Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun

afiyet olsun

afiyet olsun, gözüme gayet doyurucu göründü

afiyet olsun, köfteyi kim sevmezki

Menüm

sabah

peynir 4 zeytin domates
1 dilim ekmek

öğle

1 kase yoğurt 5 köfte 1 dilim ekmek

ara

1 armut

akşam

1 KASE nesfit

afiyet olsun, menülerin hergün biraz daha iyi oluyo canım

afiyet olsun

afiyet olsun

afiyet olsun

afiyet olsun, ben 1100 kalorinin altında beslenilmemesi gerektiğini okumuştum, sağlık açısından

hoşgeldin canım.burda hepimiz birbirimizi özlüyoruz

günaydın canım hoşgeldin

hoşbuldum canım

günaydın kızlar.bize nerdeyse öğlen oldu ya

sorma banada öğlen oldu

günaydın canım senin kız erkenci.gece kaçta yatıyor zeynep.benimkinlerde kalktı ben dün gece 12 gibi uyuttum,oğlan tekrar uyandım 1 gibi tekrar uyuu

çok geç yatırıyormuşsun, bende 2 ay öncesine kadar öyle yapıyordum sabah 6 da kalkıyordu, şimdi 20 20.30 gibi yatırıyorum yine sabah 6 da kalkıyor.ama benim dinlenmeye fırsatım oluyor bari, bazen yatış saatinin çok geçlere kaldığıda oluyor arada dalana kadar akla karayı seçtiriyo sonrada gecede 2-3 defa uyanıyor. uykuyu seven çocuklara bayılıyorum. gündüz zaten hiç uykusu yok, annem salıncağa koyuyor uyursa uyuyo işte. gerçi seninkiler daha büyük daha az da olabilir uyku ihtiyaçları. bu uyku konusunu o kadar araştırdım ki uzman oldum diyebilirim. en önemli şey ise her gece aynı saatte yatırmak ve gece uykusunu bilmesi. gündüz bi şekilde geçiyo sonuçta.

sıkı durun dünkü menüm geliyor
sabah
3 dilim light ekmek
labne salça bal

öğlen
1 tabak tavuklu pilav
yoğurt
elma

arada (saat 15:50 ye tekabul ediyor 16:00 da işten çıkacaktım) kazandibi getirip önüme koydular. işten çıkınca o hırsla yolumu uzattım ve yokuş yukarı 40 dak. hızlı tempoda yürüdüm, sonra bizim burada çamlık diye bi yer var oraya gittim ve çam kokuları eşliğinde yarım saat hızlı tempoda orada yürüdüm sonrada bunun üzerine yürüyerek eve gittim. bitmş bi haldeydim. eksi kaloriye geçtiğimi düşünüyorum.

akşam
2 tane ev lahmacunu(düşündüğünüz gibi bi lahmacun değil hamuru küçük ve yağsız kıyması bol)
ayran
salata

3,5 lt su, kahve ve çay içtim.spor yukarıda yazdığım kadar

Son düzenleme:

kaymak, dolma, kek, börekkk afiyet olsun bebeğimmmm olur böle vakalar, takım kaptanımız yakalarr

afiyet olsun ferhancımmmmmm

afiyet olsun canımmm mis misssssssssss

günaydın fıstıklaaarrrrrr ay ben dün 8-8,5 gibi bir uyumuşumm bugün 9,30da uyandımmm 3 günün uykusuzluk ve yorgunluğu iştee bgn zımba gibiyimmmm

afiyet olsun.menü coşmuş

Bugunki menun guzel olmus Aynurcum

sag ol canim:)

oh oh mawallah:)) gelen haftadan ismimi burda goremek isterdim:)))))) koyden misafirlerimiz var o yuzden musait diylim bura cok vakit ayiramiyorum. spor da yapmadim bu hafta

dün yaptığım yürüyüş esnasında bişeye şahit oldum, bi okulun önünden geçiyordum sanırım 1. sınıf yada 2 dir bahçede oynuyorlar, yan taraftaki banktada 3 tane kadın oturmuş sigara içiyorlardı. en az bir tanesi yada hepsi öğretmendi, çocuklar öğretmenim diye sesleniyorlardı. şok oldum o anda okul bahçesinde bir öğretmenin sigara içmesi serbestmi???????????? bunu anlayamıyorum.içinizde öğretmenler var bu nasıl bi eğitim anlayışı anlayamıyorum küçücük çocuklara böylemi örnek olacaklar. nasıl bu kadar rahat hareket edebiliyorlar. kesinlikle yasaklanması lazım kınıyorum

merheba arkadawlar. Ben isvec diyeti yapmak istiyorum ne dersiniz?
kesinlikle isimli dietlere bulaşma bence.sağlıklı beslenerek ver kilonu.mayıs sonunda başladım ben diete.90 kiloydum.1400 kalori civarı yedim,4-5 gün 1 saat spor yaptım.bugün nerdeyse 72 kiloyum.3.5 ayda 18 kilo gitti.çokta sağlıklı ve dinç hissediyorum.

canım ben hiç sigara içmedim.içenler arkadaşlar içmeyin imasında bile bulunsam küfretmiş gibi bakıyorlar yüzüne insanın.bana kalsa sigara tamamen kalksın piyasadan.bağımlılar ne yazıkki engel tanımıyor.

canım benimkki en geç21.30 gibi uyur.sabahta 6 da uyanıyor.gün içinde de3 saat kadar uyuyor.doğduğudan beri uykucu benimki.
ne güzel ya ben onuda denedim.gece 1 de uyanıyorlar.saat 6 gibi tekrar yatıp 10 kalkıyorlar.
afiyet olsun canım

ben şok diyetleri önermiyorum canım

p.tesi gününü bildirmiştim ama listede adım bile yooooookk

17 eylül : 0 , spor yok
18 eylül : 12 , spor yok.

haticecim , kusura bakma canım ; beni de ekleyebilirmisin ?
yaav kızlar ben eskisi gibi fazla katılamıyorum diye kendimi kötü hissediyorum yaa!
bu aralar biraz yoğunum , paylaşımlarım azaldı ama içim hiç rahat değil hiiç ve bu nedenle kendimi diyetime ve sporuma da veremiyorum istediğim gibi !
üffffffffff :26:

daha önceden denediğim bir diyet 1 haftada 7 kilo vermiştim , üniversite dönemimde ama tavsiye etmem fazlasıyla ve çabuk geri alıyosun kilolarını ve kaslarından gidiyor canım ! benim yaptığım en büyük hata genç yaşlarda sağlıksız diyetler yapmaktı ve metabolizmamın içine ettim bu nedenle :)) sen yapma bari !
kızların da dediği gibi bu kiloları 3 günde almadık , sağlıklı ve yavaş şekilde , sporla birlikte vermek en güzeli canım !..

ben de sigaraya karşıyım , bir de çocuklara örnek olması gereken kişilerin daha dikkatli davranmaları gerektiğini düşünüyorum ! en azından yanında içmeyin yaa (
bizim kız 2 yaşında ; televizyondaki sigara reklamından biliyo ve her gördüğünde " anne sigara çok zararlı " diyo ! biz de içen yok allahtan , eşim kızım 4-5 aylıkken bıraktı , 2 yıldır içmiyo şükür :)) kızımız için bıraktı zaten :)p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…