Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun.

afiyet olsun. çok sağlıklı buldum ama az olmamışmı.

bunlar sana canım

saç rengini beğendim canım yakışmış sana

teşekküürrrederiimmm

vayyy benim göğüsler seninkilerden büyük 94 müydü neydi.

günaydın kızlar.kanal d de doktorumda ender saraç var.meyvelerden bahsediyorlar.

o adam birazda kendine kullansın ya bildiklerini dökülmüş beyaz saçlar göbek sarkmış cilt. geçenlerde int. gezinirken bi diyetisyen gördüm aynı kibariye biraz daha toplu mail attım dedim ki hiç güven vermiyorsunuz eğer kilo almanıza neden olan sağlık probleminiz yoksa neden böyle göründüğünüzü sorabilirmiyim dedim hihihihihihiiii çok merak ediyorum biliyosan insanlara bu konuda hizmet ediyosan öyle görün güven ver. kuaförlerde öle bazen saçı başı dağıtmış elleri herrenk boya kaş bıyık almış başını gitmiş

günaydın mı desem tünaydın mı bilemedim en iyisi selamın aleyküm kızlar nasılsınız

aleyküm selam başak.

yaaassemmmiinnnn hoşgeldin canım özlettin hee.

afiyet olsun.

accccimmmmmmmmmmm

kilo verdiriyormu bilmiyorum ama bende mutfakta sadece o tuzu kullanıyorum. kendim değirmenden geçiyorum.

Tebrikler Nurgül Çok sevindim

Yap bende tabloyu paylaşmak için cumartesi mesaj sayılarını bekliyorum.

hoşgeldinnn bebek
Hayırlııı Olsuunnnnn Canım tebriklerr

slm, tebrik ederim şekerim

tebrik ederrimmmmmm

çok teşekkürederim.

Ama ama artık tatile taaaaaaaaaaaaaaaaaaamm 1 yıl var Ben ağlamayımda kimler ağlasın
Annem ve kızım eskişehirde kaldı. Bu hafta bol bol spor yapar diyetimi istediğim gibi yaparım artık

selammm hello merhabaaa hihihihiiii çok mutluyum yaaa dünki sınavımı verdim. önlisans tmm.

Tebrik ederim seni çalışkan kız Mezun mu oluyosun sen bakim

Hoşbulduk canım, artıkın burdayım geveze kaplumbağa geri döndü

Peki bende sizi bu konuyu araştırmaya davet ediyorum. bakalım tuzu hayatımızdan çıkartmalıyımız yoksa daha çokmu sokmalıyız. en basiti şunu örnek vericem. serum nedir bilirmisiniz. içeriği sadece tuzlu su evet tuzlu su şu ama evdeki rafneler değil onlar kimsayaldan öte bişey değil sadece tadı tuz tanından o kadar. benim reklamala işim yok. ben sağlıkçıyım. bilgilendirmek için forumdayım. her zaman karşı olduğum bişey vardır bilmeden araştırmadan ne diyet yapın nede ürün kullanın. evet tuz dediğiniz o tuz yani evdeki tuz ödem yapar bu sadece görünen yüzü. peki ya içten içe neler yapar bi düşünün. zamanla depresyon tansiyon şeker romatizma kilo obezite. vs vs.. himalaya tuzu yada kaya tuzu farketmez sadece himalaya daha saf olduğu için tercihimdir.bu tuzlar doğal ve denizlerin kurumasıyla kalıplaşmıştır hiçbir işlemden geçmeden soframıza evimize getirebiliyoruz çok şükür. kazancımız sadece sağlık bu da yeterde artar bile.
Tuzu hayatınıdan çıkarırsanız böbrek yetmezliğinden hastalınırsınız. böbrekler tuzla çalışır. en başta sebzelerdne alırız ama pişirdiğimiz için o da yetersiz. evdeki tuzu kullanırsanız sakın sakın denemeyin komalık olursunuz.ç ama himalaya kullanın görün diyorum sadece ödem denen bişey kalmıcak kilo toksin kalmıcak ağrılarınız romatizmanız cildiniz herşeyiniz değişicek. bu sizin elinizde.
beden Ph ınızı yükseltin yoksa aksi kansere kadar gider. Lütfen rca ediyorum iyi araştırın ve ona göre karar verin ben sadece yardımcı olmak amaçllı forumdayım haa akabindede karaciğer temizliğmi gerçekleştirdim işte foto 40 a yakın çıkan taşlar ( toksinler ) inanıp inanmamak size kalmış artık ama bilgi vermemi isterseniz herzaman yardımcı olamaya çalışırım
Eki Görüntüle 507304

Ölçülerimi aldım çok morelim bozuldu !

