Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de 4 eylülde almıştım beden ölçülerimi. şimdi bakıim dedim de belimden 3 cm, göğüs ve kalçalardan da 1er cm gitmiş hihi :)

Benim fikrimi sorarsan Kamu Yönetimi derim

Hoşbulduk canım benim

hoş geldin yasemincim, nasıldı eskişehir.

Hoşbulduk Goncacım.

Peki Neslihancım Dizimi kırdım oturdum

Yaaa evet yeniden ortak çekelim

Neyyyy artık spor tablosu yapıp ölçüde mi yazıyoruz:18::18:

Gel Nesli orti olalım

selammm hello merhabaaa hihihihiiii çok mutluyum yaaa dünki sınavımı verdim. önlisans tmm.
tebrik ederim,darısı lisansa olur inşallah.

ne güzel tatil yapmışsın.1 yıl depoladığın enerjiyi kullanacaksın mecburen

benim kanal tedavisi nihayet bitti.aman aman diş kadar uyuz bişey yok.hava kapandı.yağsada az serinlesek.özledim sonbaharı.

heyyy benim soruma kimse cevap vermedi ne oluyo orti olunca. verdiğiniz kiloları bölüşüyonuzmu

kim daha çok verdiyse yarısını ortiye veriyomuş mesala

ahhh ahhh yasemincim , sen yokken neler değişti neler canımmm
neler çekiyoz neler bir bilsen ! zorla spor yaptırılıyo , zorla diyet yaptırılıyo , önümüzden yemekler , tabaklar çekilip alınıyo , bi de üstüne zorla ölçülerimizi alıp heryerde yayınlıyolaaaaaaaaaaaaaaarrr ühü ühü ühhhhhhhhhhhhhhüüüüüüüüüüüüüü

heyyy benim soruma kimse cevap vermedi ne oluyo orti olunca. verdiğiniz kiloları bölüşüyonuzmu

yok kilo bölünür mü
birbirimize gaz veriyoruz ,hatalarımızı söylüyoruz.bide kilo bildiriminde hafta birincisi grubu seçiyorduk ,eskiden çook eskiden

Son düzenleme:

yok kııız , kendi aramızda da bir yarışma yapıyoz yaani hangi ikili daha çok kilo verecek gibi bişey !
hem de kaçamak filan yaparsak birbirimizi uyarıp , spor için teşvik , motivasyon filan yapıyoz işte !..

Ben gittim çeneniz düşmüş Benim ortim nerde ya.Kış için biber kestim,patlıcan kızarttım hani orti yardımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…