Ben gelirsem pasta yerizz :) :78:
kalori ihtiyacını diet için gerekli kalori.kilo ve hareket durumuna göre belirliyor.benimkini şişko olunca 1470 çıkardı mesela:111:
Günlük kalori ihtiyacı
burda hesaplıyorum 1671 çıkıyo acaba hedef kilomu üye olurken yazdım o yüzden mi 1200 çıkardı yani 53 olabilmen için günde 1200 kalori almalısın
bende onu demeye çalıştım ama anlatamadım sanırım
Günde 600 kalori bile çok sana nurgülll
bi ben kaldım heralde menüsünü paylaşmayan
sabah
1 ad simit
öğlen
yoğurt
semizotu yemeği (ıspanak yemeği gibi aynı pirinçli ilk defa yedim ama bayıldım)
2 dilim ekmek
ara
soda
akşam
gezicem diye tutturmuştum ya işten çıkar çıkmaz kız kardeşimide alıp kadıköye gittik
dışarda yedim yani
soslu tavuk biberli ve mantarlı
biraz körili pilav
ve azda salata
çok eğlendik yaa 12 ye geliyodu eve geldiğimizde :))))
su 2 lt
spor yok
günlük kalori ihtiyacı
burda hesaplıyorum 1671 çıkıyo acaba hedef kilomu üye olurken yazdım o yüzden mi 1200 çıkardı yani 53 olabilmen için günde 1200 kalori almalısın
merhabalar ben geldim.interetimiz yoktu yeni geldi
afiyet olsun canım o site benim kalori ihtiyacımı 1679 çıkardı bu kiloda seninki nasıl 1600 oluyor.
Merhabalar ben geldim.İnteretimiz yoktu yeni geldi
o başka site günlük kalori ihtiyacı yazıyo ya o bi link onu tıkla bak
Merhabalar ben geldim.İnteretimiz yoktu yeni geldi
Gunaydin kizlar
Sabah dayanamayip tartildim:)) + yok - azicik var:))))
Bugun tum disaridayim ne yerim bilmiyorum..simdi yulaf gevregi ile kahvaltimi yapicam...yanima meyve alicam...ogle yemegini yemeye calisicam..ara ve aksam biraz meyveyle gecisicek...eve geldikten sonra yada disarida yemek istemiyorum aksam yemegini...yarin cumaaaaaaaa
Yazarım canım.Kolay gelsin.Hatice iyi geceler canim...ben yarin 8:30 da kolne seminere idicem canim aksama kadar surucek...yol vs derken cok gec evde olurum...msj acisindan beni izinli sayabilirmiyiz canim
AnEeee hatuncuklar kaymis bile
Haydi banada musade o halde...iyi geceler herkese
Msjlar bana..duyanlar duymayanlara duyursun
Kolay gelsin canım.öptüm beybiler sizii akşama görüşürüz gerçi toplantı var ya eve 8de mi gelirim 9da mı belli değil
Arkadaşlarında dediği gibi bu tür diyetleri bende kesinlikle önermiyorum.Zaten sağlıksız diyet yaptığın için kas oranın fazlasıyla azalmış.Bir şok diyetle daha hasta olursun.Bu arada mazeretlerin olsada deneme süren için buraya vakit ayıramaman kötü oldu.Deneme süren uzayabilir.Misafir olarak aramızda olmaya devam edebilirsin.merheba arkadawlar. Ben isvec diyeti yapmak istiyorum ne dersiniz?
Canım karşılaştığın duruma üzüldüm.Ki ben gelen velileri,misafirleri,idareyi bu konuda herzaman uyaran biriyim.Okul içi ve bahçe sınırları içerisinde sigara içmek kesinlikle yasak. Yasak olduğu halde içiyorlarsa okulda bir boşluk var diye düşünüyorum.Bu tür davranışları bende özellikle örnek olabilecek öğretmenlere kesinlikle yakıştırmıyorum. Yaptıkları çok büyük bir hata olmuş.Bu tür durumlarda gidip güzelce uyarmak mantıklı olabilir. Oldum olası sigaradan nefret ederim ancak bu içilebilecek yerlerde içiyorlarsa birşey demiyorum.İnsanlar nede olsa içip içmemekte özgür.dün yaptığım yürüyüş esnasında bişeye şahit oldum, bi okulun önünden geçiyordum sanırım 1. sınıf yada 2 dir bahçede oynuyorlar, yan taraftaki banktada 3 tane kadın oturmuş sigara içiyorlardı. en az bir tanesi yada hepsi öğretmendi, çocuklar öğretmenim diye sesleniyorlardı. şok oldum o anda okul bahçesinde bir öğretmenin sigara içmesi serbestmi???????????? bunu anlayamıyorum.içinizde öğretmenler var bu nasıl bi eğitim anlayışı anlayamıyorum küçücük çocuklara böylemi örnek olacaklar. nasıl bu kadar rahat hareket edebiliyorlar. kesinlikle yasaklanması lazımkınıyorum
Not aldım canım.Yoğunluğun umarım kısa sürede azalır ve daha çok aramızda olursunp.tesi gününü bildirmiştim ama listede adım bile yooooookk
17 eylül : 0 , spor yok
18 eylül : 12 , spor yok.
haticecim , kusura bakma canım ; beni de ekleyebilirmisin ?
yaav kızlar ben eskisi gibi fazla katılamıyorum diye kendimi kötü hissediyorum yaa!
bu aralar biraz yoğunum , paylaşımlarım azaldı ama içim hiç rahat değil hiiç ve bu nedenle kendimi diyetime ve sporuma da veremiyorum istediğim gibi !
