Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bugün giremedim.eşimle oturduğumuz evden taşınma kararı aldık.ev aradık bugün.sonra arkadaşlara gittik.geldim çocukları uyuttum.

boyum 1.63 eğer eklemek isterseniz

afiyet olsun orti

kaptan açıklamış zaten

arkadaslar aksam menum degisti

1 dilim ekmek ve melemanle:)
afiyet olsun ferhan.

afiyet olsun.kendi halimden sonra kimseciklere sözüm yok

hayırlı olsun banu .inşallah mutlu bir yıl geçirirsin.
cidden hiç bir bilgim yok.keşke yardımcı olabilseydim.banu yardım etmiş sağolsun.

afiyet olsun.

afiyet olsun.

selamm kızlarrr nasılsınızzzz

bugün çok fena karnım ağrıyooo niye hep böyle oluyorum kiii her ayy

akşama kadar yattımm ilaçta almak istemiyorumm(

bir bakayım neler kaynatmışsınız
çok geçmiş olsun.ağrıyınca ben dayanamayıp içiyorum ilacı.
afiyet olsun semine.

afiyet olsun aynur.

kızlar bugün giremedim.eşimle oturduğumuz evden taşınma kararı aldık.ev aradık bugün.sonra arkadaşlara gittik.geldim çocukları uyuttum.

çok doğru bir karar vermişsiniz bilgen .hayırlı olsun canım.

birazda cumartesien bahsedeyim.cuma gce 8 de elektrik kesildi.bekle bekle tık yok.sabah kalktık gene gelmemiş.kahvaltıdan sonra pazar ,market.markette gece bile gelmiyekmiş dediler.eşimle arkadaşı lahmacum yaptıralım dedi.eve gelip iç hazırladım.fırına bırakıp otelin bahçesine gittik.bya kalabalık bir gruptuk.sonra lahmacunları alıp arkadaşa gittik.4 kişi için 12 halka tatlısı almışlar.acıkmıştım.bir anda kendimi kaybettim.savunmam yook hepiniz haklısınız.beni bu hafta sonları mahveetiama söz,bugünden itibarren hafta içi telafi edecem bu durumu

nerden aklina dustu kiz masallah hafizana

alamadim bebegim ya iflas gostermis zilli sendika dava acmaya ugrasiyor hala ondan deil ama devletten alabbilcekmssim
dogruysa bekliyoruz simdilik .. 2.500 euroda az diil hani ins alirim ama ..

Ahh o İtalyan ahh ..
Az değil tabi canım hem az olsa da niye o kadar emeğinin karşılığını vermesinler.

Ayy Azerbaycan mı ?
Ben de çok istiyorum görmeyi, o dili o kadar mı güzel olur bazen azeri kanalları açıp izliyorum da resmen mest oluyorum.

mesaj sayilarimi bilmiyorum:) gormek istiyorsan gel misafirim ol geezdireyim seni:) Azerbaycanliyim. Bakude yawiyorum ailemle birlikte. hem okuyorum hem caliwiyorum. niwanliyim:) bu kadar iwte yawayip gidiyoruz:0

Ben de geleyim miii

Afiyet olsun bacım ya bugün aman kaçamak yapmayın etmeyin diyesim gelmedi hiç

selamm kızlarrr nasılsınızzzz

bugün çok fena karnım ağrıyooo niye hep böyle oluyorum kiii her ayy

akşama kadar yattımm ilaçta almak istemiyorumm(

bir bakayım neler kaynatmışsınız

Geçmiş olsun Seminecim, ben de her ay o ağrıdan ne yapacağımı şaşırırdım, doktor doğum kontrol hapı verdi de rahatladım ..

O ne güzel bir tablo olmuş öyle de o 36 tam sopalık olmamış mı sizce de

hilalimmm insanın sevdiği yanında olunca hiç ayrılası gelmiyo dimiii

Hiç sorma Seminecim ya, hele dün nasıl oldu anlayamadım, 1 çay 1 nargile içip eve gidecektik, bir sohbet etmeye başlamışız, sonra kalkıp yürüdük bir de sonra beni eve bıraktı saate bir baktık 4.30.
Sabaha kadar konuşmuşuz, şaşırdım kaldım.
1 saate kaddar gidiyor nasıl dayanacağım bilmiyorum ama dünden çok iyi durumdayım.

Ohh ne güzel iyi tatiller canım..

Hiç de kızabilecek bir modda değilim ki

bugunki menumu yazayim
sabah ;yumurta+peynir+dereotu.

oglen; kacamak yaptim:)))))))))))

akwam meyve yedim

sonra ananas yedim cok kotu karnim agriyo agirlik yapti sanki.

sporlarimi yaptim. leslie 2mile , yuruyuw

bugunluk bu kadar:)

Kaçamak yaptım çok güzelmiş ne olduğunu da söylemiyor

Hayırlı olsun Bilgencim inşallah gönlünüze göre bir yer bulabilirsiniz.

