selam banuuu
he heyyyttt 25 kavanoz sos yaptimmm ...dun ugrasirken gecmise bakamadim aksam...bi bakayim
ama yok gir gir samata yaptik bakmana gerek yok derseniz bakmayayim
Gunaydinlaaar
Sabah sabaj bu ne enerji masallah kaynatmisda kaynatmisisinizo lahmacunlari grunce gozlerim acildi fal tasi gibi yaseminn oooh yarasin arasina maydonoz taze sogan bol
limon sikip ne gider ama yarin yapsam mi napsam
Yazmayi unutmusum dunki msj sayim 9 canim sporumda tamamdir ..
ferhaaan resim eklenms sonundaaaark davetimi kabul edersen bende gorebilcem o gizemli hatunu
yap tabi canim yap ama dukan kreplerle sarmisakli yogurt sosunu unutma iy mi
utancak ne var ki ferhan, du hemen bakyim bende
bilmiyorum ki canim..sevmiyorumda diyebiliriz:) pek bi anlam ifade etmiyor benim icin ..donuk bi suret..konusrken, yasarken insanlar cok baska
yasemin, dun 7 de eve geldim masada domatesler sevinsem mi uzulsem mi anlayamadim..ama kimin kiziyim ben heygidi hey :))) 2-3 saatte bitirdim :)
Heheheheh şimdiye kadar hep hazır yedim ben domates, turşu, erişte, reçel,tarhanaArtık benimde yapmayı öğrenmem gerek sanırsam
FErhaa n cok tatlisin canim ya hele o minik kus yok mu yerim ben onu yerAllah im cocuklarinla esinle beravber uzun omurler versin ..
Yaso tabii bugun itibariyle normal menulere donuyoruz artik bitti tatil dmi
Herkese Merhaba ben geldimOkulumuza 5 öğretmen daha atandı ve 5ide bayan Bayanlar çoğunlukta olunca müdür yardımcısı öğretmenler odası yazısının üstüne BAYAN ÖĞRETMENLER ODASI YAZDI Yaz kış erkekler gelemiyor yazık
Saatler kötüymiş canım.Okuldaki yiyecekler sağlıksız ama 3 gibi yersen çok erken olur.6-7 arası yemeğini mecburen okulda yiyeceksin.Yemek çıkmıyor mu?En azından yemek seçerdin.Ne yapsan acaba???KızlAR SİZİN AKLINIZA BİRŞEY GELİYOR MU??Derslerımız 3.30da baslıyor hep
Yanı okulda arada yemek yemelıyım ya da eve kadar beklemelym okulda yersem hep saglıksz..
Dersn btmesı 9 a dogru oda gec .
3.30dan once yesem dahada yemesem :)
Not aldım canım.filme dalmışım unutmuşum burayı ya :) ölçülerimi de yazıim da :)
Göğüs: 113
Bel: 96
Kalça: 121
Üst bacak: 76
Alt bacak: 48
Ayak bileği: 27
Kol: 40
heh tamamdır iyi geceler hatunlar :)
Ne makarnacı çıktınız yahubugün kü menüm
sbbbabah
bol miktarda maydonoz
peynir
domates
salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 küçük piknik kutusu bal
öğlen
bir kase k flaks
ara
bir limonlu soda
akşam(18:30)
bir tabak sade makarna
2 lt su
spor
1mill leslie
yarım saat bootcamp burn
Nice yıllara.Çok yoğunsun çok.kızlar eşimin teyzesinin süpriz doğum günü partisi vardı oraya davetliydik.kadının 50. yaşını kutladık.geldim çocukları uyuttum ve koşa koşa buraya geldim.
Akşam bildiğin gibi olmamış.Bugün dengelemeye çalış canım.menüm
saat 11 gibi
haşlanmış yumurta
domates salatak peynir
ara
bir bardak süt,3 diyet bisküvi
akşam
tavuk salatası
akşam
incecik bir dilim pasta,bir tuzlu kurabiye
su 3 lt olmuştur.sporu bu saatten sonra yapamıyorum kızlar.
Afiyet olsun canım.kahvaltı
1 kase sütlü müsli
öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
yarım kepçe mercimek çorbası
1 köfte
1 ayran
ara
1 nektari
2 erik
akşam
kabak yemeği
1 dilim kepek ekmeği
az turşu
2-3 lt su , 2 fincan yeşil çay , spor yok
Yaptırda paylaşHhahhahaha benim ölçüleri verebilmem için benim kalınlığımı ölçebilecek bir mezura bulmam lazımÖzel imalat yaptırayım bari
Valla benimde canım lahmacun çekti,şöyle soğanda olacak,birazda limon sıktın mı oh oh.Üstünede çikolata tam olmuş.Biz bu gidişle kilo veremeyip alacağızGünaydın KIZLARRRRRRRR
Dün neler yedim neler neler, ipin ucunu kaçırmış örnek bir liste benimki, kara listeye alabilirsiniz:18::18::18::18:
Sabah: 1 kepekli beyaz peynirli sandviç (sabah herşey normal başlamıştı halbuki)
Öğle: 2 Lahmacun 1 ayran(öğlen içimdeki canavar uyandı ve hani bana hani bana dedi)
akşam: Çiğköfte 2 adet, 1 türk kahvesi 1 çikolata :))) (akşam markete gidince çiğköfteler beni almadan gidiyor musun diye ağlarken, çikolata bacağıma yapışıp beni almadan gidersen şuracıkta kendimi intihar ederim dedi)
bundan hiç yok
Cezam neyse razıyım:18::18::18::18: Yediğim acı gerçekler
Kolay gelsin canım.kızlar ben çıkıyorum hazırlanıp işe gidicemöpüyorum
Bozma sakın.Jillian seni aldığın kilolar için seni bin pişman eder zatenHehehhe bugün diyetime sıkıca başladım zaten Neslihancım :)
Sabah nesfit, arada badem kayısı, bugün bozmucam diyetimiBundan sonra kaçamak yok 3mile Leslie birde jillian abla :))
Canım sonunda resimlerini gördüm gayet hoş ve genç duruyorsun.Birde 3 çocuk annesisin maşallahgunaydin kizlarrrr
fotograf fotograf dedinizzzzzzz
baktim daha fazla kacamiycam
simdi resimler cekip koydum taze taze...ay ne sinirsinizzz yaaaaa..he neolucak simdi:))) hatice geldi gordu gordu:))) sonra kaparim yine
bikacta gözüme carpan bisiler koydum..pc yeni ya hic bisi yok icinde ..ordan burdan bisi gecirmekte cok zor geliyor..
