GÜNAYDIN ŞEKER ARKADAŞLARIM:lepi:
bugün keisnlikle elma diyetine başlamış bulunuyorum..bu sefer olucak..sabah bir dilim ekmek arası az peynir koydum yedim..şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum
kızlar ramazan yaklaşıyor..ramazan da ben hep kilo alıırım..off yaa:1ninca:
hımm o zaman dosbacım şekerim..senin diyetisyenin listesini ben de istiyorum canımbuyrunnnnnnnnn
ah ahh bende çok özledim.diyet şinmdilik iyi giitmiyor adet oldum şişkinlik ve tabiki tatlı yeme isteğiiii....acıbiber canım nerelerdesin??
hasret kaldık valla??
özlettin kendini artık çok az gelir oldun??asıl gidiyor diyet??
hadi hayırlısı bakalım ben bu ramazandan umutluyum yaa belki diyorum hem emzir hem hareket birde ben çok su içiyoırum iftarda ..GÜNAYDIN ŞEKER ARKADAŞLARIM:lepi:
bugün keisnlikle elma diyetine başlamış bulunuyorum..bu sefer olucak..sabah bir dilim ekmek arası az peynir koydum yedim..şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum
kızlar ramazan yaklaşıyor..ramazan da ben hep kilo alıırım..off yaa:1ninca:
hımm o zaman dosbacım şekerim..senin diyetisyenin listesini ben de istiyorum canımbuyrunnnnnnnnn
ah ahh bende çok özledim.diyet şinmdilik iyi giitmiyor adet oldum şişkinlik ve tabiki tatlı yeme isteğiiii....
ben de aynı durumdayım canım ama tatlı yemiyorum(
hadi hayırlısı bakalım ben bu ramazandan umutluyum yaa belki diyorum hem emzir hem hareket birde ben çok su içiyoırum iftarda ..
bende umutluyum :)
ay dosbamın diyetini herkes bekliyor dosbam diyetisyenin yarı parasını bizden alacak.opuyorumnanaktan
yok canım estağfirullah... diyetimi daha önce anlattmıştım eğer isterseniz tekrar yazabilirim
ramazan diyetimi malum daha almadım ama aldığımda deaylı anlatırım
slm arkadaşlar yani dosbacıma.sikimizen başka kimse yok çünkü,siyah çay kilo vermeyi yavaşlatıyo dimi,senin bu konyla ilgili bilgin varmı dosbam?
poly canım tebrikler..bilgine de hayran kaldım..13 kilo ne kadarda değiştirmiştir değil mi seni?
kızlar bu arada ben de çaysız yaşayamam..açık ve şekersiz içiyorum sürekli..akupunktur doktorum içtiğimiz çay ve bitki çaylarının da içmemiz gereken 3 litre suya dahil oldugunu söyledi bu arada..bu konuda fikirleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?