bu beyaz peyniri anlamadım ben bazı doktorlar kilo aldırır peynirde maya falan var diyolar bazılarıda 30 gr peynir yazıyolar diyete peynire kattıkları malzemeler kilo aldırıcıymış diyodu 1 ara bi doktor ama bilmiyorum diyet yaparken peynir yemiyorum buyüzden bide kavun yerine karpuz daha iyi oluyo sanırım neyse canım ben doktorların yalancısıyım a.s.
yemin ederim ki canım çekiyor hep bitki çayı içmek istiyorum günde 3 kupadan fazla içmemem gerekli biliyorum ama çok canım çekiyoo bugünlük 4. kupayı içsem mi aceba ?
ben yarın kızımı doktora götürecem ..nete giremem kilomu bugünmü yazacam
ben yarın kızımı doktora götürecem ..nete giremem kilomu bugünmü yazacam
bende diyorum sayfalar ne kadar çoğalmış diye, e tabi yeni üyelerimizin sayesinde. devamını diliyorum.
bu arada bu sıralar pek gelemedim. iş görüşmeleri, düğünler dernekler misafirler,deniz-güneş, moral bozukluğu, hüsran sıkıntı derken ancak gelebildim. bundan sonra pek fazla yoğunluğum olmaz sanırım ama cumartesi bir iş görüşmem daha var aynı gün yatıya misafirim var. pazar günü denize gtmeyi planlıyorum. hava müsait olursa tabi. pek öyle görümüyor ama inşallah iyi olur. eğer iş görüşmem iyi gitmez ve pazartesi işe başlamazsam muhakkak burdayım.yani kesintisiz burdayım. ha birde minik zibidi durumu var. 17 aylık oğlum beni bunaltmazsa tabikide burdayım.
bu arada canlarım cicilerim yarın saat öğlen 12 ye kadar bildirimlerinizi bekliyorum. melankolicim,canım benim,bak geliyon gidiyon ama bildirim zamanı yok oluyon. kilo aldığın içinmi gelmiyon hemşerim. yarın muhakkak bildirim yap hayatım. yada bu gece yaz kilonu almış olsanda yaz yohsam diskalifiye olcemişin. hemşerim olarak buna gönlüm razı gelmez o yüzden muhakkak yaz hayatım.
baktımda herkes diyet miyet maşallah hepinizde bir öneri,olcek olcek bu hafta değilde çünkü yeni gelen arkadaşlar haftaya listede olce,önümüzdeki hafta ilk 3 e gireriz inşallah.ben şahsen ümitliyim.
ben tekrardan sarı kırmızı diyetime geri döndüm. özlemişiz birbirimizi. ama arada yemediklerim oluyor çünkü fazla geliyor. o yüzden yarım yarım yapıyorum tekrardan.
neyse yol arkadaşlarım hepinizi öpüyorum.
sorma dosbacım,aslında iyi olmuyor değil aralarda böyle farklı şeyler olunca sıkıntılarımı unutturuveriyor.canıımmm
ne kadarda yoğunmuşsun... hadi hayırlısı inş. olur iş meselesi...
misafir olayı zaten insanın düzenini bozuyor...
evet yeni arkadaşlar hareketlendrdi bu hafta bende çook ümitliyim hem kendimden hem onlardan ....
sorma dosbacım,aslında iyi olmuyor değil aralarda böyle farklı şeyler olunca sıkıntılarımı unutturuveriyor.
ben zaten seni bu haftaki umut veren üyeilan ettim hayatım.birşeyler yapacağını biliyorum.
opuyorumnanaktan
gülizgül merakımı mazur gör hayatım. babanla ilgili bir sıkıntımı var acaba. merak ettim ama yazmak zorunda değilsin.
geçen hafta 65 tim şu saat itibariyle son olarak 64 olmuşummm:lepi:hihoyyytevet canım bu akşamdan bildirmen lazım ... ad yarın senin kilonu kaydeder
yeni arkadaşların detoksları daha iddialı emin ol :))
yeni renk geldi takıma...
ama bende fena gitmiyorum ilacımı düzenli alıyorum ve diyetisyenimin dediğini harfiyen uyguluyorum daha hiç kaçamağım olmadı.... hoş gerekte yok zaten çooook doyuyorum 6 ay boşuna aç kalmışım.... biraz tatlı isteğim var 3 gün sonra tatlı da verecek bana... şimdilik iyi gidiyor bakalım zaman gösterecek herşeyi
sevindim hayatım şükürler olsun. ne güzel düşünmüşsün.sende benim gibi babacısın sanırım.Allah yokluklarını göstermesin dilerim tüm sevdiklerimizin inşallah.canım babamı çok severim..sadece babalar gününde değil her günümdesin demek istedim..allaha çok şükür bi sıkıntımız yok..
geçen hafta 65 tim şu saat itibariyle son olarak 64 olmuşummm:lepi:hihoyyyt
kızlar ben çıkıyorum yapmam gereken başka bişi varmı..herkese iyi akşamlar...
listede yer alman için paylaımın bol olması gerek. ne kadar çok yazarsan o kadar iyi tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?