Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

GÜNAYDIN ŞEKER ARKADAŞLARIM:lepi:
bugün keisnlikle elma diyetine başlamış bulunuyorum..bu sefer olucak..sabah bir dilim ekmek arası az peynir koydum yedim..şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum
kızlar ramazan yaklaşıyor..ramazan da ben hep kilo alıırım..off yaa:1ninca:

bende ramazan da hep kilo alırım canım (
gece yedikten sonra yatıyoruz sonra kilocuk olarak dönüyor (
neyse bakalım bu sene en kolay ramazan orucunu tutacağımı iddia eden bi diyetisyenim var :))

acıbiber canım nerelerdesin??
hasret kaldık valla??
özlettin kendini artık çok az gelir oldun??asıl gidiyor diyet??
ah ahh bende çok özledim.diyet şinmdilik iyi giitmiyor adet oldum şişkinlik ve tabiki tatlı yeme isteğiiii....
hadi hayırlısı bakalım ben bu ramazandan umutluyum yaa belki diyorum hem emzir hem hareket birde ben çok su içiyoırum iftarda ..
hımm o zaman dosbacım şekerim..senin diyetisyenin listesini ben de istiyorum canımbuyrunnnnnnnnn

ay dosbamın diyetini herkes bekliyor dosbam diyetisyenin yarı parasını bizden alacak.opuyorumnanaktan

yok canım estağfirullah... diyetimi daha önce anlattmıştım eğer isterseniz tekrar yazabilirim
ramazan diyetimi malum daha almadım ama aldığımda deaylı anlatırım

slm arkadaşlar yani dosbacıma.sikimizen başka kimse yok çünkü,siyah çay kilo vermeyi yavaşlatıyo dimi,senin bu konyla ilgili bilgin varmı dosbam?

Herkese bol hareketli haftasonları kızlar, evlerde oturup kalmayayım nerde hareket orada bereket;

ad1; 6.olmuşuz bu hafta hepinizi tebrik ederim haftaya ilk 3te bize yer ayırsınlar şimdiden ayrıca asıl üye olarak kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

winx; iyi tatiller güzelim ayrıca tatlı krizi olmaması için kuru bakliyat yemelisin canım.

emirel; ben korumada gunluk almam gereken besinleri alıyorum benim için şu şekilde 8 dlm ekmek ve eş degeri 6 et veya eş degeri 2 sebze(çiğler bu gruba girmiyor) 6 meyve 2 süt gurubu yag 3 birim canım.Kilo verme zamanında bazen meyveyi bazen eti bazen ekmegi hafta hafta azaltıyoruz ama hçbir grubu tam kesmiyoruz 1 haftada olsa.Ayrıca saglıklı insanın detoksa ihtiyacı yok onlar sadece kandırmaca diyor detoks yapmayın yemesen zaten o kiloyu veriyorsun detoks verdirtmiyormuş detoks bitince de zaten kıtlıktan vucudun az çalışıyor bir müddet detoks haftası sonrası bundan dolayı az verecegin için ay hesabına aynı kiloyu vermiş oluyorsun canım.Aklıma gelen tavsiyelere gelince en onemlileri yagı hesapla,tatlı krizi tutmasın diye haftada 2 defa mutlaka kuru bakliyat ye,kabız olmamak için hergun 2 porsiyon sebze ye,spordan soonra yagsız süt iç.
Aklına gelen soruları sor canım herbildiğimi paylaşmak isterim.Siz sorun yeterki.
Yag hesabını da soyle açıklayayım süt grubu yaglı olabilir çok farketmiyor sen yagı et,ekmek,sebze yemegi grubundan yapıyorsun 3 birimi geçirme.
Mesela ben ogle pilav taze fasulye yedim pilavdaki yag 1 birim taze fasulyedeki 1 birim,
akşama 1 birimin kaldı ozaman akşam diyelimki ızgara et çorba garnitür yemegi yersen çorbadan 1 birim,bezelye yemeginden 1 birim eder gunde 4 birim yag ama çorba yerine ekmek tercih etseydin yag birimin 3 olurdu,Yani olay su çorba yemek,et,makarna hangisine yag katıyorsan 1 er birimden hesaplıyorsun 3 geçmiyorsun yag birimin bittiyse akşam pilav makarna çorba yerine ekmek yiyorsun yada çorba haşlama sebze de yiyebilirsin canım biraz karışık anlattım ama birkere oturtunca sistemi çok kolay oluyor

Menümüde yazayım

07.08.2009
sabah 2 dlm ekmek 1 parça peynir 1 bardak ılık süt
ara 2 dlm karpuz yeşilçay
öglen 5 yk bamya 2yk yogurt 2 dlm ekmek salata
ara 1 armut 1 şeftali yesilcay
aksam Köz biber ,120gr ton balıgı,4 yk makarnadan karışık salata 1 bardak ayran
ara 1 elma yesilcay
Su 3,2 lt
Spor 45 dk eliptik bisiklet (610 kcal)kaydirigubbakcemile2

slm arkadaşlar yani dosbacıma.sikimizen başka kimse yok çünkü,siyah çay kilo vermeyi yavaşlatıyo dimi,senin bu konyla ilgili bilgin varmı dosbam?

canım tam olarak bilmiyorum ama diyetisyenim bana açık çay iç dedi...
ben siyah çay olmadan yapamam zaten... yeşil çayı seviyorum ama onu da günlük 3 fincanı geçmemesi gerekiyormuş

Melankoli 84; siyah çay degil de demli çay kabız yapıyor diyette zaten kabız olma ihtimali genelde daha yüksek oldugundan açık sınırsız içilebilir benim bildiğim tabi şekersiz
Diyetisyen degil ben beslenme uzmanına gidiyorum canım ayda 1 kez

poly canım tebrikler..bilgine de hayran kaldım..13 kilo ne kadarda değiştirmiştir değil mi seni?
kızlar bu arada ben de çaysız yaşayamam..açık ve şekersiz içiyorum sürekli..akupunktur doktorum içtiğimiz çay ve bitki çaylarının da içmemiz gereken 3 litre suya dahil oldugunu söyledi bu arada..bu konuda fikirleriniz?

kesinlikle suyun yerini tutmuyo canım ...
sadece (meyvelisi değil) maden suları su yerine sayılıyo onun haricinde çay ve bitki çayları vücudun gerekli suyunu temin etmiyor...
bunu diyet adına demiyorum benim bi arkadaşım suyu çok az içerdi ve bi gün bayıldı doktor vücuttaki su oranın çok düşümüş sen hiç su içmiyo musun demiş.. tabi bizimkide çook çay bitki çayı meyve suyu kola içtiğini sölemiş... yani suyun yerini başka bişi tutumuyo sağlık için içmek lazım

kızlar yatmadan önce suyun içine bir kaşık elam sirkesi koyun ve için bakın kabızlık kalmıyo,aksine düzene giriyosun,kabızlık problemi yaşayan arkadaşlar için hem basit hemde sorun çözücü bir yöntem

bencede çok su tüketmek lazım bende günlük 2lt belki fazlası su içiyorum ama sadece su diğer sıvılar hariç,wc yolu aşındı o yüzdenkaydirigubbakcemile3

wc ye gidip gelmek kaç kalori aceba?
valla başlı başına bir spor oldu bana :)

diyetimde kaçamaksız yola devam ediyorum arkadaşlar ama evde diyet yapmak çok zormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…