2 yumurta göze batar dedm hahaha ama farketttinz baktım okuomusunz
o FIKri begenmedim canim ya shred bundan daha agir vermen gereken kilo fazla bence cok zorlanir bi yerlerini sakatlarsin allah korusun..
kas yapacam diye goz cikarmayak sonraDD
hahahah allah ne diyim sana
ama kinadimda yani sadece kakaoya bandiralan muzlar mikisirlarda yasasin, ikram biskuvilerde, findikli cikulatalarda, baklavalar da asureler de
pideler de ayyyy bana bisiler oluyor
dediklernin hepsini yerim bakkkkkkk
KübraaaaaaAllah cızırtını vermesin, ben de burda seni savunuyorum yanlış yazmıştır die ahahahahahhaaaaaaaaa ara yememen isabet olmuşş hıhhhhhh
tamam tamam 80e inmeden jillian bana harammmkas yaparken göz çıkarmak ha ahahahaaaaaaaaaaaaa buna çok güldüm ilahi sennn! öf demeseydim keşke coştun iice seni durdurmak lazım. reglin mi yaklaştı nedir? ay o değil de reglken herkesin canı tatlı ister, bnm bol baharatlı, acılı şeeler istio :S ay ben napcam regl olunca 1 hafta sonraya bekliorum ama.
sizce reglken canım bol baharatlı, acılı bişeler çektiğinde ne yiyebilirim kızlar?? bana fikir verir msnz?
bizim oralarda "olumlu dunya, malimi yiyimde oluyum derler" hele amcalar hic gelemez boyle diyet olaylarina falan,
bizimkide o hesap amaaan atin olumu arpadan olsun demi nasilsa olcez
sen genede yeme uzak dur, yoksa carmaga gerer arkadaslr bizi :d:d:
yok canım daha arasını yemedim ki :) 7ye gelirken yedim, önceden yazıorum ki yediklerimi şeytana uyup kaçamak yapmıim die :) bu şekilde menümün dışına çıkmıorum :)
2 yumurta göze batar dedm hahaha ama farketttinz baktım okuomusunz
KübraaaaaaAllah cızırtını vermesin, ben de burda seni savunuyorum yanlış yazmıştır die ahahahahahhaaaaaaaaa ara yememen isabet olmuşş hıhhhhhh
tamam tamam 80e inmeden jillian bana harammmkas yaparken göz çıkarmak ha ahahahaaaaaaaaaaaaa buna çok güldüm ilahi sennn! öf demeseydim keşke coştun iice seni durdurmak lazım. reglin mi yaklaştı nedir? ay o değil de reglken herkesin canı tatlı ister, bnm bol baharatlı, acılı şeeler istio :S ay ben napcam regl olunca 1 hafta sonraya bekliorum ama.
sizce reglken canım bol baharatlı, acılı bişeler çektiğinde ne yiyebilirim kızlar?? bana fikir verir msnz?
ay içimden şunu söylemek geldi: "Yaşasın kakaoya bandırılan muzlar, yaşasın beyonce vücutları" ahahahahaha
mantıklıymış ama ya yersen eklememi yapacaksın.
deli kübraa deli kübraaa
ben bişi sorup çıkacatım ya biraz önce ölçülerimi yazdımda eksik vamı diye sorim dedim. kol ölçtüm, göğüs, bel, karın çevresi, kalça, üst bacak. bu arada kol 26 çıktı ya çok değilmi.
mantıklıymış ama ya yersen eklememi yapacaksın.
Bende tam onu diyordum dur ben sana soyleyim ne yiyeceklerini hatta sen rhatsiz olursun ben yapar iletirim sana :)))
ne yiyebilirsin ssoooyle boool acili tadi tuzu eksisi yerinde mis gibi kisir, tuzlu kekler, peynirli pogaca mm bayilirm sonra katmer su boregi kiymali
peynirli ayy
beni görünce aklına biyons geliyodur.gönülü görüncede muz
Gunana sokacaksin beni banu, cikayim en iyisi ya hadi opuldunuz
ya yumurtanın sarıısna bayılırım telef olmasın dedm yedim hahahah ama gizli yazdm ama farkedilmeyecek şekilde yazmştm kahretsnDD
Ben manken olcm susun
senin ölçtüğün iyi oldu bende kolumdan başka ölçmedim
yok canım kolların iyi ablamnda 25 cıktı kendisi zayıf ..
Biride manken olma pesinde ayyy, birak onlar biz gibi olmaya calissin hiihh
.. dedim ve kactim :d
yok canım ekleme falan yapmıcam, direk yemicem işte. 5 gündür bu yöntemi uyguluorum ve hala yemiş değilim :)
off gönül çok fenasınn yaaakatmer su böreği falan alakasız olmuş ama ya nerde baharat nerde acı, bunlar canının çektikleri di mi
çık valla isabet olur, sen bizi sokuon günaha ben napmışım bi muz dedim neler söledin orda katmere kadar offo değil de tatilde arkadaşımın annesi bir kete yapmıştı lime limeydi yaa aman neyse
Biride manken olma pesinde ayyy, birak onlar biz gibi olmaya calissin hiihh
.. dedim ve kactim :d
25 nedir bnmkiler 40 ahhahaha4ünde ben de her yanımı ölçtüm ama söyleyemem derdimiii kimseyeeeeeeeeeeeee rınrınrınnnn
hahha :))
Benn çok güzel bir manken olcm Rihanna da olabilirm bak :d
kadına her saç rengi yakışıo inanılmaz begeniyorm !!
Eki Görüntüle 505831
deliahah ben kim olsam acep cidden her saç rengi ve modeli yakışıo hatuna.
sen ımm düşüneyimmm
Naomi Campbell ol ?
wuhaaaaaaaay yok be ne öle hiç beğenmem ben naomiyi. mmmm açıkçası şöle bi fiziğim olsun dediğm beyonce dışında pek biri yok, he kalçalarım olsun dediğim jennifer var tabi
kızlar ne sorcam ya, aranızda l'carnitine ya da cla gibi yağ yakıcı ürünler kullananlar var mı? ya da daha önce kullanmış olanlar ya da kullanan tanıdığı birileri olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?