Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

üzülme canım, hatalar insanlar içindir

afiyet olsun, ağırlıklar bencede fazla olmuş

afiyet olsun, biraz az gibi ama sen alışkınsın

Menümm:

Sabah :

1 kase sütlü nesfit

Ögle
ayran
Krispi meksika acılı cubuk kraker

Ara:
nescafe
Soda

Akşam :
Light ton balığını tavada sebzeli yptm
1 dilim çok tahıllı ekmek

afiyet olsun ama bence az olmuş

afiyet olsun, beyendim

afiyet olsun, regl oldum beni kontrol edin diyodun ama korkulacak kadar olmadı

afiyet olsun

afiyet olsun, işinde hayırlı olsun canım. çalışınca eskisi kadar çok girememen normal

sporum

2 saat yuruyus
gobek ve yan calistirma egzerszleri
5 dk yan bolge egzersizi
10 min shaking waist

Iyi geceler herkesleereee

süpersin valla ne diyeyeyim

ortim gelmişşşşş bende tam menümü paylaşacaktım seni görünce vazgeçtim

geldim ama işlerim çok yoğun yeni okuyabildim, sen niye korkuyon bakayım beni görünce cıs mı yaptın yoksa

günaydın, yoğun günler seni bekliyor

ay orti inanırmısın bende aynıyım, hiç canım çalışmak istemiyo bugün çıkıp gezmek istiyorum yaaaaaaa. hadi gel buluşup gezmeye gidelim

hıııııııııı şu mesele, tavuklu pilavı biraz daha az yeseydin hiç sorun yoktu bence

Selaaaaaaammmmmm

selam

evet bende öyle düşünüyorum ama bamya doyurmamıştı keşke bi dilim ekmekle yeseydim ama pilavı yemeseydim. kadıköyde buluşup gezelim ist. altnı üstüne getirip felekte bi gün çalalım akşamda taksime geçip dağıtalım

6 da kalktım ama gece 21.30 sızdım.her sabah sabahın köründe kalkınca gecede bayılıp kalıyorum.2 gündür emeklemek istemiyor zilli.elinden tutup gezecekmişiz.anam ağlıyo dolanmaktan.poposunu kaldırıp kendisi yürüse çok iyi olacak artık.

tavuklu pilav yarasın nurgülüme.gösterdiğin dilim ,benim 1 dilim ekmeğim işte.

Selaaaaaaammmmmm
hoşgeldiiinnnnnnnnnnnnn

Hosbuldukkk canimmm seni en iyi ben anliyorum sanirim gecekusu ferhan 9 30 siziyor...okancimmm programlara baslamadi baslasa epey uzulurum kaciriyorum diye...

Yurur annnesi yurur daha...hazir ol ama urumeye basladiklarindada sen beni iyi anliycaksin..bi 3-4 kat daha fazla yoruluyosun o kadarcikkk:))

böyle dedin canım şimdi istanbul çekti keşke orda olsam gezerdik valla

Benimde hep canim istanbul ceker...son sigaram gibidir...o yuzden kizimin adi istanbul onu koklar dururum istabvul niyetine

Sacinda ruzgarrrr gozunde denizzzzzzz lalalaaaa

Aglarim ama

Oyleydi 2 dondurmayla atlattim...ama canim istemesin yemeyim diye...onceden daha az zararli seylerle bastiriyorum

sen gelene kadarbende senin için bi kaç foto paylaşayım haksızlık olmasın feysin yokmuş madem biz seni gördük dimi ama.

Ayyyyyy adeletliiiii insan booollle olur thankk

Kipir kipir diyelim ona...allahim istanbul...istanbulda yasanmaz derlerya evet istanbulda yasanmaz,istanbul yasanir...o kadar ozluyoru, ki zaman zaman agkiyorum inanirmisiniz...

Kizlar bir recel yapmisim kiiiii

Bitti saniyordum kilerde var,is bir sise cilek ahududu bogurtlen...azicik yedim...tum gun zapt ederbeni

Simdi hanidir canim kabak yemegi cekiyordu (zeynepcim,senden oturuuuu senden oturu:))
Onu yapicam sabahtan yapayim yemegimi sonra temizlik yapicam aksam evimizde toplanti var kisa bir is gorusmemiz vardi vakit yarlayamayinca aksam bize geln dedimdiii

Ama once nurgulcume bakalim sonra mesai baslasin

ohh ağız tadıyla yiyin inşallah reçelerinizi.kabak güzeldirsebze güzeldir.o sütle ıslattığınız bebek mamasından milyon kere iyidir.afiyet olsun.
bende akşamdan barbunya ıslatmıştım.sabah düdüklüde pişirdim,fazla pişmiş,göbekleri çatlamışyapacak bişey yok yenecek artık.

zeynep yaa sabah 1 simit yedim 8,30 da hala tokum ama yemem lazım ne yiyim sence şu öğlenleri ne yesem derdi çok kötü ya bi salatamı söylesem akdeniz, hellim peynirli yada ton balıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…