Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cumaya az kaldı dr um nerde?nurgül yüzünden çıldıracağım

bilmiyorum ama bugün sorcam.benim elektrikler gene sapıttı.cuma kilo bildimi yapamayabilirim.en azından mesaj atarım.

tmm tmm vazgeçtim lahmacundan falan semizotu yemeği varmış bide yoğurt iki dilim ekmekle yerim artık. evet ya bende yazdım akşam ona mesaj atcaktı atmamış :)))

oldumu şimdi görebiliyormusun?

Goremiyoruuummmm.... Gozlerim kamasti cunkuuuuu.. tamam tamam berbat bi espiriydi
Ama cok sirinsiiiinnn cok guzelsin canim enerjin taaaaa buralardan hissediliyor

Saol cnm bitti saniyordum o receli:) aaaa bak simdide barbunya aserdim:)

en şişko halimi merak ediyorsanız profilime bakın

Masallah canim oyle gulerekmi ittin dogmaaa...ben kizimda 22saat sanci cektim..digerlerinde yasamamistim..bunda tattim hepsini

zeynep yaa sabah 1 simit yedim 8,30 da hala tokum ama yemem lazım ne yiyim sence şu öğlenleri ne yesem derdi çok kötü ya bi salatamı söylesem akdeniz, hellim peynirli yada ton balıklı

yoksa bi lahmacun ayranmı söylesem

Aslinda oglen lahmacun olurdu yaaa..salatyi aksam yerdin ...oglende onemli bence

sen haticenin numarasını biliyomusun arayıp bilmecenin cevabını sorucam hala yanıt vermemiş

Hehe bende ilk bas ne yiyeyim diye sorucaksin sandim

tmm tmm vazgeçtim lahmacundan falan semizotu yemeği varmış bide yoğurt iki dilim ekmekle yerim artık. evet ya bende yazdım akşam ona mesaj atcaktı atmamış :)))

Neyse kurtarmissin hadi ...bende ocuklari bekliyorum..ogle yemegi icin

Kizlar bende bi program buldum nihayet begendiim shapeUp diye pratik geldi..gecen yaseminn bahsettigi gibi kalori hesabi icinde..bu pratik kolay gunluk gibi birde almanca olunca daha iyi geldi ..ingilizce yemeklerin cogu isimleri degisik geldi

Bakalim ne kadar yiyor nekadar yakiyorum:)

kız ben seni hep fransada yaşıyor diye düşünüyordum.neden öyle bir fikir oluştu acaba:44:

Selam Kızlar
Mısafır var evde ..
Ablam bugun adanaya gıdıyor .
Okulu baslayack onunda .
Aksam 10 gıbı gelecem ..

Günaydın, bişey dokunuyor olabilir canım, ödem olduğuna göre. Yediklerini sırayla gün gün kesip bak bakalım

Bilemedim ki uzun donemdir boyle, son gunlerde iyice kil olmaya basladim herne kadar yavas sindire sindire yemeye calissamda
yemekleri cabuk ve cok cignemeden yiyorum nedeni bu olabilir mi ki:44:

ayfiyet olsun ..

Bendenizeee

Wc duzenin nasil canim ..kizlarin dedigi gibi odem olabilir...tuz cok kullaniyomusun...cok biliyormus gibi doktor edasiyla sorulari dizdim hehe

zaman zaman duzenli cikabiliyorum bazende oluyor ki iki gun cikamiyorm :44:

Aynen katılıyorum.Şişman resimlerimin hepsi silinmeli Bu gidişle adım kuş Hatice olacak. Valla doyuyorum.Çok yeikçe aha çok yiyesim geldiğinden kendimi duraksatmaya çalışıyorum.

