Canım ellerine sağlık.Neslihan ve Yasemin'nin mesajları eksik.
Kızlar ben çıkıyorum gece gelebilirsem görüşürüz.
Anlaşıldı canım.Hepsini not aldımüf neden böle oldu ki ara vererek yapmıştım ayrı ayrı. nese anlaşılır mı kaptanım?
Valla deden akıllıymış.Bu zamanda üniv. okuyup memur olmak zor.Üniv. vs ye vereceğimiz parayı toplayıp iş yeri açsak daha çok para kazanırız.Hem kafamız rahat olurnie hemşirelik de çok güzeldirrrrr kiii. zaten bi bayan ya hemşire olsun ya öğretmenmisal bnm annem ya hemşire olurum demiş ya öğretmen. ama sonunda kuaför olmuş ne alaka diceksiniz mutlaka şimdi ahahahah dedem demiş ki (teee 1970lerde) okuyup da o... mu olcan zihmiyete gel! sonra annemi halamın yanına vermiş kuaföre. annem de hep özenip durur. nie anlattım bilmiom ama ahhahahaaaaaaaaa
Canım benim sal gitsin.Doğal gaz nede olsaufff bi de benim sorunum var sizde de oluo mu bilmiorum kızlar. okuldayken otomatikman kendimi şartlandırdığım için sanırım, tuvalete çıkamıorum bennnokul hayatım boyunca öle olmuştur, sanırım psikolojik bir durum. olmadığı için de şişlik oluo, gaz vs. eve gelince. üüff napcam aklıma bişe de gelmioo fikir istiorummmmm:44::44:
Canım Kübra yazacağıma Yasemin yazmışım.Düzelttimcanım yasemin var ki yasminyaso yu demion mu? neslihan bana mesaj atmadı :S ya da attı da ben mi görmedim kii:44::44:
Kızlar ben çıkıyorum gece gelebilirsem görüşürüz.
Görüşürüz canımMesaj tekrarı öpüyorum sizi
Anlaşıldı canım.Hepsini not aldım
Valla deden akıllıymış.Bu zamanda üniv. okuyup memur olmak zor.Üniv. vs ye vereceğimiz parayı toplayıp iş yeri açsak daha çok para kazanırız.Hem kafamız rahat olur
Canım benim sal gitsin.Doğal gaz nede olsaNeyse şaka bir yana aynı problem bende de var.Okula alış zamanla azalmaya başlar.
Kahvaltı: 1 adet kepek ekmeğine kaşarlı tost, 1 brdk çay
Öğle: yarım kase çorba, 3 kaşık pilav, yarım tabak kuşbaşı tavuklu türlü
Akşam: 1 kase çorba, 1 haşlanmış yumurta, 2 köfte, 2 nugget, 1 brdk ayran (uff amma da yemişim) böle yazınca ne çok duruo
1 bardak süt
Su: 2.5 lt
Spor: leslie 2 miles + 100 twist + 50 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma
afiyet olsun ,yarasın.köfte iyidirDünü köfte günü ilan ettimcanım deli gibi et istiyo diyodum ya bende köfte yedim. Ne demişler ekmek bulamazsan köfte yeeee
Sabah :herşey gayet normal başlamıştı: kepekli beyaz peynirli domatesli biberli tost
arada: bir sütlü nescayfe patlatıverdim(no sugar no pain hihihiihihihhih)
öğle: 5 köfte, küççük çoban salata ve köftenin en iyi arkadaşı tabiki ayran
akşam: yine mi köfte sözleri duyar gibi oldum ama yine köfte hemde ekmeksiz 5 tane yedim. Yanına domates biber közlemiş patlıcan ve tabiki ayran
spor yok
su 3 lt
1 lt kadar çay kahvede içimişimdir herhalde
aramıza hoşgeldin.öğretmene yata yata para kazanıyonuz,bide beyenmiyonuz diyenleri bir hafta derse sokacan...bugün cidden ayaklarıma kara sular indi... yafff 240 dk ayakta ders anlatmak + kat nöbeti böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ayacıklarımın altı sızlıooo
toplantıda Allah yardımcın olsun.öğretmen milleti konuşurda konuşuruz.en genç sensen yazman olma ihtimalin yüksekoyyy keşke spor yerine sayılsa yaaavalla spor yapmış gibiyim evet de az dinleniim bgn yapcam. yrn dersim 12.20de ahahahaha ne kadan sevindiriğim ama kötü olan yanı 4te toplantı var 3-4 saat sürcekmiş püf 7de çıkarız da eve 8 gibi gelebilirim puff
boş ver hemşirelik iyidir,hayır olmuş.hep hayalimdi öğretmen olmak.sınava girdiği yıl babam ölmüştü ve çalışamamıştım sınava.şimdi öğretmenlere çok özeniyorum kısmet işte ben o yıl hemşireliği kazanmıştım ve okudum.
