Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

içen insan tabiki içiyor ama okul bahçesinde çocukların karşısında olacak işmi yaaa. böyle bi eğitim anlayışımı var. o çocuklar zaten öğretmenlerinin her hareketini örnek alıyorlar. bakın çocuklar sigara böyle içiler diye öğretmeye çalışıyordu herhalde.

ne güzel canım eşin adına sevindim. benimkide bırakmaya çalışıyor. emir doğduğundan beri denemediği kalmadı ama henüz başarılı olamadı malesef, evde içmiyor ya buda bişeydir.

ne güzel canım eşin adına sevindim. benimkide bırakmaya çalışıyor. emir doğduğundan beri denemediği kalmadı ama henüz başarılı olamadı malesef, evde içmiyor ya buda bişeydir.

kızım 4 aylıkken filan sık hastalanmaya başlamıştı , tanıdık prof vardı çocuk doktoru dediki evde içilmese bile parmaklara , üzerinize siniyo ve çocuklar çok hassas , allerji , astım filan gelişebiliyor dedi ! ben de bu söylediklerini abartarak anlattım , tamam bırakıcam dedi ve bıraktı , öyle azaltarak filan verilmiyo haberin olsun ; direkt bırakacaklar yaani !
benim ki daha çıkıyoduk bırak filan derdim , söz nişanlanınca , sonra söz evlenince , sonra söz borçlar filan bitince , sonra söz çocuk olunca , vs... vs.. böle gidiyodu ki kızım sağolsun bıraktırdı :))
şimdi de diyo ki yaa iyiki bırakmışım , kendi elimizle , paramızla kendimizi zehirliyomuşuz , ne aptalmışız diyebiliyo !
allah herkesi bu illetten kurtarsın !..
inşallah bırakır eşin canım

Benim en sevdigim filmlerdendir oo..cocuklarada izlettigim filmlerimden..bazi filmler vardir ozel cocuklar daha kucukten bilmeli esaretin bedeli onlardan biri benim icin

bende oyle araliklarla cok seyretmisimdir bu filmi, anlamli bir film ..

ahhh cnm ah napmissin boyle neyseki yuruyusle atmissin bugun biraz daha dikkatli olalim malum yarin cuma

öptüm beybiler sizii akşama görüşürüz gerçi toplantı var ya eve 8de mi gelirim 9da mı belli değil

kolay gelsin caniiim

kanal d de mutfağım programını izliyor musunuz bilmiyorum ama salı günü sivaslı bir hatun yemek yapıyordu.nurseli azarlaya azarlaya,kendini öve öve bir hal oldu.3 tane düğün albümü yaptırmışta ,gelinlik içine sinmemiş yeniden gelinlik diktirip tekrar albüm yapacakmış falan filan.kadına uyuz oldum kanalı değiştirdi.bugün face te mutfağımın sayfasına baktım neler yazmışlar kadınaoda cevap vermiş..koptum gülmekten.

BuGUN Menumdeee lahmacun vaar cok mutluyuuum cok bogazli gordum kendimi aaay

denk glmedim bu programa ben, avrupa yayininda yok mu ki merak ettim smdi

Afiyet olsun kızlar .. :)

BuGUN Menumdeee lahmacun vaar cok mutluyuuum cok bogazli gordum kendimi aaay

afiyet olsun şimdiden

Bugun tartıya 1 gün kala regl olmuşum. Ondan mıdır nedir kafam baya bir iyi bugün çılgınlık var içimde(eee nurgulun faceden etkiside olmadı değil ).

Eğitim videolarını bir biteremedim. Bitirip geleyim gayri DDD

ben bu mutfağımdaki hatuna resmen ayar oldum.megaloman.herkesin kendine övgüler yağdıracağını düşünüyor.bana cevap yazmış.bende ona sağlam bir döşedim.sinirimi zıplattı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…