Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben biraz yürüyüp geleceğim.
Ölçülerini tabloya yazmamı isteyenler lütfen paylaşsın.Gelince oluştururum

afiyet olsun

Menum/

Oglen
1 simit
peynir, 5 zeytin
yesillik
menemen

Ara
1 muz

Aksam
Tavuklu salata
1 bardak ayran
1 kasik kadar spaghetti

Sporum 1 saatlik yuruyus daha yapabilirsem yaparim
smdilik boyle
afiyet olsun

afiyet olsunakşam domatesi anladımda salça ne ola:44:

menüm
sabah:yarım simit
domates
peynir
1 yumurta

öğle:1 kepçe çorba
2 kaşık yoğurt(yulaf kepekli)

ara:2 erik

akşam:1 kase çorba
kıymalı,yoğurtlu makarna

su:2 litre
spor:1 saat leslie 5 mile
8 dakika karın egzersizi

Menum/

Oglen
1 simit
peynir, 5 zeytin
yesillik
menemen

Ara
1 muz

Aksam
Tavuklu salata
1 bardak ayran
1 kasik kadar spaghetti

Sporum 1 saatlik yuruyus daha yapabilirsem yaparim
smdilik boyle

Afiyet olsun canım ..

Afiyet olsun canım ..

Ellerine sağlık canım ..
Bende tüm ölçülerimi yazmamıştm alt bacak üst bacağıda yazayım isteriz tabi güzel olur :)

Afiyet olsun canım ..

Ben biraz yürüyüp geleceğim.
Ölçülerini tabloya yazmamı isteyenler lütfen paylaşsın.Gelince oluştururum

İyi yürüyüşlerr canım bende gidiyorum ..

Hehhehheheheh bende bugün mesajlar kime gidiyor diye soracaktım Meğerse banaymış

Nurgül soracağını anladı bakkk

eline koluna emeğine sağlık tablolar çok güzel olmuş.

Ölçülerimin tamamı :
Gögüs : 95
bel: 81
Basen:110
alt bacak :38
Üst bacak :60
Kol:27 ..

Bende yürüyüşe gidiyorum ... çok yakmam lazım kalori

Afiyet olsuun;;

geç mi kalktın yavrum? afiyet olsun :)

sabah yuruyusune ciktigimdan biraz oyle gecikti:2:

menude sporda gzel afiyet olsun .

Ölçülerimin tamamı :

hadi bakalim kolay gele //

1 saatlik yuruyusume ilaveten bugun ki sporum 35 dakka yuruyus, 10 kez merdiven inip cikma,
10 dak shakin waist

Olculere gelince guzel fikir bence neden daha once dusunmediysek neyse bende yarin olculerimi alir yazarim

Son düzenleme:
anacimmm ne cok konusmusssunuzz 12 sayfa

ben eve geldigimde süprizle karsilastim 7 de eve geldim bir baktim masada domateslerrrrrr
domates siparis vermistim..zamanlama harika ..yarinda yapabilirdim ama nerdeee bende o sabiirrr
giristim aksam aksam...1 kasa kaldi..ara verdim..

nasil yaptigimida sormusttunuz...benim ki cok basit...ben mesakkatli cetrefilli islerden nefret ederim helede bu bogaz icin oldumu..manti gibi vsvs neyse

tencerenin altina kirmizi biber dogruyorum(paprika degil!)
uzerinede yikadigim domatesleri ince ince dogruyorum arayada sarimsak dogruyorum tencere yi agzina kadar dolduruyorum
biberleride herkes keyfine göre koyabilir az yada cok..sevmiyorsa hicte koymayabilir:))

sonra bunu yuksek ateste pisiriyosun...gecen yil uzerindeki suyu dökmustum..simdi cok yoktu..dökmedim:)
sonra blender da tamamen koybalasiya (kabuklarini soymuyorum ya) iste blenderdan geciriyorum..sonra tuz ve zeytin yagi koyup tekrar pisiriyorum..cok az..sonra siselere bitti..tek tencere bir blender bitiriyo isi kabuk soyma sonra dogramak ta zor geliyor bana
benimki tembel isi ama iddia ediyorum hic bir farki yok cok lezzetli gecen yil annem ogretti ilk defa yapmistim..az yapmistik...ayni ay bitti hepsi..guya kis hazirligi:)

kelalara baktimda cilek bogurtlen ve ayva recellerim duruyoooooo..... yaaaaaa

afiyet olsun

afiyet olsun

afiyet olsunakşam domatesi anladımda salça ne ola:44:
Salçayı tavuğa sos olarak kullandım da

Afiyet olsun canım.Bu aralar pek çok kişide makarna görür olduk.

