eski resimlerimde hep metal isareti yapardim :)))) simdi gene yapiyodum ki dur naaaaapiyosun dedim..öyleydim valla hemde en fecisinden..hala takili kaldigim parcalar ve gruplar vardir..onlar vazgecilmez..
ama benim facebookum yokkkiiiine renk gözlerin benimde aslinda cok koyu yesil gibi kahve degil aslinda
hemmmmm bikere ben zaten genciiiimmmmmmmmmmmm:))
bende indirmistim bunu tele sonra kullanmadim kaldi..peki internet sitesinin adi aynimi..simdi hangi siteden bahsediyosunuz?
tesekkur ederim canim o senin hoslugun ama baya tombili sikmisim..hele bazilarinda göbek cikmis kizimi tutarken..ama valla yok o kadar ya :))) bakalim 7 kilo verince yeniden cekinir koyarim bakalim ne kadar fark olucak
sahi haticeeee o pala biyigi senin icin yaptimmmmm
begendiginiz siteyi banada söyleyiiiinnnnnn
kızlar ya siz de reglken spor yapmaya üşenio musunuz? hani üşenmek değil aslında doğru eylem de böle bi bezginlik, halsizlik var üstümde40 45 dk yapıorum ama terlemeden (leslie yaptığım için). duşa girmemek için her gün her gün aslında biraz da isteksizliğim spor konusunda. ?????
kızlar ya siz de reglken spor yapmaya üşenio musunuz? hani üşenmek değil aslında doğru eylem de böle bi bezginlik, halsizlik var üstümde40 45 dk yapıorum ama terlemeden (leslie yaptığım için). duşa girmemek için her gün her gün aslında biraz da isteksizliğim spor konusunda. ?????
tesekkur ederim canim
%100 ben bitiyorum resmen reglimde..bazen iyi oluyorum..genelde bitigim
uzme bence kendini:)yapmayiver:)
40-45 dakika yapıyorsun daha ne olsun canım.Kendini hiç kötü hissetme.Valla bende regleyim ve genelde reglede pek spor yapmam.Ben bile sizlerden özenip yapmaya çalıştım.kızlar ya siz de reglken spor yapmaya üşenio musunuz? hani üşenmek değil aslında doğru eylem de böle bi bezginlik, halsizlik var üstümde40 45 dk yapıorum ama terlemeden (leslie yaptığım için). duşa girmemek için her gün her gün aslında biraz da isteksizliğim spor konusunda. ?????
Evet:44:gunluk 1200 kalori almaliymisim..nekadar karbonhidrat nekadar yag,protein alacagimi yaziy
sporu haftada 4 gun 100 dk isaretlemistim o zaman haftada 980 kalori yakimi gösterdi..ne kadar az dimiii
oooooooooooooooooo kiminleEve geldım ama 7 gıbı bırıyle dısarıı cıkacam :)
Cay ıcecem
Afiyet olsun canım güzel olmuş.ben aksam yemegimi yani yiycegimi yiyeyim:)
menumude yazayim
sabah
1 dilim ekmek,1 yumurta ve beyaz peynir
ara
1 bardak elma ,mango suyu (kendim siktim)
ögle
balik ekmek (balik burger diyordum aslinda degil burgerde balik islem goruyor diymi? ) icinde balik, bir yaprak marul ve sos var..ekmegide 1bucuk ekmek kadar..detayli yaziyorum cunku ben bunu hep yiyorum :)) hepte boyle yiyorum..sonra yazmam artik :))
ara
1 avuc findik
aksam
1 kase sutle yulaf
spor yok :/
40-45 dakika yapıyorsun daha ne olsun canım.Kendini hiç kötü hissetme.Valla bende regleyim ve genelde reglede pek spor yapmam.Ben bile sizlerden özenip yapmaya çalıştım.
Evet:44:
oooooooooooooooooo kiminle
Bu konu üzerinde bu kadar ısrarla durmanız reklam yaptığınızı gösteriyor. Gittiğim hiçbir doktor tuzu önermiyor, hatta devletimiz bile artık ekmekleri tuzsuz çıkarmaya başladı. Bu nedenle bu konu üzerinde bence daha fazla buraya mesaj yazmayın.
