Amanın bu ne kız burası kilo almak isteyenler bölümü değill
Sanırsam günün menüsü bu tebrik ettim şekerim, bu arada ananasın yağ yakıcı özelliğini biliyorsun değil mi ?
Gezmeye kız nargile içemeye, bütün kış totomun üstünde oturdum şimdi az acısını çıkarmaya çalışıyorum
Anladım Banucum o zaman artık başka doktora falan gidip devam edeceğim teşekkür ederim uyarın için ben bilip bilmeden kafama göre hareket etmeyi pek severim bu sefer öyle yapılmayacak
heyooo nabersiniz kizlaaaar
ben fena deilim iste yuruyusumu yapip gelmisem nickimde buralarda takili kalmis zavallim
banu kubra bugun menulerde yaramazlik yapilmis afiyet olsun yarinda ben yapcam o kacamagi
merhaba kızlar.dün akşam 8 de elektrik kesildi.bugün akşam üstü geldi.elektrik olmayınca bizde dışarıdaydık.yeni geldim.çok yogunum.geçmişe yarın bakarım sanırım.
sadece menümü yazıp gidecem.
sabah:1 kaşık yoğurtlu kırmızı biber
2 kaşık patatesli yumurta
az peynir
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
öğle :2 yaş incir,yarım şeftali azcık, üzüm
akşam:2.5 lahmacun
1 halka tatlısı(suyunu çıkardın,biliyorum)
ayran
su:1.5 litre
spor:yok:26:
Menuuuumm;
Kahwalti
1 kase mercimek corbasi (unsuz demiyorum cunkim ben heeep unsuz yaparim)
kk beyaz peynir
Ara
yarim nektarin
birazcik uzum kurusu veee
3 adet ceviz
Oglen
Kepekli ekmek arasi yesillik ve peyniiir
Ara
2 yulafli puskevit
Aksam
Yarim dilim ananasss
3 kasik yogurtt
S 3 LT+YC 3F
bugunde boyle iste
merhaba kızlar.dün akşam 8 de elektrik kesildi.bugün akşam üstü geldi.elektrik olmayınca bizde dışarıdaydık.yeni geldim.çok yogunum.geçmişe yarın bakarım sanırım.
az peynir
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
ayran
ay ayyy ayy nasi bahtiyar oldum bilemezsin tiskur ettim kusum , gecenlerde okumustum aananasin yag yakici oelligini evt
ozelliklen aksam ogununden iki saat sonra yogurtla birlikte yenirse gobek yaglarini yakiyormus bilmem ne kdar dogru .. bende gobekden dertli oldugum icin ..
ooohh gez anam geeeezz benim yapamadigimi yappiyi eglenceler canimm
spordan yana kendime izin vermistim bugun ama yapmadan icime sinmeyecek zannimcamerdiven inip cikiyim shaking making bisiler yapiyim,
gorusuruuuz
Göbek olarak bilmiyorum ama yağ yaktığını kanıtlamıştım ben bir dönem günde 1 öğün ananas yiyip yağ ölçümüme bakarak
Kız ben de gezemem artık şu son zamanların kıymetini bilmeye çalışıyorum işte.
Bu arada kuaförden paranı alabildin mi sen aklıma geliverdi birden.
Akşamla dengelemeye çalışmışsın.Çok yememişsin zaten.Afiyet şeker olsun ancak yarın aha güzel bir menü olsun canımMenüm :
Sabah :
2 kepekli ekmek arası peynirli tost
Yeşilçay
Ögle :
Tavuk ızgara , patates kızartması , rus salatası ayran ( menü buydu azıcık azıcık valla dışardaydım:18::18::18: )
Akşam :
1 Kase mercimek corbası ( unsuz )
Spor henüz yapmadım ..
Su : 2.5 litre
Hoşgeldin canım.Herkes kaçamağı yaptıktan sonra yazoyor sen yapmaan önceheyooo nabersiniz kizlaaaar
ben fena deilim iste yuruyusumu yapip gelmisem nickimde buralarda takili kalmis zavallim
banu kubra bugun menulerde yaramazlik yapilmis afiyet olsun yarinda ben yapcam o kacamagi
İnsanın kenini bilmesi de güzelmerhaba kızlar.dün akşam 8 de elektrik kesildi.bugün akşam üstü geldi.elektrik olmayınca bizde dışarıdaydık.yeni geldim.çok yogunum.geçmişe yarın bakarım sanırım.
az peynir
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
ayran
Afiyet olsun canım ama bana özellikle akşam yemeğin çok az geldi.Yarın ki kaçamaklara şimdiden yer mi açıyorsunMenuuuumm;
Kahwalti
kk beyaz peynir
Ara
yarim nektarin
3 adet ceviz
Oglen
Ara
2 yulafli puskevit
Aksam
Yarim dilim ananasss
3 kasik yogurtt
S 3 LT+YC 3F
bugunde boyle iste
Dünkü ve bugünkü mesaj sayılarını bana göndereceksin canım.Ondan sonraki listeyi yarın hazırlar paylaşırımiyi akwamlar, ok oyle yaparim:) hangi liste ve hangi kiwiye gondermeliyim??
