Ben geldim sustunuzzzzzz yineeee
Ben kahvaltiya siki bir kahvalti yapicam simdi
Ben geldim sustunuzzzzzz yineeee
Ben kahvaltiya siki bir kahvalti yapicam simdi
Kızlar mesaj sayılarını liste yapan kişiden toplu olarak alıp geçiriyorum.O gün listeden sonra sayfaya yazılmış veya arada kaynamış olabilir.Arada gördükçe ben bunlarıda tabloya geçirmeye çalışıyorum ama hakverirsiniz ki arada kalıyor.Geçen cuma bende evde yoktum ve geldiğimde yayınlanmış mesaj listesini alıp geçirdim.Cuma ve cumartesi mesajlar bana atılıyordu ama atmayan kişi sayısıda çok fazlaydı.Bundan sonra biraz daha dikkat edelim.Zeynep mesajını hatırladım sanırım diğerleriyle karıştı kusura bakma canım.Yasemincim senin mesaj sayında nasıl arada kaynadı bilmiyorum.Yanlışlık yaptıysam üzgünüm.Ancak genel olarak herkese söylüyorum mesaj listesi yapan kişiye mesajlarınızı atmayı lütfen unutmayın.Bundan sonra 2 gün toplayıp yayınlayacağız.Arda elbet unuttuğunuz durum olacak ancak hemen düzeltmeyi yapalım ki kalmasın.
Hatam varsa üzgünüm.Bundan sonra karşılıklı olarak biraz daha dikkatli olalım lütfen.Amaaaannn yeter çok konuştummmm.
menümü yazıp öle gideyim
sabah:2 yumurta omlet
domates
1 kaşık lor
5 zeytin
2 dilim kepek ekmek
ara:yarım çay bardağı süt
öğle :1 kase çorba,2 kaşık kabak yemeği
ara:yarım bardak kefir,2 ceviz, 6 badem
akşam:1 tabak patlıcam yemeği
cacık
1 dilim kepek ekmek
su:2 litre
spor:60 dakika leslie 5 mile
5 kiloluk 2 ağırlıkla
60 kez sağa sola dönüş
60 kez yanlara eğilme
20 kez öne eğilme
ağırlıklar mahvetti beni.heryerim ağrıyor.
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Kavrulmuş domates
Peynir
ARA
Kahve
ÖĞLEN
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
1 sarma
ARA
Sütlü kahve
3 incir 2 kayısı kurusu
AKŞAM
Dukan krep
Domates,peynir,yoğurt
Menümm:
Sabah :
1 kase sütlü nesfit
Ögle
ayran
Krispi meksika acılı cubuk kraker
Ara:
nescafe
Soda
Akşam :
Light ton balığını tavada sebzeli yptm
1 dilim çok tahıllı ekmek
Ve benim menum;
Kahwalti
Beyaz peynirli tost
Bir dilim kizarrmis kepekli ekmek
5 siyah zeytin
Yarim domates yesillik
bIR KASIK kadar tahin pekmezz
Ara
yarim sb sut
bir dilim armut
Ikindi
BIr kase corba
patlican kebabi
slata
yogurt
Aksam
Yarim kase yogurttt
bir dilim ananas
Su 2 lt yc 2 fncan
Menum
Sabah
1kase Müsli 1incir 1hurma 2 Kürübung kayisi ile
Ara
1avuc Tänze findik
Ogle
3yk Tänze fasulye
Ära
1nektarin
Aksam
1dilim ekmek 1balik fileto 1bardak Meyvesuyu
Spor
1 Saat yuruyus
*suyu yazmai unutuyorum hep en Az. 2 lt iciyorum hep
iyi akwamlar arkadawlr. benim bugun hic vaktim olmadi foruma girmeye. biliyorum gozetim altindayim ama imkan olmadi nete girmeye.
bugunki menum.
sbh- 1yumurta.biraz peynir.1 dilim kepek ekmek
oglenn-1 lavaw, fasulye.
akwam- 1 tavuk kanat, 5-6 tane patates.
