Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm

kahvaltı yapamayacak kadar yoğundum o yüzden

saat 10 da 1 ad yağsız kepekli beyaz peynir domatesli tost yedim.

saat 11 de yine aynısı

saat 15:00 te bir kase k fleks

ara 1 bardak süt ve neskafe şekersiz

akşam 19:00 da

1 kase balık çorbası
8-9 tane midye tava

2 lt su
spor yok

afiyet olsun canım midye tava ohhh nası da severim haaa

Off ben yine bir türlü internete giremiyorum, nasılsınız keyifler iyidir umarım ?

kahvaltı yaptığım masanın üstünde dızmanalar, kekler varr ve ben peynirli dukan krebim ve çayımla mutluyummmmmm

HArikasın banu işte budur.
Bak yarın doluyor deneme haftan, derece bekliyorum haaa ..

Afıyet olsun canım ..

Bende bulamadım, internetten sipariş verdim markası"Doğalsan". Dün vermiştim bugün sabah elime ulaştı.

En ıyısı bende sıparıs vereyım ..

Ben erken uyanıyorum herZaman ya
Günaydın Bebekk :))
Ben yulaf kepegınıııı bulamadım burda ..
hepsiburada da var,ben ordan aldım.
kahvaltı yaptığım masanın üstünde dızmanalar, kekler varr ve ben peynirli dukan krebim ve çayımla mutluyummmmmm
nekadan mutlusun,nekadan mutlusun anladık

afiyet olsun.midye hiç yemedim ,yiyeceğimide sanmam.

kaldir o dizmalari kekleri masadan banuuu ben gozumun onunde durunca dayanamaz yerim valla onun icin hemen buzluga atarim

nurgul kalca benim tabirimce popo oluyo popo yazmak yerine kalca yazdim basende bildigin basen iste 3-4 kilo daha vermem gerekecek ...

ferhan bootcamp i oneririm ve zamanim oldugunda yapmaya calisiyorum hergun guzel terletiyor digeri bana jillian in bayagi hafifletilmisi gibi gelmisti, yine
ikisinide dene hangisine istersen ona devam edersin

ferhan bootcamp i oneririm ve zamanim oldugunda yapmaya calisiyorum hergun guzel terletiyor digeri bana jillian in bayagi hafifletilmisi gibi gelmisti, yine
ikisinide dene hangisine istersen ona devam edersin

ferhan ben boothcampi 2 gün yaptım,bir hafta yorgunluğu gitmedi.spor falan yapasımda gelmedi.çok güzel ama hergün yapılacak bişey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…