Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pekiii bişe daha sorcam. formumu korumak için kalori ihtiyacım günlük 1671 diyelim. ama 53 kilo olmak için 1200 kalori almalıyım peki bide bunun üzerine spor yaparsam kalorim dahada aza düşecek dahamı çabuk kilo vermiş olucam.

bende onu demeye çalıştım ama anlatamadım sanırım

yok yok anladımda görmemiştim cevabını yazıyodum o zaman
pekiii bişe daha sorcam. formumu korumak için kalori ihtiyacım günlük 1671 diyelim. ama 53 kilo olmak için 1200 kalori almalıyım peki bide bunun üzerine spor yaparsam kalorim dahada aza düşecek dahamı çabuk kilo vermiş olucam.

günlük kalori ihtiyacı

burda hesaplıyorum 1671 çıkıyo acaba hedef kilomu üye olurken yazdım o yüzden mi 1200 çıkardı yani 53 olabilmen için günde 1200 kalori almalısın

afiyet olsun canım o site benim kalori ihtiyacımı 1679 çıkardı bu kiloda seninki nasıl 1600 oluyor.

Şimdi isyan edeceğim.Bir türlü mesaj yazamadım, geçmişe bakamıyorum.İnternet berbat.

Eksi olması güzel canım.Sen kenine göre yiyeceklerini belirlersin.

Yazarım canım.Kolay gelsin.

öptüm beybiler sizii akşama görüşürüz gerçi toplantı var ya eve 8de mi gelirim 9da mı belli değil
Kolay gelsin canım.

merheba arkadawlar. Ben isvec diyeti yapmak istiyorum ne dersiniz?
Arkadaşlarında dediği gibi bu tür diyetleri bende kesinlikle önermiyorum.Zaten sağlıksız diyet yaptığın için kas oranın fazlasıyla azalmış.Bir şok diyetle daha hasta olursun.Bu arada mazeretlerin olsada deneme süren için buraya vakit ayıramaman kötü oldu.Deneme süren uzayabilir.Misafir olarak aramızda olmaya devam edebilirsin.

Canım karşılaştığın duruma üzüldüm.Ki ben gelen velileri,misafirleri,idareyi bu konuda herzaman uyaran biriyim.Okul içi ve bahçe sınırları içerisinde sigara içmek kesinlikle yasak. Yasak olduğu halde içiyorlarsa okulda bir boşluk var diye düşünüyorum.Bu tür davranışları bende özellikle örnek olabilecek öğretmenlere kesinlikle yakıştırmıyorum. Yaptıkları çok büyük bir hata olmuş.Bu tür durumlarda gidip güzelce uyarmak mantıklı olabilir. Oldum olası sigaradan nefret ederim ancak bu içilebilecek yerlerde içiyorlarsa birşey demiyorum.İnsanlar nede olsa içip içmemekte özgür.

Not aldım canım.Yoğunluğun umarım kısa sürede azalır ve daha çok aramızda olursun

Guuunaydinlaaaar
Öğlen olmuş ne günaydını kız
BuGUN Menumdeee lahmacun vaar cok mutluyuuum cok bogazli gordum kendimi aaay
Perşembe perşembe lahmacun

Canım iyi bir diyalog olmamış. Bende o bölümün bir kısmını izledim.Bende gıcık olmuştum ancak bir kısmında haklı. Çekime kimin ne söyleyeceği belli.Örnek evlere önceden gidip beğenmiyorlar ve çekim yapmak için daha lüks evleri bulmaya çalışıyorlarmış.Hatta evi beğenilmediği için başkasının evinde yemek yapan olmuş.Görünen ve gerçek biraz saptırılmış.

Afiyet olsun canım

hoşgeldin kaptanım nasılsın
İyiyim Bilgen sen nasılsın?

ojjj buldum

iyiyim canım iki gündür işler biraz iyi arada bakıyorum.

Zeynep sivaslılarsa benim için bir kez daha dal. Benim eskisi ve ailesi sivaslılarda. Hayatta kimden kötülük gördüysem hep o şehirden çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…