selam arkadaşlar..
yazılanları ancak okuyabildim gündüzleri çok sık giremiyorum koşturmadan dolayı ama epey paylaşımda bulunmuş arkadaşlar sağolsun yerimseniben
bu arada adcım ben de kilomu şimdiden yazayım yarın sabahtan giremeyebilirim bu sabah tartıldım 80.100 kiloyum 1 kilo 400 gram gitmiş üstelik de kaçamaklarım olduğu halde kaydirigubbakcemile3 gerçi geçen hafta regl günümdeydim 400 gram fazla çıkmıştım şişkinliğim inince de tartıda bunu görmek biraz moral verdi bana
süpeeeerrrrr a.s.
tebrik ederim canım çok ii vrmişsin
salata yedim akşam ve iki yumurta haşlaması :)
kendimi iyi hissediyorum çok şükür, genelde isveç diyetinin 3. günü zor oluyor da :)
akşama spora gidemiyorum ama epey göbek atasım var kına gecesinde olacağım :)
saçlarıma fön çektirdim kuaförüm sana ne oldu böyle dedi :))
inceldiğimi hissetmek tartıda eksileri görmekten daha güzel oluyor kesinlikle...
tamam bhr cım teşekkürederim. ayrıca çok çok da tebrikederim.valla süpersin. alkisalkisalkisselam arkadaşlar..
yazılanları ancak okuyabildim gündüzleri çok sık giremiyorum koşturmadan dolayı ama epey paylaşımda bulunmuş arkadaşlar sağolsun yerimseniben
bu arada adcım ben de kilomu şimdiden yazayım yarın sabahtan giremeyebilirim bu sabah tartıldım 80.100 kiloyum 1 kilo 400 gram gitmiş üstelik de kaçamaklarım olduğu halde kaydirigubbakcemile3 gerçi geçen hafta regl günümdeydim 400 gram fazla çıkmıştım şişkinliğim inince de tartıda bunu görmek biraz moral verdi bana
insanın güveni yerine gelince çok keyifli oluyor. iyi eğlenceler. kaydirigubbakcemile2salata yedim akşam ve iki yumurta haşlaması :)
kendimi iyi hissediyorum çok şükür, genelde isveç diyetinin 3. günü zor oluyor da :)
akşama spora gidemiyorum ama epey göbek atasım var kına gecesinde olacağım :)
saçlarıma fön çektirdim kuaförüm sana ne oldu böyle dedi :))
inceldiğimi hissetmek tartıda eksileri görmekten daha güzel oluyor kesinlikle...
tamam bhr cım teşekkürederim. ayrıca çok çok da tebrikederim.valla süpersin. alkisalkisalkis
kızlar ya ben sizi takip edemiyorum artık
spor tabii ki çok önemli ama ben yeterince yapamıyorum yaaa :1no2: :çok üzgünüm:
selam kızlar..
bugün çok hareket halindeydim vallahi..:) akşama doğru dışarı çıktım arkadaşlarımla 1 saat voleybol oynadık hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum..:) Yarında yüzmeye gidicem.. antalyada yaşamanın nimetleri işte..:) süper olucak süperr..:)
niyeki hayatım. ama ufaklık yoruyor seni pek takılamıyorsun değilmi.bendede varya bir tane ordan biliyoumkızlar ya ben sizi takip edemiyorum artık
selam kızlar..
bugün çok hareket halindeydim vallahi..:) akşama doğru dışarı çıktım arkadaşlarımla 1 saat voleybol oynadık hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum..:) Yarında yüzmeye gidicem.. antalyada yaşamanın nimetleri işte..:) süper olucak süperr..:)
muhabbet güzel ama kalamıyorum,yarınki kilom 66 aynıyım yani,regl daha bitmedi haftaya belli olur net kilom,iyi geceler kızlara.s
kızlar yarın öğleden sonra girebilicem ancak internete..kilomu şimdi yazayım da aksama olmasın
bu haftaki kilom73.5 kızlarkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?