afiyet olsun.Kahvaltı: 1 adet kepek ekmeğine kaşarlı tost, 1 brdk çay
Akşam: 1 kase çorba, 1 haşlanmış yumurta, 2 köfte, 2 nugget, 1 brdk ayran (uff amma da yemişim) böle yazınca ne çok duruo
1 bardak süt
Spor: leslie 2 miles + 100 twist + 50 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma
aramıza hoşgeldin.öğretmene yata yata para kazanıyonuz,bide beyenmiyonuz diyenleri bir hafta derse sokacan...
toplantıda Allah yardımcın olsun.öğretmen milleti konuşurda konuşuruz.en genç sensen yazman olma ihtimalin yüksek
afiyet olsun.
menüm
sabah:1.5 dilim light ekmek
1 kaşık lor
melemen
1 tane yeşil zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
ara:1 erik
öğle:1tabak patlıcan yemeği,2 kaşık yoğurt
ara:1 neskafe 3ü birarada,2 ceviz,2 incir
akşam:2 kepçe zetinyağlı barbunya pilaki
3 kaşık bulgur pilavı
morlahana,havuç salatası
su:2 litre
spor:60 dakika leslie 5 mile
ohh afiyet olsun canımmmmmmmm mor lahanaaaaaaaaaaaaaaaaa bayılırım ben de alıim bi ara
Afiyet olsun canım.Spooorrrr ne güzel.Ben şimdi öğrenciler için ine materyal yapacağım.Spor yine kaldı.Mazeret bana göre değil ama bu hafta hiç fırsatım olmadımenüm
1 kaşık lor
melemen
1 tane yeşil zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
3 kaşık bulgur pilavı
morlahana,havuç salatası
Dinlen bakalım.Görüşürüzkızlar ben gidiim az uzanıiim 10dan sonra gelirim öpüorum siziii
Menum:
Kahwalti
Iki dilim kiarmis ekmek
yarim kk peynir
yarim domates yesillik
Haslanmis yumurta ve 3 zeytin
Ara
2 hurma
3 ceviz
1 yulafli biskuvi
Oglen
Iskender (diyet sekilde hazirladim)
Aksam
Yogurt icine bikac ceviz ve bir tane yulaf biskuvi kirip yicem ..
Su 2 lt ve yesilcay 2 fincaaaan
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Domates,peynir
Çok az yumurta
ARA
Kahve
ÖĞLEN
2 domatesli bulgur köftesi(toplam 1 kaşık kadar eder)
Tadımlık simit
Kahve
ARA
1 bardak süt
1 ceviz
AKŞAM
1,5 dilim çavdar ek.
Kavrulmuş kabak
1 kase yoğurt
Dünü köfte günü ilan ettimcanım deli gibi et istiyo diyodum ya bende köfte yedim. Ne demişler ekmek bulamazsan köfte yeeee
Sabah :herşey gayet normal başlamıştı: kepekli beyaz peynirli domatesli biberli tost
arada: bir sütlü nescayfe patlatıverdim(no sugar no pain hihihiihihihhih)
öğle: 5 köfte, küççük çoban salata ve köftenin en iyi arkadaşı tabiki ayran
akşam: yine mi köfte sözleri duyar gibi oldum ama yine köfte hemde ekmeksiz 5 tane yedim. Yanına domates biber közlemiş patlıcan ve tabiki ayran
spor yok
su 3 lt
1 lt kadar çay kahvede içimişimdir herhalde
bugün cidden ayaklarıma kara sular indi... yafff 240 dk ayakta ders anlatmak + kat nöbeti böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ayacıklarımın altı sızlıooo
Menüm
sabah
peynir 4 zeytin domates
1 dilim ekmek
öğle
1 kase yoğurt 5 köfte 1 dilim ekmek
ara
1 armut
akşam
1 KASE nesfit
17 Eylül 18 Eylül
Aynur89: 8 - Aynur 89: ? ?
Pia: 9 + Pia: 11 +
mersinli42: 10 + mersinli42: 17 +
bilgen35: 10 - bilgen35: 9 -
UZAYIM: 2 - UZAYIM: 29 -
goncagulll:11 - goncagulll: 16 -
yasminyaso: 16 + yasminyaso: 23 -
limpida: 5 - limpida: 3 -
tadLi:6 + tadLi: 7 +
nurgulguney: 1 + nurgulguney: 21 -
Kbra23: ? ? Kbra23: ? ?
Kahvaltı: 1 adet kepek ekmeğine kaşarlı tost, 1 brdk çay
1 bardak süt
menüm
1 kaşık lor
melemen
1 tane yeşil zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
3 kaşık bulgur pilavı
morlahana,havuç salatası
Aşkolsun hani bizebugün yoğundu ama kaçamaklarım ile menümü yazacam hepsi çok güzeldii midem bayram etti
Sabah :
1 kaşık kaymak
peynir
çok tahıllı ekmek
domates salatalık
Ögle :
mercimek corbası
acıbiber
Ara:
1 bardak süt
ıslak kek( 1 dilimcik )
Akşam :
2 biber dolması
1 domates dolması
1 kase cacık
ara:
1 dilim börek
yedikçe yedim
bununda tek sebebi bgn regl oldm bayağı geçiktm gibi oldu siskindm ama canm çok şey istedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?