Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam banuuu

he heyyyttt 25 kavanoz sos yaptimmm ...dun ugrasirken gecmise bakamadim aksam...bi bakayim

ama yok gir gir samata yaptik bakmana gerek yok derseniz bakmayayim

Hamarat hanımın hali başka olurmuş :))))

Benimde yerken gözlerim faltaşı gibi açıldı ama bugün normal düzene döndüm(nihayet)
Mesaj sayını not ettim canım
Başka mesaj sayısı göndermeyen kaldı mı kiiii

bilmiyorum ki canim..sevmiyorumda diyebiliriz:) pek bi anlam ifade etmiyor benim icin ..donuk bi suret..konusrken, yasarken insanlar cok baska

yasemin, dun 7 de eve geldim masada domatesler sevinsem mi uzulsem mi anlayamadim..ama kimin kiziyim ben heygidi hey :))) 2-3 saatte bitirdim :)

Heheheheh şimdiye kadar hep hazır yedim ben domates, turşu, erişte, reçel,tarhana Artık benimde yapmayı öğrenmem gerek sanırsam

haticecim beni hanimhanim mi hayal ediyorki:) 5-6 yilonce metal takiliyodum..sonra biraz yumusadim rocker oldum..simdi yumusacigim boyle klassik etnik hause fln takiliyorum :))

Kızlar yenı uyandıııımmm ama dısarı cıkacm hemen kahvltımı hemen yapmam lazım :)

Aksamustu gelırım ..

FErhaa n cok tatlisin canim ya hele o minik kus yok mu yerim ben onu yer Allah im cocuklarinla esinle beravber uzun omurler versin ..

Yaso tabii bugun itibariyle normal menulere donuyoruz artik bitti tatil dmi

Heheheheh şimdiye kadar hep hazır yedim ben domates, turşu, erişte, reçel,tarhana Artık benimde yapmayı öğrenmem gerek sanırsam

bende 3 yildir fln recel yapabiliyorum..domateside buyil yalniz ilk defa yaptim..gecen yil annemle yapmistik
tarhanayi da kizim sayesinde yeni yemege basladik:)

ama cok guzelmis bundan sonra es gecmem..yaparim hersene birseyler

Herkese Merhaba ben geldim Okulumuza 5 öğretmen daha atandı ve 5ide bayan Bayanlar çoğunlukta olunca müdür yardımcısı öğretmenler odası yazısının üstüne BAYAN ÖĞRETMENLER ODASI YAZDI Yaz kış erkekler gelemiyor yazık

FErhaa n cok tatlisin canim ya hele o minik kus yok mu yerim ben onu yer Allah im cocuklarinla esinle beravber uzun omurler versin ..

Yaso tabii bugun itibariyle normal menulere donuyoruz artik bitti tatil dmi

Evet canım tatil bitti ühühühühüh Bugün düzgün yedim şu ana kadar, akşam sapıtmazsam eğer

Hoşgeldin canım :)) Hehehheeh erkek öğretmenlerde dinlenmesin çalışsınlar

Derslerımız 3.30da baslıyor hep
Yanı okulda arada yemek yemelıyım ya da eve kadar beklemelym okulda yersem hep saglıksz..
Dersn btmesı 9 a dogru oda gec .
3.30dan once yesem dahada yemesem :)
Saatler kötüymiş canım.Okuldaki yiyecekler sağlıksız ama 3 gibi yersen çok erken olur.6-7 arası yemeğini mecburen okulda yiyeceksin.Yemek çıkmıyor mu?En azından yemek seçerdin.Ne yapsan acaba???KızlAR SİZİN AKLINIZA BİRŞEY GELİYOR MU??

Not aldım canım.

Ne makarnacı çıktınız yahu

kızlar eşimin teyzesinin süpriz doğum günü partisi vardı oraya davetliydik.kadının 50. yaşını kutladık.geldim çocukları uyuttum ve koşa koşa buraya geldim.
Nice yıllara.Çok yoğunsun çok.

Akşam bildiğin gibi olmamış.Bugün dengelemeye çalış canım.

Afiyet olsun canım.

Hhahhahaha benim ölçüleri verebilmem için benim kalınlığımı ölçebilecek bir mezura bulmam lazım Özel imalat yaptırayım bari
Yaptırda paylaş

Valla benimde canım lahmacun çekti,şöyle soğanda olacak,birazda limon sıktın mı oh oh.Üstünede çikolata tam olmuş.Biz bu gidişle kilo veremeyip alacağız

kızlar ben çıkıyorum hazırlanıp işe gidicem öpüyorum
Kolay gelsin canım.

Hehehhe bugün diyetime sıkıca başladım zaten Neslihancım :)

Sabah nesfit, arada badem kayısı, bugün bozmucam diyetimi Bundan sonra kaçamak yok 3mile Leslie birde jillian abla :))
Bozma sakın.Jillian seni aldığın kilolar için seni bin pişman eder zaten

Canım sonunda resimlerini gördüm gayet hoş ve genç duruyorsun.Birde 3 çocuk annesisin maşallah.Benim resimlerim hem gözlüklü denk gelmiş ne yazık ki.Facete gözlüksüzde var yoksa hiç havalı falan değilimdir.Öyle denk gelmiş.Hani gözlerimde renkli ve güzeldir yani taaammm mı?

Tahinli çörek ve tatlı olmamış canım.

Haticecim dünün sayıları aşağıdaki gibidir;

Eki Görüntüle 507882
Ellerine sağlık canım.Bir Kübra yok:44:.

haticecim beni hanimhanim mi hayal ediyorki:) 5-6 yilonce metal takiliyodum..sonra biraz yumusadim rocker oldum..simdi yumusacigim boyle klassik etnik hause fln takiliyorum :))
METAL Mİ Neyse en sonunda kendini bulmuşsun

Evet canım tatil bitti ühühühühüh Bugün düzgün yedim şu ana kadar, akşam sapıtmazsam eğer
Sapıtmak yoooooooooooookkkkkkk..Şurda cumaya 3 gün kaldı.

Son düzenleme:

Yok yok sapıtmam, tatilde yeterince sapıttım zaten :111::111: Telefonuma fitness günlüğü indirdim. Yediğim herşeyleri not ediyorum anında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…