menüm
sabah 11;30 gibi
1 poğaça
şekersiz neskafe
ara
1 şeftali
akşam
nesfit
Bende kalabalık menümü yazayım.
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Lorlu biber
Domates,yoğurt
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Yumurtalı kabak
Yoğurt
ARA
Kahve
3 incir 3 kayısı
AKŞAM
Müslili yoğurt
Menum:
Sabah :
3 sıyah zeytın
1 dılım kepeklı ekmek
Domates
Peynır
Ara :
1 bardak nescafe ( 2sı bırarada)
Ögle :
Sebzelı ton balıgı ( mısır bezelye )
1 dılım kepeklı ekmek
Akşam :
Yarım tabak bulgur pılavı
1 kase yogurt
Salata
( Annem tavuk yapmstı ama cok salcalı ve yaglı gorunuyordu kendme pılav yaptım. Yagsız tuzsuz .. )
Ara :
1 tane Şeftalı
Su : 2.5 lıtre su
Spor :
45 dakika kosu bandı
25 dakika kondısyon bısıkletı
5 dakika kondısyon bısıkletıyle kol calısması
100 tane twıster ..
Keşan da onu güzel yapan birtek acemoğulları var.Ama en güzel yapan annem.Edirne e,Kırklareli de nerde peynir helvasını en güzel yapan var hepsini bilirimBizde Bulgaristan göçmeniyiz ve annemler Keşandan 25km uzaktaki İpsala da oturuyor.Sınırdalar .Tüm yaz ordayım bayramdan sonra döndük.
nerdesin kızım sen,özledim becadılarda özler
Benım pc bıle yok kız ben az konustum
Hosgeldın canım .
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsıhız
menüm
sabah 11;30 gibi
1 poğaça
şekersiz neskafe
ara
1 şeftali
akşam
nesfit
kızlar ben zayıflama yada sağlıklı beslenmeden umudumu kestim çünkü uygulayamıyorum.
Amma cok kaynatmissiniz yaaa geveze kaplumbagalarAllahtan olcu yazcam diye girdim; odunlarin en kalini oldugum ispatlanmis oldu.Bu olculerle nasil 42 bedene giriyorum sasirdim vallahi:)))
Gozleriniz yuvasindan firlayacak:))))
En narin olcumle baslayayim bari
BEL:90
Gogus:101
Gogus alti:91
Basen:104
Ust bacak:64
Alt bacak:37
Ayak bilegi:21
Kol:30
tosbağa hatunlar,gözlerim açılmıyor.dün gece sabaha kadar dans ettik,eğlendik,gecelere aktık benim kızla.o uyurken bende dinleneyim.hepinizi boy sırasına dizip öptüm.
olmamis olmamis olmamis canim...bu sekilde kilo veremiyecegini sendebiliyorsun...peki neden yapamiyosun? vaktinmi yok yemeg? caninmi istemiyor..yada diyet yapmak adina mi yemiyosun ..ben tam anlayamadim sorun ne?
ama bu ölculere ragmen cok iyi gorunuyosun canim...onemli olan bence o ..benim daha az ölcülerim ama bende baya tombik gorunuyorum...ölculere degil bedenine ve göruntune bak canim
Haklisin galiba canimama olculeri gorunce canim sikildi bayaa
kız bu nesıfır protein,sıfır sebze evdeyken sabah havuç kavur,yoğurtla,patlıcan yoğurtla.yumurta haşla.peynir ,zeytin ye.bacım olmaz böyle.sen sağlıkçısın ama menülerin çoooooook sağlıksız.
süper kizlar
ipsala ada mi?..ay ne guzel yerlerden bahsediyosunuz..kesan..kesanli ali destani var dimi:) anääää bizimkine sordum daaa simdiii ipsala degilll imrali adaaa ipsalada gümruk var dedi heheheheh
bikere bende cerkezim bizimde ne guzel yemeklerimiz vardirrrrr
özler tabi..cadi cadiyi özlemezmi hiiicccc
hosbulduk guzelim ..bugun elazig tvde pasakonagi diye bi restoran reklami yapiyolardi :)))) anääää dedim bu bizim kubranin mamlekettii...ay ben tvde turkiyeyi izlemeyi cok seviyorum...trt belgesel fln süper...yada böyle sokakta geziyolarda basit tanitimlar halkla röportajlar fln
selam kızlar eskiden kimler var bilmiyorum çok uzun zamandır yoktum 10 gün falan oldu geleli
tatsız şeyler yaşadım anlatıp hatırlayıp kendimi de sizide sıkıntıya koymayım
kilom hiç iyi değil 60 lı kilolardayım
aranıza geri dönmek istiyorum ama sınavdan sonra aktif olabilirim sanırım
sadece paylaşıp yazsam yetrli olur
sizlerin enerjisi bana iyi geliyor
herkese iyi geceler
yarın uğrarım
cevaplarınızı bekliyorum
ferhan bu nasıl menü.sen yemedin bahçedeki kuşlara verdin bunları dimi.senin menü nerdebende menumu yazip kacayim
sabah
2 brocin (kepekli) kk peynir 1 domates,2 tatli kasigi recel
ögle
1 tabak havuc salatasi
aksam
5 minik etimek
spor cok az yaptim yine((( tumgun disardaydim..sabah 10 dk hafif egzersiz yapip ardindan 100 mekik ve 20ser 3 kalca hareketi yaptim
ben kuzey güneye bakıyorum.muhteşem yüzyıl bayıyor benitesekkur ederim ferhancim sayende moralim duzeldi.
Bende cikiyom kizlar, iyi geceler:))
Bu aksam yatarken 1 bardak yarimyagli sut(tarcinli),1de maden suyu iccem,Muhtesem yuzyil bbitiyo,Jillian abla gel gel diyo:))
afiyet olsun.su az olmamış mı neslihan.akşam arkadaşlara gitmiştik kızlar yaklaşık yarım saat önce döndük , bi duş aldım bakiim dedim neler kaynatmışınız :))
biraz daha iyiyim ama midem çok hassas , yürürken bile ağrıyo yaa
mideyi de mi üşttüm ben ne ???
bugünkü menümü yazayım bari ;
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
domates-salatalık
öğlen
1 kaşık tavuk sote ( gına geldi artık da az aldıydım(
2 kaşık erişte makarna
salata
ara
3 tane erik
akşam
1 kepekli tost
az üzüm
şekersiz çay
1-2 lt su , spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?