Kolay gelsin canım.Benimde bu haftam sporsuz geçti.İnşallah haftaya toprlanırım.
Merhaba ebi.Normalde yarışmaya katılmak isteyenler konusuna yazman gerekiyor.Ancak istersen sende aramıza katılabilirsin.İster misin?
evet bende katılmak istiyorum aranıza. 27 kilo vermiştim 5 ini geri aldım şimdi tekrar bi gazla 10 kilo daha vermek istiyorum 70 kiloyum.aranıza katılmayı çok isteriiim :)
Takıma girerken bazı sorumluluklarımız var o yönden başlangıç olarak zor gelebilir ama emin ol bu grubu çok seveceksin. Arkadaşların hepsi çok iyi ve çok şekerHepsini çok seviyorum. Güzel takımımızda hedef kilona ulaşmanı diliyorum.
Ben de kendimi tanıtayım.Ben Hatice.Takımın kaptanıyım.Yardımcı da Kbra23 kod adlıKübra. Sınıf öğretmeniyim,Edirne liyim. 28 yaşındayım ve evliyim.Şuan Kahramanmaraşta çalışıyorum.
oy oy oy ölürüm kıyamam ....bugün allahtan 4 dersim vardı. toplantı tam 3,5 saat sürdü20,30da geldim eve iyi ki sabahtan dersim yoktu, yoksa şu an halim nolurdu hayal bile edemiyorummm:18::18:
Hoşgeldin tarih öğretmenim. Aklıma gelmişken ben lisede tarih öğretmenimi hiç sevmezdim bu yüzden tarihideafiyet olsun canımmmm
afiyet olsun örtmenimmmmm
3,5 lahmacunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn afiyet olsun bacımmm
afiyet olsun canımm güzel olmuş bugün :)
aramıza hoşgeldin elifffben de Banu. 24 yaşındayım, tarih öğretmeniyim. İstanbul Büyükçekmece'de oturuyorum. memnun oldummm
geldim örtmenim kaptanımmmm
Süpermiş gelin arabasını durdurup resim çekmişsinResim eklemek istiyorsan profil sayfana ekleyip silebilirsin. Ancak buraya eklersen silemezssin. Genelde bayanlar burda ama erkek olmadığını bilemezssin.Önemli olan erkek kadın değil,resimlerin kopyalanıp kullanılabilir. Konular içerisinde kilo vermeden önceki resmini ve verdikten sonra olan resmini paylaşan kişilerin resimleri kopyalanıp başka sitelere paylaşılmış.O yüzden güvenli değil.Nede olsa internet.
bu erkekler çok fena çok.ben 60 olayım derdindeyim benimki 53 olsan nasıl olur diyor.öleyim istersen dedim
afiyet olsun banuKahvaltı: kepek ekmeğine 1 adet peynirli, domatesli tost
Öğle: yarım kase çorba, 2 küçük biber dolması, yarım kase yoğurt
Ara: 2şer tuzlu kurabiye, susamlı çubuk, form bisküvi (toplantıda yemek zorunda kaldım yoksa bayılcaktım :S)
Akşam: 1 kase çorba, 3 nugget, 1 brdk ayran
Su: 1.5 lt
Spor: yokufff nefret ediyorum spor yapamamaktannnnn (
ben tarihi çok severim.orta okulda hep tarih öğretmeni olmak isterdim.fenci oldum,çok alakalı iki bölüm dimiHoşgeldin tarih öğretmenim. Aklıma gelmişken ben lisede tarih öğretmenimi hiç sevmezdim bu yüzden tarihide. Konuyu okutur arada bize anlattırırdı..Kendi bir çaba göstermezdi. İnsan biraz ilgi çekici hale getiri gerekirse dramalaştırır, kronolojik olaylarda şarkı bile besteletebilir.Ama yok.Oku anlat. Üniv.e giince sevmeye başladım.Tarihimizi bilmenin önemini anlayabildim.Sen böyle yapmazssın değil mi tarihçimiz.
