- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
:95: ben bunu çok sevdim.kendimi buldum onda
bakın face te bunları yazdım
BEN:kimse sizin yemeklerinize yada yemek yapma kabiliyetinize bir şey söylemiyor zaten.3 tane albüm gösterdiniz ,tanesi 1500 lira dediniz.gelinliğim içime sinmedi yeni bir gelinlikle tekrar albüm yaptıracağım gibi birşey duydum.bu ülkede ayda 1000 lirayı bulamayan o kadar çok insan var ki,3 albüme 4500 lira verdiğini söylemek hoş olmadı bence.bu ve buna benzer davranışlarınız ben dahil bir çok insanın kanal değiştirmesine neden oldu.bazı arkadaşlar kötü bir dille bunu anlatmış ,hoş olmamış o da ayrı.
2 saat önce ·
DİDAR HANIM: bakın zeynep hanım albüm fiyatlarını ben değil nursel zorla söyletti anladınız mı ben dedim ki çok ayıp dedin fiyatın söylenmesi dedim nurselde kötü niyetli değildi oradaki amaç albümün yanında cep albümü aile albümlerininde hediye verilmesi gelinlik konusuna gelince herkesin kendi tercihi.yönetmenler nedediyse ben onu yaptım yoksa ben fiyatıyla falan hava atacak insan değilim ha bu arada evim falan da benim değil kirada oturuyorum zengin falanda değilim için rahat olsun.yemeklerle ilgilenin lütfen olur mu.bende herkes gibi normal gelirli bir insanım hakkımda yok hava falan atmaya.merak etmeyin maddi durumları kötü olanları sizden daha çok düşünüyorum.insanlar bir kulp takacak ya nasıl takarsa taksın dimi nerelerden eleştireceğinizi bilemediniz ya yazık biliyomusun oturupta tebrik etmek yerine iyi veya kötü benim konuşmalarım kişiliğim hakkında saçma sapan yorumlar bu bence çocukluk biliyomusun.yemelerimi eleştirin anlaşıldımı
yaklaşık bir saat önce · ..
BEN: ben neyi eleştireceğimi size soracak değilim.eleştiriyi kaldıramayıp size her eleştride bulunanı azarlayacaksanız programa çıkmasaydınız.size kimse methiyeler dizmek zorunda da değil.ben programı sadece yemekler için izlemiyorum.nurselin enerjisi hoşuma gittiği için izliyorum.yemek tarifi istesem internette milyon tane bulurum.enerjiniz kötüysü.bu kadar.
ARKADAŞI: nursele yalakalık yapmak sizemi düştü ekip bütün konuşmaları yemekleri beğendi size ne düşüyo???
ARKADAŞI: biz kimsenin methiyelerine meraklı değiliz reytingler gösteriyo herşey açık ve net en çok didarın yayınlandığı proğram reyting yaptı hahahahahaaaaaaaaaaaa
BEN: yalaka kelimesini size aynen iade ediyorum.kem söz sahibine yakışır.ben burda gayet seviyeli bir yorum yapıyorum.sizi kimsiniz ki savunmaya geçiyorsunuz.ayrıca ben nursel hanımı tanımam, bilmem,her hangi bir beklentim de yok.sadece düşüncelerimi paylaştım.bu ülkede en ünlü tv yıldızları bile eleştiriliyorken,ben bir izleyici olarak istediğim gibi eleştiririm.
ayy ne kadar ilgnç pek izlemyrm bilmyrmda ama savunmaları komik yaa
BEN:kimse sizin yemeklerinize yada yemek yapma kabiliyetinize bir şey söylemiyor zaten.3 tane albüm gösterdiniz ,tanesi 1500 lira dediniz.gelinliğim içime sinmedi yeni bir gelinlikle tekrar albüm yaptıracağım gibi birşey duydum.bu ülkede ayda 1000 lirayı bulamayan o kadar çok insan var ki,3 albüme 4500 lira verdiğini söylemek hoş olmadı bence.bu ve buna benzer davranışlarınız ben dahil bir çok insanın kanal değiştirmesine neden oldu.bazı arkadaşlar kötü bir dille bunu anlatmış ,hoş olmamış o da ayrı.
