Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin yasemincim özlendin
selammm hello merhabaaa hihihihiiii çok mutluyum yaaa dünki sınavımı verdim. önlisans tmm.
gözünaydın canım ıslatalım bunu,haftada bir kadeh veriyordu diyetisyenler

Menum/

Oglen
1 simit
peynir, 5 zeytin
yesillik
menemen

Ara
1 muz

Aksam
Tavuklu salata
1 bardak ayran
1 kasik kadar spaghetti

Sporum 1 saatlik yuruyus daha yapabilirsem yaparim
smdilik boyle

afiyet olsun kızlar
hem sporda hem mesajlarda utandım resmen.artık iyice yokum burada.ben geç geliyorum kimse olmuyor.sabah giriyorum yine yok.özledim sizi
afiyet olsun zeynep
ayyy yokkkk ben istemem onun listesi kalsin..biz ayrilirken aradaki farki yazariz canimmmmmm onunda listesini tutmayalimmmmm

vay 7. olmusum..severim 7 rakamini..ozellikle istedim ayrica ben sessiz az konusan kibar bi hatunum o yuzden
ben senden daha kibarım ferhan 8.olmuşum.
Menüm :

Sabah+Öğle :

1 kase sütlü nesfit

Akşam :

4 yk bulgur pilavı ( ben yaptm yagsız tuzsuz )
1 kase yoğurt

Ara: 2 şeftali

Spor :
yarımsaat koşubandı 3 km
olmamış,olmamış....

kız evde yemek yokmu sürekli makarna yiyorsun geleyimde yemek yapayım bari sana

kızlar eşimin teyzesinin süpriz doğum günü partisi vardı oraya davetliydik.kadının 50. yaşını kutladık.geldim çocukları uyuttum ve koşa koşa buraya geldim.

menüm

saat 11 gibi

haşlanmış yumurta

domates salatak peynir

ara

bir bardak süt,3 diyet bisküvi

akşam

tavuk salatası

akşam

incecik bir dilim pasta,bir tuzlu kurabiye

su 3 lt olmuştur.sporu bu saatten sonra yapamıyorum kızlar.

afiyet olsun nurgül

kızlar eşimin teyzesinin süpriz doğum günü partisi vardı oraya davetliydik.kadının 50. yaşını kutladık.geldim çocukları uyuttum ve koşa koşa buraya geldim.
vaybe parti
afiyet olsun.pastalar 80 lerin ödülü olsun

benimkiler yanlış olmuş yaaa , tam tersi 2 gün yapamadım 5 gün yaptım haticeeeeeeeeeeeeee

kahvaltı
1 kase sütlü müsli

öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
yarım kepçe mercimek çorbası
1 köfte
1 ayran

ara
1 nektari
2 erik

akşam
kabak yemeği
1 dilim kepek ekmeği
az turşu

2-3 lt su , 2 fincan yeşil çay , spor yok

Hhahhahaha benim ölçüleri verebilmem için benim kalınlığımı ölçebilecek bir mezura bulmam lazım Özel imalat yaptırayım bari

Günaydın KIZLARRRRRRRR

Dün neler yedim neler neler, ipin ucunu kaçırmış örnek bir liste benimki, kara listeye alabilirsiniz:18::18::18::18:

Sabah: 1 kepekli beyaz peynirli sandviç (sabah herşey normal başlamıştı halbuki)
Öğle: 2 Lahmacun 1 ayran(öğlen içimdeki canavar uyandı ve hani bana hani bana dedi )
akşam: Çiğköfte 2 adet, 1 türk kahvesi 1 çikolata :))) (akşam markete gidince çiğköfteler beni almadan gidiyor musun diye ağlarken, çikolata bacağıma yapışıp beni almadan gidersen şuracıkta kendimi intihar ederim dedi)
bundan hiç yok

Cezam neyse razıyım:18::18::18::18: Yediğim acı gerçekler

haymaşallah yasemin 2 lahmacunu nasıl yedin

yasemin limonda sıktınmı lahmacuna bende geliyorum bekle beni

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…