yasemincim bu arada unutmadan bugünün ve yarın mesaj & spor listesi sende.
10-11 EYLÜL yasminyaso
12-13 EYLÜL nesdii
14-15 EYLÜL UZAYIM
Hehhehheheheh bende bugün mesajlar kime gidiyor diye soracaktımMeğerse banaymış
Bu konu üzerinde bu kadar ısrarla durmanız reklam yaptığınızı gösteriyor. Gittiğim hiçbir doktor tuzu önermiyor, hatta devletimiz bile artık ekmekleri tuzsuz çıkarmaya başladı. Bu nedenle bu konu üzerinde bence daha fazla buraya mesaj yazmayın.Hızınıza yetişilmiyor. çok hızlı yazıyorsunuz iyot dediğimiz aslında bir gaz dır. yani elle tutulur bişey değil. billur tuz vs tarzı aldıklarınızda iyotlu yazsa dahi paketi açtığınız gibi puuff havaya hepsi kandırmaca. Himalaya ve diğer kaya tuzları zaten yüksek basınç altında oluşmuş tüm minerealleri beden için gerekli olanları barındırıyor.
ayrıca istersenizde araştırın dediğimi guatr rahatslığı olupta iyotlu tuz alın dedikleri ve kullanan kişilerin rahatsızlıkları %20 artış göstermiş. bunlar bilimsel.. haplar geçici baskılayıcı. kilo verme işine gelinde hem kullanın sağlığınızı kazanaın hemde kilo verin.
Kullanıpta kilo veren sadece biz değiliz çevremizde tüm kullananlar aynı şekilde verdi. sürekli ay bugun ne yicem hangi diyeti yapıcam düşüncesiyle hayat geçermi kızlar :)
Peygamber efendimizin bi hadisini de eklemeden yapamayacağım.. ( her yemek öncesi ve sonrası yiyeceğiniz bir dirhem tuz sizi 70 çeşit hastalıktan korur ' buyuruyor. tabi bu evdeki tuz değil dünyada yasaklanmasıda ondan düşünün bikere son 10-20 yılkda neden kanserler arttı hasatlıklar coştu.
bugün hiç modum yok benim yaspor yapamıcam öle saatlerce 45 dkcık yapcam anca neyse menümü de yazıim.
Kahvaltı: 1 kase sütlü nesfit
Ara: 1 elma
Öğle: 4 kçk köfte, 4 kaşık yağsız nohutlu bulgur, 1 domates, 1 brdk ayran
Ara: 1 şeftali
Akşam: 1 kase çorba, 4 kçk köfte, 4 kaşık yağsız nohutlu bulgur, 1 brdk ayran
Ara: 1 brdk süt
SPOR:
30 dk leslie 2 miles
10 dk shaking waist
Afiyet olsun canım daha ne olsun sporda iyi
saolll alıştım her gün 1,30 saat bugün az geldi, olsun napalım yarına kısmet artık :)
Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar, yarın sabah görüşürüz
Kolay gelsin bebek
Bende olmak istiyorum bende bende
bugün hiç modum yok benim yaspor yapamıcam öle saatlerce 45 dkcık yapcam anca neyse menümü de yazıim.
Akşam: 1 kase çorba, 4 kçk köfte, 4 kaşık yağsız nohutlu bulgur, 4 süs biberi, 1 brdk ayran
Su: 3.5 lt
SPOR:
30 dk leslie 2 miles
10 dk shaking waist
Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar, yarın sabah görüşürüz
Canım kıyamam ben sizeeeeHahahahahahaha:)) Haticeeee acı bizeee
Kolay gelsin canım ...
Oy kıyamam bune morel bozukluğu yahu.Daha çok hırslanalım o zaman.tam bir kalas modundayım.bel falan kalmadı.korkunç durumdayım
göğüs(kemiklerim geniş göğüs falan yok)94cm
bel(=odun):88
basen:110
görüldüğü üzre ümitsiz vakayım
Çok hoşsun canım ya.Çok güldümbu 16 kilo vermiş halim.90 ken ölçülerimi düşünemiyorum.:18:
ölçü falan yokmuştur.ormanda 100 yaşındanki çamın gövdesi benim ölçülerimi verirdi kesin.
İnşallah canımHepimizin 90 60 90 Ölçülere sahip Olması dileğiyle ...
Kolay gelsin hamarat hatunGideyim su perdeleri utuleyim is bana bakiyor ben ise pff, neyseki az kaldi
Afiyet olsun canım güzel olmuş.bugün hiç modum yok benim yaspor yapamıcam öle saatlerce 45 dkcık yapcam anca neyse menümü de yazıim.
Akşam: 1 kase çorba, 4 kçk köfte, 4 kaşık yağsız nohutlu bulgur, 4 süs biberi, 1 brdk ayran
Su: 3.5 lt
SPOR:
30 dk leslie 2 miles
10 dk shaking waist
Kesinlikle sana katılıyorum canımBu konu üzerinde bu kadar ısrarla durmanız reklam yaptığınızı gösteriyor. Gittiğim hiçbir doktor tuzu önermiyor, hatta devletimiz bile artık ekmekleri tuzsuz çıkarmaya başladı. Bu nedenle bu konu üzerinde bence daha fazla buraya mesaj yazmayın.
Görüşürüz canım hoşçakalKızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar, yarın sabah görüşürüz
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Bende yapabilirsem yürüyeceğim:26:Menum/
Oglen
1 simit
peynir, 5 zeytin
yesillik
menemen
Ara
1 muz
Aksam
Tavuklu salata
1 bardak ayran
1 kasik kadar spaghetti
Sporum 1 saatlik yuruyus daha yapabilirsem yaparim
smdilik boyle
geç mi kalktın yavrum? afiyet olsun :)Menum/
Oglen
1 simit
peynir, 5 zeytin
yesillik
menemen
Ara
1 muz
Aksam
Tavuklu salata
1 bardak ayran
1 kasik kadar spaghetti
Sporum 1 saatlik yuruyus daha yapabilirsem yaparim
smdilik boyle
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Lorlu biber kavurması
Domates,zeytin
Yeşilçay
ARA
Sütlü kahve
1grisini
ÖĞLEN
Yarım dilim ekmek
Yarım domates,peynir
1 bardak süt
AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Domates,salça
Tablolar ne kocaman olmuş yahuBu arada uzun birsüre daha inşallah burda olacağız.Bazı arkadaşlar ölçülerini yazdı.Hepiniz yazmak isterseniz hepimizin ölçülerinin yer aldığı bir liste oluşturayım.Mezun olurken tekrar paylaşırız.İster misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?