spor yapamadim. koyden misafirlerimiz var .o yuzden Aynur kacar:)
ben de menümü yazıim, spor bugün de yok inşallah yarın yapcam bakalım
Kahvaltı: 1 kase sütlü nesfit
Ara: 1 brdk çay (tek şkr)
Öğle: 1er kase çorba ve cacık, 4 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık nohut
Ara: 1 brdk çay
Akşam: 1 kase çorba, 4er yk kıymalı kepekli makarna ve z.yağlı bamya
Ara: 1 brdk yeşil çay (tek şkr)
SU: 2 lt
SPOR: yok(((
sporum
2 saat yuruyus
gobek ve yan calistirma egzerszleri
5 dk yan bolge egzersizi
10 min shaking waist
Iyi geceler herkesleereee
ortim gelmişşşşşbende tam menümü paylaşacaktım seni görünce vazgeçtim
Koccaman bir günaydınnnnn :))
Zeynep sabah 6 da mı kalktın sen kuzumGece 2 ye kadar eğitim videosu hazırladım. Bu akşamda hazırlarsam bitecek sanırım.
Akşam okul güzel geçti sınıfta baya bi bankacı var :) Bu yıl baya yoğun geçecek sanırım benim için :))
teşekkürederim kalmış kalmış çocuk doğurmakla bitmiyo bu işlerçalışıyorum ama zor yaa bugün geçmicek sanırım böle içim kıpır kıpır hiç çalışmak istemiyorum gezip tozup yiyip içip alışveriş yapmak ayaklarım su toplayana kadar dolaşmak deniz kenarına takılmak istiyorum. çok fenayım bugün çookkk
illa yicen yani tahin pekmezi. :))))
evet ya o bendede kendimi bildim bileli var. neden kaynaklandığını hala bilmiyorum aslında takip etmek lazım yasmincim haklı mesela bol bol yeşil çay içsek oluyomu yada su
sana dahada kocaman bi günaydınuslu uslu gidip geliyosun dimi derslerine daha ilk haftalardan enişte getirme
dünkü menüm
sabah
1 kase k fleks
öğlen
2 ad tost
kepek ekmeğine beyaz peynir domates fotosunu çektim eklicem menüden sonra
ara
1 ad soda
akşam
1 tabak bamya yemeği
biraz kavun
1 tabakta tavuklu pilav
2 lt su
spor yok
Selaaaaaaammmmmm
üzülme canım, hatalar insanlar içindir
afiyet olsun, ağırlıklar bencede fazla olmuş
afiyet olsun, biraz az gibi ama sen alışkınsın
afiyet olsun ama bence az olmuş
afiyet olsun, beyendim
afiyet olsun, regl oldum beni kontrol edin diyodun ama korkulacak kadar olmadı
afiyet olsun
afiyet olsun, işinde hayırlı olsun canım. çalışınca eskisi kadar çok girememen normal
süpersin valla ne diyeyeyim
geldim ama işlerim çok yoğun yeni okuyabildim, sen niye korkuyon bakayım beni görünce cıs mı yaptın yoksa
günaydın, yoğun günler seni bekliyor
ay orti inanırmısın bende aynıyım, hiç canım çalışmak istemiyo bugünçıkıp gezmek istiyorum yaaaaaaa. hadi gel buluşup gezmeye gidelim
hıııııııııı şu mesele, tavuklu pilavı biraz daha az yeseydin hiç sorun yoktu bence
selam
evet bende öyle düşünüyorum ama bamya doyurmamıştı keşke bi dilim ekmekle yeseydim ama pilavı yemeseydim. kadıköyde buluşup gezelim ist. altnı üstüne getirip felekte bi gün çalalım akşamda taksime geçip dağıtalım
6 da kalktım ama gece 21.30 sızdım.her sabah sabahın köründe kalkınca gecede bayılıp kalıyorum.2 gündür emeklemek istemiyor zilli.elinden tutup gezecekmişiz.anam ağlıyo dolanmaktan.poposunu kaldırıp kendisi yürüse çok iyi olacak artık.Koccaman bir günaydınnnnn :))
Zeynep sabah 6 da mı kalktın sen kuzumGece 2 ye kadar eğitim videosu hazırladım. Bu akşamda hazırlarsam bitecek sanırım.