2 saat önce ·
DİDAR HANIM: bakın zeynep hanım albüm fiyatlarını ben değil nursel zorla söyletti anladınız mı ben dedim ki çok ayıp dedin fiyatın söylenmesi dedim nurselde kötü niyetli değildi oradaki amaç albümün yanında cep albümü aile albümlerininde hediye verilmesi gelinlik konusuna gelince herkesin kendi tercihi.yönetmenler nedediyse ben onu yaptım yoksa ben fiyatıyla falan hava atacak insan değilim ha bu arada evim falan da benim değil kirada oturuyorum zengin falanda değilim için rahat olsun.yemeklerle ilgilenin lütfen olur mu.bende herkes gibi normal gelirli bir insanım hakkımda yok hava falan atmaya.merak etmeyin maddi durumları kötü olanları sizden daha çok düşünüyorum.insanlar bir kulp takacak ya nasıl takarsa taksın dimi nerelerden eleştireceğinizi bilemediniz ya yazık biliyomusun oturupta tebrik etmek yerine iyi veya kötü benim konuşmalarım kişiliğim hakkında saçma sapan yorumlar bu bence çocukluk biliyomusun.yemelerimi eleştirin anlaşıldımı
BEN: ben neyi eleştireceğimi size soracak değilim.eleştiriyi kaldıramayıp size her eleştride bulunanı azarlayacaksanız programa çıkmasaydınız.size kimse methiyeler dizmek zorunda da değil.ben programı sadece yemekler için izlemiyorum.nurselin enerjisi hoşuma gittiği için izliyorum.yemek tarifi istesem internette milyon tane bulurum.enerjiniz kötüysü.bu kadar.
ARKADAŞI: nursele yalakalık yapmak sizemi düştü ekip bütün konuşmaları yemekleri beğendi size ne düşüyo???
ARKADAŞI: biz kimsenin methiyelerine meraklı değiliz reytingler gösteriyo herşey açık ve net en çok didarın yayınlandığı proğram reyting yaptı hahahahahaaaaaaaaaaaa
BEN: yalaka kelimesini size aynen iade ediyorum.kem söz sahibine yakışır.ben burda gayet seviyeli bir yorum yapıyorum.sizi kimsiniz ki savunmaya geçiyorsunuz.ayrıca ben nursel hanımı tanımam, bilmem,her hangi bir beklentim de yok.sadece düşüncelerimi paylaştım.bu ülkede en ünlü tv yıldızları bile eleştiriliyorken,ben bir izleyici olarak istediğim gibi eleştiririm.
bence hiç uğraşma, gereksiz kendini yorduğunla kalırsın
ben bu mutfağımdaki hatuna resmen ayar oldum.megaloman.herkesin kendine övgüler yağdıracağını düşünüyor.bana cevap yazmış.bende ona sağlam bir döşedim.sinirimi zıplattı.
Ben:kimse sizin yemeklerinize yada yemek yapma kabiliyetinize bir şey söylemiyor zaten.3 tane albüm gösterdiniz ,tanesi 1500 lira dediniz.gelinliğim içime sinmedi yeni bir gelinlikle tekrar albüm yaptıracağım gibi birşey duydum.bu ülkede ayda 1000 lirayı bulamayan o kadar çok insan var ki,3 albüme 4500 lira verdiğini söylemek hoş olmadı bence.bu ve buna benzer davranışlarınız ben dahil bir çok insanın kanal değiştirmesine neden oldu.bazı arkadaşlar kötü bir dille bunu anlatmış ,hoş olmamış o da ayrı.