Menümm:

Sabah :

1 kase sütlü nesfit

Ögle
ayran
Krispi meksika acılı cubuk kraker

Ara:
nescafe
Soda

Akşam :
Light ton balığını tavada sebzeli yptm
1 dilim çok tahıllı ekmek
Afiyet olsun canım.Kraker yiyince doymamışsındır ama kalorisi yüksektir.aha güzel yemekler ye olur mu canım

Tahin pekmez afiyet şeker olsun.Canım çekti. Onun ışına güzel olmuş afiyet şeker olsun.
Apple seti yapiyorum hehe
ooo güzel bir set olmuş.Bende bilgisayarımı değiştirmek istiyorum.Apple gerçekten süper bir marka.Ancak fiyatı biraz tuzlu gibi.Yurtışında daha ucuz olsa gerek.

Afiyet olsun canım güzel olmuş.Birtek meyve suyu hem sağlıklı değil hemde çok kalorili.

Afiyet olsun Aynur.Umarım mesaj sayılarını atmayı unutmamışsınır.Onları göz önüne alacağız.Daha aktif olmaya çalışabilirsin.

Haticecim sen kilolusay bende ucan balonum en kocamanindan:)))))
Yok canım benim böyle söyleme.Kilo vermek için uğraşırken vücudumuza daha çok dikkat ediyoruz.Burası niye böyle şöyle diyoruz.O yüzden ben kendimi hala çok iyi hissetmiyorum ki bu 50li sayılara kadar öyle olacak.Sanırım kafamada çok takıyorum.
Kek olmasa iyiymiş:)

Afiyet olsun canım.Güzel olmuş.
sporum

2 saat yuruyus
gobek ve yan calistirma egzerszleri
5 dk yan bolge egzersizi
10 min shaking waist

Iyi geceler herkesleereee
Mükemmelsin

az gibi geldi ya doyuyomusun bu kadar şeyle halsizlik çekmiyomusun
Yok canım doyuyorum.Sorun yok
Gooonaaaydinlaaaaar

ay ben neye taktim biliyonuz muuu, gobegim sabahlari yaklasik 10 cm kadar iniiiiikkk ve aksama dogru sisiyorda sisiyor
Ağzımız durmadığı için normaldir.Yedikçe şişiyor Benimkie öyle ama kaç cm oluğunu ölçmedim.

Afiyet olsun canım.Güzel olmuş.

Resim süpermiş ama tosttan çok ojenin rengi ikkatimi çekti

sen haticenin numarasını biliyomusun arayıp bilmecenin cevabını sorucam hala yanıt vermemiş
Hadi söyleyeyim artık.
Soru: Kedi köpeğin yanına gelince köpek kediye ne demiş???
Cevap: Tabii ki hiçbirşey.Köpekler konuşamaz ki Eyyyy ıyyyy

Gece çok geç geldik.Birazdan mesajını cevaplayacağım

Selam Kızlar
Mısafır var evde ..
Okulu baslayack onunda .
Aksam 10 gıbı gelecem ..
Görüşürüz canım.Allah kavuştursun
Hosgeldiniz kubra haticeee ogle yemegini yedim uyku coktu
Hoşbuldum canım.Uykucu şirin

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben pek giremiyorum geçmişe bi bakayım dedim ama alıntılamaya vaktim olmadı.mesaj sayım berbat 10.olmuşum spor zaten yok.söylüyebilecek birşeyimde yok.şuan iş yerindeyim bulduğum boşluka yazıyorum şimdi.

dünkü menüm

sabah

1.5 yumurta
domates rendesi üzerine peynir
bir dilim ekmek

11'de kalktığım için öğle yemeği yemedim

ara

1/2 simit şekersiz çay

akşam

bir tabak nohut yemeği 1 kase yoğurt

kız ben seni hep fransada yaşıyor diye düşünüyordum.neden öyle bir fikir oluştu acaba:44:
Bilmem neden acabaaa.. Fransaya gezmeye gittigimiz icin olabilir mii

Herkese MERHABALAR

Selam Kızlar
Mısafır var evde ..
Okulu baslayack onunda .
Aksam 10 gıbı gelecem ..

Selam kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…