Akşam okul güzel geçti sınıfta baya bi bankacı var :) Bu yıl baya yoğun geçecek sanırım benim için :))
tavuklu pilav yarasın nurgülüme.gösterdiğin dilim ,benim 1 dilim ekmeğim işte.dünkü menüm
sabah
1 kase k fleks
öğlen
2 ad tost
kepek ekmeğine beyaz peynir domates fotosunu çektim eklicem menüden sonra
ara
1 ad soda
akşam
1 tabak bamya yemeği
biraz kavun
1 tabakta tavuklu pilav
2 lt su
spor yok
hoşgeldiiinnnnnnnnnnnnnSelaaaaaaammmmmm
6 da kalktım ama gece 21.30 sızdım.her sabah sabahın köründe kalkınca gecede bayılıp kalıyorum.2 gündür emeklemek istemiyor zilli.elinden tutup gezecekmişiz.anam ağlıyo dolanmaktan.poposunu kaldırıp kendisi yürüse çok iyi olacak artık.
tavuklu pilav yarasın nurgülüme.gösterdiğin dilim ,benim 1 dilim ekmeğim işte.
hoşgeldiiinnnnnnnnnnnnn
böyle dedin canım şimdi istanbul çektikeşke orda olsam gezerdik valla
evet bende öyle düşünüyorum ama bamya doyurmamıştı keşke bi dilim ekmekle yeseydim ama pilavı yemeseydim. kadıköyde buluşup gezelim ist. altnı üstüne getirip felekte bi gün çalalım akşamda taksime geçip dağıtalım
üzülme canım, hatalar insanlar içindir
afiyet olsun, ağırlıklar bencede fazla olmuş
afiyet olsun, biraz az gibi ama sen alışkınsın
afiyet olsun ama bence az olmuş
afiyet olsun, beyendim
afiyet olsun, regl oldum beni kontrol edin diyodun ama korkulacak kadar olmadı
afiyet olsun
afiyet olsun, işinde hayırlı olsun canım. çalışınca eskisi kadar çok girememen normal
süpersin valla ne diyeyeyim
geldim ama işlerim çok yoğun yeni okuyabildim, sen niye korkuyon bakayım beni görünce cıs mı yaptın yoksa
günaydın, yoğun günler seni bekliyor
ay orti inanırmısın bende aynıyım, hiç canım çalışmak istemiyo bugünçıkıp gezmek istiyorum yaaaaaaa. hadi gel buluşup gezmeye gidelim
hıııııııııı şu mesele, tavuklu pilavı biraz daha az yeseydin hiç sorun yoktu bence
selam
sen gelene kadarbende senin için bi kaç foto paylaşayım haksızlık olmasın feysin yokmuş madem biz seni gördük dimi ama.
Eki Görüntüle 513356
aaa wc dedinde aklıma geldi ya ben hemen hemen 2 günden fazla oldu çıkamıyorum çok şiş ve rahatsız hissediyorum uzun zmandır böle olmamıştım cumaya kadar kurtulmam lazımçalalım vallahi çok iyi olur ya nasılım anlatamıyorum böle kımıl kımıl bu oda bana dar geliyo şuan istanbulun bütün sokaklarını tek tek dolaşmak istiyorum.
menümde bahsettiğim tostum
Kizlar bir recel yapmisim kiiiii
Bitti saniyordum kilerde var,is bir sisecilek ahududu bogurtlen...azicik yedim...tum gun zapt ederbeni
Simdi hanidir canim kabak yemegi cekiyordu (zeynepcim,senden oturuuuu senden oturu:))
Onu yapicam sabahtan yapayim yemegimi sonra temizlik yapicam aksam evimizde toplanti varkisa bir is gorusmemiz vardi vakit yarlayamayinca aksam bize geln dedimdiii
Ama once nurgulcume bakalim sonra mesai baslasin
zeynep yaa sabah 1 simit yedim 8,30 da hala tokum ama yemem lazım ne yiyim sence şu öğlenleri ne yesem derdi çok kötü ya bi salatamı söylesem akdeniz, hellim peynirli yada ton balıklı
bence ye,salata olabilir.ama yemeden olmaz.
yoksa bi lahmacun ayranmı söylesem
sen haticenin numarasını biliyomusun arayıp bilmecenin cevabını sorucam hala yanıt vermemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?