bu akşam yağmur var lüleburgazda...
benim yürüryüş iptal ibi birşey oldu
evde kendi kendime bişeyler deneyeceğim :)
sizlerle yazışmak çok güzel ancak nickleri kullanmak çok zor oluyor?
benim adım zeynep, ya sizin adınız?
adını vermek istemeyen olursa atsın bence bir isim inanın daha kolay olacak :))
tabii bu bir fiki sizler ne dersiniz bilemem :))
evet hayatım bencede spor spordur her ne çeşidi olursa olsuna.s birde spor yapınca vücut endorfin hormonu salgılarmış(mutluluk hormonu yani)spordan sonra kendimi daha mutlu hissediyorum,biraz abur cubur sorunum var aslında oda çok yok ama çikolata vb şeylere dayanamıyorum,sanırım tatlı krizim bitmiyo benim:bbo:
selam kızlar..:)
denizime gittim geldim çok eğlenceliydi ya..
denizden gelincede tavuk sote yedim 3 yemek kaşığı kadar..:)
daha sonra 1 avuç kuru üzüm yedim ama tatlı isteğimi bastıramadı doğrusu
şimdide elma yiyorum...:)
olacak o kadar da canım sonuçta biz kendimizi şartlasak da vücudumuz alıştığımız şeyleri istiyo engel olmak mümkün değil ne yazık ki :1no2:
ben de artık tartıldığım günler kendime hediye olarak tatlı bişey vermeyi alıştırdım mesela bugün bir dilim pasta yedim çünkü hakettim di mi bu da benim vücuduma hediyem olsun yerimseniben (ama bir hafta başka kaçamak yokkk)
evet arada bi ödüllendirmek lazım dimi ama ???
ama ben daha ödülü hakketmedim(
slm kızlar şimdi geldim spordan ay çok yoruldum,belli bi km yürüyorum ordaki spor aletlerinde çalışıyorum biraz ve dönüşümde kendimi çok hafif hissediyorum ne garip yaa dimi,şimdi de bikaç plates hareketlerimi yapıp duşa gircem,karnım acıyo kaslarım çalıştığından sanırım,bikaç güne geçer diye umud ediyorumkaydirigubbakcemile2
buarada ad1 ciğim yarın ve öbürgün yani hafta sonu ufak bi tatilimiz var ailemle 2 gün kaçamak yapıcaz.. yarın yazamayabilirim fakat pazar akşamı kesin yazarım haberiniz olsun..:) herkese iyi kilo vermeler.. güle güle..:)öpüyorumyanaktan
günaydın hanımlar, nasılsınız?
ben isveç diyetinde 5. günümdeyim :)
geçen gece içtiğim az rakı ve sodayı saymazsak kaçamaksız devam ediyorum.
bu sabah tartıda yine yüzüm güldü :))
iyi ki sizler varsınız ve annem var :)
sabah tartının başına annemle geçiyoruz annem o kadar seviniyorki verdiğim gramlara bile :))
buarada anneme bu gruptan bahsettim, anne dedim birkaç arkadaş var birlikte zayıflıyoruz birbirimize destek oluyor fikir veriyoruz bu bir yarışma dedim ya bana da öğret şu pc yi bende yazarım, bakarım neler konuşuluyo diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?