Benim kilo durumum kötü.Nedenini anlayamıyorum.Yarın regle olmam lazım ama bu mazeret değil sürekli olacağız.En son 9 yıl önce bu kilodaydım ve altına inemedim.Bu kilolar sanırım iyice yerleşmiş o yüzden zorlanıyorum.Menülerimi hepiniz görüyorsunuz çok yediğimde yok kaçamağımda.Sinir oldum.Fikri olan varsa uygulayabilirim.Bu hafta şok diyet falan mı yapsam :44:
Geçen hafta:62.9
Bu hafta:62.9
Giden : 0
Tesekkur ederım cnmm tabıkı yaparızz. :) Hatıcedede var hepberaber yururz :)
Okul acılana kadar hergn 1 saat yapcm sonra azaltcm cnm :)
Ins manken olcm
Benim kilo durumum kötü.Nedenini anlayamıyorum.Yarın regle olmam lazım ama bu mazeret değil sürekli olacağız.En son 9 yıl önce bu kilodaydım ve altına inemedim.Bu kilolar sanırım iyice yerleşmiş o yüzden zorlanıyorum.Menülerimi hepiniz görüyorsunuz çok yediğimde yok kaçamağımda.Sinir oldum.Fikri olan varsa uygulayabilirim.Bu hafta şok diyet falan mı yapsam :44:
Öpppppişte bu iştteeee buuuu gel öpçem
Kilo verenleri tebrik ediyorum.Ben şimdilik çıkıyorum.13:00 gibi gelip listeyi yaparım.Görüşürüz
Gelelim kilo durumuma
Gecen hfta:54.5
Bu hafta: 54.5
Gelen-Giden: 0
54 un altina dusemiycem sanirim
kilo veren herkesi tebrik ediyorum , olcaz olcaaaaaazz çıtır olcaaaaaaaaaaaazz
haticecim sen de üzme kendini biliyosun ben de takıldım 69 ' da bakalım önümüzdeki hafta verebilecekmiyim yaa aşağısını bir göremedim yaani
vücut seneler önce uzun süre aynı kiloda kalınca ordan düşmek de zor oluyo ! bence de nurgülün dediği gibi birkaç gün normal ye kaçamak yap , şok diyet yapma zaten kızların da dediği gibi bişey yemiyon ki sen daha ne yapıcaksın ? aç mı kalıcaksın ? belki de hatan burda olabilir ? her öğün 1 dilim ekmek porsiyonuna eş değer birşeyler ye , ara öğün de yap abartmadan! spor , su , yeşil çayı da unutmazsan vermeye ve verdikten sonra da almamaya devam edersin ! diğer türlü devam edersen biraz normal yesen verdiklerini tekrar çabuk alabilirsin bence !..
kübracım , buarada koşu bandın , bisikletin ve twisterın hayırlı olsun canımm.. güle güle kullan !
heehh ! bi de o deli ve kıskanç arkadaşını takma kafaya ve onla fazla takılmamaya ,mümkünse hayatından çıkarmaya çalış!
çünkü sana yararı değil zararı var bence !..
tamam ozaman bende 2 yavru can var kızım okula gidince daha rahat olucam inşallah..ozaman katılırım size..
kızlar geçen hafta 90
bu hafta 88.900
ama 89.5 ile ayrıldığım için 600 gr gitti.
günaydın hanımlar.ilk kilo bildiren ben olayım.bu hafta zaten durumumdan memnun değildim,sonuçta beklediğim gibi geldi.
geçen haftaki kilom:74
bu haftaki:73.5
fark:0.5
%0.68
günaydın kızlar, işlerim acayip yoğun. iş yerinde izinde olanlar var o yüzden kilo bildirimi yapıp çıkacağım kusura bakmayın
geçen hafta 74.900
bu hafta 74.500
giden 400 grne yapalım bunada şükür
günaydın kızlaaar !
karşımızdaki binayı yıktılar , alt geçit yapılacak bu nedenle 2 gündür ne telefon ne de internetimiz yok , giremedim nete akşam(
ben de bildireyim kilomu
69 :))
fark : 800 ama aslında 0 ...
ben izinli olduğum için kaldığım yerden devam edicem ! yani aldığım verdiğim yok gözükecek sanırım !
neyse ki kilo vermeye başladım artık :))p
reglimde bir bitse belki birkaç gram daha gider :)
günaydın arkadaşlar..
sizlere yazdıktan sonra giremedim ama dikkat etmeye başladım..
ve
60.9 dum
ve bu sabah 60.121:
hedef inatla 57 belki bu nağmeyi çok duydunuzama hedef ısrarla 57 dostlar..
