

Canım Morelini Bozma ..
Reglinden kaynaklanıodurr .. !!!

işte bu iştteeee buuuu gel öpçem
Öppppp

Kilo verenleri tebrik ediyorum.Ben şimdilik çıkıyorum.13:00 gibi gelip listeyi yaparım.Görüşürüz

Görüşürüz .. üzme kendini kaptan ..
Gelelim kilo durumuma

Canım Bazen zor olabilir bence Durur durur sonra gider elbet vazgecekler ayrılacaklar :)

Kilo veren herkesi tebrik ederim

kızlar geçen hafta 90
bu hafta 88.900

ama 89.5 ile ayrıldığım için 600 gr gitti.

Teşekkür ederim canım
Evet bundan sonra uzak durmaya çalışacam .. İyi niyetli biri değilse benden uzak dursun ...

tamam ozaman bende 2 yavru can var kızım okula gidince daha rahat olucam inşallah..ozaman katılırım size..

Tamam canım bekliyoruz sen gelene kadar bak çıtır olurum

Dün 30 dk yapmıştım dayanamadım uyumadan önce 15 dk daha yaptım ama genelde koşarak yaptım bu 15 dkyı

Dun ki msj sayim 4, bikac isim vardi disarda onlari halledip uzun suredir gormedigim arkadasima ugramistim
snra baska misafirleri daha geldi laf lafi acti guzel keyifli sohbetler oturup kaldik erken kalkamadim bende

Simdi ac karna sabah yuruyusune cikcam kizlar bide boyle deniycem cok moralim bozuldu bu kilo durumuna donuste gorusuruz

günaydın hanımlar.ilk kilo bildiren ben olayım.bu hafta zaten durumumdan memnun değildim,sonuçta beklediğim gibi geldi.
geçen haftaki kilom:74
bu haftaki:73.5
fark:0.5
%0.68

Tebrikler canım

Tebrikler

Tebrikler canım

günaydın arkadaşlar..
sizlere yazdıktan sonra giremedim ama dikkat etmeye başladım..
ve
60.9 dum
ve bu sabah 60.1 21:
hedef inatla 57 belki bu nağmeyi çok duydunuz ama hedef ısrarla 57 dostlar..

Tebrikler canım İnşallahhhh

Gunaydin kizlar
Once kilomu bildireyim 66,5

sonucvermis gorunsemde 2geri 1ileri diyordum ya hep iste o geri gittifim 2adimi verebildim
Kendimi bu haftada basarisiz kabul ediyorum

Tebrikler canım

bende kilo bildirimi yapayım

ayrılırken 56,1
bugün 56,5
fark +0,40 gram

pazartesi günü başlangıç 57,1 belki lazımdır.

Tebrikler canım kilo vermişşin sonuç olarak

Son düzenleme:
günaydın hanımlar.ilk kilo bildiren ben olayım.bu hafta zaten durumumdan memnun değildim,sonuçta beklediğim gibi geldi.
geçen haftaki kilom:74
bu haftaki:73.5
fark:0.5
%0.68

günaydın arkadaşlar..
sizlere yazdıktan sonra giremedim ama dikkat etmeye başladım..
ve
60.9 dum
ve bu sabah 60.1 21:
hedef inatla 57 belki bu nağmeyi çok duydunuz ama hedef ısrarla 57 dostlar..

Gunaydin kizlar
Once kilomu bildireyim 66,5

sonucvermis gorunsemde 2geri 1ileri diyordum ya hep iste o geri gittifim 2adimi verebildim
Kendimi bu haftada basarisiz kabul ediyorum

bende kilo bildirimi yapayım

ayrılırken 56,1
bugün 56,5
fark +0,40 gram

pazartesi günü başlangıç 57,1 belki lazımdır.

Günaydın Kızlar :)
Gecen Hafta : 77
Bu hafta :76,3
Giden : 700 gram :)

Gelelim kilo durumuma

kızlar kilo veren ve vermek için çabalayan bütün arkadaşlarımı tebrik ederim.haticicim regl olduğun içindir canım üzme kendini
Bilgen çok begendim tebrikler
İnsallah hep böyle gider...

umarım bundan sonra hep böyle gider canım.28 ekime kadar 79 kilo olmam lazım.10 kilo var ama kaç hafta var bilmiyorum.

1 aydan fazla var canım olabilirsinnn ... !!

günaydın hatunlarrrr :) bugün ağrılarımdan mütevellit totomu kaldıramadım ve 10.30a kdr uyudum maalesef, ama ağrılar azalmış. bugün spora dolu dizgin devam :)

kilo veren, veremeyen, alan herkesi tebrik ediyorum uğraşlarından, çabalarından dolayı. pes etmek yok diyorum herkes hedeflediği kiloya inecek bundan adım gibi eminim, buradaki destek ve motiveyle )

ben pazartesi diyete başladım yani daha 4 gün geçti. ben de 1 kg vermişim :))

yani şöle : 03.09.2012: 110
07.09.2012: 109 (bu arada baskülüm dijital değil ondan küsürlü belirtemiorum, ama direk sayının üstündeydi ibre:))

ama sizle mukayese dahi edilemem çünkü bnm kilom hepinizi katlar, çarpar,böler vs. hihihi :)) ama 4 günde 1 kg gerçekten beni sevindirik yaptı. mutluyum, mutlusun, mutlu, mutluyuz, mutlusunuz, mutlular :) seviorum sizi canlarımm :)

başakcım mesaj kutun dolu olduğU için burdan yazıyorum

mesaj sayım 10 spor yapmadım canım sevgiler

Tebrıklerrr canıımm masallahhh cok gzl vermıssn :)
Ama bnce en yakın zamanda dgtal tartı edınmelısnnnn
Mucckkks:)

Yuruyus bitti smdi kahvalti time

BU arada kilo veren arkadaslari kutlarim herzaman dedigim gibi kilosu benim gibi stabil kalanlar misal hatice sen :))) yilmak yok, sok dyet yok
bunyeyi sasirtip devam etme durumu var :)) daha azimli daha kararli devam edicez kacmaaaaaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…