Kaçamak sadece sakızlı muhallebi mi?Pide arası döner ne oluyor kızAklıma lahmacun arası adana geldi Afiyet olsun canım.Başka kaçamak olmasın lütfeeennnn
Canım benim boyum 1.70.Arada boyunu yazanlar olmuş.Ben hepsini not aldım birtek Bilgen nin boyu kaldı.Listeyi tekrar paylaşayım mı?
Akşamla dengelemeye çalışmışsın.Çok yememişsin zaten.Afiyet şeker olsun ancak yarın aha güzel bir menü olsun canım
[
Dünkü ve bugünkü mesaj sayılarını bana göndereceksin canım.Ondan sonraki listeyi yarın hazırlar paylaşırımBu arada Azerbaycan ı görmeyi çok istiyorum.Sen aslen oralı mısın?? Biraz keninden bahseder misin?
heh bu mesajı daha yeni gördüm canım. ya geçenlerde de pidenin yarısını yemiştim tavuk dönerle kimse bu kadar takılmamıştı. bugün nie böle oldu ki?? :44::44:
ben de not aldım bendekiler bunlar haticecimm:
yasminyaso : 1.71
limpida: 1.76
tadli: 1.55
Kubra23: 1.65
mersinli42: 1.68
goncagulll: 1.77
Aynur89: 1.60
Pia: 1.64
UZAYIM:1.70
sendekileri de yaz istersen bakalım bi daha :)
selamm kızlarrr nasılsınızzzz
bugün çok fena karnım ağrıyooo niye hep böyle oluyorum kiii her ayy
akşama kadar yattımm ilaçta almak istemiyorumm(
bir bakayım neler kaynatmışsınız
Mesaj sayılarını profil sayfana my activity yazan yere tıklarsan ordan mesajlarını sayabilirsin.İnşallah oraları görmek nasip olur.Kaç yaşındasın?Neyi okuyorsun?Nerde çalışıyorsun?Yine amma soru sordum yahumesaj sayilarimi bilmiyorum:) gormek istiyorsan gel misafirim ol geezdireyim seni:) Azerbaycanliyim. Bakude yawiyorum ailemle birlikte. hem okuyorum hem caliwiyorum. niwanliyim:) bu kadar iwte yawayip gidiyoruz:0
ayet olsunn arkadaşlarr söylemişş söylencekleri ben susuyorummmerhaba kızlar.dün akşam 8 de elektrik kesildi.bugün akşam üstü geldi.elektrik olmayınca bizde dışarıdaydık.yeni geldim.çok yogunum.geçmişe yarın bakarım sanırım.
az peynir
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
ayran
ananaaaasss bayılırııımmmmMenuuuumm;
Kahwalti
kk beyaz peynir
Ara
yarim nektarin
3 adet ceviz
Oglen
Ara
2 yulafli puskevit
Aksam
Yarim dilim ananasss
3 kasik yogurtt
S 3 LT+YC 3F
bugunde boyle iste
bana akşamı hafif atlatarak dengelenmiş gibi geldi afiyet olsunnMenüm :
Sabah :
2 kepekli ekmek arası peynirli tost
Yeşilçay
Ögle :
Tavuk ızgara , patates kızartması , rus salatası ayran ( menü buydu azıcık azıcık valla dışardaydım:18::18::18: )
Akşam :
1 Kase mercimek corbası ( unsuz )
Spor henüz yapmadım ..
Su : 2.5 litre
afiyett olsun canımmben de berbat ötesi menümü yazıim bariiibugün dışarda olduğum için böle saçma oldu
Kahvaltı: 1 otlu-peynirli dukan krep, 1 brdk çay
Öğle + Akşam: 1 pide arası et döner (iki öğüne böldüm), 1 bardak ayran
Ara: 1 limonlu soda
Bu haftanın kaçamağı: 1 kase sakızlı muhallebii
Su: 2.5 lt
SPOR:
5 saat alışveriş merkezlerinde, çarşıda dolanma (hem de ne dolanmaaaaa)
20 dk leslie 1 mil
50 mekik
aaaaaaaaaaakaptanım senin boyun kaççç :) seni de eklicem tabloya, bir de ferhanııı. gerçi bikaç kişinin boyu hala eksik
hilalimmm insanın sevdiği yanında olunca hiç ayrılası gelmiyo dimiiiYorgunluktan ölüyorum resmen, kaç saat yürüdüm bilmiyorum bugün.
