Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şaka yaptım şaka :)
Çıtır olarak girecez inşş...
İnşallah

Öğle yemeğinin kalorisi benimde dikkatimi çekti.Sadece ekmek o civarda değil mi? Yemekle beraber 97 kalori:44: Menün güzel olmuş afiyet olsun.Çikolata bile yenmiş

Dun esaretin bedelini seyrettim uzuuun sure aradan snra, seyreden var mi bilmiyorum ama yine etkisinde kaldim

afiyet olsun.bugün menünü çok beyendim ferhan.
Ben pek begenmedim ne bulduysam yemisim menusu :))

Hehe dimi menuye baksana sakinlestirici gibi hepsi yada tam tersi azdirici bende anlamadim

İnşallah

Öğle yemeğinin kalorisi benimde dikkatimi çekti.Sadece ekmek o civarda değil mi? Yemekle beraber 97 kalori:44: Menün güzel olmuş afiyet olsun.Çikolata bile yenmiş

Bu itter cikolatalar aslinda bi zartbitter var birde bitter var bitter olan en iyisi yani diyetteyken benimkinin /64 kakao..zartbitter biraz daha hafif vollmilche yakin ama kalori daha yuksekmis..buda aslinda hatir hair hic iseye benzemiyor..dur bakayim yeniden ekmek kac yemek kac...hesaplarken 10 gr bulguru bile koydum aslinda..ekmekte tamtahilli..

Haticecim 10 gr blgurda 8,kabakta 18, ekmektede 71 kalori yaziyor ama bunlarada birde 50 100 ilavemi etsemki salca fln vardi icinde 1 tatli kasigi ve 2 yk fln soyayagi

Haticecim 10 gr blgurda 8,kabakta 18, ekmektede 71 kalori yaziyor ama bunlarada birde 50 100 ilavemi etsemki salca fln vardi icinde 1 tatli kasigi ve 2 yk fln soyayagi
100 cal eklesende hiçbirşey değilmiş.Afiyet şeker olsun canım

Hani sey demek istedim...baya guzel karnim doydu ve tatda superdi 100 kcl cik

Aslinda hep o tarz haif ßebzelerle beslensek demek ciddi fark edicek

Zeynebin sirri cozulduuuuuuu ))

Hatice iyi geceler canim...ben yarin 8:30 da kolne seminere idicem canim aksama kadar surucek...yol vs derken cok gec evde olurum...msj acisindan beni izinli sayabilirmiyiz canim

AnEeee hatuncuklar kaymis bile

Haydi banada musade o halde...iyi geceler herkese

Msjlar bana..duyanlar duymayanlara duyursun

afiyet olsun kızlar.kübra menüne bayıldım

kızlar saat 11 gibi geldim ama yazamadım çocuklar oturtmadı.şimdi onları uyuttum.arada bana yazdığınız ve kaçırdığım olduysa özür uykusuzluğuma verin.

canım yaptım teşekkürler.benim günlük 1620 kalori almam gerekiyormuş hergün yapıcam bakalık

Gunaydin kizlar

Sabah dayanamayip tartildim:)) + yok - azicik var:))))

Bugun tum disaridayim ne yerim bilmiyorum..simdi yulaf gevregi ile kahvaltimi yapicam...yanima meyve alicam...ogle yemegini yemeye calisicam..ara ve aksam biraz meyveyle gecisicek...eve geldikten sonra yada disarida yemek istemiyorum aksam yemegini...yarin cumaaaaaaaa

günaydın kızlaaaarr :))
dün iş yerinde çok yoğundum , nete giremedim akşam da telefon hatlarımızda problem vardı nete giremedim !
haber de veremedim bu nedenle , merak etmiş olabilirsiniz ?

bi geçmişe bakiim , neler kaynatmışsınız :)p

günaydın canım senin kız erkenci.gece kaçta yatıyor zeynep.benimkinlerde kalktı ben dün gece 12 gibi uyuttum,oğlan tekrar uyandım 1 gibi tekrar uyuu

canım benimkki en geç21.30 gibi uyur.sabahta 6 da uyanıyor.gün içinde de3 saat kadar uyuyor.doğduğudan beri uykucu benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…