Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

üf neden böle oldu ki ara vererek yapmıştım ayrı ayrı. nese anlaşılır mı kaptanım?
Anlaşıldı canım.Hepsini not aldım

Valla deden akıllıymış.Bu zamanda üniv. okuyup memur olmak zor.Üniv. vs ye vereceğimiz parayı toplayıp iş yeri açsak daha çok para kazanırız.Hem kafamız rahat olur

Canım benim sal gitsin.Doğal gaz nede olsa Neyse şaka bir yana aynı problem bende de var.Okula alış zamanla azalmaya başlar.

inşallah düzelir canım üfff çok kötü bi dert

Kahvaltı: 1 adet kepek ekmeğine kaşarlı tost, 1 brdk çay

Öğle: yarım kase çorba, 3 kaşık pilav, yarım tabak kuşbaşı tavuklu türlü
Akşam: 1 kase çorba, 1 haşlanmış yumurta, 2 köfte, 2 nugget, 1 brdk ayran (uff amma da yemişim ) böle yazınca ne çok duruo

1 bardak süt

Su: 2.5 lt

Spor: leslie 2 miles + 100 twist + 50 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma

Çok olmamış canım.Sporda var süpersin.

afiyet olsun ,yarasın.köfte iyidir

bugün cidden ayaklarıma kara sular indi... yafff 240 dk ayakta ders anlatmak + kat nöbeti böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ayacıklarımın altı sızlıooo
aramıza hoşgeldin.öğretmene yata yata para kazanıyonuz,bide beyenmiyonuz diyenleri bir hafta derse sokacan...

toplantıda Allah yardımcın olsun.öğretmen milleti konuşurda konuşuruz.en genç sensen yazman olma ihtimalin yüksek

boş ver hemşirelik iyidir,hayır olmuş.

afiyet olsun.

saol canım. aynen öylee. bedenen, ruhen ve zihnen yorgunluk öğretmenlik olsun ama sevdim ben öğretmenlik işini daha 3 günde. öle olmasa kpssden sonra tüm kitaplarını çöpe atan ben, şimdi kalkmış kpss kursu arıo olmazdım ay ben yazman falan olamam, istemiom öle şeyler ne yazıoz ayrıca blmiom alınan kararlar falansa Derya bacı var o yazar bi de benden küçük var 22 23 yaşında. hocaların en büyüğü 30larındadır. genç bir öğretmenler odası var, cıvıl cıvıl :)

menüm
sabah:1.5 dilim light ekmek
1 kaşık lor
melemen
1 tane yeşil zeytin
2 tatlı kaşığı reçel

ara:1 erik

öğle:1tabak patlıcan yemeği,2 kaşık yoğurt

ara:1 neskafe 3ü birarada,2 ceviz,2 incir

akşam:2 kepçe zetinyağlı barbunya pilaki
3 kaşık bulgur pilavı
morlahana,havuç salatası

su:2 litre
spor:60 dakika leslie 5 mile

ohh afiyet olsun canımmmm mmmm mor lahanaaaaaaaaaaaaaaaaa bayılırım ben de alıim bi ara

Afiyet olsun canım.Spooorrrr ne güzel.Ben şimdi öğrenciler için ine materyal yapacağım.Spor yine kaldı.Mazeret bana göre değil ama bu hafta hiç fırsatım olmadı

Afiyet olsun kızlar

bugün cidden ayaklarıma kara sular indi... yafff 240 dk ayakta ders anlatmak + kat nöbeti böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ayacıklarımın altı sızlıooo

oy oy kıyamam sporu peşinen yapmş sayılırsın
Menüm

sabah

peynir 4 zeytin domates
1 dilim ekmek

öğle

1 kase yoğurt 5 köfte 1 dilim ekmek

ara

1 armut

akşam

1 KASE nesfit

Afiyet olsn canım .

17 eylül : 6
18 eylül : 14
Spor yok

Afiyet olsun kızlar..

bugün yoğundu ama kaçamaklarım ile menümü yazacam hepsi çok güzeldii midem bayram etti

Sabah :
1 kaşık kaymak
peynir
çok tahıllı ekmek
domates salatalık

Ögle :
mercimek corbası
acıbiber

Ara:
1 bardak süt
ıslak kek ( 1 dilimcik )

Akşam :
2 biber dolması
1 domates dolması
1 kase cacık

ara:
1 dilim börek

yedikçe yedim
bununda tek sebebi bgn regl oldm bayağı geçiktm gibi oldu siskindm ama canm çok şey istedi..

Aşkolsun hani bizeIslak kek,börek,dolma offf offf açım zaten canım çekti.Götürmüşsün Kübracım.Yarın kendine güzel bir menü yap ki dengelensin tamam mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…