Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2 yumurta göze batar dedm hahaha ama farketttinz baktım okuomusunz

Kübraaaaaa Allah cızırtını vermesin, ben de burda seni savunuyorum yanlış yazmıştır die ahahahahahhaaaaaaaaa ara yememen isabet olmuşş hıhhhhhh

tamam tamam 80e inmeden jillian bana harammm kas yaparken göz çıkarmak ha ahahahaaaaaaaaaaaaa buna çok güldüm ilahi sennn! öf demeseydim keşke coştun iice seni durdurmak lazım. reglin mi yaklaştı nedir? ay o değil de reglken herkesin canı tatlı ister, bnm bol baharatlı, acılı şeeler istio :S ay ben napcam regl olunca 1 hafta sonraya bekliorum ama.

sizce reglken canım bol baharatlı, acılı bişeler çektiğinde ne yiyebilirim kızlar?? bana fikir verir msnz?

dediklernin hepsini yerim bakkkkkkk

bizim oralarda "olumlu dunya, malimi yiyimde oluyum derler" hele amcalar hic gelemez boyle diyet olaylarina falan,
bizimkide o hesap amaaan atin olumu arpadan olsun demi nasilsa olcez

sen genede yeme uzak dur, yoksa carmaga gerer arkadaslr bizi :d:d:

ya yumurtanın sarıısna bayılırım telef olmasın dedm yedim hahahah ama gizli yazdm ama farkedilmeyecek şekilde yazmştm kahretsn DD

Ben manken olcm susun

yok canım daha arasını yemedim ki :) 7ye gelirken yedim, önceden yazıorum ki yediklerimi şeytana uyup kaçamak yapmıim die :) bu şekilde menümün dışına çıkmıorum :)

mantıklıymış ama ya yersen eklememi yapacaksın.

2 yumurta göze batar dedm hahaha ama farketttinz baktım okuomusunz

deli kübraa deli kübraaa

ben bişi sorup çıkacatım ya biraz önce ölçülerimi yazdımda eksik vamı diye sorim dedim. kol ölçtüm, göğüs, bel, karın çevresi, kalça, üst bacak. bu arada kol 26 çıktı ya çok değilmi.

Bende tam onu diyordum dur ben sana soyleyim ne yiyeceklerini hatta sen rhatsiz olursun ben yapar iletirim sana :)))

ne yiyebilirsin ssoooyle boool acili tadi tuzu eksisi yerinde mis gibi kisir, tuzlu kekler, peynirli pogaca mm bayilirm sonra katmer su boregi kiymali
peynirli ayy

Gunaha sokacaksin beni banu, cikayim en iyisi ya hadi opuldunuz

Son düzenleme:

senin ölçtüğün iyi oldu bende kolumdan başka ölçmedim
yok canım kolların iyi ablamnda 25 cıktı kendisi zayıf ..

mantıklıymış ama ya yersen eklememi yapacaksın.

yok canım ekleme falan yapmıcam, direk yemicem işte. 5 gündür bu yöntemi uyguluorum ve hala yemiş değilim :)

off gönül çok fenasınn yaaa katmer su böreği falan alakasız olmuş ama ya nerde baharat nerde acı, bunlar canının çektikleri di mi

beni görünce aklına biyons geliyodur. gönülü görüncede muz

aynen öyle canım :)

Gunana sokacaksin beni banu, cikayim en iyisi ya hadi opuldunuz

çık valla isabet olur, sen bizi sokuon günaha ben napmışım bi muz dedim neler söledin orda katmere kadar off o değil de tatilde arkadaşımın annesi bir kete yapmıştı lime limeydi yaa aman neyse

ya yumurtanın sarıısna bayılırım telef olmasın dedm yedim hahahah ama gizli yazdm ama farkedilmeyecek şekilde yazmştm kahretsn DD

Ben manken olcm susun

Biride manken olma pesinde ayyy, birak onlar biz gibi olmaya calissin hiihh
.. dedim ve kactim :d

katmer su boregi kisminda kendi canimin istediklerine gecis yapmisim zannimca
kizim sus kete deme karsinda kayserili var ketenin hasini bize soracaksin

gidemedim bi turlu ay, nurgulcum buralar sana emanet banu cok girerse bu konulara agzina aci biber sur emi

Biride manken olma pesinde ayyy, birak onlar biz gibi olmaya calissin hiihh
.. dedim ve kactim :d

25 nedir bnmkiler 40 ahhahaha 4ünde ben de her yanımı ölçtüm ama söyleyemem derdimiii kimseyeeeeeeeeeeeee rınrınrınnnn

hahha :))
Benn çok güzel bir manken olcm Rihanna da olabilirm bak :d
kadına her saç rengi yakışıo inanılmaz begeniyorm !!

kızlar ne sorcam ya, aranızda l'carnitine ya da cla gibi yağ yakıcı ürünler kullananlar var mı? ya da daha önce kullanmış olanlar ya da kullanan tanıdığı birileri olan?

wuhaaaaaaa ay yok be ne öle hiç beğenmem ben naomiyi. mmmm açıkçası şöle bi fiziğim olsun dediğm beyonce dışında pek biri yok, he kalçalarım olsun dediğim jennifer var tabi

Bende kalçalarımın gitmesini istememm
ben kendimi seviom yaaa vücudum güzeldir maşallahm vardırr

kızlar ne sorcam ya, aranızda l'carnitine ya da cla gibi yağ yakıcı ürünler kullananlar var mı? ya da daha önce kullanmış olanlar ya da kullanan tanıdığı birileri olan?

Hiç bilmiyorum canım ya ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…