Bı cocuk var cok ısrar eden bırı :)
Arkadaslarm gorus dedı belkı ıyıdır dedı falan .. :)
Cocukta cok ısrarlı pek yuz vermedm eskısı gıbı olmayacmm. Nazlı olcm bı cay ıcmekten bse olmas herhalde...
ben aksam yemegimi yani yiycegimi yiyeyim:)
menumude yazayim
sabah
1 dilim ekmek,1 yumurta ve beyaz peynir
ara
1 bardak elma ,mango suyu (kendim siktim)
ögle
balik ekmek (balik burger diyordum aslinda degil burgerde balik islem goruyor diymi? ) icinde balik, bir yaprak marul ve sos var..ekmegide 1bucuk ekmek kadar..detayli yaziyorum cunku ben bunu hep yiyorum :)) hepte boyle yiyorum..sonra yazmam artik :))
ara
1 avuc findik
aksam
1 kase sutle yulaf
spor yok :/
MENÜM
SABAH
Peynirli dukan krep
Domates
ARA
Kahve 5 kuru incir
ÖĞLEN
Haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Domates
ARA
1bardak süt
1 şeftali
AKŞAM
Nesfit
Olmaz canım ne olsun.Pek yüzverme zaten.Zamanla tanımak istersen ona göre davranırsınBı cocuk var cok ısrar eden bırı :)
Arkadaslarm gorus dedı belkı ıyıdır dedı falan .. :)
Cocukta cok ısrarlı pek yuz vermedm eskısı gıbı olmayacmm. Nazlı olcm bı cay ıcmekten bse olmas herhalde...
Biz bilgileriniz yanlış demedik. Himalaya tuzuda olsa ne olursa olsa az kullanmak mantıklı dedik.Siz himalaya tuzu ile zayıflanacağını iddia ettiğiniz için bu tepkileri alıyorsunuz.Tuz zayıflatmaz.Bilgiler için teşekkürler ancak sizin bu konuya birdaha yazı yazmanızı istemiyorum.İyi günler.ben satıcımıyımda nesinin reklamını yapıcam ısrar değil paylaştıklarım bilgiydi sadece isteyen istediği gibi okur anlamak istediği yada bilgisi olduğu kadar anlar. kusura bakmayın ama açın biraz gözünüzü kendi kafama göre konuşmuyorum. çalışanda biriyim cak caka zamanım yok. bu yaşıma kadar yardımlaşmayı çok sevdim halada seviyorum körleşen milletimiz gibi bildiğini saklamıyorum.
yine kastettiğiniz tuz işine gelince. yazımı ii okumadğınız anlamına geliyor. yasak olan evdeki kimyasal rafine tadı tuz gibi olduğu için adına tuz denen tuzdur. kaya tuzları değil. evdeki tuzdan yiyin ödem olursunuz tansiyonunuz fırlar çünkü beden bunu istemez yabancıdır. ama kaya tuzunda aksine ödem atarsınız ve hiçbir yan etkisi yoktur eksikliğiniz gider. yaradan dünyanın 3-2 sini okyanus yani tuzlu suyla çevrilemiştir. toparkta yediklerimizde tuzludur. göz yaşınız kanınız her zerreniz tuz ve sudan ibarettir. ve daha niceler daha fazla yazmayacamda kendini ailesini çocuğunu geleceğini düşünen zaten gerisini araştırır benden bu kadar..
birkaç kişi bile bunu anlar farkına varır hayatından rafineleri çıkartsa bile ne mutlu bana insanlığıma..
ayrıca sizide kınamıyorum bizi uyutanları kınıyorum
kalın sağlıcakla
Bı gıdeyımmm :))
olmaz tabi nolcakmış git bir görüş bakalımkısmetin nerden çıkcağı blli olmaz derler
Tamam canım :)Olmaz canım ne olsun.Pek yüzverme zaten.Zamanla tanımak istersen ona göre davranırsın
Biz bilgileriniz yanlış demedik. Himalaya tuzuda olsa ne olursa olsa az kullanmak mantıklı dedik.Siz himalaya tuzu ile zayıflanacağını iddia ettiğiniz için bu tepkileri alıyorsunuz.Tuz zayıflatmaz.Bilgiler için teşekkürler ancak sizin bu konuya birdaha yazı yazmanızı istemiyorum.İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?