cumaya az kaldı dr um nerde?nurgül yüzünden çıldıracağım
bilmiyorum ama bugün sorcam.benim elektrikler gene sapıttı.cuma kilo bildimi yapamayabilirim.en azından mesaj atarım.
oldumu şimdi görebiliyormusun?
ohh ağız tadıyla yiyin inşallah reçelerinizi.kabak güzeldirsebze güzeldir.o sütle ıslattığınız bebek mamasından milyon kere iyidir .afiyet olsun.
bende akşamdan barbunya ıslatmıştım.sabah düdüklüde pişirdim,fazla pişmiş,göbekleri çatlamışyapacak bişey yok yenecek artık.
en şişko halimi merak ediyorsanız profilime bakın
zeynep yaa sabah 1 simit yedim 8,30 da hala tokum ama yemem lazım ne yiyim sence şu öğlenleri ne yesem derdi çok kötü ya bi salatamı söylesem akdeniz, hellim peynirli yada ton balıklı
yoksa bi lahmacun ayranmı söylesem
sen haticenin numarasını biliyomusun arayıp bilmecenin cevabını sorucam hala yanıt vermemiş
tmm tmm vazgeçtim lahmacundan falan semizotu yemeği varmış bide yoğurt iki dilim ekmekle yerim artık. evet ya bende yazdım akşam ona mesaj atcaktı atmamış :)))
Kizlar bende bi program buldum nihayet begendiim shapeUp diye pratik geldi..gecen yaseminn bahsettigi gibi kalori hesabi icinde..bu pratik kolay gunluk gibi birde almanca olunca daha iyi geldi ..ingilizce yemeklerin cogu isimleri degisik geldi
Bakalim ne kadar yiyor nekadar yakiyorum:)
Günaydın, bişey dokunuyor olabilir canım, ödem olduğuna göre. Yediklerini sırayla gün gün kesip bak bakalım
dünkü menüm
sabah
1 kase k fleks
öğlen
2 ad tost
kepek ekmeğine beyaz peynir domates fotosunu çektim eklicem menüden sonra
ara
1 ad soda
akşam
1 tabak bamya yemeği
biraz kavun
1 tabakta tavuklu pilav
2 lt su
spor yok
Bendenizeee
Wc duzenin nasil canim ..kizlarin dedigi gibi odem olabilir...tuz cok kullaniyomusun...cok biliyormus gibi doktor edasiyla sorulari dizdim hehe
Aynen katılıyorum.Şişman resimlerimin hepsi silinmeliNabersiniz kizlaaar, hatice demek before and after resimleri gordun hevalla insan tuhaf olur ya babamin telefonunda bundan bi bucuk sene onceki resimlerim i gordum de
neymisiim ben oyle ya baba sil bunlari dedim olur mu hatira diyobide benim acimdan baksa olaya anlayacak ama
bu arda menunu hic begenmedim hatice kus gibi yiyosun afiyet olsun ne diyim ..
Afiyet olsun canım.Kraker yiyince doymamışsındır ama kalorisi yüksektir.aha güzel yemekler ye olur mu canımMenümm:
Sabah :
1 kase sütlü nesfit
Ögle
ayran
Krispi meksika acılı cubuk kraker
Ara:
nescafe
Soda
Akşam :
Light ton balığını tavada sebzeli yptm
1 dilim çok tahıllı ekmek
Tahin pekmez afiyet şeker olsun.Canım çektiVe benim menum;
Kahwalti
Beyaz peynirli tost
Bir dilim kizarrmis kepekli ekmek
5 siyah zeytin
Yarim domates yesillik
bIR KASIK kadar tahin pekmezz
Ara
yarim sb sut
bir dilim armut
Ikindi
BIr kase corba
patlican kebabi
slata
yogurt
Aksam
Yarim kase yogurttt
bir dilim ananas
Su 2 lt yc 2 fncan
ooo güzel bir set olmuş.Bende bilgisayarımı değiştirmek istiyorum.Apple gerçekten süper bir marka.Ancak fiyatı biraz tuzlu gibi.Yurtışında daha ucuz olsa gerek.Apple seti yapiyorum hehe
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Birtek meyve suyu hem sağlıklı değil hemde çok kalorili.Menum
Sabah
1kase Müsli 1incir 1hurma 2 Kürübung kayisi ile
Ara
1avuc Tänze findik
Ogle
3yk Tänze fasulye
Ära
1nektarin
Aksam
1dilim ekmek 1balik fileto 1bardak Meyvesuyu
Spor
1 Saat yuruyus
*suyu yazmai unutuyorum hep en Az. 2 lt iciyorum hep
Afiyet olsun Aynur.Umarım mesaj sayılarını atmayı unutmamışsınır.Onları göz önüne alacağız.Daha aktif olmaya çalışabilirsin.iyi akwamlar arkadawlr. benim bugun hic vaktim olmadi foruma girmeye. biliyorum gozetim altindayim ama imkan olmadi nete girmeye.
