yok kilo bölünür mü
birbirimize gaz veriyoruz ,hatalarımızı söylüyoruz.bide kilo bildiriminde hafta birincisi grubu seçiyorduk ,eskiden çook eskiden
yok kııız , kendi aramızda da bir yarışma yapıyoz yaani hangi ikili daha çok kilo verecek gibi bişey !
hem de kaçamak filan yaparsak birbirimizi uyarıp , spor için teşvik , motivasyon filan yapıyoz işte !..
Canım morelini bozma.Bugünleri düşünüp sevineceksinÖlçülerimi aldım çok morelim bozuldu !
Gögüs : 95
bel: 81
Basen:110
Ama eridiklerini görecem .. belim daha ince sanıyordum
Canım bir ara seçtik hafta birinciside olundu ama şuan grurupça birbirimizi gayet iyi motive edip spora özendiriyoruz.Ben bu halinden çok memnunum ekstra ortiye gerek görmüyorum ancak siz isterseniz kendi aranızda olabilirsiniz.Yok Hatice gurupça ortilerimiz belli olsun derseniz yaparız.ben de ölçülerimi alayım bari eve gidince !
yaa toparlanmam lazım sarktım yaa(
özellikle de iç bacaklar ve göğüsler(((((((((((((((((((((((
yaa bi de kızlar bi ara şeye başlamıştık , orti morti muhabbetine !
gerçi ferhan-hatice ve zeynep- kübra ortaklıkları devam ediyo az çok !
bizlere de bi ortak mı ayarlasak , kura çeksek hehhh ?
ne dersiniz ? belki motivasyonumuz artar ? ceza , ödül filan sistemi getirir bize ????
Eline sağlık canım.07-08/09/2012 mesaj sayısı ve spor
UZAYIM 22 - 0 ?
kbr 69 + 15 +
mersinli42 13 + 13 +
nesdii 9 - 0 +
bilgen 10 ? 4 ?
nurgulguney 18 - 7 -
goncagulll 15 ? 2 ?
pia 13 - 10 +
limpida 49 + 28 +
tadli 29 + 12 +
ferdici 1 ?
Güle güle kullan canımcanım valla baştan beri böle istiodum da, anneme kestirmemiştim. kuaföre gitmiştim istedğim gibi pek kesemedi. annem de ha kestim ha kesecem derken bugün kısmet oldu :) ama ii oldu iice rahatladım spor da ztn sıkıntı oluodu arkalar, toplasan toplanmıo, açık kalınca ensemi dalıo böle iidir ii:)
oo maşallah.Ölçülerini neden paylaşmıyorsun kız.Gizli bilgi miben de 4 eylülde almıştım beden ölçülerimi. şimdi bakıim dedim de belimden 3 cm, göğüs ve kalçalardan da 1er cm gitmiş hihi :)
Tabii ki canım.Siz nasıl isterseniz.olur canım , hatice de uygun görürse neden olmasın ?
Şikayet etme kız valla ceza veririm haaaaahhh ahhh yasemincim , sen yokken neler değişti neler canımmm
neler çekiyoz neler bir bilsen ! zorla spor yaptırılıyo , zorla diyet yaptırılıyo , önümüzden yemekler , tabaklar çekilip alınıyo , bi de üstüne zorla ölçülerimizi alıp heryerde yayınlıyolaaaaaaaaaaaaaaarrr ühü ühü ühhhhhhhhhhhhhhüüüüüüüüüüüüüü
yazamamm çok geniş ve kalınlarahahahaaaaaaaaaaaaa
anladım kızlar, zaten espirisine sormuştum
o zaman bende orti istiyoooooommmmmmama kimsenin beni isteyeceğini sanmam:26::26::26: nede olsa baklava yedim
yazamamm çok geniş ve kalınlarahahahaaaaaaaaaaaaa
o zaman bende orti istiyoooooommmmmmama kimsenin beni isteyeceğini sanmam:26::26::26: nede olsa baklava yedim
Canım morelini bozma.Bugünleri düşünüp sevineceksinBu arada ben ne kalınmışım ya ben 72kg iken belim 84 cmdi
Canım bir ara seçtik hafta birinciside olundu ama şuan grurupça birbirimizi gayet iyi motive edip spora özendiriyoruz.Ben bu halinden çok memnunum ekstra ortiye gerek görmüyorum ancak siz isterseniz kendi aranızda olabilirsiniz.Yok Hatice gurupça ortilerimiz belli olsun derseniz yaparız.
Eline sağlık canım.
Güle güle kullan canım
oo maşallah.Ölçülerini neden paylaşmıyorsun kız.Gizli bilgi mi
Tabii ki canım.Siz nasıl isterseniz.
Şikayet etme kız valla ceza veririm haaaa
ahhh ahhh yasemincim , sen yokken neler değişti neler canımmm
neler çekiyoz neler bir bilsen ! zorla spor yaptırılıyo , zorla diyet yaptırılıyo , önümüzden yemekler , tabaklar çekilip alınıyo , bi de üstüne zorla ölçülerimizi alıp heryerde yayınlıyolaaaaaaaaaaaaaaarrr ühü ühü ühhhhhhhhhhhhhhüüüüüüüüüüüüüü
Kızlar ben kalan işlerimi bitirmeye gidiyorum.Size iyi muhabbetler.
tam bir kalas modundayım.bel falan kalmadı.korkunç durumdayım
göğüs(kemiklerim geniş göğüs falan yok)94cm
bel(=odun):88
basen:110
görüldüğü üzre ümitsiz vakayım
Benim gögüslerim var 95 çıkıo
Belimde ince göründüğü haldeeeee öyle çıktı anlamadım ..
