Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

anlıyorum. zaten benimde amacım bu süreçte yalnız hissetmemek.uyabilirim bu kurallara.
O zaman aramıza hoşgeldin.Öncelikle kendini biraz tanıtır mısın?
Ayrıca hergün yazdığın mesaj sayısını aşağıdaki listedeki arkadaşlara özelden mesaj olarak göndermen gerekiyor. Mesaj sayılarınıda göz önüne alarak listeye alınmana karar vereceğiz
.
19-20 EYLÜL pia
21-22 EYLÜL tadli
24-25 EYLÜL goncagulll
26-27 EYLÜL mersinli42
28-29 EYLÜL nurgulguney

Son düzenleme:

hoşgeldin.ismini yazmamışsın,ben zeynep.32 yaşındayım.öğretmenim ama ücretsiz izindeyim..doğum sonrası kiloları vermeye çalışıyorum.başarılar.(23)

Son düzenleme:
memnun oldum zeynep hanım.bebeğinizi Allah bağışlasın analı babalı büyütsün.

Takıma girerken bazı sorumluluklarımız var o yönden başlangıç olarak zor gelebilir ama emin ol bu grubu çok seveceksin. Arkadaşların hepsi çok iyi ve çok şeker Hepsini çok seviyorum. Güzel takımımızda hedef kilona ulaşmanı diliyorum.
Ben de kendimi tanıtayım.Ben Hatice.Takımın kaptanıyım.Yardımcı da Kbra23 kod adlı Kübra. Sınıf öğretmeniyim,Edirne liyim. 28 yaşındayım ve evliyim.Şuan Kahramanmaraşta çalışıyorum.

merhabalaar 6.takımada yazdım burayada yazıyorum:2: yarın cuma takım arkadaşı lazım mı? bende katılmak istiyorum:2: nereye yazılıcanı da bilemedim:26: :)

aramiza how geldin:) cok zor :) ben hala denemediyim ve takipdeyim:)
sana da ugurlar:)
Menum:

canim bisey istemedi 11 gibi
bir yesil elma ve erik yedimm

Ara
2 ceviz
1 hurmaa
2 minik cikulataa

Aksam
3.5 lahmacun
ayran + yesillikk

2 lt su+ 2f yc

3.5 mi???????????????????????????????????:)

Lahmacundan snra mutfak dagildi biraz gidip toparlayim barim sonrada yuruyus

3,5 lahmacundan sonra sen dagilmadin mi?:)

bugun ki menum
sbh- peynir , ceviz
oglen - 2tanecik patatesli perawki:)
akwam- balik buglama sebzeli
bugun de iyi beslendim sbh tartida cok ciksam sizlikdi:)

ben varim farz et ki butn gunu burda olmuwam:) olar gedim yatim?:)
:)
Canım burda olamadığın için eleştiriyoruz çünkü burda paylaşım ve motivasyon çok önemli.Sırf menümüzü yazacağımız ve eleştirileceğimiz için yediklerimize dikkat ediyoruz. Seninde zamanın yok haklısın. Bence sen grubumuzda olmaya devam et. Her cumada kilo bildirimini yap.Sohbetimize katılmaya çalış ama gruplar arasında yarıştığımız ve belirlenen listede olma.Olur mu?

kustum((((((((((((((((((((((((((((

teşekkür ederim memnun oldum Kübra hanım :) bende grubu seveceğime inanıyorum.gazam mübarek olsun.yarın diyetime başlıyorum:)light ekmekler alındı

resmimi koyuyummu bura?:)) BELKI o zaman beni kadar tatli birisini araniza denemeden alirsiniz:?:)

kustum((((((((((((((((((((((((((((
Küsme canım neden küsüyorsun.Sen yine aynı şekile devam et.Menü bildirimi ve sporunla aramızda olmaya çalış.Sadece pek giremiyorsun o yüzden böyle yazdım.Baktık ilerleyen günlerde paylaşımın çok arttı listeye girmen konusunda tekrar karar veririz. Şuan haklı sebeplerin olabilir ama sürekli bu yüzden eleştireceğiz.Hem sende sıkılmadan bizimle devam edersin.

teşekkür ederim memnun oldum Kübra hanım :) bende grubu seveceğime inanıyorum.gazam mübarek olsun.yarın diyetime başlıyorum:)light ekmekler alındı
Canım ben Hatice, yardımcımız Kübra.Bu arada bana sadece Hatice diyebilrsin.

orasi dogru siz elestirdiniz diye akwam yemek yeyirem:)
Akşam yemek yede kaçamak yapma Bakalım yarın tartılar neyi gösterecek.

Kız Hatçaaa...
Herkeşleri aldın takıma.. Bu haftasonu sınavım var,bitsin geleeyom gaari...
Zira 72 leri gördüm
Aman Allah'ım !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…