2 saat önce ·
didar hanım: Bakın zeynep hanım albüm fiyatlarını ben değil nursel zorla söyletti anladınız mı ben dedim ki çok ayıp dedin fiyatın söylenmesi dedim nurselde kötü niyetli değildi oradaki amaç albümün yanında cep albümü aile albümlerininde hediye verilmesi gelinlik konusuna gelince herkesin kendi tercihi.yönetmenler nedediyse ben onu yaptım yoksa ben fiyatıyla falan hava atacak insan değilim ha bu arada evim falan da benim değil kirada oturuyorum zengin falanda değilim için rahat olsun.yemeklerle ilgilenin lütfen olur mu.bende herkes gibi normal gelirli bir insanım hakkımda yok hava falan atmaya.merak etmeyin maddi durumları kötü olanları sizden daha çok düşünüyorum.insanlar bir kulp takacak ya nasıl takarsa taksın dimi nerelerden eleştireceğinizi bilemediniz ya yazık biliyomusun oturupta tebrik etmek yerine iyi veya kötü benim konuşmalarım kişiliğim hakkında saçma sapan yorumlar bu bence çocukluk biliyomusun.yemelerimi eleştirin anlaşıldımı
Ben: Ben neyi eleştireceğimi size soracak değilim.eleştiriyi kaldıramayıp size her eleştride bulunanı azarlayacaksanız programa çıkmasaydınız.size kimse methiyeler dizmek zorunda da değil.ben programı sadece yemekler için izlemiyorum.nurselin enerjisi hoşuma gittiği için izliyorum.yemek tarifi istesem internette milyon tane bulurum.enerjiniz kötüysü.bu kadar.
Arkadaşı: Nursele yalakalık yapmak sizemi düştü ekip bütün konuşmaları yemekleri beğendi size ne düşüyo???
Arkadaşı: Biz kimsenin methiyelerine meraklı değiliz reytingler gösteriyo herşey açık ve net en çok didarın yayınlandığı proğram reyting yaptı hahahahahaaaaaaaaaaaa
ben: Yalaka kelimesini size aynen iade ediyorum.kem söz sahibine yakışır.ben burda gayet seviyeli bir yorum yapıyorum.sizi kimsiniz ki savunmaya geçiyorsunuz.ayrıca ben nursel hanımı tanımam, bilmem,her hangi bir beklentim de yok.sadece düşüncelerimi paylaştım.bu ülkede en ünlü tv yıldızları bile eleştiriliyorken,ben bir izleyici olarak istediğim gibi eleştiririm.
canım önce kutunun üzerinde member login yazıyor.oraya bak.kutunun içinde sing up now yazan yeri tıkla üye ol.sonra giriş yaptığında boyunu kilonu yazman gerek.o senin günlük alman gereken kalori miktarını yazıyor.sonra yukarıda FOOD yazan yeri tıkla.your food diary yazan yer senin yiyecek günlüğün.breakfast yazan yerin altında add food yazıyor.oraya tıkayıp çıkan sayfada SEARCH yazan kutunun içine mesela ekmek yazacaksın.türkçe çok yiyecek var.sen search dediğinde başka bir sayfa çıkıyor.çeşit çeşit ekmekten birini seçince yanda miktar var.onu seçiyorsun.tüm yediklerini bu şekilde seçtikten sonra tüm yediklerini gördüğün listenin altında COMPLETE THİS ENTRY yazan yeri tıklıyorsun.exersize yazan kısmı tıkladığında spor çıkıyor.tür ve süre belirliyorsun oda sana yaktığın kaloriyi söyleyip yemek listenin altına eksi kalori olarak ekliyor.
aklıma gelen bukadar.başka bir sorun varsa sor canım.
Menum:
Kahwalti
Iki dilim kiarmis ekmek
yarim kk peynir
yarim domates yesillik
Haslanmis yumurta ve 3 zeytin
Ara
2 hurma
3 ceviz
1 yulafli biskuvi
Oglen
Iskender (diyet sekilde hazirladim)
Aksam
Yogurt icine bikac ceviz ve bir tane yulaf biskuvi kirip yicem ..
