kesinlikle isimli dietlere bulaşma bence.sağlıklı beslenerek ver kilonu.mayıs sonunda başladım ben diete.90 kiloydum.1400 kalori civarı yedim,4-5 gün 1 saat spor yaptım.bugün nerdeyse 72 kiloyum.3.5 ayda 18 kilo gitti.çokta sağlıklı ve dinç hissediyorum.
canım ben hiç sigara içmedim.içenler arkadaşlar içmeyin imasında bile bulunsam küfretmiş gibi bakıyorlar yüzüne insanın.bana kalsa sigara tamamen kalksın piyasadan.bağımlılar ne yazıkki engel tanımıyor.
daha önceden denediğim bir diyet 1 haftada 7 kilo vermiştim , üniversite dönemimde ama tavsiye etmem fazlasıyla ve çabuk geri alıyosun kilolarını ve kaslarından gidiyor canım ! benim yaptığım en büyük hata genç yaşlarda sağlıksız diyetler yapmaktı ve metabolizmamın içine ettim bu nedenle :)) sen yapma bari !
kızların da dediği gibi bu kiloları 3 günde almadık , sağlıklı ve yavaş şekilde , sporla birlikte vermek en güzeli canım !..
ben de sigaraya karşıyım , bir de çocuklara örnek olması gereken kişilerin daha dikkatli davranmaları gerektiğini düşünüyorum ! en azından yanında içmeyin yaa(
bizim kız 2 yaşında ; televizyondaki sigara reklamından biliyo ve her gördüğünde " anne sigara çok zararlı " diyo ! biz de içen yok allahtan , eşim kızım 4-5 aylıkken bıraktı , 2 yıldır içmiyo şükür :)) kızımız için bıraktı zaten :)p
ne güzel canım eşin adına sevindim. benimkide bırakmaya çalışıyor. emir doğduğundan beri denemediği kalmadı ama henüz başarılı olamadı malesef, evde içmiyor ya buda bişeydir.
Benim en sevdigim filmlerdendir oo..cocuklarada izlettigim filmlerimden..bazi filmler vardir ozel cocuklar daha kucukten bilmeli esaretin bedeli onlardan biri benim icin
sıkı durun dünkü menüm geliyor
sabah
3 dilim light ekmek
labne salça bal
öğlen
1 tabak tavuklu pilav
yoğurt
elma
arada (saat 15:50 ye tekabul ediyor 16:00 da işten çıkacaktım) kazandibigetirip önüme koydular. işten çıkınca o hırsla yolumu uzattım ve yokuş yukarı 40 dak. hızlı tempoda yürüdüm, sonra bizim burada çamlık diye bi yer var oraya gittim ve çam kokuları eşliğinde yarım saat hızlı tempoda orada yürüdüm sonrada bunun üzerine yürüyerek eve gittim. bitmş bi haldeydim. eksi kaloriye geçtiğimi düşünüyorum.
akşam
2 tane ev lahmacunu(düşündüğünüz gibi bi lahmacun değil hamuru küçük ve yağsız kıyması bol)
ayran
salata
3,5 lt su, kahve ve çay içtim.spor yukarıda yazdığım kadar
öptüm beybiler sizii akşama görüşürüz gerçi toplantı var ya eve 8de mi gelirim 9da mı belli değil
kanal d de mutfağım programını izliyor musunuz bilmiyorum ama salı günü sivaslı bir hatun yemek yapıyordu.nurseli azarlaya azarlaya,kendini öve öve bir hal oldu.3 tane düğün albümü yaptırmışta ,gelinlik içine sinmemiş yeniden gelinlik diktirip tekrar albüm yapacakmış falan filan.kadına uyuz oldum kanalı değiştirdi.bugün face te mutfağımın sayfasına baktım neler yazmışlar kadınaoda cevap vermiş..koptum gülmekten.
Menum
Sabah
3 dilim ekmek,2 domates,1kk peynir,5zeytin,1tatli kasigi recel,biraz tereyagi (305 kalori)
Ara 1 kase yogurt (136 kalori)
Ogle
1tabak az bulgurlu kabak yemegi,1 dilim ekmek (97kalori)
Ara
20 gr bitter cikolata (96 kalori)
Aksam
Light sutle musli icerisine 2 incir..biraz badem ve ceviz attim (458kalori)
Toplam 1095 kalori
Spor yok
Simdi program yeni ya hevesle yazarim biraz:)))
Ogle yemeginn kalorisine bakin..bu sekilde biraz takip eince bi sure onra ezberle ogrenirim iye dusunuyorum
Bana 1176 kalori onerdi ..
Afiyet olsun kızlar .. :)sıkı durun dünkü menüm geliyor
sabah
3 dilim light ekmek
labne salça bal
öğlen
1 tabak tavuklu pilav
yoğurt
elma
arada (saat 15:50 ye tekabul ediyor 16:00 da işten çıkacaktım) kazandibigetirip önüme koydular. işten çıkınca o hırsla yolumu uzattım ve yokuş yukarı 40 dak. hızlı tempoda yürüdüm, sonra bizim burada çamlık diye bi yer var oraya gittim ve çam kokuları eşliğinde yarım saat hızlı tempoda orada yürüdüm sonrada bunun üzerine yürüyerek eve gittim. bitmş bi haldeydim. eksi kaloriye geçtiğimi düşünüyorum.
akşam
2 tane ev lahmacunu(düşündüğünüz gibi bi lahmacun değil hamuru küçük ve yağsız kıyması bol)
ayran
salata
3,5 lt su, kahve ve çay içtim.spor yukarıda yazdığım kadar
BuGUN Menumdeee lahmacun vaar cok mutluyuuumcok bogazli gordum kendimi aaay
denk glmedim bu programa ben, avrupa yayininda yok mu ki merak ettim smdi
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaa:95: deli gibi kendi kendime konuşuyorum:84:
ben burdayım tatlım, dinlerim seni sakin ol
:95: ben bunu çok sevdim.kendimi buldum onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?