Bence iyisin orti.. Dahada incelirsn meraketme..
Peki bende sizi bu konuyu araştırmaya davet ediyorum. bakalım tuzu hayatımızdan çıkartmalıyımız yoksa daha çokmu sokmalıyız. en basiti şunu örnek vericem. serum nedir bilirmisiniz. içeriği sadece tuzlu su evet tuzlu su şu ama evdeki rafneler değil onlar kimsayaldan öte bişey değil sadece tadı tuz tanından o kadar. benim reklamala işim yok. ben sağlıkçıyım. bilgilendirmek için forumdayım. her zaman karşı olduğum bişey vardır bilmeden araştırmadan ne diyet yapın nede ürün kullanın. evet tuz dediğiniz o tuz yani evdeki tuz ödem yapar bu sadece görünen yüzü. peki ya içten içe neler yapar bi düşünün. zamanla depresyon tansiyon şeker romatizma kilo obezite. vs vs.. himalaya tuzu yada kaya tuzu farketmez sadece himalaya daha saf olduğu için tercihimdir.bu tuzlar doğal ve denizlerin kurumasıyla kalıplaşmıştır hiçbir işlemden geçmeden soframıza evimize getirebiliyoruz çok şükür. kazancımız sadece sağlık bu da yeterde artar bile.
Tuzu hayatınıdan çıkarırsanız böbrek yetmezliğinden hastalınırsınız. böbrekler tuzla çalışır. en başta sebzelerdne alırız ama pişirdiğimiz için o da yetersiz. evdeki tuzu kullanırsanız sakın sakın denemeyin komalık olursunuz.ç ama himalaya kullanın görün diyorum sadece ödem denen bişey kalmıcak kilo toksin kalmıcak ağrılarınız romatizmanız cildiniz herşeyiniz değişicek. bu sizin elinizde.
beden Ph ınızı yükseltin yoksa aksi kansere kadar gider. Lütfen rca ediyorum iyi araştırın ve ona göre karar verin ben sadece yardımcı olmak amaçllı forumdayım haa akabindede karaciğer temizliğmi gerçekleştirdim işte foto 40 a yakın çıkan taşlar ( toksinler ) inanıp inanmamak size kalmış artık ama bilgi vermemi isterseniz herzaman yardımcı olamaya çalışırım
Eki Görüntüle 507304
tebrik ederim,darısı lisansa olur inşallah.
ne güzel tatil yapmışsın.1 yıl depoladığın enerjiyi kullanacaksın mecburen
benim kanal tedavisi nihayet bitti.aman aman diş kadar uyuz bişey yok.hava kapandı.yağsada az serinlesek.özledim sonbaharı.
Kızlar ben kalan işlerimi bitirmeye gidiyorum.Size iyi muhabbetler.
bu 16 kilo vermiş halim.90 ken ölçülerimi düşünemiyorum.:18:
ölçü falan yokmuştur.ormanda 100 yaşındanki çamın gövdesi benim ölçülerimi verirdi kesin.
Zeynep ben ölçü hiç yazmayayım o zaman ben 80 li kilolarda daha kalın çıkarım sanırsam
Hepimizin 90 60 90 Ölçülere sahip Olması dileğiyle ...
Gideyim su perdeleri utuleyim is bana bakiyor ben ise pff, neyseki az kaldi
AMİİİİİİİİNNNNNNEskiden sahiptim 90-60-90 a, evlenmeden önce :)) Bir daha öyle olup hiçç bozulmasın o ölçüler
Evet biraz daha uğraşmamız laaaazım :))
benim ortim ebruydu , mezun oldu canım :)))
yeni orti bulmam lazım kendime :)))
şöyle pek kaçamak yapmayan , vericek kiloları bol olan , disiplinli , spor yapan , çalışkan , namuslu , eli ayağı düzgün , ............ ne diyom ben yaaaavv :)))))
cozurttum galiba
eline sağlık nurgül. cuma cumartesi bende spor yok
Benim fikrimi sorarsan Kamu Yönetimi derim
Hoşbulduk canım benim
Hoşbulduk Goncacım.
Peki NeslihancımDizimi kırdım oturdum
Yaaa evet yeniden ortak çekelim
Neyyyy artık spor tablosu yapıp ölçüde mi yazıyoruz:18::18:
tebrik ederim,darısı lisansa olur inşallah.
ne güzel tatil yapmışsın.1 yıl depoladığın enerjiyi kullanacaksın mecburen
benim kanal tedavisi nihayet bitti.aman aman diş kadar uyuz bişey yok.hava kapandı.yağsada az serinlesek.özledim sonbaharı.
heyyy benim soruma kimse cevap vermedine oluyo orti olunca. verdiğiniz kiloları bölüşüyonuzmu
kim daha çok verdiyse yarısını ortiye veriyomuş mesala
Canım morelini bozma.Bugünleri düşünüp sevineceksinBu arada ben ne kalınmışım ya ben 72kg iken belim 84 cmdi
Canım bir ara seçtik hafta birinciside olundu ama şuan grurupça birbirimizi gayet iyi motive edip spora özendiriyoruz.Ben bu halinden çok memnunum ekstra ortiye gerek görmüyorum ancak siz isterseniz kendi aranızda olabilirsiniz.Yok Hatice gurupça ortilerimiz belli olsun derseniz yaparız.
Eline sağlık canım.
Güle güle kullan canım
oo maşallah.Ölçülerini neden paylaşmıyorsun kız.Gizli bilgi mi
Tabii ki canım.Siz nasıl isterseniz.
Şikayet etme kız valla ceza veririm haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?