Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ad1; vekil kaptanım haftaya kesin ilk üçteyiz inş. sen merak etme

ah ne güzel ağzından bal damlıyor bitanem. inşallah. epeydir böyle hareketlenmemiştik valla ne yalan söyliyim canlandık mı sanki ne? kaydirigubbakcemile2

haklısın dosbacım yeni gelen arkadaşlarımızın paylaşımları çok güzel ve asil üye olmuş durumdalar. açıklaman içinde teşekkürler hayatım. opuyorumnanaktan

dosbacım sana ad1 adlı vekil başkanıma teşekkürü bir borç bilirim :))
söz haftaya çok spor yapcam :)))

tabiki istediğin şekilde hitap edebilirsin..:)
buarada herkez süper kilo vermiş yahu.. tebrikler ablalarıma..:)
şuan regl olduğum için baya şiş durumdayım..
guruba ilk girdiğimde yani 3 gün oluyo sanırım(?)kilom 77.600 dü şuanda 77.100 ama asıl kilom öbür hafta belli olur şu regl dönemini biatlatsaydım..

birde yediklerimi yazıyım bari..
sabah sadece bir fincan türk kahvesi içtim(en şekersizinden..:))
öğlende 1 yumurta 1 dilim kepekli ekmek zeytin peynir atıştırdım tabi bide süt içtimm annem sağolsun..:) Birazdanda denize gidicem okullar açılmadan 70 olayım bari..:)

Son düzenleme:
ad1 cim canım listen kontrol edilmiştir, hatasızıdr verebilirsin paylaşıma... geç kaldığım için tekrar özür erken gelirim diye not bırakmadımdı sana birde mehalime yazdım sana bakar diye ama gezikolu başkanı evde durmuyor ki :)))

yeni katılan arkadaşlarla gerçekten bi hareketlenme oldua.ssüpersiniz bayanlar,bence takım ruhumuza geri dönüyoruz yavaş yavaş,dün sporumu yapamdım ama evde plates yaptım herkez çok işe yaradığını söylüyo bakalım etkisi olcakmı,ama bugün inş. gidecem spora bu arada hem yürüyüş hemde spor aletlerinde çalışıyorum,aşacam kendimi bakalım bide yememi düzenleyebilsem tek sorunum o,bi türlü adapte olamadım bu sene,bide üzücü olan taarfı yaklaşık 4 yıldır en fazla kilomdayım (( inş. kurtulca,bu arada diyetisyene mi gitsem düşünmüyo da değilim,sizce napmalıyım?

tamam kallistecim çok sağol veriyorum şimdi paylaşıma.

canım sporun okadar faydası varki yapabilene.sen ne güzel yapıyorsun. eh övgüleride alıyorsun. darısı başıma. :içelim:

yok be adcım sporumu yapmaya gayret gösteriyorum ama geçn seneki performansım yok,yaşlanıyomuyum neyima.s bu arada da acaip bi baş ağrım var 5 gündür bugün ki de bir garip ağrı,inş. geçer akşama kadar

yaşlanmakmı? kız daha dur. daha var hayatım. canımcım, benimde genelde başağrım oluyor ama havalardan diyorum çünkü çok bunaltıcı. ama illede geçmezse bir dr.a görün hayatım. ihmal etme sakın. :teselli:

ad1im paylaşıma ben yapayım istersen canım.. buradaki listeyi mausa kopyala sonra paylaşıma git ordan en son listeyi alıntı yap tuşuna basarak alıntıla ve senin listeyi en sona yapıştır 14. takımdan sonra olmasın ama :)) daha sonra alıntı yaptığın kişin quete yazısı varya en baş ve en sonda var bunlar onları temizleyip listeyi ver ben buradayım hata olursa bakayım canım telaşlanma

hallettim canımcım. sağolasın. sizin takımada merak etmeyesin diye not bıraktım. sağol hayatım. yanımda olduğunu bilmek bile rahat ettirdi beni. opuyorumnanaktan

bhrcım nasılsın,senin nasıl gidiyo kilo verme işlerin?a.s.

iyiyim tatlım kilo verme durumları da bu hafta kaçamaklarım olmasına rağmen tartıda yüz güldürücü oldu :) sen nasılsın canım?
bu arada okudum yazdıklarını karamsarlığa düşmüşsün ama sporu bırakmadığın sürece ben istediğin kiloya ineceğinden eminim yerimseniben
sıcaklar olmasa saatlerce yürüycem ben de ama durduğum yerde eriyorum zaten sıcaktan dışarı çıksam halim ne olur acaba :çok üzgünüm:
ben de callenetics e başlamayı düşünüyorum çok olumlu yazılar okudum bu spor hakkında denemekte yarar var spor spordur di mi kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
yiğenim satranç oynamak istedi onunla ilgilendim,yaşlanmıyorm ama ne bilim öle hisse kapılıyorum bazena.sneyse şekercim bu arada kaçıncı olduk belli oldumu?

evet hayatım bencede spor spordur her ne çeşidi olursa olsuna.s birde spor yapınca vücut endorfin hormonu salgılarmış(mutluluk hormonu yani)spordan sonra kendimi daha mutlu hissediyorum,biraz abur cubur sorunum var aslında oda çok yok ama çikolata vb şeylere dayanamıyorum,sanırım tatlı krizim bitmiyo benim:bbo:

daha açıklanmadı ama şu haliyle 5. olduk görünüyor.
8. takım birinci
6.takım ikinci
14.takım üçüncü
3.takım dördüncü

bu akşam yağmur var lüleburgazda...
benim yürüryüş iptal ibi birşey oldu
evde kendi kendime bişeyler deneyeceğim :)
sizlerle yazışmak çok güzel ancak nickleri kullanmak çok zor oluyor?
benim adım zeynep, ya sizin adınız?
adını vermek istemeyen olursa atsın bence bir isim inanın daha kolay olacak :))

tabii bu bir fiki sizler ne dersiniz bilemem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…