Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben zayıflama yada sağlıklı beslenmeden umudumu kestim çünkü uygulayamıyorum.

geçmiş uzun müsait olduğumda bakabilirim ancak.çok konuşmayın okumasın zor oluyor

Amma cok kaynatmissiniz yaaa geveze kaplumbagalar Allahtan olcu yazcam diye girdim; odunlarin en kalini oldugum ispatlanmis oldu.Bu olculerle nasil 42 bedene giriyorum sasirdim vallahi:)))

Gozleriniz yuvasindan firlayacak:))))
En narin olcumle baslayayim bari

BEL:90
Gogus:101
Gogus alti:91
Basen:104
Ust bacak:64
Alt bacak:37
Ayak bilegi:21
Kol:30

menüm

sabah 11;30 gibi

1 poğaça
şekersiz neskafe

ara
1 şeftali

akşam

nesfit

kız bu ne sıfır protein,sıfır sebzeevdeyken sabah havuç kavur,yoğurtla,patlıcan yoğurtla.yumurta haşla.peynir ,zeytin ye.bacım olmaz böyle.sen sağlıkçısın ama menülerin çoooooook sağlıksız.

süper kizlar

ipsala ada mi?..ay ne guzel yerlerden bahsediyosunuz..kesan..kesanli ali destani var dimi:) anääää bizimkine sordum daaa simdiii ipsala degilll imrali adaaa ipsalada gümruk var dedi heheheheh
bikere bende cerkezim bizimde ne guzel yemeklerimiz vardirrrrr

nerdesin kızım sen,özledim becadılarda özler

özler tabi..cadi cadiyi özlemezmi hiiicccc

Benım pc bıle yok kız ben az konustum

Hosgeldın canım .

hosbulduk guzelim ..bugun elazig tvde pasakonagi diye bi restoran reklami yapiyolardi :)))) anääää dedim bu bizim kubranin mamlekettii...ay ben tvde turkiyeyi izlemeyi cok seviyorum...trt belgesel fln süper...yada böyle sokakta geziyolarda basit tanitimlar halkla röportajlar fln
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsıhız

tosbağa hatunlar,gözlerim açılmıyor.dün gece sabaha kadar dans ettik,eğlendik,gecelere aktık benim kızla.o uyurken bende dinleneyim.hepinizi boy sırasına dizip öptüm.

menüm

sabah 11;30 gibi

1 poğaça
şekersiz neskafe

ara
1 şeftali

akşam

nesfit

olmamis olmamis olmamis canim...bu sekilde kilo veremiyecegini sendebiliyorsun...peki neden yapamiyosun? vaktinmi yok yemeg? caninmi istemiyor..yada diyet yapmak adina mi yemiyosun ..ben tam anlayamadim sorun ne?

kızlar ben zayıflama yada sağlıklı beslenmeden umudumu kestim çünkü uygulayamıyorum.

ama bu ölculere ragmen cok iyi gorunuyosun canim...onemli olan bence o ..benim daha az ölcülerim ama bende baya tombik gorunuyorum...ölculere degil bedenine ve göruntune bak canim

tosbağa hatunlar,gözlerim açılmıyor.dün gece sabaha kadar dans ettik,eğlendik,gecelere aktık benim kızla.o uyurken bende dinleneyim.hepinizi boy sırasına dizip öptüm.

oh ne güzelll aaaa ama ben en sona kaliyorum o zaman ..kucukten buyuge opte ben sirami savip yatayim hemen

ayyyyyy cvp yazmaktan menumu yazamadim halaa .

Haklisin galiba canim ama olculeri gorunce canim sikildi bayaa

bende menumu yazip kacayim

sabah
2 brocin (kepekli) kk peynir 1 domates,2 tatli kasigi recel

ögle
1 tabak havuc salatasi

aksam
5 minik etimek

spor cok az yaptim yine((( tumgun disardaydim..sabah 10 dk hafif egzersiz yapip ardindan 100 mekik ve 20ser 3 kalca hareketi yaptim

haklısınız kızlar söylediklerinizoe.böyle zayıflanmıyacağını bende biliyorum.ama olmuyor yapamıyorum.sizoen çok istiyorum menüleri düzene oturtmayı benim bunun için neye ihtiyacım var siz herşeyi söylüyorsunuz ben uygulayamıyorum

tesekkur ederim ferhancim sayende moralim duzeldi.

Bende cikiyom kizlar, iyi geceler:))

Bu aksam yatarken 1 bardak yarimyagli sut(tarcinli),1de maden suyu iccem,Muhtesem yuzyil bbitiyo,Jillian abla gel gel diyo:))

selam kızlar eskiden kimler var bilmiyorum çok uzun zamandır yoktum 10 gün falan oldu geleli
tatsız şeyler yaşadım anlatıp hatırlayıp kendimi de sizide sıkıntıya koymayım
kilom hiç iyi değil 60 lı kilolardayım
aranıza geri dönmek istiyorum ama sınavdan sonra aktif olabilirim sanırım
sadece paylaşıp yazsam yetrli olur
sizlerin enerjisi bana iyi geliyor
herkese iyi geceler
yarın uğrarım
cevaplarınızı bekliyorum

akşam arkadaşlara gitmiştik kızlar yaklaşık yarım saat önce döndük , bi duş aldım bakiim dedim neler kaynatmışınız :))
biraz daha iyiyim ama midem çok hassas , yürürken bile ağrıyo yaa
mideyi de mi üşttüm ben ne ???
bugünkü menümü yazayım bari ;

kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
domates-salatalık

öğlen
1 kaşık tavuk sote ( gına geldi artık da az aldıydım (
2 kaşık erişte makarna
salata

ara
3 tane erik

akşam
1 kepekli tost
az üzüm
şekersiz çay

1-2 lt su , spor yok

selam canım ;
hangi etapta ayrılmıştın bilmiyorum ama ben yeni sayılırım.
2 aydır buradayım ,takımım diye sölemiyorum hepimiz espirili , neşeli , anlayışlı , aklı başında bayanlarız bence :)))
takım kaptanımız şuan UZAYIM yani Hatice , o da uygun görürse tabiki aramızda olmanı isteriz !..
iyi geceler ...

ferhan bu nasıl menü.sen yemedin bahçedeki kuşlara verdin bunları dimi.senin menü nerde
tesekkur ederim ferhancim sayende moralim duzeldi.

Bende cikiyom kizlar, iyi geceler:))

Bu aksam yatarken 1 bardak yarimyagli sut(tarcinli),1de maden suyu iccem,Muhtesem yuzyil bbitiyo,Jillian abla gel gel diyo:))
ben kuzey güneye bakıyorum.muhteşem yüzyıl bayıyor beni

afiyet olsun.su az olmamış mı neslihan.

Menulernz guzel afyt olsn bılgen senın menun bnm menulerden bıle kotu bence dıkkat et duzelt canm

Yasemınnn olculerne morelını bozmaa .. Hepsını kucultecez

Ferhannnn oraya hc gtmedm :) ama gzl br yer herhalde ..
Turkıye dısında olunca ınsan ozler herhalde ıyıkı trt var senın ıcın ..

Kızlar dun bunları yazdm ama gonderılmemıs gorunuo telefonda belkı 2.defa yazıyormdr . :) kusura bakmayın artık :)

Dunun mesajları kımeydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…