Canım sabah paylaştıkların eski ölçülerinmiş.Ben onları tabloya ekleimben yazdim zaten bebisim..sabah:)) ama hani liste oofff yapmayin yaaa..benim ajandalarimda kayitli ttaaaaa 5 sene onceki olculerim bile
nebilim oyle olculerim listede beni rahatsiz eder..sey bile yapmiyorum.cizelge:) kopleksliyim kasintiyim agresifimmmm bak bana öyle nare atma hhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyttttttt oglum tvde görmus bagirip duruyor boyle:)
Kolay gelsin canım.cene yapicaginiza gelin yardim edin ..bir kasa domatesim kaldi yarina birakmak istemiyorumyorgunumda
ama yapmaliyim..görüsürüz muc muc
cene yapicaginiza gelin yardim edin ..bir kasa domatesim kaldi yarina birakmak istemiyorumyorgunumda
ekleriz ekleriz:)
cene yapicaginiza gelin yardim edin ..bir kasa domatesim kaldi yarina birakmak istemiyorumyorgunumda
hadi bakalim bekliyoruz, bole yaptikca iyice gizem yarattin beynimde vallah gormek istirem seni
grubun en hamarati kubra ondan yardim istesek kosa kosa gelecektir aslaaaa geri cevirmez bi dene istersen
Menüm :
Sabah+Öğle:
1 kase sütlü nesfit
Akşam :
4 yk bulgur pilavı ( ben yaptm yagsız tuzsuz)
1 kase yoğurt
Ara: 2 şeftali
Spor :
yarımsaat koşubandı 3 km
Menüm :
Sabah+Öğle:
1 kase sütlü nesfit
Akşam :
1 kase yoğurt
Spor :
yarımsaat koşubandı 3 km
Yer açın bende geliyomgeliyom bacım.bir sandalye at yanına,bide bıçak...ooo doğrarken kaynatırda kaynatırız
menu fena deil ama cok az geldi bana verecek kilon fazla cunku kubracim sporun guzel
Olmadıııı olmadıııı bu menü ol--ma---dıııııı. Canım yapma böyle yine az yemişsin.Sen annenin numarasını bana bi gönderir misin.Senle anlaşamıyoruz ben yüksek mercilerle görüşmek istiyorum.Benim kiloma gelince ne yiyeceksin.O zaman artık 1 bardak su içersin.
Yer açın bende geliyom
Oy kıyamamOkul yaklaştı Menülerimi nasıl yapacam ben İkinci ögretimim
Oy kıyamamO zaman sen okul dönemine de geç kalkıyorsun değil mi?? İkinci öğretim olsanda akşam yemeğini en fazla 7 ye kadar yersin.Sonraki vakitlere bol bol çay,su arada kahve içersin. Çok sıkıntı olursa ona göre birşeyler düşünmeye çalışırız.
çok az, afiyet olsun.Menüm :
Sabah+Öğle:
1 kase sütlü nesfit
Akşam :
1 kase yoğurt
Spor :
yarımsaat koşubandı 3 km
Ben çıkıyorum hepinize iyi gecelerÇooookk uykum geldi
menüm
sabah:yarım simit
domates
peynir
1 yumurta
öğle:1 kepçe çorba
2 kaşık yoğurt(yulaf kepekli)
ara:2 erik
akşam:1 kase çorba
kıymalı,yoğurtlu makarna
su:2 litre
spor:1 saat leslie 5 mile
8 dakika karın egzersizi
Menüm :
Sabah+Öğle:
1 kase sütlü nesfit
Akşam :
1 kase yoğurt
Spor :
yarımsaat koşubandı 3 km
anacimmm ne cok konusmusssunuzz 12 sayfa
ben eve geldigimde süprizle karsilastim 7 de eve geldim bir baktim masada domateslerrrrrr
domates siparis vermistim..zamanlama harika ..yarinda yapabilirdim ama nerdeee bende o sabiirrr
giristim aksam aksam...1 kasa kaldi..ara verdim..
nasil yaptigimida sormusttunuz...benim ki cok basit...ben mesakkatli cetrefilli islerden nefret ederim helede bu bogaz icin oldumu..manti gibi vsvs neyse
tencerenin altina kirmizi biber dogruyorum(paprika degil!)
uzerinede yikadigim domatesleri ince ince dogruyorum arayada sarimsak dogruyorum tencere yi agzina kadar dolduruyorum
biberleride herkes keyfine göre koyabilir az yada cok..sevmiyorsa hicte koymayabilir:))
sonra bunu yuksek ateste pisiriyosun...gecen yil uzerindeki suyu dökmustum..simdi cok yoktu..dökmedim:)
sonra blender da tamamen koybalasiya (kabuklarini soymuyorum ya) iste blenderdan geciriyorum..sonra tuz ve zeytin yagi koyup tekrar pisiriyorum..cok az..sonra siselere bitti..tek tencere bir blender bitiriyo isi kabuk soyma sonra dogramak ta zor geliyor bana
benimki tembel isi ama iddia ediyorum hic bir farki yok cok lezzetli gecen yil annem ogretti ilk defa yapmistim..az yapmistik...ayni ay bitti hepsi..guya kis hazirligi:)
kelalara baktimda cilek bogurtlen ve ayva recellerim duruyoooooo..... yaaaaaa
Kızlar beden ölçüleri tablosunu oluşturuyorum.Göğüs,bel,kalça,üst bacak,kol,kilo ve kaç beden giyildiği bilgilerini yazacağım.Zorunlu değil isteyenler bu bilgileri paylaşırsa tabloyu oluştururum ve paylaşırım.Bir bakarız kimin eti budu neymişNeyse 1 ay sonra tekrar oluşturacağım.Her ay ilerlemeyi,nasıl eriyip bittiğimizi gurupça takip ederiz
Menüm :
Sabah+Öğle:
1 kase sütlü nesfit
Akşam :
1 kase yoğurt
Spor :
yarımsaat koşubandı 3 km
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?