Günaydın canım neden oyle yapıyorsunuz kı anlamadım
Bilgencim, çocukları gündüz kim uyutuyorsa uyar onu, vakitli yatırsın, yazık sana canım. Kızımı annem gündüz en geç 3 te uyutuyor, 5 te kalkıyor sonra gece 11 gibi beraber oynayıp uyuyoruz.
çocuklar uyanıyorlar ve yatmıyorlar canım.zaten dün gece 12 de zorla yatırdım ben yattım diyesiye 1 oluyor.bana çok zor oluyor
son bir haftadır bir takım sıkıntılarım var.iş yerinde bir arkadaşım eşimle olan konuşmamı duydu,bana bilgen hayatında mutluluğu yakalayınca burdan gitmiş olsak bile beni ara dedi.samimi bir arkadaşımdı.bana iyi niyetlemi dedi,yoksa problemlisin mi demek istedi anlamadım.zaten bu ara herşeye alınıyorum bunada alındım
Gunaaaydiiiin, keyifli gunlerimiz olsun insalllaaah
Yaso jillian la erirsin takma o kadar, bi iki kilo daha vereyim bende yapmayi duusnuyorum jillian i suan zorlaniyorum aman aman..
gulcin hosgeldin canim ya nerelerdesin tatsizlik yasamana uzuldum hayat bu iste istenmesede yasaniyor boyle seyler
umarim atlatabilmisindir canim ...
Baska ne vardiiii hmm menuler nesdi menun bana gore cokta abarti degildi herkeslerin menusu afiyet olsuuun
günaydın canım hoşgeldin
mezurayi bulabildim nihayet ivir zivir in icinden cikti
gelelim olculerime
BEEEEL:80
basenn:92
kalca:96
Gogus: 92
Belim bildigin kutuk yaerir demi bu erir erir
Gunaaaydiiiin, keyifli gunlerimiz olsun insalllaaah
Yaso jillian la erirsin takma o kadar, bi iki kilo daha vereyim bende yapmayi duusnuyorum jillian i suan zorlaniyorum aman aman..
gulcin hosgeldin canim ya nerelerdesin tatsizlik yasamana uzuldum hayat bu iste istenmesede yasaniyor boyle seyler
umarim atlatabilmisindir canim ...
Baska ne vardiiii hmm menuler nesdi menun bana gore cokta abarti degildi herkeslerin menusu afiyet olsuuun
Bende uzun süredir tost yememiştim, beyaz peynirli tost yanına domates çok güzel oldular haa bir de yeşil zeytinErken kahvaltı yapmakkkta cok guzelmıs tostum cok lezzetlı geldı belkıde mıdem bayram ettı 2 dılım kepeklı ekmekle yaptımmm aman aman :)))))
Uyuma saatleri normal canım,daha erkende uyumazlar. Yani 9 da kalktılarsa 5 saat sonra uyumuşlar . Akşam biraz yorman lazım onları oyunla falan. Birde ben uyumayı çağrıştıran şeyler yapıyodum kızıma uyku düzenini oturtmak için. Gece yatarken geceliğini giydirmek, altını almak, ağzına emzik verip uyuma arkadaşı olarak küçük bir köpek aldık eline onu vermek. Bunları sırasıyla yaptığımda uyuma zamanı olduğunu anlayıp zorluk çıkarmadan uyuyordu.kaynanam bakıyor.dün sabah saat 9 da uyandılar ve çok huysuzlardı.kaynanam 13.30'da uyutmuş iki saat uyumuşlar.gece uyumak istemiyorlar nasıl bir yol izliyeceğimi bilemedim.
gelelim olculerime
gunaydin kizlar
sabah 1 saatden fazla mis gibi havada yurudum..15 dk si dik yokustu..daha 2-3 hafta onceki parkam kiti kitina dar dururken simdi gayet rahat kapanip onunde bolluk var...yuruyusten sonra sevincli sevincli merakla tartiya ciktim...dayanamadim ..ayni gösteriyor :////
simdi ne bu...reglime 4-5 gun var daha
Afıyet olsun canım sutlac ve kurabıye guzelmydı
GÜNAAAYYYDDIINNNNNNAAAARRRR
geldim kübracım işlerim çoktu görüşmeler falan vardı. geçmişi okuyayım geleyrum
gelelim olculerime
Süt bana kilo aldırıyor, ne zaman denediysem kilo aldırdı gece sütü. Geçen gün bir yerde okudum yatmadan önce içilen maden suyu metabolizmayı hızlandırıyormuş.
Iyı ınsaaann senı
Belkı dedıkodunu ypcktıkkk
Hemenn geldn yaaaa:)
Gunaydınnn canım
gelelim olculerime
sütlaç az şekerli, kurabiye yağsızdı
nurgül nerelerdesin senhani orti olacaktık, ortalardan kayboldun
bence çok abartılı ölçülerin yok, erir merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?