Su 2 lt ve yesilcay 2 fincaaaan
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Domates,peynir
Çok az yumurta
ARA
Kahve
ÖĞLEN
2 domatesli bulgur köftesi(toplam 1 kaşık kadar eder)
Tadımlık simit
Kahve
ARA
1 bardak süt
1 ceviz
AKŞAM
1,5 dilim çavdar ek.
Kavrulmuş kabak
1 kase yoğurt
Dünü köfte günü ilan ettimcanım deli gibi et istiyo diyodum ya bende köfte yedim. Ne demişler ekmek bulamazsan köfte yeeee
Sabah :herşey gayet normal başlamıştı: kepekli beyaz peynirli domatesli biberli tost
arada: bir sütlü nescayfe patlatıverdim(no sugar no pain hihihiihihihhih)
öğle: 5 köfte, küççük çoban salata ve köftenin en iyi arkadaşı tabiki ayran
akşam: yine mi köfte sözleri duyar gibi oldum ama yine köfte hemde ekmeksiz 5 tane yedim. Yanına domates biber közlemiş patlıcan ve tabiki ayran
spor yok
su 3 lt
1 lt kadar çay kahvede içimişimdir herhalde
Menüm
sabah
peynir 4 zeytin domates
1 dilim ekmek
öğle
1 kase yoğurt 5 köfte 1 dilim ekmek
ara
1 armut
akşam
1 KASE nesfit
Kahvaltı: 1 adet kepek ekmeğine kaşarlı tost, 1 brdk çay
Öğle: yarım kase çorba, 3 kaşık pilav, yarım tabak kuşbaşı tavuklu türlü
Akşam: 1 kase çorba, 1 haşlanmış yumurta, 2 köfte, 2 nugget, 1 brdk ayran (uff amma da yemişim) böle yazınca ne çok duruo
1 bardak süt
Su: 2.5 lt
Spor: leslie 2 miles + 100 twist + 50 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma
menüm
sabah:1.5 dilim light ekmek
1 kaşık lor
melemen
1 tane yeşil zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
ara:1 erik
öğle:1tabak patlıcan yemeği,2 kaşık yoğurt
ara:1 neskafe 3ü birarada,2 ceviz,2 incir
akşam:2 kepçe zetinyağlı barbunya pilaki
3 kaşık bulgur pilavı
morlahana,havuç salatası
su:2 litre
spor:60 dakika leslie 5 mile
bugün yoğundu ama kaçamaklarım ile menümü yazacam hepsi çok güzeldii midem bayram etti
Sabah :
1 kaşık kaymak
peynir
çok tahıllı ekmek
domates salatalık
Ögle :
mercimek corbası
acıbiber
Ara:
1 bardak süt
ıslak kek( 1 dilimcik )
Akşam :
2 biber dolması
1 domates dolması
1 kase cacık
ara:
1 dilim börek
yedikçe yedim
bununda tek sebebi bgn regl oldm bayağı geçiktm gibi oldu siskindm ama canm çok şey istedi..
