gunaydin kizlarrrr
fotograf fotograf dedinizzzzzzz
baktim daha fazla kacamiycam
simdi resimler cekip koydum taze taze...ay ne sinirsinizzz yaaaaa..he neolucak simdi:))) hatice geldi gordu gordu:))) sonra kaparim yine
bikacta gözüme carpan bisiler koydum..pc yeni ya hic bisi yok icinde ..ordan burdan bisi gecirmekte cok zor geliyor..
aslinda buyuk bi süpriz yapicaktim bulamadim malesef
takma dislerim vardi cesit cesit ..inanilmaz komik ve korkunc oluyo takinca..bulamadim malesef:) ucuz siyirdin yine hatice..onlari bulsaydim sadece onlarla cekilip koyucaktim
not: ben kimseyi görmedim ama herkes gormus birbirini ben kubracim ve banucumun disinda görmedim..bende görmek istiyorum o halde bu bbbiiiiirrrrrr
iikkkkkiiiiiii hatice öyle gunes gözlüklerle havali havali resmi kabul etmiyorum ben..sana uyuzluk kocabi gözluk takilip cekilcektimde ..gicik degilim kizim ben sen gibi hehe
ailecek çok tatlısınız. ama ben seni uzun saçlı hayal etmiştim nedense
Ferhancım seni gördüüüüümm :)) Çok sempatik bir duruşun vargunaydin kizlarrrr
fotograf fotograf dedinizzzzzzz
baktim daha fazla kacamiycam
simdi resimler cekip koydum taze taze...ay ne sinirsinizzz yaaaaa..he neolucak simdi:))) hatice geldi gordu gordu:))) sonra kaparim yine
bikacta gözüme carpan bisiler koydum..pc yeni ya hic bisi yok icinde ..ordan burdan bisi gecirmekte cok zor geliyor..
aslinda buyuk bi süpriz yapicaktim bulamadim malesef
takma dislerim vardi cesit cesit ..inanilmaz komik ve korkunc oluyo takinca..bulamadim malesef:) ucuz siyirdin yine hatice..onlari bulsaydim sadece onlarla cekilip koyucaktim
not: ben kimseyi görmedim ama herkes gormus birbirini ben kubracim ve banucumun disinda görmedim..bende görmek istiyorum o halde bu bbbiiiiirrrrrr
iikkkkkiiiiiii hatice öyle gunes gözlüklerle havali havali resmi kabul etmiyorum ben..sana uyuzluk kocabi gözluk takilip cekilcektimde ..gicik degilim kizim ben sen gibi hehe
Mesaj Sayıları ve Spor(10 EYLÜL)
Eki Görüntüle 507769
Ferhancım seni gördüüüüümm :)) Çok sempatik bir duruşun varyasmin beğendi
Bu arada Facebookta birbirimizi ekledik biz, senin varsa senide ekleyelim
bak bakk
ama yok canim benim face
twetterim var
twetsiz twetter hehe
kahvaltı
1 kase sütlü müsli
öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
yarım kepçe mercimek çorbası
1 köfte
1 ayran
ara
1 nektari
2 erik
akşam
kabak yemeği
1 dilim kepek ekmeği
az turşu
2-3 lt su , 2 fincan yeşil çay , spor yok
Günaydın KIZLARRRRRRRR
Dün neler yedim neler neler, ipin ucunu kaçırmış örnek bir liste benimki, kara listeye alabilirsiniz:18::18::18::18:
Sabah: 1 kepekli beyaz peynirli sandviç (sabah herşey normal başlamıştı halbuki)
Öğle: 2 Lahmacun 1 ayran(öğlen içimdeki canavar uyandı ve hani bana hani bana dedi)
akşam: Çiğköfte 2 adet, 1 türk kahvesi 1 çikolata :))) (akşam markete gidince çiğköfteler beni almadan gidiyor musun diye ağlarken, çikolata bacağıma yapışıp beni almadan gidersen şuracıkta kendimi intihar ederim dedi)
bundan hiç yok
Cezam neyse razıyım:18::18::18::18: Yediğim acı gerçekler
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 parça tahinli çörek
labne
salça
çay
öğlen
1 tabak samizotu yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
küçük bi tatlı
akşam
1 kase çorba
4 kaşık patlıcan yemeği
salata
3,5 lt su, spor yok. aslında dün akşam spor yapmaya çok niyetim vardı ama oğlum müsade etmedi
günaydın hatunlar :)
Gunaydinlaaar
Sabah sabaj bu ne enerji masallah kaynatmisda kaynatmisisinizo lahmacunlari grunce gozlerim acildi fal tasi gibi yaseminn oooh yarasin arasina maydonoz taze sogan bol
limon sikip ne gider ama yarin yapsam mi napsam
Yazmayi unutmusum dunki msj sayim 9 canim sporumda tamamdir ..
ferhaaan resim eklenms sonundaaaark davetimi kabul edersen bende gorebilcem o gizemli hatunu
yihaaa günaydın bebişimo değil de ben de bu akşam senin şu yağlamadan yapıim diorummm yihaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?