Gögüs : 95
bel: 81
Basen:110

Ama eridiklerini görecem .. belim daha ince sanıyordum

evet o kadar çok çalışmışım ki dün sınavı bitirince netlerimi saydım. daha sonuçların açıklanmasına 20 gün var kesin mezunum yani. ama seni örnek alıyorum 4 yıllığa geçicem sadece uluslararası ilişkimi, kamu yönetimimi, maliyemi, yoksa çalışma ekonomisi end. ilişkilerimi ona karar veremiyorum bi türlü yardımcı olurmusunuz yaa. bide iki diplomam oluyormuş biri dış ticaret yani şimdi mezun olduğum bölüm biride 4 yıllık olacakmış hangi bölümü seçersem işte.

Hoşbulduk canım, artıkın burdayım geveze kaplumbağa geri döndü

iyi döndün hoşgeldin sefalar getirdin.

söylediklerinize katılıyorum, bende himalaya tuzu ve kaya tuzu kullanıyorum evimde ama kilo verdirirmi o konuda emin değilim. içerisinde çok sayıda mineral var ve hepside vücut için çok faydalı

kızlar yaa , sabah beri burdayım ara ara yazılanları okuyorum ama yoğunluktan bişi yazamadım (

kübra saç rengini beğendim !
nurgül sınavını vermişin tebrikler!
banu saçlarını niye okadar kısa kestirdin bakiim ?
ferhan ve zeynep , diş çıkarma dönemlerini bilirim , sıkıntılı ; bizim ki atlattı şükür ! jellerin faydasını gördüm ben !
ferhan ayrıca çocuklarının başarısı için tebrikler !..
bilgen şu kaynananın misafirlerini bırak artık yaa! özledik seni :))
hatice yokluğun belli oluyor , seni de özledik ! piknik güzeldi anlaşılan :))
yasemin artık tatil hepten bitti , kır dizini rejime devam et bakiim :)p

nurgülcüm mesaj sayılarına gelince
cuma 9 , spor yok
cumartesi 0 , spor var :)

ben de ölçülerimi alayım bari eve gidince !
yaa toparlanmam lazım sarktım yaa (
özellikle de iç bacaklar ve göğüsler (((((((((((((((((((((((

yaa bi de kızlar bi ara şeye başlamıştık , orti morti muhabbetine !
gerçi ferhan-hatice ve zeynep- kübra ortaklıkları devam ediyo az çok !
bizlere de bi ortak mı ayarlasak , kura çeksek hehhh ?
ne dersiniz ? belki motivasyonumuz artar ? ceza , ödül filan sistemi getirir bize ????

Benim morelim bozuldu ölçülerimi görünce hemen düzelmem lazım
manken olmak için daha çok uğraşmam gerekiyormuş
Ortinizz yokmuuuu ayy ay bncede olmalııı

07-08/09/2012 mesaj sayısı ve spor
UZAYIM 22 - 0 ?
kbr 69 + 15 +
mersinli42 13 + 13 +
nesdii 9 - 0 +
bilgen 10 ? 4 ?
nurgulguney 18 - 7 -
goncagulll 15 ? 2 ?
pia 13 - 10 +
limpida 49 + 28 +
tadli 29 + 12 +
ferdici 1 ?

canım valla baştan beri böle istiodum da, anneme kestirmemiştim. kuaföre gitmiştim istedğim gibi pek kesemedi. annem de ha kestim ha kesecem derken bugün kısmet oldu :) ama ii oldu iice rahatladım spor da ztn sıkıntı oluodu arkalar, toplasan toplanmıo, açık kalınca ensemi dalıo böle iidir ii:)

Benim morelim bozuldu ölçülerimi görünce hemen düzelmem lazım
manken olmak için daha çok uğraşmam gerekiyormuş
Ortinizz yokmuuuu ayy ay bncede olmalııı

Evet biraz daha uğraşmamız laaaazım :))
benim ortim ebruydu , mezun oldu canım :)))
yeni orti bulmam lazım kendime :)))
şöyle pek kaçamak yapmayan , vericek kiloları bol olan , disiplinli , spor yapan , çalışkan , namuslu , eli ayağı düzgün , ............ ne diyom ben yaaaavv :)))))
cozurttum galiba

orti ne ola ki, ben kaçırmışım bunu

güle güle kullan ozaman canım :))
ama rahat olmuştur , şimdi ensen açık , çok da terletmez spordan sonra uğraştırmaz yani !..

Kimse duymasın amaaaaa banuyu öneririm sana ii kızdır güzel spor yapıo sankii:)
Gönülün kaçamakları var tahinmiş flann
Baklava yiyenler bile var ona göre seç ortini bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…