Yorum yokkkk

afiyet olsun canımm

bugunki menumu yazayim
sabah ;yumurta+peynir+dereotu.

oglen; kacamak yaptim:)))))))))))

akwam meyve yedim

sonra ananas yedim cok kotu karnim agriyo agirlik yapti sanki.

sporlarimi yaptim. leslie 2mile , yuruyuw

bugunluk bu kadar:)

ah bi de kaçamağı söyleseydin ya tatlım, biz de ona göre yorum yapsaydıkkk afiyet olsunnnnn, ama bu menü cidden az!

günaydın bacılarrr burası yine sessiz, sakin. ay ben cidden haftasonları burayı sevmiorunm hiççç kendimi öksüz, yetim hissediorum burdaaa

Hu huuu kimse yok muuu

bu arada iki dilim etimek tatlimi yidim ben enfes olmustu ayyyy ama bu hafta sifir kacamakla devam edicem soz
birde 53 e dusunceeeee kisiiiiirrr partisi hele bi o gunleri gorelim de

ee siz neler yapiosunuz kizlaaaar

aynur bu arada menun hic olmamis bacim o ne kus kadar hem kacamagin neydi ki merak ettik grubcana :44:

günaydın bacılarrr burası yine sessiz, sakin. ay ben cidden haftasonları burayı sevmiorunm hiççç kendimi öksüz, yetim hissediorum burdaaa

ay ayy kiyamam gel hele yamacima
hafta sonu millet is guc aile gezme tozma modundadir bacim alis bu duruma

oh afiyet olsun datlummmmmmmmm

ay ayy kiyamam gel hele yamacima
hafta sonu millet is guc aile gezme tozma modundadir bacim alis bu duruma

geldim yamacınaaaaa ay bende de bir heyecan var. yrn okulda ilk günüm, ilk dersim olcakkkkkkkk

Ay bugun fazla kacirdim ben yedik snrada pisman oluyor ki insan:26:

Kahvalti ONCEsi
yarim bardak sut
kucuk bi dilim ananas

kahvalti
yarim simit
yarim domates
4 s zeytin

Ara niyetine diyelim
2 dilim etimek tatlisi :2: (mm cok guzel olmustu ama )

Oglen
1 kase mercimek corbasi
2 tavuk kofte yarim kanat
yarimca simit

ara
iki kasik yogurt yerim artikin (daha yapmadim)

aksam
3 kasik yogurt
Yarim dilim ananas

bugun kac kalori aldiysam cok merak ediyorum

sIVI HERzamanki gibi olur ..

oh afiyet olsun datlummmmmmmmm

geldim yamacınaaaaa ay bende de bir heyecan var. yrn okulda ilk günüm, ilk dersim olcakkkkkkkk

hayirli olsun kuzum tatli bir heyecan vardir simdi sende ne guzel

Kızlar
Koydeyım
Sebze falan topladık bayagı yoruldumm
Aksam eve gdnce gecmıse bakacm
Opuyorum sızı

organik mi bakiyim onlar bende isterim haberin olsun bi zahmet kargoyla halledersin

bol keyifler cnm operim bende..

helalinden 2000 vardır afiyet olsun kuşuummmmm

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nasılsınız.ben işte tatlı bi telaşın içindeyim hakkımda hayırlısı artık

boyum 1.63 eğer eklemek isterseniz
Ekledim canım.

Evet ne yazıkki hafta sonu böyle oluyor.Bende ancak oturdum ama hala yapacak birsürü işim var
Afiyet olsun götürmüşsün tatlıları.

Afiyet olsun canım.

selam arkadaşlar nasılsınız.ben işte tatlı bi telaşın içindeyim hakkımda hayırlısı artık
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Uzaklaşmak belki iyi gelecektir.Gerçi senin ailesiyle sorunun yok ki:44:değil mi?

Çok yoruldum ben ya bana yardıma gelecek birileri yok mu:44:
Kahvaltı ardından evi baştan aşağıya süpürdüm sildim.Lavabolar toz alma derken çok yoruldum.Arada biber közleyip soyduk.Konserveyi yapacağım.Ayrıca patlıcan ve domateste almıştım onları nasıl yapsam diye düşünüyorum.Arada 4 makine 2si öğrencilerin sıra örtüsü çamaşır yıkandı asıldı.Şimdide konserveleri yapıp ütü yapmalıyım.Sonra duş vs.OFFFFF. Bu yaptıkları mı spordan sayar mısınız??

how bulduk arkadawlar. bugun bende cok yoruldum sabahdan aliwveriwdeyim tam 7saatdi geziyorum((((

sabah; 3tane tutku:)

oglen ; lavaw arasi doner,ayran

akwam hic bir wey yemiyecem. cok yorgunum hemde acikmadim.

kizlar bugun kola icmemek icin kendimi zor sakladim .

akwam saat 10-11 gibi mutlaka sporumu yapicam. leslie 2mile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…