- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
mimiom ama ben kübraya üsüldüm gelmiyo die bide işler yoğun ondan.
afiyet olsun. ağırlıklar çok fazla ben o hataya düştüm sen yapma. kardio ağırlıklı çalışmıştım salonda, ağılıklarla falanda aradan 3 ay geçti aynanın karşısında saçımı kurutmak için kolumu kaldırdığımda gördüklerime inanamadım boynum omuzum kollarım löb löb kas olmuş hhaahahahahaa hemen bıraktım daha çok vücutu esnetici ve sıkılaştırıcı hareketler yaptım.
ne demiş ne demiştmm dur söyleme ben bulcam.
kübracım atlattığına sevindim. daha doğrusu takmamaya çalışmana inş. tam anlamıyla en kısa zamanda kurtulursun.
afiyet olsun ama çok erken değilmi daha sonra acıkmıyormusun.
oy oy banamı üzülürmüşşş
Teşekkür ederm canım inşallah ..
Yalnız çok bayat bilmece sorarım baştan söyleyeyim.Hatta eyyy iyyyyy diyebilirsin
İlk soru: Köpek ile kedi yanyana gelmiş köpek kediye ne söylemiş???
tabi üsüldüm kısaaammm seni üzenlerin adresini ver gidip saçını başını yolalım
küübbbooooşşşşş naabiyooonnn
Yok canım erken eğil.Ben hergün böyleyim en geç 6 da yemek işi bitmiş oluyor.mimiom ama ben kübraya üsüldüm gelmiyo die bide işler yoğun ondan.
afiyet olsun. ağırlıklar çok fazla ben o hataya düştüm sen yapma. kardio ağırlıklı çalışmıştım salonda, ağılıklarla falanda aradan 3 ay geçti aynanın karşısında saçımı kurutmak için kolumu kaldırdığımda gördüklerime inanamadım boynum omuzum kollarım löb löb kas olmuş hhaahahahahaa hemen bıraktım daha çok vücutu esnetici ve sıkılaştırıcı hareketler yaptım.
ne demiş ne demiştmm dur söyleme ben bulcam.
kübracım atlattığına sevindim. daha doğrusu takmamaya çalışmana inş. tam anlamıyla en kısa zamanda kurtulursun.
afiyet olsun ama çok erken değilmi daha sonra acıkmıyormusun.
Hayır yanlış.Birkaç cevap daha gelsin öyle söyleyeceğimselamın aleyküm demiş köpek çünkü müslüman çıkmış
Ciddenmiii
Yok yok uğraşmaya değmezzz
Elini kana bulama
Yemek yiyordum
Sen napıyorsunnnnn kız
Yok canım erken eğil.Ben hergün böyleyim en geç 6 da yemek işi bitmiş oluyor.
Hayır yanlış.Birkaç cevap daha gelsin öyle söyleyeceğim
Kızlar birkaç gündür aynaya bakıp offf ne kaar kiloluyum böyle diyorum.Bugün arkadaşlar okulda geçen yıl kasım aralık aylarında çektiriğimiz resimleri açtı.Şok oldum.Hatta alıp sizlerlede paylaşayım.Yanaklarım tombul mu tombul nerdeyse iğne batırsan patlayacak.Tam bir tombişim.Silin o resimleri diye isyan ettim Hergeçen gün önceki halimiz gözümüze kötü geliyor sanırım.57kg olunca bu halime ne diyeceğim acaba
Olursenin üzülmenden iyidir uğraşmak.
nabim mesai bitti toplanıyorum
ama yaaa merak ettim ben nomu verim giremessem mesaj atsonuç açıklanınca
Bizde seni seviyoruzgüzel gelişmeler insana her zaman morel vermeli o yüzden kendine off ne kadar kiloluyum deme fıstık gibisin ama biraz fazlalığın var de ben çıkıyorum sizi seviyoruummmm iyi akşamlar
Yalnız çok bayat bilmece sorarım baştan söyleyeyim.Hatta eyyy iyyyyy diyebilirsin
İlk soru: Köpek ile kedi yanyana gelmiş köpek kediye ne söylemiş???
senin üzülmenden iyidir uğraşmak.
nabim mesai bitti toplanıyorum
ama yaaa merak ettim ben nomu verim giremessem mesaj atsonuç açıklanınca
Kızlar birkaç gündür aynaya bakıp offf ne kaar kiloluyum böyle diyorum.Bugün arkadaşlar okulda geçen yıl kasım aralık aylarında çektiriğimiz resimleri açtı.Şok oldum.Hatta alıp sizlerlede paylaşayım.Yanaklarım tombul mu tombul nerdeyse iğne batırsan patlayacak.Tam bir tombişim.Silin o resimleri diye isyan ettim Hergeçen gün önceki halimiz gözümüze kötü geliyor sanırım.57kg olunca bu halime ne diyeceğim acaba
Doğru söylüyorsun
Kolay gelsn bebek
ne güzel bir duygu aslndaaaa farkı görebilmek mükemmeldir 57 kilo olnca obez dersn eski resimlerine
Hayırson bi tahmin daha yapim, ben senin babanıda sevmezdim demiş
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Kavrulmuş domates
Peynir
ARA
Kahve
ÖĞLEN
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
1 sarma
ARA
Sütlü kahve
3 incir 2 kayısı kurusu
AKŞAM
Dukan krep
Domates,peynir,yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?