Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben 9 ay sonra olmuştum. hala emziriyorsan normal bişey. Ama buna güvenip korunmayı unutma hamile kalabilirsin tekrar.

o pasta neydi öle ya bende sabah feyste gördüm paylaştm sonrada burda gördüm kadere bak ya kaçamıyorum. çok güzel görünüyor. cumartesi günü akşamı çok samimi bir arkadaşımın düğünü var ins. pastasını yemem, pazar günüde yine bi arkadaşamın çoçuğunun 1 yaş doğum günü var akşam 30 kişilik butik pasta siparişi verdi inş. ogünde bişi yemem yani hafiflerden olursa atıştırırım yazık banada.

afiyet olsun yasemincim. ben artık son zamanlarda nesfit yerken süt bende aşırı gaz ve şişkinlik yapıyodu ya ama önceden hiç şikayetim yoktu artık bıraksammı acaba.

hayirdir cosmussun

kaynanam bakıyor.dün sabah saat 9 da uyandılar ve çok huysuzlardı.kaynanam 13.30'da uyutmuş iki saat uyumuşlar.gece uyumak istemiyorlar nasıl bir yol izliyeceğimi bilemedim.

banada iyi niyetli geldi..ama uzuldum ( o kadar vahim mi durum??
ama hala neden duzene sokamadigini anlamadim sende sadece "yapamiyorum" dan baska bir aciklama getirmedin canim
aslinda guzel uyumuslar..benim bebegim 13 aylik ve aksam 8 de yatiyor duzenli bisekilde...diger cocuklarimda oyleydi

Şişkinlik olmuş olabilir. Spor salonunda bizi hep spordan önce tartarlardı. Spor sonrası kilo doğru çıkmıyormuş!!

ins canim ..benimde aklima geldi..ins oyledir

emziriyorsan normalde canim..ben emzirdigim halde hemen olmustum ve ayni eski duzenimde devam etmisti reglim..bence kilo acisindan olmak daha iyi...regl gunlerinde sislik oluyorsa bile...o gunlerde kendini tuttugunda ,,"tutabildiginde" veriliyo ...ama ben ben cok kotu oldugum icin kendim icin gecerli degil bu fikrim

neyse kizlar ben daha kahvalti yapmadim..gorusuruz

Gonul hosgeldn :)
Tostumu kıskanma olculern bence ıyı begendm senı :)

Yasemın menun guzel afıyet olsun bnde artık 1 ogunume ton balıgı koyuyorm guzel oluyorrr ..

Baskada aklımda kalan yok sankı :s

Regl olmadm ama asırı derecede sancm varrr aksama olrm of

ORTTİİİ ORRTTİİİ afiyet bal şeker süt olsun. aslında güzel olmuş ama sütlaç allahtan oda sülü tatlı baklavadan iidir su ve spor güzel. bide bence sen yeni doğum yaptığın için daha kolay ve daha hızlı kilo verebilirsin hani yerleşmemiş kilolar olduğu için dyorum. biraz spor ve sağlıklı beslenmeyle halledersin sen o fazlalıkları.

tmmdır ferhan diceemmmm zaten burdaki herkese ismiyle hitap etmeye karar verdim bundan sonra

menüm

sabah 11;30 gibi

1 poğaça
şekersiz neskafe

ara
1 şeftali

akşam

nesfit

canım menün hakkında bişe demicem zaten sen de biliosun durumu. menülerini sana göre biz ayarlasak mesela, hani evdeki malzemene falan göre?? uyabilir misin ki?

ferhancım senin de menün bana çok az geldi afiyet olsun yine de.

afiyet olsun tatlım, lakin su bana da az geldii

vay arkadaş yaaaaa afiyet olsunn

Erken kahvaltı yapmakkkta cok guzelmıs tostum cok lezzetlı geldı belkıde mıdem bayram ettı 2 dılım kepeklı ekmekle yaptımmm aman aman :)))))

bebişime bak sen yaa nasıl da erken kalkmışşşşşşşş

afiyet olsun canımmmm

inanki bende bu kadar yiyerek nasıl veriyorum diye şaşırıyorum hele bu hafta biraz fazla oldu yarına allah kerim diyorum:18::18::18: ama dediğin doğru bendeki kilolar yerleşmiş olmadığı için sanırım kolay veriyorum.

afiyet olsun yasemin.ben öğlenleri yoğurda yulaf kepeği ve tarçın katıyorum.cidden tok tutuyor.

ben 4.5 ay sonra oldum.ama eltim 13. ayda olmuş.çok takılma yani.kilo verebilirsin hatta bizdn daha kolay.bak kabaca hesaplayalım 1600 kalori yesen az spor yapsan(200 kalori yaksan),süt günde 600 verdiriyor.800 sana kalan .günlük ihtiyacın 1900 desek,1900-800=1100. 1 kilo 7000 kalori.kabaca haftada 1 kilo verebilirsin.çok öğretmen gördüm kendimi

bilgen trt de bir ara süper dadı vardı.uyku problemi olan çocuklara uyguladığı yöntemi özetleyeyim.uykuya hazırlıktan sonra yatağına yatırıp sandalyede yanında oturuyorsun.ışık kapalı(gece lambası var)çocuk her kalktığında konuşmadan yatırıyorsun.defalarca yaptı bir kadın(20 kez yaptı)3-4 günde alıştı çocuk.bazı çocuklar problemli olabiliyor uyku konusunda.Allah kolaylık versin.sabahları 9 da kalkabilirsen kendine muazzam kahvaltı hazırla bence.öğlen işe giderkende 1-2 meyve yersin.ne olur dene ...ben çok üzülüyorum senin menülere.sana gelip elimde tabakla peşinde dolanasım var

afiyet olsun yasemincim. ben artık son zamanlarda nesfit yerken süt bende aşırı gaz ve şişkinlik yapıyodu ya ama önceden hiç şikayetim yoktu artık bıraksammı acaba.

Soğuk süt kullanıyorsan bunu yapıyor olabilir. Ilık dene canım.

Yulaf kepeğini eskiden doktorum vermiştide ben kullanmamıştım hiç. Dün şekerim düşünce kafam dank etti ancak. bugün bende yoğurta katacağım 2 yemek kaşığı.

hatunlarrr günaydınnn ben geldim de sabah sabah amma kaynatmışsınız yafff

Ben erken uyanıyorum herZaman ya
Günaydın Bebekk :))

Ben yulaf kepegınıııı bulamadım burda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…