ad1; vekil kaptanım haftaya kesin ilk üçteyiz inş. sen merak etme
haklısın dosbacım yeni gelen arkadaşlarımızın paylaşımları çok güzel ve asil üye olmuş durumdalar. açıklaman içinde teşekkürler hayatım. opuyorumnanaktan
dosbacım sana ad1 adlı vekil başkanıma teşekkürü bir borç bilirim :))
söz haftaya çok spor yapcam :)))
twinqwingd; adinı tam yazamıyorum ben sana winx desem olur mu? benden eski voleybol oynamayı cok severim kilo verirken spor spor spor bu şart yoksa sönmüş balon gibi oluyoruz bence verdiğimiz kilolarda pek anlaşılmıyor ben hergun 45 dk eliptik yapıyorum 600-650 kalori yakıyorum bu da hafta en az 0,6 yagdan gitmesini garanti ediyor bana
tamam kallistecim çok sağol veriyorum şimdi paylaşıma.ad1 cim canım listen kontrol edilmiştir, hatasızıdr verebilirsin paylaşıma... geç kaldığım için tekrar özür erken gelirim diye not bırakmadımdı sana birde mehalime yazdım sana bakar diye ama gezikolu başkanı evde durmuyor ki :)))
canım sporun okadar faydası varki yapabilene.sen ne güzel yapıyorsun. eh övgüleride alıyorsun. darısı başıma. :içelim:yeni katılan arkadaşlarla gerçekten bi hareketlenme oldua.ssüpersiniz bayanlar,bence takım ruhumuza geri dönüyoruz yavaş yavaş,dün sporumu yapamdım ama evde plates yaptım herkez çok işe yaradığını söylüyo bakalım etkisi olcakmı,ama bugün inş. gidecem spora bu arada hem yürüyüş hemde spor aletlerinde çalışıyorum,aşacam kendimi bakalım bide yememi düzenleyebilsem tek sorunum o,bi türlü adapte olamadım bu sene,bide üzücü olan taarfı yaklaşık 4 yıldır en fazla kilomdayım(( inş. kurtulca,bu arada diyetisyene mi gitsem düşünmüyo da değilim,sizce napmalıyım?
yok be adcım sporumu yapmaya gayret gösteriyorum ama geçn seneki performansım yok,yaşlanıyomuyum neyima.s bu arada da acaip bi baş ağrım var 5 gündür bugün ki de bir garip ağrı,inş. geçer akşama kadar
bhrcım nasılsın,senin nasıl gidiyo kilo verme işlerin?a.s.
iyiyim tatlım kilo verme durumları da bu hafta kaçamaklarım olmasına rağmen tartıda yüz güldürücü oldu :) sen nasılsın canım?
bu arada okudum yazdıklarını karamsarlığa düşmüşsün ama sporu bırakmadığın sürece ben istediğin kiloya ineceğinden eminim yerimseniben
sıcaklar olmasa saatlerce yürüycem ben de ama durduğum yerde eriyorum zaten sıcaktan dışarı çıksam halim ne olur acaba :çok üzgünüm:
ben de callenetics e başlamayı düşünüyorum çok olumlu yazılar okudum bu spor hakkında denemekte yarar var spor spordur di mi kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?