Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gündüze geçince acayip yoğunlaştım iş yerinde açılıyor ama yoğunluktan ve sorumlular girecek diye yazamıyorum.

yasemincim orticim
dün dündür napalım olmuş bikere ama artık bugünden itibaren kaçamak yok , azcıkın spor da ekleyebilirsen müthiş olur
yoksa ensendeyim haberin olsun

hoşgeldin yasemincim özlendin

gözünaydın canım ıslatalım bunu,haftada bir kadeh veriyordu diyetisyenler

kız evde yemek yokmu sürekli makarna yiyorsun geleyimde yemek yapayım bari sana

ıslatalım yaa iyi olur valla yok bilgen gelsene bise yemek yapmaya

afiyet olsun pasta ve kurabiyeeee

Herkese günaydın kızlar :)

günaydın neslihancımmmm

afiyet olsun.

günaydın herkese bi geçmişe bakayım

günayddıınnnn

günaydın yasemin afiyet olsun

günaydın kızlar keyifler nasıl özlerdiniz valla

sanada günaydın bilgen bizde seni özledik. arada girmeye çalış ya.

çıldırmak üzereyim sayfa takıldı, yarım saattir yazdıklarım gitti

çok sinir bozucu bi durum geçen benimde başıma geldi.

şöyle kısaca aklımda kalanlardan özet geçeyim.
menüler güzel sadece kübranınki az geldi
nurgülcüm, bende kaçamak yapan ve çok spor yapmayan biriyim ama güzel gaz veririm bu durmda orti olabiliriz bence
yasemin menünü tatilden dönüşe verebiliriz bence. ayrıca 1 lahmacun 250 kaloriymiş. bilgilerinize

yasemincim orticim
dün dündür napalım olmuş bikere ama artık bugünden itibaren kaçamak yok , azcıkın spor da ekleyebilirsen müthiş olur
yoksa ensendeyim haberin olsun

Hehehhe bugün diyetime sıkıca başladım zaten Neslihancım :)

Sabah nesfit, arada badem kayısı, bugün bozmucam diyetimi Bundan sonra kaçamak yok 3mile Leslie birde jillian abla :))

gunaydin kizlarrrr

fotograf fotograf dedinizzzzzzz
baktim daha fazla kacamiycam

simdi resimler cekip koydum taze taze...ay ne sinirsinizzz yaaaaa..he neolucak simdi:))) hatice geldi gordu gordu:))) sonra kaparim yine
bikacta gözüme carpan bisiler koydum..pc yeni ya hic bisi yok icinde ..ordan burdan bisi gecirmekte cok zor geliyor..

aslinda buyuk bi süpriz yapicaktim bulamadim malesef

takma dislerim vardi cesit cesit ..inanilmaz komik ve korkunc oluyo takinca..bulamadim malesef:) ucuz siyirdin yine hatice..onlari bulsaydim sadece onlarla cekilip koyucaktim

not: ben kimseyi görmedim ama herkes gormus birbirini ben kubracim ve banucumun disinda görmedim..bende görmek istiyorum o halde bu bbbiiiiirrrrrr
iikkkkkiiiiiii hatice öyle gunes gözlüklerle havali havali resmi kabul etmiyorum ben..sana uyuzluk kocabi gözluk takilip cekilcektimde ..gicik degilim kizim ben sen gibi hehe

dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
1 parça tahinli çörek
labne
salça
çay

öğlen
1 tabak samizotu yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
küçük bi tatlı

akşam
1 kase çorba
4 kaşık patlıcan yemeği
salata

3,5 lt su, spor yok. aslında dün akşam spor yapmaya çok niyetim vardı ama oğlum müsade etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…