Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar
dün regl oldum çok şişim
adcım kilom 69.9 yani 1.100 verdim
şimdi kontrole gidiyorum saat 12 ye yetişebilirsem onun hassas tartısında gördüğümü yazacağım
ama gelemesem böle geçirirsin canım
hadi kolay gelsin

günaydın canlarım :)
dün gece kına gecesi üzerine arkadaşlarla gece dışarı çıkınca içtiğim rakılar bana pahaalıya mal oldu (
dün kilo veremedim ve bunu haketmediğimi düşünüyorum zaten :))
emek vermeden verim olmayacağının bilincindeyim...,

ben 80,5 ile başlamıştım pazartesi günü ve bu sabah 78,5 kilo çıktım :)
3 kilo vermişim :))

Gunaydin herkese

Oncelikle dunumu rapor edeyim sonra kilo bildirimi:lepi:

06.08.2009
sabah 2 dlm ekmek 1 yumurta domates salatalık yesilçay
ara 2 dlm karpuz yesilcay
öglen 5 yk taze fasulye 2yk yogurt 2 dlm ekmek salata
ara 1 armut 1 şeftali yesilcay
aksam 5 yk barbunya 1 sb ayran 1 dlm ekmek
ara 1 elma yesilcay 1 bardak süt
Su 3,5 lt
Spor 45 dk eliptik bisiklet (620 kcal)kaydirigubbakcemile2

bhr 87; tebrik ederim canım super bir rakam:lepi:

dosba; bitanem tebrik ederim disiplinli gidişin odulunu aldın:hooray: bu arada her zaman aynı tartıyla tartılmak daha saglıklıdır tartıdan tartıya 2 kg bile oynuyabiliyor akıl karşıklıgı olmasın senin için hep diyetisyenin tartısını baz al imkanın varsa

zenim; bol bol göbek atmışsındır canım acayip kalori yaktırıyor kilonu merakla bekliyorum

twinqwingd; adinı tam yazamıyorum ben sana winx desem olur mu? benden eski voleybol oynamayı cok severim kilo verirken spor spor spor bu şart yoksa sönmüş balon gibi oluyoruz bence verdiğimiz kilolarda pek anlaşılmıyor ben hergun 45 dk eliptik yapıyorum 600-650 kalori yakıyorum bu da hafta en az 0,6 yagdan gitmesini garanti ediyor bana

Gelelim benim kiloma bana da sabah sürpriz oldu sanırım eliptik in mucizesi oldubudelikafadulden

03.08.2009 pazartesi 70,1
07.08.2009 cuma 67,4

sadece 5 gunde 2,7 kg verdim

1 aydır korumadaydım tekrar başlayınca hızlandı kilo vermem size de tavsiyem(bes.uzm onerdi )asıl hedefini 2 ye veya 3 e bolun ara hedeflerde kilo koruma yapın hem kilo vermeniz yavaşlamaz hem vucut kilonuza alışır

kızlar bugün gelmeyecektim ama dayanamadım geldimm. öncelikle herkese günaydın..
bu saat itibariyle 1 kase yağsız yoğur+ 1 dilim kepekli ekmek yemiş bulunmaktayım sadece 2 puan akşama 18 puan var...

seni ayakta alkışlıyorum canım ya ta 80 lerden çok iyi valla ...ha gayrettt.:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kilo mu yazayım 61.4 geldim birde detoks yapmıştım 300 gr vermişim offf ya offf
acibiberlede görüştüm 65.3 gelmiş bliyorsunuz gündüzleri nete giremiyor kilo b,ld,rimini ben yapıyorum

canım 2 kg vermiş olmuyor musun :uhm:

yanlış yazmışım canım 81,5 ile başlamıştım çünkü...
3 kilo verdim ama başlangıç yalnış olmuş pardon...

ben sonra cumadan aldım, bir haftalık rapor vermek gerekiyor diye.
ama pazartesiki kilomu yazdım.

valla istediğinizi alın diyeyim, pazartesiden bu yana 2, cumadan beri 3 :))

süpersin :lepi::lepi:
canım sen ilk diyete başladığında kaç kilo idin?
ve nekadar zamandır rejim yapıyorsun?

beslenme uzmanının tam olarak neyi tavsiye ettiğini anlatırmısın benim kilo vermem çok yavaşladı

13. TAKIM **116. ETAP**

ad1 ( 53.0 / 53.0 / 0.0 / 0.0 %)
melis08 (geri dönmek üzere ayrıldı, 59.6)
dosba (71.0 / 69.9 / 1.1 / 1.55 %)
acıbiber2053 (64.5 /65.3 / -0.8 / -1.24 %)
melankoli_84(66.0 / 66.0/ 0.0 / 0.0 %)
shopaholic (73.5 / 73.5 / 0.0 / 0.0 % )
emirel (61.7 / 61.4 / 0.3 / 0.5 % )
bhr.87 (81.4 / 80.1 / 1.3 / 1.60 %)