aslinda buyuk bi süpriz yapicaktim bulamadim malesef
takma dislerim vardi cesit cesit ..inanilmaz komik ve korkunc oluyo takinca..bulamadim malesef:) ucuz siyirdin yine hatice..onlari bulsaydim sadece onlarla cekilip koyucaktim
not: ben kimseyi görmedim ama herkes gormus birbirini ben kubracim ve banucumun disinda görmedim..bende görmek istiyorum o halde bu bbbiiiiirrrrrr
iikkkkkiiiiiii hatice öyle gunes gözlüklerle havali havali resmi kabul etmiyorum ben..sana uyuzluk kocabi gözluk takilip cekilcektimde ..gicik degilim kizim ben sen gibi hehe
Tahinli çörek ve tatlı olmamış canım.dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 parça tahinli çörek
labne
salça
çay
öğlen
1 tabak samizotu yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
küçük bi tatlı
akşam
1 kase çorba
4 kaşık patlıcan yemeği
salata
3,5 lt su, spor yok. aslında dün akşam spor yapmaya çok niyetim vardı ama oğlum müsade etmedi
Ellerine sağlık canım.Bir Kübra yok:44:.
METAL Mİhaticecim beni hanimhanim mi hayal ediyorki:) 5-6 yilonce metal takiliyodum..sonra biraz yumusadim rocker oldum..simdi yumusacigim boyle klassik etnik hause fln takiliyorum :))
Sapıtmak yoooooooooooookkkkkkk..Şurda cumaya 3 gün kaldı.Evet canım tatil bitti ühühühühühBugün düzgün yedim şu ana kadar, akşam sapıtmazsam eğer
Saatler kötüymiş canım.Okuldaki yiyecekler sağlıksız ama 3 gibi yersen çok erken olur.6-7 arası yemeğini mecburen okulda yiyeceksin.Yemek çıkmıyor mu?En azından yemek seçerdin.Ne yapsan acaba???KızlAR SİZİN AKLINIZA BİRŞEY GELİYOR MU??
Not aldım canım.
Ne makarnacı çıktınız yahu
Nice yıllara.Çok yoğunsun çok.
Akşam bildiğin gibi olmamış.Bugün dengelemeye çalış canım.
Afiyet olsun canım.
Yaptırda paylaş
Valla benimde canım lahmacun çekti,şöyle soğanda olacak,birazda limon sıktın mı oh oh.Üstünede çikolata tam olmuş.Biz bu gidişle kilo veremeyip alacağız
Kolay gelsin canım.
Bozma sakın.Jillian seni aldığın kilolar için seni bin pişman eder zaten
Canım sonunda resimlerini gördüm gayet hoş ve genç duruyorsun.Birde 3 çocuk annesisin maşallah.Benim resimlerim hem gözlüklü denk gelmiş ne yazık ki.Facete gözlüksüzde var yoksa hiç havalı falan değilimdir.Öyle denk gelmiş.Hani gözlerimde renkli ve güzeldir yani taaammm mı?
Tahinli çörek ve tatlı olmamış canım.
Ellerine sağlık canım.
METAL MİNeyse en sonunda kendini bulmuşsun
Sapıtmak yoooooooooooookkkkkkk..Şurda cumaya 3 gün kaldı.
Güzel yöntem, kaloriyide hesaplıyor mu?Yok yok sapıtmam, tatilde yeterince sapıttım zaten:111::111: Telefonuma fitness günlüğü indirdim. Yediğim herşeyleri not ediyorum anında.
Güzelmiş.Nerden indirebiliriz?Link atar mısın?Ben pcye indireyim.Evet canım, Kaloriyi hesaplıyor, spor yaptıysan ne kadar kalori harcayabileceğini söylüyor. Bak resmini ekledim
Eki Görüntüle 507951
Güzelmiş.Nerden indirebiliriz?Link atar mısın?Ben pcye indireyim.
Güzelmiş.Nerden indirebiliriz?Link atar mısın?Ben pcye indireyim.
apple store dan indirdim canım, ama web siteleride var. Adı "MyFitnessPal".
Free Calorie Counter, Diet & Exercise Journal | MyFitnessPal.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?