üffffffffff :26:
Öğlen olmuş ne günaydını kızGuuunaydinlaaaar
Perşembe perşembe lahmacunBuGUN Menumdeee lahmacun vaar cok mutluyuuumcok bogazli gordum kendimi aaay
Canım iyi bir diyalog olmamış. Bende o bölümün bir kısmını izledim.Bende gıcık olmuştum ancak bir kısmında haklı. Çekime kimin ne söyleyeceği belli.Örnek evlere önceden gidip beğenmiyorlar ve çekim yapmak için daha lüks evleri bulmaya çalışıyorlarmış.Hatta evi beğenilmediği için başkasının evinde yemek yapan olmuş.Görünen ve gerçek biraz saptırılmış.kendimi çok sabırlı gördüm yalnız.normal koşullarda ben bu hatunlara kafa göz dalarım,hele birde sivaslıllar,sırf bunun için bir kere daha dalarım :95:cidden çok laf cambazlığı yaptım.içimden saydırdım ayrı
Afiyet olsun canımbi ben kaldım heralde menüsünü paylaşmayan
sabah
1 ad simit
öğlen
yoğurt
semizotu yemeği (ıspanak yemeği gibi aynı pirinçli ilk defa yedim ama bayıldım)
2 dilim ekmek
ara
soda
akşam
gezicem diye tutturmuştum ya işten çıkar çıkmaz kız kardeşimide alıp kadıköye gittik
dışarda yedim yani
soslu tavuk biberli ve mantarlı
biraz körili pilav
ve azda salata
çok eğlendik yaa 12 ye geliyodu eve geldiğimizde :))))
su 2 lt
spor yok
İyiyim Bilgen sen nasılsın?hoşgeldin kaptanım nasılsın
oojj geldin
eksi olması güzel canım.sen kenine göre yiyeceklerini belirlersin.
yazarım canım.kolay gelsin.
kolay gelsin canım.
arkadaşlarında dediği gibi bu tür diyetleri bende kesinlikle önermiyorum.zaten sağlıksız diyet yaptığın için kas oranın fazlasıyla azalmış.bir şok diyetle daha hasta olursun.bu arada mazeretlerin olsada deneme süren için buraya vakit ayıramaman kötü oldu.deneme süren uzayabilir.misafir olarak aramızda olmaya devam edebilirsin.
canım karşılaştığın duruma üzüldüm.ki ben gelen velileri,misafirleri,idareyi bu konuda herzaman uyaran biriyim.okul içi ve bahçe sınırları içerisinde sigara içmek kesinlikle yasak. Yasak olduğu halde içiyorlarsa okulda bir boşluk var diye düşünüyorum.bu tür davranışları bende özellikle örnek olabilecek öğretmenlere kesinlikle yakıştırmıyorum. Yaptıkları çok büyük bir hata olmuş.bu tür durumlarda gidip güzelce uyarmak mantıklı olabilir. Oldum olası sigaradan nefret ederim ancak bu içilebilecek yerlerde içiyorlarsa birşey demiyorum.insanlar nede olsa içip içmemekte özgür.
not aldım canım.yoğunluğun umarım kısa sürede azalır ve daha çok aramızda olursun
öğlen olmuş ne günaydını kız
perşembe perşembe lahmacun
canım iyi bir diyalog olmamış. Bende o bölümün bir kısmını izledim.bende gıcık olmuştum ancak bir kısmında haklı. çekime kimin ne söyleyeceği belli.örnek evlere önceden gidip beğenmiyorlar ve çekim yapmak için daha lüks evleri bulmaya çalışıyorlarmış.hatta evi beğenilmediği için başkasının evinde yemek yapan olmuş.görünen ve gerçek biraz saptırılmış.
afiyet olsun canım
iyiyim bilgen sen nasılsın?
ojjj buldum
İyi olmuş biraz rahatlamışsındır.Burda olman güzeliyiyim canım iki gündür işler biraz iyi arada bakıyorum.
kendimi çok sabırlı gördüm yalnız.normal koşullarda ben bu hatunlara kafa göz dalarım,hele birde sivaslıllar,sırf bunun için bir kere daha dalarım :95:cidden çok laf cambazlığı yaptım.içimden saydırdım ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?