İnşallahşaka yaptım şaka :)
Çıtır olarak girecez inşş...
Öğle yemeğinin kalorisi benimde dikkatimi çekti.Sadece ekmek o civarda değil mi? Yemekle beraber 97 kalori:44: Menün güzel olmuş afiyet olsun.Çikolata bile yenmişMenum
Sabah
3 dilim ekmek,2 domates,1kk peynir,5zeytin,1tatli kasigi recel,biraz tereyagi (305 kalori)
Ara 1 kase yogurt (136 kalori)
Ogle
1tabak az bulgurlu kabak yemegi,1 dilim ekmek (97kalori)
Ara
20 gr bitter cikolata (96 kalori)
Aksam
Light sutle musli icerisine 2 incir..biraz badem ve ceviz attim (458kalori)
Toplam 1095 kalori
Spor yok
Simdi program yeni ya hevesle yazarim biraz:)))
Ogle yemeginn kalorisine bakin..bu sekilde biraz takip eince bi sure onra ezberle ogrenirim iye dusunuyorum
Bana 1176 kalori onerdi ..
Ben pek begenmedim ne bulduysam yemisim menusu :))afiyet olsun.bugün menünü çok beyendim ferhan.
Ben geri geldim, uykum kacti
regl olundugu nasi belli ben gibi salirmisin tatlilarakek cukulata mukulata yemeyim diye kahvaltida tahin pekmeze sarilmistim direkt afiyet olsun sanada
kubraaa gotuuur islak kekler fln ooooh afiyet olsun baciim
İnşallah
Öğle yemeğinin kalorisi benimde dikkatimi çekti.Sadece ekmek o civarda değil mi? Yemekle beraber 97 kalori:44: Menün güzel olmuş afiyet olsun.Çikolata bile yenmiş
Dun esaretin bedelini seyrettim uzuuun sure aradan snra, seyreden var mi bilmiyorum ama yine etkisinde kaldim[/.
Benim en sevdigim filmlerdendir oo..cocuklarada izlettigim filmlerimden..bazi filmler vardir ozel cocuklar daha kucukten bilmeli esaretin bedeli onlardan biri benim icin
100 cal eklesende hiçbirşey değilmiş.Afiyet şeker olsun canımHaticecim 10 gr blgurda 8,kabakta 18, ekmektede 71 kalori yaziyor ama bunlarada birde 50 100 ilavemi etsemki salca fln vardi icinde 1 tatli kasigi ve 2 yk fln soyayagi
Kahvaltı: 1 adet kepek ekmeğine kaşarlı tost, 1 brdk çay
Öğle: yarım kase çorba, 3 kaşık pilav, yarım tabak kuşbaşı tavuklu türlü
Akşam: 1 kase çorba, 1 haşlanmış yumurta, 2 köfte, 2 nugget, 1 brdk ayran (uff amma da yemişim) böle yazınca ne çok duruo
1 bardak süt
Su: 2.5 lt
Spor: leslie 2 miles + 100 twist + 50 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma
menüm
sabah:1.5 dilim light ekmek
1 kaşık lor
melemen
1 tane yeşil zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
ara:1 erik
öğle:1tabak patlıcan yemeği,2 kaşık yoğurt
ara:1 neskafe 3ü birarada,2 ceviz,2 incir
akşam:2 kepçe zetinyağlı barbunya pilaki
3 kaşık bulgur pilavı
morlahana,havuç salatası
su:2 litre
spor:60 dakika leslie 5 mile
bugün yoğundu ama kaçamaklarım ile menümü yazacam hepsi çok güzeldii midem bayram etti
Sabah :
1 kaşık kaymak
peynir
çok tahıllı ekmek
domates salatalık
Ögle :
mercimek corbası
acıbiber
Ara:
1 bardak süt
ıslak kek( 1 dilimcik )
Akşam :
2 biber dolması
1 domates dolması
1 kase cacık
ara:
1 dilim börek
yedikçe yedim
bununda tek sebebi bgn regl oldm bayağı geçiktm gibi oldu siskindm ama canm çok şey istedi..
Menum
Sabah
3 dilim ekmek,2 domates,1kk peynir,5zeytin,1tatli kasigi recel,biraz tereyagi (305 kalori)
Ara 1 kase yogurt (136 kalori)
Ogle
1tabak az bulgurlu kabak yemegi,1 dilim ekmek (97kalori)
Ara
20 gr bitter cikolata (96 kalori)
Aksam
Light sutle musli icerisine 2 incir..biraz badem ve ceviz attim (458kalori)
Toplam 1095 kalori
Spor yok
Simdi program yeni ya hevesle yazarim biraz:)))
Ogle yemeginn kalorisine bakin..bu sekilde biraz takip eince bi sure onra ezberle ogrenirim iye dusunuyorum
Bana 1176 kalori onerdi ..
canım önce kutunun üzerinde member login yazıyor.oraya bak.kutunun içinde sing up now yazan yeri tıkla üye ol.sonra giriş yaptığında boyunu kilonu yazman gerek.o senin günlük alman gereken kalori miktarını yazıyor.sonra yukarıda FOOD yazan yeri tıkla.your food diary yazan yer senin yiyecek günlüğün.breakfast yazan yerin altında add food yazıyor.oraya tıkayıp çıkan sayfada SEARCH yazan kutunun içine mesela ekmek yazacaksın.türkçe çok yiyecek var.sen search dediğinde başka bir sayfa çıkıyor.çeşit çeşit ekmekten birini seçince yanda miktar var.onu seçiyorsun.tüm yediklerini bu şekilde seçtikten sonra tüm yediklerini gördüğün listenin altında COMPLETE THİS ENTRY yazan yeri tıklıyorsun.exersize yazan kısmı tıkladığında spor çıkıyor.tür ve süre belirliyorsun oda sana yaktığın kaloriyi söyleyip yemek listenin altına eksi kalori olarak ekliyor.
aklıma gelen bukadar.başka bir sorun varsa sor canım.
günaydınlar
günaydın kızlar.bize nerdeyse öğlen oldu ya
günaydın canım senin kız erkenci.gece kaçta yatıyor zeynep.benimkinlerde kalktı ben dün gece 12 gibi uyuttum,oğlan tekrar uyandım 1 gibi tekrar uyuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?