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

13. TAKIM **116. ETAP**
ad1 ( 53.0 / 53.0 / 0.0 / 0.0 %)
melis08 (geri dönmek üzere ayrıldı, 59.6)
dosba (71.0 / 69.9 / 1.1 / 1.55 %)
acıbiber2053 (64.5 /65.3 / -0.8 / -1.24 %)
melankoli_84(66.0 / 66.0/ 0.0 / 0.0 %)
shopaholic (73.5 / 73.5 / 0.0 / 0.0 % )
emirel (61.7 / 61.4 / 0.3 / 0.5 % )
bhr.87 (81.4 / 80.1 / 1.3 / 1.60 %)

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 471.1 / 469.2 / 1.9 / % 0.40 )

tamam dosbacım. geçmişolsun hayatım. çok çok tebrikederim.
tebrikederim hayatım. ama 2 kilo vermiş oluyorsun. haftayada bu performansı bekliyoruz. 1.ğe oynıcaz inşallah hepberaber.

polycim senide çok tebrikediyorum. ya kızlar siz daha önce nerdeydiniz. bozmak yok sakın. listede olsaydınız kesin birinciydik kesin. ama haftaya birinci oluruz inşallah.

kilo veremeyen arkadaşlarımızda üzülmesin (mesela ben) hepimiz mücadele ettik sonuçta değilmi. tamam sıkı bir mücadele değildi ama haftaya daha iyi olucaz inşallah. opuyorumnanaktan

inşallah canım benim :))
ya ben bir yeri anlamadım eğer haftaya bizlerde asil üye olursak :)) umarım oluruz :)
haftaya biz 5 günlük mü, yoksa 7 günlük kilolarımızı mı yazacağız :)
yani cumadan cumaya mı? yoksa pazartesiden cumaya mı olacak :))

cumadan cumaya yazılacak canım,mesela sen bugün kaç isen başlangıç kilon(takıma giriş kilon olarak kabul ediliyor) ve haftaya cuma bildirim yapıyorsun ...
bu arada yeni gelen arkadaşların paylaşımı gayet ii bu yüzden hepiniz takımdasınız arkadaşlar (tabii bu benim fikrim adcım da benim gibi düşünüyor sanırım )a.s.

haklısın dosbacım yeni gelen arkadaşlarımızın paylaşımları çok güzel ve asil üye olmuş durumdalar. açıklaman içinde teşekkürler hayatım. opuyorumnanaktan

yani bu hafta listede yoklar ama bu haftanın sonuçları belli olduktan hemen sonra artık onlarda listede yer alacaklar.

Gulizgul; canım tesekkur ederim asil tesekkurleri 51 olunca alacagım :Saruboceq:inş

zenim; tartıda 80 i gordukten sonra basladim bes.uzmanına 4 ayda 10 kg verdim cunku o zaman spor yapma imkanın ve zamanım yoktu islerim cok yogundu beslenme uzmanım dedi ki spor yaparsan ayda 4-5 kilo yapmazsan 2-3 kilo verecegiz cunku 5 kilo sporsuz verirsen kaslarının zayıflar hemde sonmus balon gibi olursun yada jöle gibi löplöp dedi bende o zaman yogunlugum bitene kadar kilo almaya devam edecegime az az veririm dedim.Ama şimdi eliptik bisikletim var ve zamanım var o yuzden biraz hızlanabilirim zaten korumaya başladıgımzda vucut bu kilosuna alısacagı için sanki ilk defa kilo vermeye başlamış gibi algılıyor bence sende 75 de koruma yapmalısın canım 1 ay kadar inan boyle daha kalıcı kilo verirsin.

emirel; ben 80 kg ile başladım ona 70 gelince 1 ay koruma yaptık cunku yediklerini de saglıklı bir sekilde bir yere kadar azaltabilirsin soyle açıklayayım mesela benim gunluk bmh 1400 olsun gunluk aktivitelerim(ekstradan yapılan egzersiz hariç) toplam yaktıgım kalori 2000 olsun ben 1800 alırsam hergun kilo veririm degil mi ama bunu saglıklı olarak en az 1200 dusurmeliyimki metabolizmam yavaşlamasın işte 1200-1400 aralıkta kilo vermem gram grama düşünce koruma yapmalısın ki vucut kıtlık mantıgına girmesin meto hızını düşürmesin koruma dediğim de gunluk alman gereken besin degerlerinin hepsini alıyorsun (ornegin 8 dilim ekmek yiyordum ben cunku gunluk 9 birim karbonhidrata ihtiyacım var diğer 1 dilim meyveden sebzeden))fakat saglıklı secimlerle ve yag birimine dikkat ediyorsun (yag birimini de açıklayabilirim istersen) o yuzden kiloya göre 5-10 kilo verdikçe mutlaka koruma yapmalısın hem bu seni psikolojik olarak rahatlatır pozitif dusunce gucuyerimseniben

ad1; vekil kaptanım haftaya kesin ilk üçteyiz inş. sen merak etme:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…