bugunki menum.
sbh- 1yumurta.biraz peynir.1 dilim kepek ekmek
oglenn-1 lavaw, fasulye.
akwam- 1 tavuk kanat, 5-6 tane patates.
spor yapamadim. koyden misafirlerimiz var .o yuzden Aynur kacar:)
Yok canım benim böyle söyleme.Kilo vermek için uğraşırken vücudumuza daha çok dikkat ediyoruz.Burası niye böyle şöyle diyoruz.O yüzden ben kendimi hala çok iyi hissetmiyorum ki bu 50li sayılara kadar öyle olacak.Sanırım kafamada çok takıyorum.Haticecim sen kilolusay bende ucan balonum en kocamanindan:)))))
Kek olmasa iyiymiş:)menümü paylaşiim bari
kahvaltı
1 dilim k. ekmeği
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
ara
2 erik
öğle
az mercimek çorbası
az kuru fasulye
1 dilim k. ekmeği
akşam
yarım tabak kısır :18: st.17:30 da yendiler!..
1 dilim kek
2 lt su , spor yok ;((
Afiyet olsun canım.Güzel olmuş.ben de menümü yazıim, spor bugün de yok inşallah yarın yapcam bakalım
Kahvaltı: 1 kase sütlü nesfit
Ara: 1 brdk çay (tek şkr)
Öğle: 1er kase çorba ve cacık, 4 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık nohut
Ara: 1 brdk çay
Akşam: 1 kase çorba, 4er yk kıymalı kepekli makarna ve z.yağlı bamya
Ara: 1 brdk yeşil çay (tek şkr)
SU: 2 lt
SPOR: yok(((
Mükemmelsinsporum
2 saat yuruyus
gobek ve yan calistirma egzerszleri
5 dk yan bolge egzersizi
10 min shaking waist
Iyi geceler herkesleereee
Yok canım doyuyorum.Sorun yokaz gibi geldi ya doyuyomusun bu kadar şeyle halsizlik çekmiyomusun
Ağzımız durmadığı için normaldir.Yedikçe şişiyorGooonaaaydinlaaaaar
ay ben neye taktim biliyonuz muuu, gobegim sabahlari yaklasik 10 cm kadar iniiiiikkk ve aksama dogru sisiyorda sisiyor
Afiyet olsun canım.Güzel olmuş.dünkü menüm
sabah
1 kase k fleks
öğlen
2 ad tost
kepek ekmeğine beyaz peynir domates fotosunu çektim eklicem menüden sonra
ara
1 ad soda
akşam
1 tabak bamya yemeği
biraz kavun
1 tabakta tavuklu pilav
2 lt su
spor yok
Resim süpermiş ama tosttan çok ojenin rengi ikkatimi çektiEki Görüntüle 513356
aaa wc dedinde aklıma geldi ya ben hemen hemen 2 günden fazla oldu çıkamıyorum çok şiş ve rahatsız hissediyorum uzun zmandır böle olmamıştım cumaya kadar kurtulmam lazımçalalım vallahi çok iyi olur ya nasılım anlatamıyorum böle kımıl kımıl bu oda bana dar geliyo şuan istanbulun bütün sokaklarını tek tek dolaşmak istiyorum.
menümde bahsettiğim tostum
Hadi söyleyeyim artık.sen haticenin numarasını biliyomusun arayıp bilmecenin cevabını sorucam hala yanıt vermemiş
Gece çok geç geldik.Birazdan mesajını cevaplayacağımtmm tmm vazgeçtim lahmacundan falan semizotu yemeği varmış bide yoğurt iki dilim ekmekle yerim artık. evet ya bende yazdım akşam ona mesaj atcaktı atmamış :)))
Görüşürüz canım.Allah kavuştursunSelam Kızlar
Mısafır var evde ..