çok sağol ya emeğine sağlık çok işime yaradı merssüüü tekrar
afiyet olsun kızlar ama hatice seninki yine çok az yaa. kübrayada ceza verelim
kız sanki kendilerini saba tümer falan sanıyorlar.ona bile neler söylüyorlaray zeynep çok ilginç geldi.insanlar nasıl savunmaya geçiyor.ekrana çıkan kişinin eleştiriyikabul etmesi gerekir.açıkçası programıda merak ettim.hiç izlemedim
ne demek nurgülüm az bir ingilazcam var ,bari bir işe yarasın.çok sağol ya emeğine sağlık çok işime yaradı merssüüü tekrar
afiyet olsun kızlar ama hatice seninki yine çok az yaa. kübrayada ceza verelim
Kahvaltı: 1 adet kepek ekmeğine kaşarlı tost, 1 brdk çay
Öğle: yarım kase çorba, 3 kaşık pilav, yarım tabak kuşbaşı tavuklu türlü
Akşam: 1 kase çorba, 1 haşlanmış yumurta, 2 köfte, 2 nugget, 1 brdk ayran (uff amma da yemişim) böle yazınca ne çok duruo
1 bardak süt
Su: 2.5 lt
Spor: leslie 2 miles + 100 twist + 50 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma
Menum
Sabah
3 dilim ekmek,2 domates,1kk peynir,5zeytin,1tatli kasigi recel,biraz tereyagi (305 kalori)
Ara 1 kase yogurt (136 kalori)
Ogle
1tabak az bulgurlu kabak yemegi,1 dilim ekmek (97kalori)
Ara
20 gr bitter cikolata (96 kalori)
Aksam
Light sutle musli icerisine 2 incir..biraz badem ve ceviz attim (458kalori)
Toplam 1095 kalori
Spor yok
Simdi program yeni ya hevesle yazarim biraz:)))
Ogle yemeginn kalorisine bakin..bu sekilde biraz takip eince bi sure onra ezberle ogrenirim iye dusunuyorum
Bana 1176 kalori onerdi ..
sıkı durun dünkü menüm geliyor
sabah
3 dilim light ekmek
labne salça bal
öğlen
1 tabak tavuklu pilav
yoğurt
elma
arada (saat 15:50 ye tekabul ediyor 16:00 da işten çıkacaktım) kazandibigetirip önüme koydular. işten çıkınca o hırsla yolumu uzattım ve yokuş yukarı 40 dak. hızlı tempoda yürüdüm, sonra bizim burada çamlık diye bi yer var oraya gittim ve çam kokuları eşliğinde yarım saat hızlı tempoda orada yürüdüm sonrada bunun üzerine yürüyerek eve gittim. bitmş bi haldeydim. eksi kaloriye geçtiğimi düşünüyorum.
akşam
2 tane ev lahmacunu(düşündüğünüz gibi bi lahmacun değil hamuru küçük ve yağsız kıyması bol)
ayran
salata
3,5 lt su, kahve ve çay içtim.spor yukarıda yazdığım kadar
aaa ne cezasııııı
küsermmmm giderimmmmm
kız sanki kendilerini saba tümer falan sanıyorlar.ona bile neler söylüyorlarbeddua falan mı ettiler bilmiyorum,acayip midem bulanıyor,başım dönüyor:111:vaktin olursa izle güzel bir program.sabah 11 de başlıyor.
ne demek nurgülüm az bir ingilazcam var ,bari bir işe yarasın.
Ben sizi çok seviyorum
bi ben kaldım heralde menüsünü paylaşmayan
sabah
1 ad simit
öğlen
yoğurt
semizotu yemeği (ıspanak yemeği gibi aynı pirinçli ilk defa yedim ama bayıldım)
2 dilim ekmek
ara
soda
akşam
gezicem diye tutturmuştum ya işten çıkar çıkmaz kız kardeşimide alıp kadıköye gittik
dışarda yedim yani
soslu tavuk biberli ve mantarlı
biraz körili pilav
ve azda salata
çok eğlendik yaa 12 ye geliyodu eve geldiğimizde :))))
su 2 lt
spor yok
afiyet olsun.annem çok yapardı semizotu yemeğini.hafif ekşi olur.bende severim.bi ben kaldım heralde menüsünü paylaşmayan
sabah
1 ad simit
öğlen
yoğurt
semizotu yemeği (ıspanak yemeği gibi aynı pirinçli ilk defa yedim ama bayıldım)
2 dilim ekmek
ara
soda
akşam
gezicem diye tutturmuştum ya işten çıkar çıkmaz kız kardeşimide alıp kadıköye gittik
dışarda yedim yani
soslu tavuk biberli ve mantarlı
biraz körili pilav
ve azda salata
çok eğlendik yaa 12 ye geliyodu eve geldiğimizde :))))
su 2 lt
spor yok
bidahakine sende buyur beraber olsun
benim bu sitede günlük kalori ihtiyacım 1200 çıktı dorumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?