Ölçülerimin tamamı :

Yak canım yak.Ben ölçülerini tabloya ekliyorum

1 saatlik yuruyusume ilaveten bugun ki sporum 35 dakka yuruyus, 10 kez merdiven inip cikma,
10 dak shakin waist

Olculere gelince guzel fikir bence neden daha once dusunmediysek neyse bende yarin olculerimi alir yazarim
Çok güzel olmuş maşallah.Gurubun sporcuları

Güzelmiş birdahaki konservelerin bir kısmını bende öyle yapıp deneyeyim.Bugün bene islim kebabı için uzun uzun kestiğim patlıcanları kızartıp dondurucuya attım.İnşallah tadı bozulmaz.

ayyy yokkkk ben istemem onun listesi kalsin..biz ayrilirken aradaki farki yazariz canimmmmmm onunda listesini tutmayalimmmmm

vay 7. olmusum..severim 7 rakamini..ozellikle istedim ayrica ben sessiz az konusan kibar bi hatunum o yuzden

Bene regle olmama rağmen tablodaki sporumdan utanıp biraz spor yaptım.
SPORUM
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]KOŞU BANDINDA YÜRÜYÜŞ[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]DAMBIL İLE KOL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]70 dk 6,5km[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ayyy yokkkk ben istemem onun listesi kalsin..biz ayrilirken aradaki farki yazariz canimmmmmm onunda listesini tutmayalimmmmm

vay 7. olmusum..severim 7 rakamini..ozellikle istedim ayrica ben sessiz az konusan kibar bi hatunum o yuzden
Herkes istiyo ,sen illa sorun çıkaracaksın değil mi Sende hemen yaz bakem benim canımı sıkmayın uleeeyyynnn
7 rakamınıda severmişte,özellikleymişte amanda aman.Birde 1.likte görelim seni

benim yazilacak bir menum yok neredeyse ac kaldim bugun

biraz sabah yiyebildim..simdide bu saatte yemek istemiyorum..bikac domates atarim agzima

spor olarak yine bi 2 km fln yurudum :/

zeynepcim ilk sayfada yazdigini gördüm bilahare yazisiriz canim simdi arkadasim sise getirdi..devam edip bitireyim..daha ortalik topliycam sonra

opuyorum hepiniziiii

ciktin mi ferhancim aldin mi laptop unu hani resim eklicektin ya aklima gelmisken sorayim didim

Herkes istiyo ,sen illa sorun çıkaracaksın değil mi Sende hemen yaz bakem benim canımı sıkmayın uleeeyyynnn
7 rakamınıda severmişte,özellikleymişte amanda aman.Birde 1.likte görelim seni

ben yazdim zaten bebisim..sabah:)) ama hani liste oofff yapmayin yaaa..benim ajandalarimda kayitli ttaaaaa 5 sene onceki olculerim bile

nebilim oyle olculerim listede beni rahatsiz eder..sey bile yapmiyorum.cizelge:) kopleksliyim kasintiyim agresifimmmm bak bana öyle nare atma hhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyttttttt oglum tvde görmus bagirip duruyor boyle:)

Kızlar beden ölçüleri tablosunu oluşturuyorum.Göğüs,bel,kalça,üst bacak,kol,kilo ve kaç beden giyildiği bilgilerini yazacağım.Zorunlu değil isteyenler bu bilgileri paylaşırsa tabloyu oluştururum ve paylaşırım.Bir bakarız kimin eti budu neymiş Neyse 1 ay sonra tekrar oluşturacağım.Her ay ilerlemeyi,nasıl eriyip bittiğimizi gurupça takip ederiz

Son düzenleme:
cene yapicaginiza gelin yardim edin ..bir kasa domatesim kaldi yarina birakmak istemiyorum yorgunumda
ama yapmaliyim..görüsürüz muc muc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…