Gunaydin kizlar
Once kilomu bildireyim 66,5
sonucvermis gorunsemde 2geri 1ileri diyordum ya hep iste o geri gittifim 2adimi verebildim
Kendimi bu haftada basarisiz kabul ediyorum
bende kilo bildirimi yapayım
ayrılırken 56,1
bugün 56,5
fark +0,40 gram
pazartesi günü başlangıç 57,1 belki lazımdır.
günaydın hanımlar.ilk kilo bildiren ben olayım.bu hafta zaten durumumdan memnun değildim,sonuçta beklediğim gibi geldi.
geçen haftaki kilom:74
bu haftaki:73.5
fark:0.5
%0.68
günaydın kızlar, işlerim acayip yoğun. iş yerinde izinde olanlar var o yüzden kilo bildirimi yapıp çıkacağım kusura bakmayın
geçen hafta 74.900
bu hafta 74.500
giden 400 grne yapalım bunada şükür
günaydın kızlaaar !
karşımızdaki binayı yıktılar , alt geçit yapılacak bu nedenle 2 gündür ne telefon ne de internetimiz yok , giremedim nete akşam(
ben de bildireyim kilomu
69 :))
fark : 800 ama aslında 0 ...
ben izinli olduğum için kaldığım yerden devam edicem ! yani aldığım verdiğim yok gözükecek sanırım !
neyse ki kilo vermeye başladım artık :))p
reglimde bir bitse belki birkaç gram daha gider :)
günaydın arkadaşlar..
sizlere yazdıktan sonra giremedim ama dikkat etmeye başladım..
ve
60.9 dum
ve bu sabah 60.121:
hedef inatla 57 belki bu nağmeyi çok duydunuzama hedef ısrarla 57 dostlar..
Gunaydin kizlar
Once kilomu bildireyim 66,5
sonucvermis gorunsemde 2geri 1ileri diyordum ya hep iste o geri gittifim 2adimi verebildim
Kendimi bu haftada basarisiz kabul ediyorum
bende kilo bildirimi yapayım
ayrılırken 56,1
bugün 56,5
fark +0,40 gram
pazartesi günü başlangıç 57,1 belki lazımdır.
Günaydın Kızlar :)
Gecen Hafta : 77
Bu hafta :76,3
Giden : 700 gram :)
kızlar kilo veren ve vermek için çabalayan bütün arkadaşlarımı tebrik ederim.haticicim regl olduğun içindir canım üzme kendiniGelelim kilo durumuma
Gecen hfta:54.5
Bu hafta: 54.5
Gelen-Giden: 0
54 un altina dusemiycem sanirim
Bilgen çok begendim tebrikler
İnsallah hep böyle gider...
kızlar kilo veren ve vermek için çabalayan bütün arkadaşlarımı tebrik ederim.haticicim regl olduğun içindir canım üzme kendini
umarım bundan sonra hep böyle gider canım.28 ekime kadar 79 kilo olmam lazım.10 kilo var ama kaç hafta var bilmiyorum.
1 aydan fazla var canım olabilirsinnn ... !!
günaydın hatunlarrrr :) bugün ağrılarımdan mütevellit totomu kaldıramadım ve 10.30a kdr uyudum maalesef, ama ağrılar azalmış. bugün spora dolu dizgin devam :)
kilo veren, veremeyen, alan herkesi tebrik ediyorum uğraşlarından, çabalarından dolayı. pes etmek yok diyorum herkes hedeflediği kiloya inecek bundan adım gibi eminim, buradaki destek ve motiveyle)
ben pazartesi diyete başladım yani daha 4 gün geçti. ben de 1 kg vermişim :))
yani şöle : 03.09.2012: 110
07.09.2012: 109 (bu arada baskülüm dijital değil ondan küsürlü belirtemiorum, ama direk sayının üstündeydi ibre:))
ama sizle mukayese dahi edilemem çünkü bnm kilom hepinizi katlar, çarpar,böler vs. hihihi :)) ama 4 günde 1 kg gerçekten beni sevindirik yaptı. mutluyum, mutlusun, mutlu, mutluyuz, mutlusunuz, mutlular :) seviorum sizi canlarımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?