Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızın ,oğlun,sen hepiniz çok hoşsunuz.kilolu falanda örünmüyorsun hiç.

afiyet olsun,tahinli çörek kaçamak
hayırlı olsun.inşallah iyi anlaşırsınız.
Evet canım, Kaloriyi hesaplıyor, spor yaptıysan ne kadar kalori harcayabileceğini söylüyor. Bak resmini ekledim
Eki Görüntüle 507951

çok güzelmiş,inceleyim hemen.

eski resimlerimde hep metal isareti yapardim :)))) simdi gene yapiyodum ki dur naaaaapiyosun dedim..öyleydim valla hemde en fecisinden..hala takili kaldigim parcalar ve gruplar vardir..onlar vazgecilmez..

ama benim facebookum yokkkiiii ne renk gözlerin benimde aslinda cok koyu yesil gibi kahve degil aslinda

hemmmmm bikere ben zaten genciiiimmmmmmmmmmmm :))

Evet canım, Kaloriyi hesaplıyor, spor yaptıysan ne kadar kalori harcayabileceğini söylüyor. Bak resmini ekledim
Eki Görüntüle 507951

bende indirmistim bunu tele sonra kullanmadim kaldi..peki internet sitesinin adi aynimi..simdi hangi siteden bahsediyosunuz?

tesekkur ederim canim o senin hoslugun ama baya tombili sikmisim..hele bazilarinda göbek cikmis kizimi tutarken..ama valla yok o kadar ya :))) bakalim 7 kilo verince yeniden cekinir koyarim bakalim ne kadar fark olucak

sahi haticeeee o pala biyigi senin icin yaptimmmmm

yaşasın dukan krebe uyarlanan kayseri yağlaması midem bayram etti yemin ederim
Afiyet şeker olsun.Yağ olmasın kas olsun

Heheheehe benimki 15 gündür bayram ediyo bayramdan beri, olması gereken düzene girdim. Yalnız şunu farkettim, istediğim herşeyi yedim ama yinede kilo verdim. Diyeti kafama takmamamdan olabilir mi
Evet ya psikolojide etkili bence.Sürekli kafaya takmak iyi değil ama takıyoruz

ne güzel, kafaya takmamak önemli bencede. bide fazla hareket etmiş olabilirsin koşuşturmacada verdiriyor.

bencede moral cok etkili ..ben regl oldugumda bi agresif olurum.. 6 hafta burdan ayri kaldigimda hic kilo almadim 1 fln vedim hic dikkat etmedigim halde..son hafta evdeydim ve regl olmustum kafayi siyirmis gibiydim geri aldim +1 ekliyerek birde...inanilir gibi degil..bu insan metobalizmasi cok mucizevi bisey cok sasirtiyor yasadigimiz bu degisimler..hem ruhsal , hem bedensel

Gözlerim ela yeşil arası.Bazen tamamen yeşil görünüyor bazen ela.Sanırım giysinin rengide etkiliyor.Senin kide güzelmiş koyu yeşil ama kahverengi değil Bende bıyıkları görünce acaba kaç yıldır bıyıkları aldırmıyor diye düşündüm

niye guldun kizzz..oyle gorunuyorya fotoda ondan kahve degil dedim di:) he benimde öyle iste ..icinden yesil halkalar geciyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…