Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bakın face te bunları yazdım

BEN:kimse sizin yemeklerinize yada yemek yapma kabiliyetinize bir şey söylemiyor zaten.3 tane albüm gösterdiniz ,tanesi 1500 lira dediniz.gelinliğim içime sinmedi yeni bir gelinlikle tekrar albüm yaptıracağım gibi birşey duydum.bu ülkede ayda 1000 lirayı bulamayan o kadar çok insan var ki,3 albüme 4500 lira verdiğini söylemek hoş olmadı bence.bu ve buna benzer davranışlarınız ben dahil bir çok insanın kanal değiştirmesine neden oldu.bazı arkadaşlar kötü bir dille bunu anlatmış ,hoş olmamış o da ayrı.
2 saat önce ·
DİDAR HANIM: bakın zeynep hanım albüm fiyatlarını ben değil nursel zorla söyletti anladınız mı ben dedim ki çok ayıp dedin fiyatın söylenmesi dedim nurselde kötü niyetli değildi oradaki amaç albümün yanında cep albümü aile albümlerininde hediye verilmesi gelinlik konusuna gelince herkesin kendi tercihi.yönetmenler nedediyse ben onu yaptım yoksa ben fiyatıyla falan hava atacak insan değilim ha bu arada evim falan da benim değil kirada oturuyorum zengin falanda değilim için rahat olsun.yemeklerle ilgilenin lütfen olur mu.bende herkes gibi normal gelirli bir insanım hakkımda yok hava falan atmaya.merak etmeyin maddi durumları kötü olanları sizden daha çok düşünüyorum.insanlar bir kulp takacak ya nasıl takarsa taksın dimi nerelerden eleştireceğinizi bilemediniz ya yazık biliyomusun oturupta tebrik etmek yerine iyi veya kötü benim konuşmalarım kişiliğim hakkında saçma sapan yorumlar bu bence çocukluk biliyomusun.yemelerimi eleştirin anlaşıldımı
yaklaşık bir saat önce · ..
BEN: ben neyi eleştireceğimi size soracak değilim.eleştiriyi kaldıramayıp size her eleştride bulunanı azarlayacaksanız programa çıkmasaydınız.size kimse methiyeler dizmek zorunda da değil.ben programı sadece yemekler için izlemiyorum.nurselin enerjisi hoşuma gittiği için izliyorum.yemek tarifi istesem internette milyon tane bulurum.enerjiniz kötüysü.bu kadar.
ARKADAŞI: nursele yalakalık yapmak sizemi düştü ekip bütün konuşmaları yemekleri beğendi size ne düşüyo???
ARKADAŞI: biz kimsenin methiyelerine meraklı değiliz reytingler gösteriyo herşey açık ve net en çok didarın yayınlandığı proğram reyting yaptı hahahahahaaaaaaaaaaaa
BEN: yalaka kelimesini size aynen iade ediyorum.kem söz sahibine yakışır.ben burda gayet seviyeli bir yorum yapıyorum.sizi kimsiniz ki savunmaya geçiyorsunuz.ayrıca ben nursel hanımı tanımam, bilmem,her hangi bir beklentim de yok.sadece düşüncelerimi paylaştım.bu ülkede en ünlü tv yıldızları bile eleştiriliyorken,ben bir izleyici olarak istediğim gibi eleştiririm.

ayy ne kadar ilgnç pek izlemyrm bilmyrmda ama savunmaları komik yaa

ayy ne kadar ilgnç pek izlemyrm bilmyrmda ama savunmaları komik yaa

kendimi çok sabırlı gördüm yalnız.normal koşullarda ben bu hatunlara kafa göz dalarım,hele birde sivaslıllar,sırf bunun için bir kere daha dalarım :95:cidden çok laf cambazlığı yaptım.içimden saydırdım ayrı

bence hiç uğraşma, gereksiz kendini yorduğunla kalırsın

ben bu mutfağımdaki hatuna resmen ayar oldum.megaloman.herkesin kendine övgüler yağdıracağını düşünüyor.bana cevap yazmış.bende ona sağlam bir döşedim.sinirimi zıplattı.

ay zeynep çok ilginç geldi.insanlar nasıl savunmaya geçiyor.ekrana çıkan kişinin eleştiriyikabul etmesi gerekir.açıkçası programıda merak ettim.hiç izlemedim

çok sağol ya emeğine sağlık çok işime yaradı merssüüü tekrar

Menüm

sabah

peynir 4 zeytin domates
1 dilim ekmek

öğle

1 kase yoğurt 5 köfte 1 dilim ekmek

ara

1 armut

akşam

1 KASE nesfit

afiyet olsun kızlar ama hatice seninki yine çok az yaa. kübrayada ceza verelim

ay zeynep çok ilginç geldi.insanlar nasıl savunmaya geçiyor.ekrana çıkan kişinin eleştiriyikabul etmesi gerekir.açıkçası programıda merak ettim.hiç izlemedim
kız sanki kendilerini saba tümer falan sanıyorlar.ona bile neler söylüyorlarbeddua falan mı ettiler bilmiyorum,acayip midem bulanıyor,başım dönüyor:111:vaktin olursa izle güzel bir program.sabah 11 de başlıyor.

çok sağol ya emeğine sağlık çok işime yaradı merssüüü tekrar

afiyet olsun kızlar ama hatice seninki yine çok az yaa. kübrayada ceza verelim
ne demek nurgülüm az bir ingilazcam var ,bari bir işe yarasın.

afiyet bal şeker olsun.

aaa ne cezasııııı
küsermmmm giderimmmmm

:)))) mimiom ya ne cezası düşünmedim. hehehehee yemesler blöf yapma boşuna

bahsettiğin programı hiç izlemedim ama iyi yapmışsın dediğin gibi sükunetini korumuşsun az bile yapmışsın bende öleyimdir bişeye takınca illa yetkilisine iletiyorum durumu. tv ye çıkan eleştriye açık olmalı herkes iltifat edecek diye bişey yok. eleştriyi kaldıramayan insan gelişmemiş insandır. hem sen hakaret etmemişsin ki gerçek anlamda eleştirmişsin.

bi ben kaldım heralde menüsünü paylaşmayan

sabah
1 ad simit

öğlen
yoğurt
semizotu yemeği (ıspanak yemeği gibi aynı pirinçli ilk defa yedim ama bayıldım)
2 dilim ekmek

ara
soda

akşam
gezicem diye tutturmuştum ya işten çıkar çıkmaz kız kardeşimide alıp kadıköye gittik
dışarda yedim yani
soslu tavuk biberli ve mantarlı
biraz körili pilav
ve azda salata

çok eğlendik yaa 12 ye geliyodu eve geldiğimizde :))))

su 2 lt
spor yok

Afiyet olsun tatlımmmm

afiyet olsun.annem çok yapardı semizotu yemeğini.hafif ekşi olur.bende severim.

bilgen bizde seni seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…