Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

peynir olayında beyaz 30gr beyaz peynir veya 20gr kaşar verdi... oysa ben tulum severim
neyse bi bildiği vardır sanırım
diyetimde karpuz kavun herşey var canım ama hepsi gram ile ince bi dilim falan değil
emin ol tartınca bu yazdıklarım o kadar küçülüyor ki
mesela 100 gr kaysı var göz hesabı 3-4 adet diyor ama tartıyorum 2 tane zor düşüo hakkıma :))
bu yüzden diyetisyenimin en önemli prensibi tartmak

bende diyorum sayfalar ne kadar çoğalmış diye, e tabi yeni üyelerimizin sayesinde. devamını diliyorum.
bu arada bu sıralar pek gelemedim. iş görüşmeleri, düğünler dernekler misafirler,deniz-güneş, moral bozukluğu, hüsran sıkıntı derken ancak gelebildim. bundan sonra pek fazla yoğunluğum olmaz sanırım ama cumartesi bir iş görüşmem daha var aynı gün yatıya misafirim var. pazar günü denize gtmeyi planlıyorum. hava müsait olursa tabi. pek öyle görümüyor ama inşallah iyi olur. eğer iş görüşmem iyi gitmez ve pazartesi işe başlamazsam muhakkak burdayım.yani kesintisiz burdayım. ha birde minik zibidi durumu var. 17 aylık oğlum beni bunaltmazsa tabikide burdayım.
bu arada canlarım cicilerim yarın saat öğlen 12 ye kadar bildirimlerinizi bekliyorum. melankolicim,canım benim,bak geliyon gidiyon ama bildirim zamanı yok oluyon. kilo aldığın içinmi gelmiyon hemşerim. yarın muhakkak bildirim yap hayatım. yada bu gece yaz kilonu almış olsanda yaz yohsam diskalifiye olcemişin. hemşerim olarak buna gönlüm razı gelmez o yüzden muhakkak yaz hayatım.
baktımda herkes diyet miyet maşallah hepinizde bir öneri,olcek olcek bu hafta değilde çünkü yeni gelen arkadaşlar haftaya listede olce,önümüzdeki hafta ilk 3 e gireriz inşallah.ben şahsen ümitliyim.
ben tekrardan sarı kırmızı diyetime geri döndüm. özlemişiz birbirimizi. ama arada yemediklerim oluyor çünkü fazla geliyor. o yüzden yarım yarım yapıyorum tekrardan.
neyse yol arkadaşlarım hepinizi öpüyorum.

gülizgül merakımı mazur gör hayatım. babanla ilgili bir sıkıntımı var acaba. merak ettim ama yazmak zorunda değilsin.

canıımmm
ne kadarda yoğunmuşsun... hadi hayırlısı inş. olur iş meselesi...
misafir olayı zaten insanın düzenini bozuyor...
evet yeni arkadaşlar hareketlendrdi bu hafta bende çook ümitliyim hem kendimden hem onlardan ....

sorma dosbacım,aslında iyi olmuyor değil aralarda böyle farklı şeyler olunca sıkıntılarımı unutturuveriyor.
ben zaten seni bu haftaki umut veren üyeilan ettim hayatım.birşeyler yapacağını biliyorum.
opuyorumnanaktan

yeni arkadaşların detoksları daha iddialı emin ol :))
yeni renk geldi takıma...
ama bende fena gitmiyorum ilacımı düzenli alıyorum ve diyetisyenimin dediğini harfiyen uyguluyorum daha hiç kaçamağım olmadı.... hoş gerekte yok zaten çooook doyuyorum 6 ay boşuna aç kalmışım.... biraz tatlı isteğim var 3 gün sonra tatlı da verecek bana... şimdilik iyi gidiyor bakalım zaman gösterecek herşeyi

bu arada canlarım kaptanımız gelesiye kadar vekil kaptanlık yapacakmışım. kaptanımızın ricası üzerine. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürederim.

gülizgül merakımı mazur gör hayatım. babanla ilgili bir sıkıntımı var acaba. merak ettim ama yazmak zorunda değilsin.

canım babamı çok severim..sadece babalar gününde değil her günümdesin demek istedim..allaha çok şükür bi sıkıntımız yok..

evet canım bu akşamdan bildirmen lazım ... ad yarın senin kilonu kaydeder
geçen hafta 65 tim şu saat itibariyle son olarak 64 olmuşummm:lepi:hihoyyyt

farkettim hayatım baya sıkılar. sen bu sefer kendine epey inandın.bizler zaten sana inanıyoruz ama seninde kendine olan inancın tam oturdu bu diyetle sanırım. gayet gzel ve azimli gidiyorsun. tatlıyada az kalmış zaten.süper valla. :içelim:

sevindim hayatım şükürler olsun. ne güzel düşünmüşsün.sende benim gibi babacısın sanırım.Allah yokluklarını göstermesin dilerim tüm sevdiklerimizin inşallah.

kızlar ben çıkıyorum yapmam gereken başka bişi varmı..herkese iyi akşamlar...

yok hayatım sağol,sanada iyi akşamlar.kilonu yazarsan sevinirim.

sen kilonu yazmışsın ama ben göresiye kadar. idare et hayatım gözlüklerimi taksam iyi olcek.
bu arada tebrik ederim.

listede yer alman için paylaımın bol olması gerek. ne kadar çok yazarsan o kadar iyi tatlım.

ad1; ben paylasimlarimi en azından gunumu tek seferde yazıyorum yorumlarımı da o tek msjda yazaıyorum genelde şimdi benim paylaşımım düşük mü oluyor listeye giremeyecek miyim son 5 sayfa içinde son 2 günüm var oyle paylaşım yapamaz mıyım acaba bir kontrol ediversen yanlış birsey yapmayayım?

Takımımız sayesinde cok iyiyim sıkılmaya başlamıştımtek başıma yapmaktan şimdi bir heyacan hareket ve tabiki takımımız birinci olsun diye rekabet duygusu sardı beni bak gorursun kesin ilk uce girecegiz agustos cikmadan :lepi: bu arada tekrar rica ediyorum liste yazımlarımı bir kontrol eder misin liste dışı kalmak istemiyorum

canım sen hergün gelip yazıyorsun yani paylaşımda bulunuyorsun. kurallara göre 2 gün üstüste paylaşım yapmayan diskalifiye oluyor. senin paylaşımların gayet iyi görünüyor.

Tesekkur ederim canım bende paylaşımları sabah erkenden yapıyorum kimse benimkileri farketmiyor diye üzülüyordum yarın bizde kilo bildirecegiz degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…