O zaman aramıza hoşgeldin.Öncelikle kendini biraz tanıtır mısın?anlıyorum. zaten benimde amacım bu süreçte yalnız hissetmemek.uyabilirim bu kurallara.
O zaman aramıza hoşgeldin.Öncelikle kendini biraz tanıtır mısın?
Ayrıca hergün yazdığın mesaj sayısını aşağıdaki listedeki arkadaşlara özelden mesaj olarak göndermen gerekiyor. Mesaj sayılarınıda göz önüne alarak listeye alınmana karar vereceğiz.
19-20 EYLÜL pia
21-22 EYLÜL tadli
24-25 EYLÜL goncagulll
26-27 EYLÜL mersinli42
28-29 EYLÜL nurgulguney[/QUOT
takıma girmek zormuş gerçekten :) kendimi tanıtiyim 25 yaşındayım Ankarada yaşıyorum.Uludağ üniversitesi maliye lisans mezunuyum.stajyer malimüşavirim 1 senem doldu 2 senem kaldı inşallah mali müşavir olabilmem için.1 ay önce nişanlandım:) terazi burcuyum :)
şu anda 70 kiloyum. bir dönem 94 ü görmüştüm çok şükür zzor kısmı atlattım diyodum ama asıl zor olan son kısımmış. hedefim 60 olmak.herkese merhabalar kolay gelsin hepimize
takıma girmek zormuş gerçekten :) kendimi tanıtiyim 25 yaşındayım Ankarada yaşıyorum.Uludağ üniversitesi maliye lisans mezunuyum.stajyer malimüşavirim 1 senem doldu 2 senem kaldı inşallah mali müşavir olabilmem için.1 ay önce nişanlandım:) terazi burcuyum :)
şu anda 70 kiloyum. bir dönem 94 ü görmüştüm çok şükür zzor kısmı atlattım diyodum ama asıl zor olan son kısımmış. hedefim 60 olmak.herkese merhabalar kolay gelsin hepimize
hoşgeldin.ismini yazmamışsın,ben zeynep.32 yaşındayım.öğretmenim ama ücretsiz izindeyim..doğum sonrası kiloları vermeye çalışıyorum.başarılar.
Takıma girerken bazı sorumluluklarımız var o yönden başlangıç olarak zor gelebilir ama emin ol bu grubu çok seveceksin. Arkadaşların hepsi çok iyi ve çok şekertakıma girmek zormuş gerçekten :) kendimi tanıtiyim 25 yaşındayım Ankarada yaşıyorum.Uludağ üniversitesi maliye lisans mezunuyum.stajyer malimüşavirim 1 senem doldu 2 senem kaldı inşallah mali müşavir olabilmem için.1 ay önce nişanlandım:) terazi burcuyum :)
merhabalaar 6.takımada yazdım burayada yazıyorum:2: yarın cuma takım arkadaşı lazım mı? bende katılmak istiyorum:2: nereye yazılıcanı da bilemedim:26: :)
Menum:
canim bisey istemedi 11 gibi
bir yesil elma ve erik yedimm
Ara
2 ceviz
1 hurmaa
2 minik cikulataa
Aksam
3.5 lahmacun
ayran + yesillikk
2 lt su+ 2f yc
Lahmacundan snra mutfak dagildi birazgidip toparlayim barim sonrada yuruyus
Arkadaşlarında dediği gibi bu tür diyetleri bende kesinlikle önermiyorum.Zaten sağlıksız diyet yaptığın için kas oranın fazlasıyla azalmış.Bir şok diyetle daha hasta olursun.Bu arada mazeretlerin olsada deneme süren için buraya vakit ayıramaman kötü oldu.Deneme süren uzayabilir.Misafir olarak aramızda olmaya devam edebilirsin.
UF kas oranimi hic duwunmuyorum siz hatirlatmasanizama beni uzuyorsunuz mazeret diyil..... hakikaten vakit ayiramiyorum eve saat 10 gibi ancak geliyorum. 11gibi de yatiyorum eh benim gibi wirin azeri kizini denemeden araniza allsaniz olmazki?:))))
Niye kimse yok
:)ben varim farz et ki butn gunu burda olmuwam:) olar gedim yatim?:)
:)
Canım burda olamadığın için eleştiriyoruz çünkü burda paylaşım ve motivasyon çok önemli.Sırf menümüzü yazacağımız ve eleştirileceğimiz için yediklerimize dikkat ediyoruz. Seninde zamanın yok haklısın. Bence sen grubumuzda olmaya devam et. Her cumada kilo bildirimini yap.Sohbetimize katılmaya çalış ama gruplar arasında yarıştığımız ve belirlenen listede olma.Olur mu?
Takıma girerken bazı sorumluluklarımız var o yönden başlangıç olarak zor gelebilir ama emin ol bu grubu çok seveceksin. Arkadaşların hepsi çok iyi ve çok şekerHepsini çok seviyorum. Güzel takımımızda hedef kilona ulaşmanı diliyorum.
Ben de kendimi tanıtayım.Ben Hatice.Takımın kaptanıyım.Yardımcı da Kbra23 kod adlıKübra. Sınıf öğretmeniyim,Edirne liyim. 28 yaşındayım ve evliyim.Şuan Kahramanmaraşta çalışıyorum.
aramiza how geldin:) cok zor :) ben hala denemediyim ve takipdeyim:)
sana da ugurlar:)
hoş bulduum :) teşekkürler.
Küsme canım neden küsüyorsun.Sen yine aynı şekile devam et.Menü bildirimi ve sporunla aramızda olmaya çalış.Sadece pek giremiyorsun o yüzden böyle yazdım.Baktık ilerleyen günlerde paylaşımın çok arttı listeye girmen konusunda tekrar karar veririz. Şuan haklı sebeplerin olabilir ama sürekli bu yüzden eleştireceğiz.Hem sende sıkılmadan bizimle devam edersin.kustum((((((((((((((((((((((((((((
Canım ben Hatice, yardımcımız Kübra.Bu arada bana sadece Hatice diyebilrsin.teşekkür ederim memnun oldum Kübra hanım :) bende grubu seveceğime inanıyorum.gazam mübarek olsun.yarın diyetime başlıyorum:)light ekmekler alındı
Akşam yemek yede kaçamak yapmaorasi dogru siz elestirdiniz diye akwam yemek yeyirem:)
Resmini koy bakalım belki fikrimiz değişirresmimi koyuyummu bura?:)) BELKI o zaman beni kadar tatli birisini araniza denemeden alirsiniz:?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?