Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ferhan bootcamp i oneririm ve zamanim oldugunda yapmaya calisiyorum hergun guzel terletiyor digeri bana jillian in bayagi hafifletilmisi gibi gelmisti, yine
ikisinide dene hangisine istersen ona devam edersin

tamam onu yapayim o zaman once

kahvaltı yaptığım masanın üstünde dızmanalar, kekler varr ve ben peynirli dukan krebim ve çayımla mutluyummmmmm

dizmana nedir canim? birseyi daha merak ediyordum ama unuttum adini..senmi yazmistin kubrami..unuttum yada baskasi :)

ya zeynepcimde ayni seyi soyledi ama sabah gercektan siki yemistim..2 brocin baya doyuruyor..bugunde oyle yedim..biraz eski usul yeni yöntemlerle mix yapicam..sabahlari krallar gibi oglen normal aksamda fakir:)) bu ogle ve aksamdada o negatif kalori sebze ve meyveleri karsitiricam..sabah iyi yiyince aksam hafif olsa iyi olur diye dusundum..zaten ben nezaman sabah cok az yesem aksam acisini cikariyorum..o daha kotu diye sabahtan iyice doyuruyorum karnimi hemde gun icinde rahat oluyorum..böyle bisey iste:)

simdi gevezelenmeden dooogru sporaaa

evt bende yapiyordum onu baslarda midem bulandi cok gerekli gorunce yapiyorum bindebir artik ..

Allahım kilo vermek için neler yapıyoruz Ben gidip bir makina tasarlayayım bari, 1 defa içine gireceksin sonra tüm kiloların(yağların gidecek) incecik kalacaksın. Çok mu şey istiyorum yafuuuu

ferhan ben boothcampi 2 gün yaptım,bir hafta yorgunluğu gitmedi.spor falan yapasımda gelmedi.çok güzel ama hergün yapılacak bişey değil.
oo merak ettim deneyeyim bakalim

Yulaf kepeği ne iğrenç şeymiş oyle. Yoğurtun içine katınca çiğ hamur yiyor gibi hissettim kendimi

ben seviyorum :)

Ben ne oldukları bilsem söylerdim de :))) Ya bundadır ya şunda helvacının kı-zın-daaaaaa , dorm room çıktı

Kızım sen daha sabah yürümemiş miydin

hehe ben bootcami sectim

hemide 1 saatten fazlaaaaa...yapppiiiiiicccccccimmmmm yapiccciiiiiimmmmmm tutmayin beni

bootcamp i mi bir saat yapicaksin ferhan yaparsan yaso nun tasarladigi makinadan bitanede sana alcam hadi goruyum seni

Canım belin dışında ölçülerin abartı değil.Benim basen ölçüm 102 iken 40 beden giyiyordum.O yüzden 42 giymen normal.

Afiyet olsun canım da menün bana da az geldi.

Hoşgeldin Gülçin.Tatsız şeyler herzaman yaşanabiliyor.Umarım çözülmüştür.Kaç kilo ile ayrıldığını hatırlamıyorum bakarım.Şimdilik misafir olarak katılabilirsin.
Afiyet olsun canım güzel olmuş.

uyanınnnnnnnnnn,bu nasıl tembellik.öğlen oldu öğlen.
Dimi ya bak ben sabahın 7sinde ayaktayım millet fosur fosur uyumuş

Neslihan'a canım.

Telefondan mesajları saymakta ıskenceymıs
Canım adaptör çok pahalı birşey değil anneni ikna et git al eziyetten kurtul.

1.hafta videosunu, kilomuda düşünerek 15 gün yapsam ne olur ki, 15 günde ancak hakkını vererek yaparım ben o hareketleri
Olur canım neden olmasın.Birde 6 gün yapıp birgün kasları dinlendirmek için yapmıyorsun tamam mı.
Sütlaç kurabiye hemide cumaya az kalmışken.Sürekli söylüyoruz bir kaçamak yaptın 2. yi aynı gün yapma diye.Böyle yapma Başak.

Erken kahvaltı yapmakkkta cok guzelmıs tostum cok lezzetlı geldı belkıde mıdem bayram ettı 2 dılım kepeklı ekmekle yaptımmm aman aman :)))))
Afiyet şeker olsun canım .
mezurayi bulabildim nihayet ivir zivir in icinden cikti
gelelim olculerime

BEEEEL:80
basenn:92
kalca:96
Gogus: 92

Belim bildigin kutuk ya erir demi bu erir erir
Not alıyorum canım.

Bencede sporun üstüne tartılma.
Fırın makarna mı başamel soslu,kaşarlı falan oh afiyet olsun.

haticecim ölçüleri sormuş yazıyorum.

kol : 26
göğüs : 94
bel : 74
karın çevresi :91
kalça : 96
üst bacak: 50
Not aldım canım.

kahvaltı yaptığım masanın üstünde dızmanalar, kekler varr ve ben peynirli dukan krebim ve çayımla mutluyummmmmm
Önemli olan mutlu olman

Ben erken uyanıyorum herZaman ya
Günaydın Bebekk :))

Ben yulaf kepegınıııı bulamadım burda ..
Ya sadece yulaf kepeği olacak diye birşey yok.Tam tahıllı un veya çavdar unuda kullanabilirsiniz.Onlarda migros,kipa vb marketlerde var.Kepek çok kullanılınca kansızlıkta yapıyor.

Afiyet olsun.10 ve 11 e aynı şeyi yemişsin.2 tost..Afiyet olsun.

Allahım kilo vermek için neler yapıyoruz Ben gidip bir makina tasarlayayım bari, 1 defa içine gireceksin sonra tüm kiloların(yağların gidecek) incecik kalacaksın. Çok mu şey istiyorum yafuuuu
Ay ne güzel olur.Lütfen hemen tasarla

Belim odun odun, bel diye bişey yok aslında bende :))) Fırın makarnaaaaaaaa, bugün yulaf kepeği gece de jillian abla aldı intikamını :)))))

Önemli olan mutlu olman

Afiyet olsun.10 ve 11 e aynı şeyi yemişsin.2 tost..Afiyet olsun.

Ay ne güzel olur.Lütfen hemen tasarla

ivit ben o tostların ikisinide sabah kahvaltısı için söylemiştim aslında ama yiyemeyince böle oldu. bide o kepek ekmeğine tost çok küçük ya bi daha söylediğimde fotosunu çekicem normal tost ekmeğinin yarısı kadar nerdeyse kare.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…