Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Küftelerimin hepsi ızgara beyaaaa

ben doğal korunma yöntemi uyguluyorum.hiç birlikte olmamak en sağlıklısı
bizim şu programa baktım ama orda kelle paça çorbası yazmıyordu bence kalorilidir

hiç beğenmedim yasemincim

afiyet olsun canımmm, ah ahhh tavuklu pilavvvv

oofff reçelllllllllllll hem de en sevdiğimmmmmmmmmmmmmm

dünkü menüm

sabah

1.5 yumurta
domates rendesi üzerine peynir
bir dilim ekmek

11'de kalktığım için öğle yemeği yemedim

ara

1/2 simit şekersiz çay

akşam

bir tabak nohut yemeği 1 kase yoğurt

menülerinnnn güzeelleştii, hakkını veriosunn canımmm devamını beklioruzzz

oofffff resmen ağzımın suları aktı iskenderrr

çok az yion örtmenimmmmm kaptanım amaaaaa afiyet olsunn

yaşasın köfteeeeee günüü! afiyet olsun

hoşgeldin canım

hoşbulduk canımmmm
Hoşgeldin canım benim

hoşbuldum kaptanımmmmmm

bugün cidden ayaklarıma kara sular indi... yafff 240 dk ayakta ders anlatmak + kat nöbeti böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ayacıklarımın altı sızlıooo

Menüm

sabah

peynir 4 zeytin domates
1 dilim ekmek

öğle

1 kase yoğurt 5 köfte 1 dilim ekmek

ara

1 armut

akşam

1 KASE nesfit

Son düzenleme:
Sen sporunu yapmış varsay bugun Banucum Bana 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum

oyyy keşke spor yerine sayılsa yaaa valla spor yapmış gibiyim evet de az dinleniim bgn yapcam. yrn dersim 12.20de ahahahaha ne kadan sevindiriğim ama kötü olan yanı 4te toplantı var 3-4 saat sürcekmiş püf 7de çıkarız da eve 8 gibi gelebilirim puff

bu arada nasılsınız canlarım sizi çok özledim yaaaa.
iyiyiz canım buralara uğramaya çalışıyorum işte
ne kadar nesfit bu canımm:44::44: Güzel menün ama afiyet olsunnn
listeyi düzetttim bir kase
bugün cidden ayaklarıma kara sular indi... Yafff 240 dk ayakta ders anlatmak + kat nöbeti böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ayacıklarımın altı sızlıooo

hep hayalimdi öğretmen olmak.sınava girdiği yıl babam ölmüştü ve çalışamamıştım sınava.şimdi öğretmenlere çok özeniyorum kısmet işte ben o yıl hemşireliği kazanmıştım ve okudum.

Küftelerimin hepsi ızgara beyaaaa

bugün cidden ayaklarıma kara sular indi... yafff 240 dk ayakta ders anlatmak + kat nöbeti böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ayacıklarımın altı sızlıooo
Bencede spora sayabilirsin

Menüm

sabah

peynir 4 zeytin domates
1 dilim ekmek

öğle

1 kase yoğurt 5 köfte 1 dilim ekmek

ara

1 armut

akşam

1 KASE nesfit
Sabah az olmuş canım.Afiyet olsun.

bu arada nasılsınız canlarım sizi çok özledim yaaaa.
Bizde özledik.Yokluğun çok belli oluyor.

Sen sporunu yapmış varsay bugun Banucum Bana 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum
Gerçekten olur musun?Bu sene 1.sınıflara okuma yazma öğreteceğimde.Herbirine 29 harften çok oluyor

Son düzenleme:
Başın sağolsun canım.Senin mesleğinde çok güzel canım.Benim 2 ablam var ikiside hemşire

Son düzenleme:
17 Eylül 18 Eylül

Aynur89: 8 - Aynur 89: ? ?

Pia: 9 + Pia: 11 +

mersinli42: 10 + mersinli42: 17 +

bilgen35: 10 - bilgen35: 9 -

UZAYIM: 2 - UZAYIM: 29 -

goncagulll:11 - goncagulll: 16 -

yasminyaso: 16 + yasminyaso: 23 -

limpida: 5 - limpida: 3 -

tadLi:6 + tadLi: 7 +

nurgulguney: 1 + nurgulguney: 21 -

Kbra23: ? ? Kbra23: ? ?

üf neden böle oldu ki ara vererek yapmıştım ayrı ayrı. nese anlaşılır mı kaptanım?

nie hemşirelik de çok güzeldirrrrr kiii. zaten bi bayan ya hemşire olsun ya öğretmen misal bnm annem ya hemşire olurum demiş ya öğretmen. ama sonunda kuaför olmuş ne alaka diceksiniz mutlaka şimdi ahahahah dedem demiş ki (teee 1970lerde) okuyup da o... mu olcan zihmiyete gel! sonra annemi halamın yanına vermiş kuaföre. annem de hep özenip durur. nie anlattım bilmiom ama ahhahahaaaaaaaaa

Canım ellerine sağlık.Neslihan ve Yasemin'nin mesajları eksik.

ufff bi de benim sorunum var sizde de oluo mu bilmiorum kızlar. okuldayken otomatikman kendimi şartlandırdığım için sanırım, tuvalete çıkamıorum bennnokul hayatım boyunca öle olmuştur, sanırım psikolojik bir durum. olmadığı için de şişlik oluo, gaz vs. eve gelince. üüff napcam aklıma bişe de gelmioo fikir istiorummmmm:44::44:

Canım ellerine sağlık.Neslihan ve Kübra'nın mesajları eksik.(düzeltme)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…