Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok kilo bölünür mü
birbirimize gaz veriyoruz ,hatalarımızı söylüyoruz.bide kilo bildiriminde hafta birincisi grubu seçiyorduk ,eskiden çook eskiden

anladım kızlar, zaten espirisine sormuştum
o zaman bende orti istiyoooooommmmmm ama kimsenin beni isteyeceğini sanmam:26::26::26: nede olsa baklava yedim

Ölçülerimi aldım çok morelim bozuldu !

Gögüs : 95
bel: 81
Basen:110

Ama eridiklerini görecem .. belim daha ince sanıyordum
Canım morelini bozma.Bugünleri düşünüp sevineceksin Bu arada ben ne kalınmışım ya ben 72kg iken belim 84 cmdi

Canım bir ara seçtik hafta birinciside olundu ama şuan grurupça birbirimizi gayet iyi motive edip spora özendiriyoruz.Ben bu halinden çok memnunum ekstra ortiye gerek görmüyorum ancak siz isterseniz kendi aranızda olabilirsiniz.Yok Hatice gurupça ortilerimiz belli olsun derseniz yaparız.

07-08/09/2012 mesaj sayısı ve spor
UZAYIM 22 - 0 ?
kbr 69 + 15 +
mersinli42 13 + 13 +
nesdii 9 - 0 +
bilgen 10 ? 4 ?
nurgulguney 18 - 7 -
goncagulll 15 ? 2 ?
pia 13 - 10 +
limpida 49 + 28 +
tadli 29 + 12 +
ferdici 1 ?
Eline sağlık canım.

Güle güle kullan canım

ben de 4 eylülde almıştım beden ölçülerimi. şimdi bakıim dedim de belimden 3 cm, göğüs ve kalçalardan da 1er cm gitmiş hihi :)
oo maşallah.Ölçülerini neden paylaşmıyorsun kız.Gizli bilgi mi

olur canım , hatice de uygun görürse neden olmasın ?
Tabii ki canım.Siz nasıl isterseniz.

Şikayet etme kız valla ceza veririm haaaa

yazamamm çok geniş ve kalınlar ahahahaaaaaaaaaaaaa

o zaman bende orti istiyoooooommmmmm ama kimsenin beni isteyeceğini sanmam:26::26::26: nede olsa baklava yedim

Evet haklısın canım benimde basenlerim çok işte
Ama gidecek biliyorummm

Hahahahahahaha:)) Haticeeee acı bizeee

Gülmekten öldümmmmm :)))
alemsiniz yaaaa

tam bir kalas modundayım.bel falan kalmadı.korkunç durumdayım
göğüs(kemiklerim geniş göğüs falan yok)94cm
bel(=odun):88
basen:110
görüldüğü üzre ümitsiz vakayım

Son düzenleme:
tam bir kalas modundayım.bel falan kalmadı.korkunç durumdayım
göğüs(kemiklerim geniş göğüs falan yok)94cm
bel(=odun):88
basen:110
görüldüğü üzre ümitsiz vakayım

Benim gögüslerim var 95 çıkıo
Belimde ince göründüğü haldeeeee öyle çıktı anlamadım ..
Bence iyisin orti.. Dahada incelirsn meraketme..

Benim gögüslerim var 95 çıkıo
Belimde ince göründüğü haldeeeee öyle çıktı anlamadım ..
Bence iyisin orti.. Dahada incelirsn meraketme..

bu 16 kilo vermiş halim.90 ken ölçülerimi düşünemiyorum.:18:
ölçü falan yokmuştur.ormanda 100 yaşındanki çamın gövdesi benim ölçülerimi verirdi kesin.

Ben iyot lu tuzlarin daha saglikli oldugunu dusunuyordum, hos gerci suan deniz tuzu kullaniyorum bi ara iyotlu tuza bakmistim
ama bulamadim burda :44:

Gecmis olsun cnm ya dis oyle gercekten cok zor, bende az cekmedim disten..

Kızlar ben kalan işlerimi bitirmeye gidiyorum.Size iyi muhabbetler.

Kolay gelsin datlum

Gideyim su perdeleri utuleyim is bana bakiyor ben ise pff, neyseki az kaldi

aynen beni tarif ettin

eline sağlık nurgül. cuma cumartesi bende spor yok

ricaederim ne demek vazifem

evet mesaj atarken mesaj sayısı ve spor var yok onu yazıyoruz.

aminnnnn amiiinnnnnn. geçmiş olsun.

heyyy benim soruma kimse cevap vermedi ne oluyo orti olunca. verdiğiniz kiloları bölüşüyonuzmu

kim daha çok verdiyse yarısını ortiye veriyomuş mesala

ben aslında sporunu tam yapan menüsüne sağdık kalan hiç kaçamak yapmayan biriyim ama seni ortak olarak kabul edebilirim

teşekkürederim. bende orti istiyorum yaa beni adam edecek, yola sokacak

Hızınıza yetişilmiyor. çok hızlı yazıyorsunuz iyot dediğimiz aslında bir gaz dır. yani elle tutulur bişey değil. billur tuz vs tarzı aldıklarınızda iyotlu yazsa dahi paketi açtığınız gibi puuff havaya hepsi kandırmaca. Himalaya ve diğer kaya tuzları zaten yüksek basınç altında oluşmuş tüm minerealleri beden için gerekli olanları barındırıyor.

ayrıca istersenizde araştırın dediğimi guatr rahatslığı olupta iyotlu tuz alın dedikleri ve kullanan kişilerin rahatsızlıkları %20 artış göstermiş. bunlar bilimsel.. haplar geçici baskılayıcı. kilo verme işine gelinde hem kullanın sağlığınızı kazanaın hemde kilo verin.

Kullanıpta kilo veren sadece biz değiliz çevremizde tüm kullananlar aynı şekilde verdi. sürekli ay bugun ne yicem hangi diyeti yapıcam düşüncesiyle hayat geçermi kızlar :)

Peygamber efendimizin bi hadisini de eklemeden yapamayacağım.. ( her yemek öncesi ve sonrası yiyeceğiniz bir dirhem tuz sizi 70 çeşit hastalıktan korur ' buyuruyor. tabi bu evdeki tuz değil dünyada yasaklanmasıda ondan düşünün bikere son 10-20 yılkda neden kanserler arttı hasatlıklar coştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…