ben 80,5 ile başlamıştım pazartesi günü ve bu sabah 78,5 kilo çıktım :)
3 kilo vermişim :))
seni ayakta alkışlıyorum canım ya ta 80 lerden çok iyi valla ...ha gayrettt.:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisGunaydin herkese
Oncelikle dunumu rapor edeyim sonra kilo bildirimi:lepi:
06.08.2009
sabah 2 dlm ekmek 1 yumurta domates salatalık yesilçay
ara 2 dlm karpuz yesilcay
öglen 5 yk taze fasulye 2yk yogurt 2 dlm ekmek salata
ara 1 armut 1 şeftali yesilcay
aksam 5 yk barbunya 1 sb ayran 1 dlm ekmek
ara 1 elma yesilcay 1 bardak süt
Su 3,5 lt
Spor 45 dk eliptik bisiklet (620 kcal)kaydirigubbakcemile2
bhr 87; tebrik ederim canım super bir rakam:lepi:
dosba; bitanem tebrik ederim disiplinli gidişin odulunu aldın:hooray: bu arada her zaman aynı tartıyla tartılmak daha saglıklıdır tartıdan tartıya 2 kg bile oynuyabiliyor akıl karşıklıgı olmasın senin için hep diyetisyenin tartısını baz al imkanın varsa
zenim; bol bol göbek atmışsındır canım acayip kalori yaktırıyor kilonu merakla bekliyorum
twinqwingd; adinı tam yazamıyorum ben sana winx desem olur mu? benden eski voleybol oynamayı cok severim kilo verirken spor spor spor bu şart yoksa sönmüş balon gibi oluyoruz bence verdiğimiz kilolarda pek anlaşılmıyor ben hergun 45 dk eliptik yapıyorum 600-650 kalori yakıyorum bu da hafta en az 0,6 yagdan gitmesini garanti ediyor bana
Gelelim benim kiloma bana da sabah sürpriz oldu sanırım eliptik in mucizesi oldubudelikafadulden
03.08.2009 pazartesi 70,1
07.08.2009 cuma 67,4
sadece 5 gunde 2,7 kg verdim
1 aydır korumadaydım tekrar başlayınca hızlandı kilo vermem size de tavsiyem(bes.uzm onerdi )asıl hedefini 2 ye veya 3 e bolun ara hedeflerde kilo koruma yapın hem kilo vermeniz yavaşlamaz hem vucut kilonuza alışır
canım 2 kg vermiş olmuyor musun :uhm:
Gunaydin herkese
06.08.2009
Su 3,5 lt
dosba; bitanem tebrik ederim disiplinli gidişin odulunu aldın:hooray: bu arada her zaman aynı tartıyla tartılmak daha saglıklıdır tartıdan tartıya 2 kg bile oynuyabiliyor akıl karşıklıgı olmasın senin için hep diyetisyenin tartısını baz al imkanın varsa
zenim; bol bol göbek atmışsındır canım acayip kalori yaktırıyor kilonu merakla bekliyorum
twinqwingd; adinı tam yazamıyorum ben sana winx desem olur mu? benden eski voleybol oynamayı cok severim kilo verirken spor spor spor bu şart yoksa sönmüş balon gibi oluyoruz bence verdiğimiz kilolarda pek anlaşılmıyor ben hergun 45 dk eliptik yapıyorum 600-650 kalori yakıyorum bu da hafta en az 0,6 yagdan gitmesini garanti ediyor bana
Gelelim benim kiloma bana da sabah sürpriz oldu sanırım eliptik in mucizesi oldubudelikafadulden
07.08.2009 cuma 67,4
1 aydır korumadaydım tekrar başlayınca hızlandı kilo vermem size de tavsiyem(bes.uzm onerdi )asıl hedefini 2 ye veya 3 e bolun ara hedeflerde kilo koruma yapın hem kilo vermeniz yavaşlamaz hem vucut kilonuza alışır
Gunaydin herkese
06.08.2009
Su 3,5 lt
07.08.2009 cuma 67,4
tamam dosbacım. geçmişolsun hayatım. çok çok tebrikederim.günaydın kızlar
dün regl oldum çok şişim
adcım kilom 69.9 yani 1.100 verdim
şimdi kontrole gidiyorum saat 12 ye yetişebilirsem onun hassas tartısında gördüğümü yazacağım
ama gelemesem böle geçirirsin canım
hadi kolay gelsin
tebrikederim hayatım. ama 2 kilo vermiş oluyorsun. haftayada bu performansı bekliyoruz. 1.ğe oynıcaz inşallah hepberaber.günaydın canlarım :)
dün gece kına gecesi üzerine arkadaşlarla gece dışarı çıkınca içtiğim rakılar bana pahaalıya mal oldu(
dün kilo veremedim ve bunu haketmediğimi düşünüyorum zaten :))
emek vermeden verim olmayacağının bilincindeyim...,
ben 80,5 ile başlamıştım pazartesi günü ve bu sabah 78,5 kilo çıktım :)
3 kilo vermişim :))
:ecrin_bebek:kizlar rejimmi yapiorsunuz
tamam dosbacım. geçmişolsun hayatım. çok çok tebrikederim.
tebrikederim hayatım. ama 2 kilo vermiş oluyorsun. haftayada bu performansı bekliyoruz. 1.ğe oynıcaz inşallah hepberaber.
polycim senide çok tebrikediyorum. ya kızlar siz daha önce nerdeydiniz. bozmak yok sakın. listede olsaydınız kesin birinciydik kesin. ama haftaya birinci oluruz inşallah.
kilo veremeyen arkadaşlarımızda üzülmesin (mesela ben) hepimiz mücadele ettik sonuçta değilmi. tamam sıkı bir mücadele değildi ama haftaya daha iyi olucaz inşallah. opuyorumnanaktan
inşallah canım benim :))
ya ben bir yeri anlamadım eğer haftaya bizlerde asil üye olursak :)) umarım oluruz :)
haftaya biz 5 günlük mü, yoksa 7 günlük kilolarımızı mı yazacağız :)
yani cumadan cumaya mı? yoksa pazartesiden cumaya mı olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?