Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım inşallah dilediğin herşey gerçekleşir senin adına çok mutluyum.
mesaj alınımştır kaptanım
hoşgeldin kübracım
Iyiyim cnm sen nasilsin. Istesin heralde
işteyim bugün yoğunluk az arada bakıyorum.
afiyet olsun bilgen.menülerin toparlandı

menülerime bu hafta dikkat etmeye çalışıyorum ama spora vaktim ve enerjim yok.

kızlar yaseminin verdiği linke bende girdim üye oldum ama hiçbirşeey anlamıyorum.bana anlata bilirmisiniz.

kızlar yaseminin verdiği linke bende girdim üye oldum ama hiçbirşeey anlamıyorum.bana anlata bilirmisiniz.

canım önce kutunun üzerinde member login yazıyor.oraya bak.kutunun içinde sing up now yazan yeri tıkla üye ol.sonra giriş yaptığında boyunu kilonu yazman gerek.o senin günlük alman gereken kalori miktarını yazıyor.sonra yukarıda FOOD yazan yeri tıkla.your food diary yazan yer senin yiyecek günlüğün.breakfast yazan yerin altında add food yazıyor.oraya tıkayıp çıkan sayfada SEARCH yazan kutunun içine mesela ekmek yazacaksın.türkçe çok yiyecek var.sen search dediğinde başka bir sayfa çıkıyor.çeşit çeşit ekmekten birini seçince yanda miktar var.onu seçiyorsun.tüm yediklerini bu şekilde seçtikten sonra tüm yediklerini gördüğün listenin altında COMPLETE THİS ENTRY yazan yeri tıklıyorsun.exersize yazan kısmı tıkladığında spor çıkıyor.tür ve süre belirliyorsun oda sana yaktığın kaloriyi söyleyip yemek listenin altına eksi kalori olarak ekliyor.
aklıma gelen bukadar.başka bir sorun varsa sor canım.

Merhaba canım hoşgeldin. Yoğunluktan pek giremiyorsun biliyorum ama bizen çok ayrı kalma.

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş.

Son düzenleme:

teşekkürler canım eve gidince bir deneyim tekrar

Canım bende bakacaktım unuttum.İyi hatırlattınız da linki tekrar atar mısın????

hosgeldin canim afiyet olsun

Menum:

Kahwalti
Iki dilim kiarmis ekmek
yarim kk peynir
yarim domates yesillik
Haslanmis yumurta ve 3 zeytin

Ara
2 hurma
3 ceviz
1 yulafli biskuvi

Oglen
Iskender (diyet sekilde hazirladim )

Aksam
Yogurt icine bikac ceviz ve bir tane yulaf biskuvi kirip yicem ..

Su 2 lt ve yesilcay 2 fincaaaan

Nurgülll beni de götür gezmeye :))
Yok be güzelim ne eniştesi oraya ulvi işler için gidiyoruz:)) bana aşık olan çıkarsa onu bilemem benim kontrolüm dışı

Kızın sana spor yaptırıyo daha ne Bu haftasonu kızımda beni at yaptı, bi de popoma vurup dıgıdık dıgıdık daha hızlı demez mi :))) Cadı bunlar tatlı cadı

iş yerindeki arkadaşlarım dün bana zayıfladın dediler
Harikasın, böyle devam

Bu sene okan bayulgen program yapmıcakmış, rahat uyuyabilirsin

pişt ne reçeli yeme yeme

Selam Kızlar
Mısafır var evde ..
Ablam bugun adanaya gıdıyor .
Okulu baslayack onunda .
Aksam 10 gıbı gelecem ..

Sizin evde misafirsiz birgün geçmiyo sanırım Kübracım Annen günlere gitmeyi çok seviyo sanırım

Kafaya takmamak lazım Gayet fıstık gibisin

Bilgencim özledim seni yahuu nerelerdesin bir konuşamadık, nasıl gidiyor hayat

Olucak olucak, her geçen gün daha iyi

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Domates,peynir
Çok az yumurta

ARA
Kahve

ÖĞLEN
2 domatesli bulgur köftesi(toplam 1 kaşık kadar eder)
Tadımlık simit
Kahve

ARA
1 bardak süt
1 ceviz

AKŞAM
1,5 dilim çavdar ek.
Kavrulmuş kabak
1 kase yoğurt

Dünü köfte günü ilan ettim canım deli gibi et istiyo diyodum ya bende köfte yedim. Ne demişler ekmek bulamazsan köfte yeeee

Sabah :herşey gayet normal başlamıştı: kepekli beyaz peynirli domatesli biberli tost
arada: bir sütlü nescayfe patlatıverdim(no sugar no pain hihihiihihihhih)
öğle: 5 köfte, küççük çoban salata ve köftenin en iyi arkadaşı tabiki ayran
akşam: yine mi köfte sözleri duyar gibi oldum ama yine köfte hemde ekmeksiz 5 tane yedim. Yanına domates biber közlemiş patlıcan ve tabiki ayran
spor yok
su 3 lt
1 lt kadar çay kahvede içimişimdir herhalde

afiyet olsun

afiyet olsun da azyumurta ne kız1 tane yesenebu arada sen diyete başladığında yaklaşık ben kadarmışın,üstelik boyun uzun.fotolarınıda gördüm maşallah sülün gibisin

hosgeldin canim afiyet olsun
hoşbulduk canım
afiyet olsun canım akşam acıkmıycakmısın

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

You have been logged out | MyFitnessPal.com burası ana sayfa değil ama ben bilgene buraya göre anlattığım için bunu yazdım

Free Calorie Counter, Diet & Exercise Journal | MyFitnessPal.com ana sayfa bu
Teşekkürler canım

Afiyet olsun canım güzel olmuş.

Köfteci afiyet şeker olsun.Izgara köfte yediysen gayet iyi yapmışsın.Güzel bir menü olmuş

afiyet olsun

afiyet olsun da azyumurta ne kız1 tane yesenebu arada sen diyete başladığında yaklaşık ben kadarmışın,üstelik boyun uzun.fotolarınıda gördüm maşallah sülün gibisin
Az yumurta Eşime yumurta pişirdim benim canım istemedi sadece biraz alıp tadına baktım.

kızlar canım acayip kellepaça çorbası istiyor.çok kalori varmıdır.
Hayırdır aşerdin mi ne yaptın .Üstüne yağ falan koyuyorlar mı bilmiyorum ama çorbadan birşey olmaz.Afiyet olsun.

ben geldim beybillerrrr geçmişi okuyup geleceğimmmmmmmmmm
Hoşgeldin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…