Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şimdi şöyle yazayım yanlış anlaşılmasın hayatım. kaptanımız takıma yeni üye alırken ilk hafta paylaşımlarına bakıyor yani 1 hafta deneme süresi. kilo bildiriyorsunuz ama o hafta listede olmuyorsunuz. diğer hafta paylaşımı az olanı yada hiç olmayanı listeye almıyordu sanırım öyleydi.(hemen bakıcam bu konuya) ama asil üye olduktan sonra 2 gün üstüste paylaşımda bulunmayan arkadaş (kaptana mazeret bildirmeden) diskalifiye oluyor.

paylaşımların farkediliyor canımcım. ben fazla giremediğim için bu sıralar çok fazla sayfa birikti hepsine yazamadım ama gördüğüm kadarıyla gayet iyi gidiyorsun.

selam arkadaşlar..
yazılanları ancak okuyabildim gündüzleri çok sık giremiyorum koşturmadan dolayı ama epey paylaşımda bulunmuş arkadaşlar sağolsun yerimseniben
bu arada adcım ben de kilomu şimdiden yazayım yarın sabahtan giremeyebilirim bu sabah tartıldım 80.100 kiloyum 1 kilo 400 gram gitmiş üstelik de kaçamaklarım olduğu halde kaydirigubbakcemile3 gerçi geçen hafta regl günümdeydim 400 gram fazla çıkmıştım şişkinliğim inince de tartıda bunu görmek biraz moral verdi bana

süpeeeerrrrr a.s.
tebrik ederim canım çok ii vrmişsin

salata yedim akşam ve iki yumurta haşlaması :)
kendimi iyi hissediyorum çok şükür, genelde isveç diyetinin 3. günü zor oluyor da :)

akşama spora gidemiyorum ama epey göbek atasım var kına gecesinde olacağım :)
saçlarıma fön çektirdim kuaförüm sana ne oldu böyle dedi :))
inceldiğimi hissetmek tartıda eksileri görmekten daha güzel oluyor kesinlikle...

kesinlikle haklısın canım ben de bu verdiğim 4 kiloyu kesinlikle yağlardan kaybettiğime inanıyorum çünkü insan kendi bile farkediyor kıyafetlerin duruşundan başkalarının da farkedip söylemesi iyice motive ediyor aslında her şey sporda bitiyor sanırım spora asılınca arada bir kaçamak yapsak da yağ olarak geri dönmüyor bize kaydirigubbakcemile2

tamam bhr cım teşekkürederim. ayrıca çok çok da tebrikederim.valla süpersin. alkisalkisalkis

insanın güveni yerine gelince çok keyifli oluyor. iyi eğlenceler. kaydirigubbakcemile2

selam kızlar..
bugün çok hareket halindeydim vallahi..:) akşama doğru dışarı çıktım arkadaşlarımla 1 saat voleybol oynadık hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum..:) Yarında yüzmeye gidicem.. antalyada yaşamanın nimetleri işte..:) süper olucak süperr..:)

tamam bhr cım teşekkürederim. ayrıca çok çok da tebrikederim.valla süpersin. alkisalkisalkis

saol canım spora iyice ağırlık verirsem sanırım önümüzdeki haftalarda yüzüm gülmeye devam edecek yerimseniben

kızlar ya ben sizi takip edemiyorum artık

hayırdır canım neden bi derdin sıkıntın yoktur inşallah yoksa zaman bulamadığın için mi :gitme:

spor tabii ki çok önemli ama ben yeterince yapamıyorum yaaa :1no2: :çok üzgünüm:

zamanın varsa haftada 3 gün 1 saatlik yürüyüş yapman uzman denetiminde de olduğun için etkili olacaktır canım her gün yapmana gerek yok tabi zamanın varsa kaydirigubbakcemile2

işte spor diye ben buna derim hem eğlence hem spor ben de ortaokulda acayip voleybol oynardım o yüzden o zamanlar böyle tombik değildim klava:

kızlar ya ben sizi takip edemiyorum artık
niyeki hayatım. ama ufaklık yoruyor seni pek takılamıyorsun değilmi.bendede varya bir tane ordan biliyoum

bol bol spor ne güzel canım. en güzeli,hem vücudunda rahatlıyordur. keşke bende yapabilsem ama nerdee. kolay gelsin iyi eğlenceler.

kızlar yarın öğleden sonra girebilicem ancak internete..kilomu şimdi yazayım da aksama olmasın
bu haftaki kilom73.5 kızlarkaydirigubbakcemile

13. TAKIM **116. ETAP**

ad1 ( 53.0 / 53.0 / 0.0 / 0.0 &#37
melis08 (geri dönmek üzere ayrıldı, 59.6)
dosba (71.0 / / / %)
acıbiber2053 (64.5 / / / %)
melankoli_84(66.0 / 66.0/ 0.0 / 0.0 %)
shopaholic (73.5 / 73.5 / 0.0 / 0.0 % )
emirel (61.7 // / % )
bhr.87 (81.4 / 80.1 / 1.3 / 1.60 %)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( )

canlarım ben yine uykusuz gecelerdeyim düzenim alt üst oldu şu birkaç haftadır gece uykusunu unuttum nerdeyse mafoldumben
neyse fırsat bu fırsat sitede gezinip gerekli bilgiler toplayım bari yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…