Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zenim zamanla nicklere alışılıyor... sen de zamanla alışırsın... şimdiden sonrada isim kullanmak emin ol bizim için zor olur

selam kızlar..:)
denizime gittim geldim çok eğlenceliydi ya..
denizden gelincede tavuk sote yedim 3 yemek kaşığı kadar..:)
daha sonra 1 avuç kuru üzüm yedim ama tatlı isteğimi bastıramadı doğrusu
şimdide elma yiyorum...:)

Son düzenleme:
bende dün yürüyememiştim yağmur dolayısıyla ama bu gün affetmiycem inş.,dosbam katılıyorum bencede nicklere alışılıyo,ilk başta bende zorlanmıştım ki alışmak çok zamanımı almadıa.s

buarada ad1 ciğim yarın ve öbürgün yani hafta sonu ufak bi tatilimiz var ailemle 2 gün kaçamak yapıcaz.. yarın yazamayabilirim fakat pazar akşamı kesin yazarım haberiniz olsun..:) herkese iyi kilo vermeler.. güle güle..:)öpüyorumyanaktan

Son düzenleme:

olacak o kadar da canım sonuçta biz kendimizi şartlasak da vücudumuz alıştığımız şeyleri istiyo engel olmak mümkün değil ne yazık ki :1no2:
ben de artık tartıldığım günler kendime hediye olarak tatlı bişey vermeyi alıştırdım mesela bugün bir dilim pasta yedim çünkü hakettim di mi bu da benim vücuduma hediyem olsun yerimseniben (ama bir hafta başka kaçamak yokkk)

ne güzel canım yaaa en iyi sporlardan biri yüzme zaten tüm vücut kaslarını çalıştırıyo üstelik suyun kuvveti daha fazla kalori yakmayı sağlıyo şimdi deniz kenarında olmak lazımdı ahhh ahhhh :çok üzgünüm:

evet arada bi ödüllendirmek lazım dimi ama ???
ama ben daha ödülü hakketmedim (

slm kızlar şimdi geldim spordan ay çok yoruldum,belli bi km yürüyorum ordaki spor aletlerinde çalışıyorum biraz ve dönüşümde kendimi çok hafif hissediyorum ne garip yaa dimi,şimdi de bikaç plates hareketlerimi yapıp duşa gircem,karnım acıyo kaslarım çalıştığından sanırım,bikaç güne geçer diye umud ediyorumkaydirigubbakcemile2

bir iki güne bişeyin kalmaz ama yarın sabah gülerken bile karın kasların ağrır :))
bende bu aralar mekik çekiyorum ve diyetisyenimin verdiği hareketleri çalışıyorum
ilk günler zorlandım ama şimdi rahatım
benim tek sorunum yürüyüş şu aralar hiç yapamıyorum...
ama inş. bu akşam şeytanın bacağını kırdım akşam yürüyüşe çıktık tempolu yürüdüm
umarım yarın devamı gelir

inş. canım ya birden sporu bırakmak ve tekrar başlamakla aslında vücudumuza çok zarar veriyoruz önce alıştırıyoruz sonra sana spor yok diyoruz vücutta bunu öle bi algılıyokki direk herşeyin duruyo ve gelsin kilolar oluyo malesef,kışında aslındas az da olsa sporu bırakmamak lazım,tabi aksaklıklar oluyo haftanın 7 günü değilde en azından haftasonları devam etmek lazım,inş. bırakmamaya gayret göstericema.sbencede geçer bikaç güne ağrılarım sanki dayak yemiş gibiyim öle acıyo yani karnıma.s

emirel; ben 80 kg ile başladım ona 70 gelince 1 ay koruma yaptık cunku yediklerini de saglıklı bir sekilde bir yere kadar azaltabilirsin soyle açıklayayım mesela benim gunluk bmh 1400 olsun gunluk aktivitelerim(ekstradan yapılan egzersiz hariç) toplam yaktıgım kalori 2000 olsun ben 1800 alırsam hergun kilo veririm degil mi ama bunu saglıklı olarak en az 1200 dusurmeliyimki metabolizmam yavaşlamasın işte 1200-1400 aralıkta kilo vermem gram grama düşünce koruma yapmalısın ki vucut kıtlık mantıgına girmesin meto hızını düşürmesin koruma dediğim de gunluk alman gereken besin degerlerinin hepsini alıyorsun (ornegin 8 dilim ekmek yiyordum ben cunku gunluk 9 birim karbonhidrata ihtiyacım var diğer 1 dilim meyveden sebzeden))fakat saglıklı secimlerle ve yag birimine dikkat ediyorsun (yag birimini de açıklayabilirim istersen) o yuzden kiloya göre 5-10 kilo verdikçe mutlaka koruma yapmalısın hem bu seni psikolojik olarak rahatlatır pozitif dusunce gucuyerimseniben

açıklamaların için teşekkür ederim ama biraz daha anlatırsan çok memnun olurum beslenme uzmanının anlattıklarını bizide aydınlatmış olursun mesela beslenme uzmanın tavsiyelerini merak ediyorum anlattıkların çok mantıklı geldi galiba bu konuda bilmediğim çok şey var

bende 70 olduğumda koruma yapacağım ama daha çok var,
yağmur sebepli yürüyüş iptal oldu
bi miskinlik var bende bugün uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum da (

mesela her hafta düzenli bir şekilde zorlanmadan kilo verirken şimdi gram gram bile veremiyorum galiba koruma yapmam lazım bu hafta detoks yapmama rağmen yanlızca 300 gr vermişim bu konuda beni bilgilendirirserniz çok sevinirim moalimde bozuluyor ve iştahım hortladı sanki gözüm aç sanki yesem yesem doymayacağım sanki

ok tatlım. güzel bir haftasonu geçirmeni diliyorum.

günaydın hanımlar, nasılsınız?
ben isveç diyetinde 5. günümdeyim :)
geçen gece içtiğim az rakı ve sodayı saymazsak kaçamaksız devam ediyorum.
bu sabah tartıda yine yüzüm güldü :))

iyi ki sizler varsınız ve annem var :)
sabah tartının başına annemle geçiyoruz annem o kadar seviniyorki verdiğim gramlara bile :))

buarada anneme bu gruptan bahsettim, anne dedim birkaç arkadaş var birlikte zayıflıyoruz birbirimize destek oluyor fikir veriyoruz bu bir yarışma dedim ya bana da öğret şu pc yi bende yazarım, bakarım neler konuşuluyo diyo :)

kilo vermene sevindim.bende anneme bol bol dua ettiriyorum kilo verebileyim diyeyerimseniben
buyursun anneni de bekleriz şekerim

acıbiber canım nerelerdesin??
hasret kaldık valla??
özlettin kendini artık çok az gelir oldun??asıl gidiyor diyet??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…