Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aşkolsun hani bizeIslak kek,börek,dolma offf offf açım zaten canım çekti.Götürmüşsün Kübracım.Yarın kenine güzel bir menü yap ki engelensin tamam mı

Cidden yerken hiç farketmedim ama yazarken .. evde çok şey vardı en güzellerini seçtim ablama hazırlanmştı hepsi ..
yarın hiç yemeyebilirim bile okdar tokum :)

Kıyamam canım sanada gönderirim :)

Cidden yerken hiç farketmedim ama yazarken .. evde çok şey vardı en güzellerini seçtim ablama hazırlanmştı hepsi ..
yarın hiç yemeyebilirim bile okdar tokum :)

Kıyamam canım sanada gönderirim :)
Güzel tercihler olmuş.Canım en çokta ıslak kek çekti.Gönderirsen yerim Ablan hangi güzergahtan geçecek yakınsa Adana yolu üstüne molada yakalarım

Güzel tercihler olmuş.Canım en çokta ıslak kek çekti.Gönderirsen yerim Ablan hangi güzergahtan geçecek yakınsa Adana yolu üstüne molada yakalarım

bencede en güzeli ıslak kekti
Adanaya gidiyor sanırım malatya adıyaman maraşın pazarcık ilçesinden geçio sonra osmanıye adana die bilyrm :)
yanında bir koli var konserve kurabıye börekler kekler dolmaalr kaçırma

Alaaaaaahhhhhh amanın ben onu pazarcık yolundan sonra yakalarım Koliyi müsait yerde bıraksın ben alırım Şimdiden söyleyeyim hepsini yerim

Diyet nolcakkk sağlıklı beslenme nolcak pekiiii
ben yaptım sen yapmaaa
Vücud şaşırsın diye herşeyi yer şok olmasını sağlarım nasıl fikir.Şimdi o kadar yapılmış yazık olur,günah bende birkısmında ablana yardım ederim

Son düzenleme:
Vücud şaşırsın diye herşeyi yer şok olmasını sağlarım nasıl fikir.Şimdi o kadar yapılmış yazık olur,günah bende birkısmında ablana yardım ederim

bende bugün öyle yaptım işte :)

Saat 9 da yola çıktı . hesapla kaçta orda olur git kap gelllllll

Sporumu yazayim

1 saat 5dk yuruyus
5 kez merdiven inip cikmaa
1 saat callanetics egzersizleri

Ve good night laaaar

oh oh maşallah.yarasın afiyet olsun.

Nerde oturuyosun canim...hastane ortami nasil.:)

Afiyet olsun super

Menum

Sabah
3 dilim ekmek,2 domates,1kk peynir,5zeytin,1tatli kasigi recel,biraz tereyagi (305 kalori)

Ara 1 kase yogurt (136 kalori)

Ogle
1tabak az bulgurlu kabak yemegi,1 dilim ekmek (97kalori)

Ara
20 gr bitter cikolata (96 kalori)

Aksam
Light sutle musli icerisine 2 incir..biraz badem ve ceviz attim (458kalori)

Toplam 1095 kalori

Spor yok

Simdi program yeni ya hevesle yazarim biraz:)))

Ogle yemeginn kalorisine bakin..bu sekilde biraz takip eince bi sure onra ezberle ogrenirim iye dusunuyorum
Bana 1176 kalori onerdi ..

afiyet olsun.bugün menünü çok beyendim ferhan.

Ben geri geldim, uykum kacti

regl olundugu nasi belli ben gibi salirmisin tatlilara kek cukulata mukulata yemeyim diye kahvaltida tahin pekmeze sarilmistim direkt afiyet olsun sanada

kubraaa gotuuur islak kekler fln ooooh afiyet olsun baciim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…