Ama bacaklarım nasıl ağrımış.
Birazdan tekrar çıkacağım, sevdiceğim bir kaç günlüğüne burada olmayacak, insan rahata ne çabuk alışıyormuş önceden aylarca görüşemezdik, şimdi şu sayılı gün için ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Arada da başka takımlar sevinsin haticecimm ..
Banucum hayırlı olsun, inşallah güzel bir sene geçirirsin öğrencilerinle.
afiyett olaaaaamenumude yazayim erkenden..aksam belki bir arkadasima gidicem
sabah / ögle 09:30-12:30
3 dilim ekmek,2yk melemen,3yk sebze sote,2kk peynir, 3zeytin,2-3 catal haslanmis patates,1 fincan cay,yarim sb taze portakal suyu
ara 2 erik
aksam 17:00
2 sosis 1 incecik lavas ekmegi
spor
dorm room 30dk
100 mekik,100x2 bel hareketleri,10 dk dambilla kol ve gögüs egzersizleri,50 duvar sinavi...esneme ve finischhh
aksam dan sonra bitkisel herhangi bir cay icerim
birde dun menumu yazdiktan sonra 1 avuc findik yedim kavrulmamis taze findik
kızlar selaammm ben geldimmmm. ay saat 12den beri dışarlardayız anam babam benmilli eğitimden aradılar ücretli öğrtmenlik çıkmış. resim çektirmeye gittik, ordan alışveriş falan derken az önce geldik eve :S mahfoldum saatlerce alışveriş merkezlerinde spor yapmama gerek kalmadı belki leslie 2 mil yaparım bilmiorum.. şu an mahfolmuş durumdayımm bir geçmiişi okuyup geliorummmm
Canım arada yediklerimize çok takıyoruz sanırım. Pide arası döner deyince dikkatimizi çok çekti sanırım.Aslında gayet makul yemişsin.Afiyet şeker olsun canımheh bu mesajı daha yeni gördüm canım. ya geçenlerde de pidenin yarısını yemiştim tavuk dönerle kimse bu kadar takılmamıştı. bugün nie böle oldu ki?? :44::44:
ben de not aldım bendekiler bunlar haticecimm:
yasminyaso : 1.71
limpida: 1.76
tadli: 1.55
Kubra23: 1.65
mersinli42: 1.68
goncagulll: 1.77
Aynur89: 1.60
Pia: 1.64
UZAYIM:1.70
sendekileri de yaz istersen bakalım bi daha :)
Valla derim.Ağzıma geleni söylerimhatice eh ole diyelim bacim yarin ki kacamaga yer yapiyorum gibi gibi
nette gordugum kadar lezzetli olursa yapcam tatli iki dilim yerim simdiden pesin pesin soleyim
sonra vay efendim nasil olur soyle boyle istememyok soyle boyle olursa bir dilimle avunurum iste
cezama tabisi de raziyim ozellikle su yan kisimlarimi eriten cinsten olsun
Geçmiş olsun Semine.Kenine dikkat et.Bu arada bu haftada listeye girmedin.Haftaya listede olmak istiyor musun??selamm kızlarrr nasılsınızzzz
bugün çok fena karnım ağrıyooo niye hep böyle oluyorum kiii her ayy
akşama kadar yattımm ilaçta almak istemiyorumm(
bir bakayım neler kaynatmışsınız
Ufacık tefecik içi dolu turşucuk
en minnak ben miyim yaaapaylasmayin liste miste istemiyorum beeen
Not alım canım.İyi geceler
selam hosgeldin ferdici isim neydi snn unuttum bak yine :44:
aslinda isim hafizamda iyidir ama fazla denk gelmedigimizden aklimda kalmiyor sanirim
gecms olsn nen varda agriyor karnin ?
Bu arada bugun ki sporumu da yazip yavastan dusa gireyim..
1 saat yuruyus
10 kez merdiven inip cikma
Gobek ve yan calistirma egzersizler
shaking e pilim bitti yapamadim maleseff
hatice cnm bugun ki msjim 11 dunki 20 ve sporlarim OK not alirsan sevinirim cnm, iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?