Ablam bugun adanaya gıdıyor .
Okulu baslayack onunda .
Aksam 10 gıbı gelecem ..
Hoşbuldum canım.Uykucu şirinHosgeldiniz kubra haticeeeogle yemegini yedim uyku coktu
Bilmem neden acabaaa.. Fransaya gezmeye gittigimiz icin olabilir miikız ben seni hep fransada yaşıyor diye düşünüyordum.neden öyle bir fikir oluştu acaba:44:
Herkese MERHABALAR
Selam Kızlar
Mısafır var evde ..
Ablam bugun adanaya gıdıyor .
Okulu baslayack onunda .
Aksam 10 gıbı gelecem ..
Bilemedim ki uzun donemdir boyle, son gunlerde iyice kil olmaya basladimherne kadar yavas sindire sindire yemeye calissamda
yemekleri cabuk ve cok cignemeden yiyorum nedeni bu olabilir mi ki:44:
ayfiyet olsun ..
zaman zaman duzenli cikabiliyorum bazende oluyor ki iki gun cikamiyorm :44:
[/ QUOTE]
olabilir canim..sizin midelerde kuculmustur iyice:)
Aynen katılıyorum.Şişman resimlerimin hepsi silinmeliBu gidişle adım kuş Hatice olacak . Valla doyuyorum.Çok yeikçe aha çok yiyesim geldiğinden kendimi duraksatmaya çalışıyorum.
Afiyet olsun canım.Kraker yiyince doymamışsındır ama kalorisi yüksektir.aha güzel yemekler ye olur mu canım
Tahin pekmez afiyet şeker olsun.Canım çekti. Onun ışına güzel olmuş afiyet şeker olsun.
ooo güzel bir set olmuş.Bende bilgisayarımı değiştirmek istiyorum.Apple gerçekten süper bir marka.Ancak fiyatı biraz tuzlu gibi.Yurtışında daha ucuz olsa gerek.
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Birtek meyve suyu hem sağlıklı değil hemde çok kalorili.
Afiyet olsun Aynur.Umarım mesaj sayılarını atmayı unutmamışsınır.Onları göz önüne alacağız.Daha aktif olmaya çalışabilirsin.
Yok canım benim böyle söyleme.Kilo vermek için uğraşırken vücudumuza daha çok dikkat ediyoruz.Burası niye böyle şöyle diyoruz.O yüzden ben kendimi hala çok iyi hissetmiyorum ki bu 50li sayılara kadar öyle olacak.Sanırım kafamada çok takıyorum.
Kek olmasa iyiymiş:)
Afiyet olsun canım.Güzel olmuş.
Mükemmelsin
Yok canım doyuyorum.Sorun yok
Ağzımız durmadığı için normaldir.Yedikçe şişiyorBenimkie öyle ama kaç cm oluğunu ölçmedim.
Canim meyve sularini kendim sikiyorum hep...en fazla sabahtan kalmis oluyor..hazir hic almiyorum bebisimizde oldugu icin...normalde cok icmiyorum herzaman sikmama ragmen ama kuru kuru gecmedi bogazimdan
Apple burada alicagin seye bagli tabide normal bi mcbook pro 1500 dan basliyor... Ama mcbook air cok daha supper gorunuyor ama onunda cdbrenersi yok...baskada bisey yok zaten applede...pc gibi istersen I mac var birde oda monitor 800 ben hepsinin fiyatini soyliyebilirimm simdii
Slam bilgen hosgeldin
afiyet olsun bilgen.menülerin toparlandıdünkü menüm
sabah
1.5 yumurta
domates rendesi üzerine peynir
bir dilim ekmek
11'de kalktığım için öğle yemeği yemedim
ara
1/2 simit şekersiz çay
akşam
bir tabak nohut yemeği 1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?