hmmm mehwur luyorum desene:)))) ya wimdi burddan hec cur silmek olmazmi? huylandim
bu erkekler çok fena çok.ben 60 olayım derdindeyim benimki 53 olsan nasıl olur diyor.öleyim istersen dedim
Kahvaltı: kepek ekmeğine 1 adet peynirli, domatesli tost
Ara: 2şer tuzlu kurabiye, susamlı çubuk, form bisküvi (toplantıda yemek zorunda kaldım yoksa bayılcaktım :S)
afiyet olsun ortide az yemişsin gene.Menüm :
Sabah :
1 kase sütlü nesfit
ara :
1 nescafe ( sade )
ögle :
1 biber dolması
1 kase yoğurt
ara :
nescafe
akşam :
1 kase mercimek corbası
1 dilim cok tahıllık ekmek
ara: Soda
Spor :
yarım saat Yürüme /koşma
Odamın düzenini değiştirme
Şimdide tüm kıyafetlerimi boşalttım çekmeceleri düzenleyecem
afiyet olsun ortide az yemişsin gene.
Sabah canının istememesi bence lahmacuna yer açmak içindirÇikolata var lahmacunda.Sanık olarak savunmanı yap bakalım.Ona göre caza vereceğim
Toparlanda gel
afiyet olsun
3.5 lahmacunafiyet olsun
aramiza how geldin:) cok zor :) ben hala denemediyim ve takipdeyim:)
sana da ugurlar:)
3.5 mi???????????????????????????????????:)
3,5 lahmacundan sonra sen dagilmadin mi?:)
Arkadaşlarında dediği gibi bu tür diyetleri bende kesinlikle önermiyorum.Zaten sağlıksız diyet yaptığın için kas oranın fazlasıyla azalmış.Bir şok diyetle daha hasta olursun.Bu arada mazeretlerin olsada deneme süren için buraya vakit ayıramaman kötü oldu.Deneme süren uzayabilir.Misafir olarak aramızda olmaya devam edebilirsin.
UF kas oranimi hic duwunmuyorum siz hatirlatmasanizama beni uzuyorsunuz mazeret diyil..... hakikaten vakit ayiramiyorum eve saat 10 gibi ancak geliyorum. 11gibi de yatiyorum eh benim gibi wirin azeri kizini denemeden araniza allsaniz olmazki?:))))
Kiz 3.5 lahmacun diyince cok gibimi geldi bilmirem emme hamuru boooyle inceydi ebati kucuktu hatice dedigin gibi lahmacun toklugu geldi
heralde bana sabah bise yiyesim olmadi
Ayyy kıyamam gerçekten yorucu olmuş.bugün allahtan 4 dersim vardı. toplantı tam 3,5 saat sürdü20,30da geldim eve iyi ki sabahtan dersim yoktu, yoksa şu an halim nolurdu hayal bile edemiyorummm:18::18:
Afiyet olsun canım. Toplantıda yenenlere birşey demeyeceğim mecbur kalmışsın.Kahvaltı: kepek ekmeğine 1 adet peynirli, domatesli tost
Hadi ya.Şu erkekler yokmubu erkekler çok fena çok.ben 60 olayım derdindeyim benimki 53 olsan nasıl olur diyor.öleyim istersen dedim
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Kübra 2011 ile şimdi arasında kaç kg fark var???Menüm :
Sabah :
1 kase sütlü nesfit
ara :
1 nescafe ( sade )
ögle :
1 biber dolması
1 kase yoğurt
ara :
nescafe
akşam :
1 kase mercimek corbası
Spor :
yarım saat Yürüme /koşma
Ayyy kıyamam gerçekten yorucu olmuş.
Afiyet olsun canım. Toplantıda yenenlere birşey demeyeceğim mecbur kalmışsın.
Hadi ya.Şu erkekler yokmu
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Kübra 2011 ile şimdi arasında kaç kg fark var???
Hoşgeldin tarih öğretmenim. Aklıma gelmişken ben lisede tarih öğretmenimi hiç sevmezdim bu yüzden tarihide. Konuyu okutur arada bize anlattırırdı..Kendi bir çaba göstermezdi. İnsan biraz ilgi çekici hale getiri gerekirse dramalaştırır, kronolojik olaylarda şarkı bile besteletebilir.Ama yok.Oku anlat. Üniv.e giince sevmeye başladım.Tarihimizi bilmenin önemini anlayabildim.Sen böyle yapmazssın değil mi tarihçimiz.
Menüm :
Sabah :
1 kase sütlü nesfit
ara :
1 nescafe ( sade )
ögle :
1 biber dolması
1 kase yoğurt
ara :
nescafe
akşam :
1 kase mercimek corbası
Spor :
yarım saat Yürüme /koşma
Afiyet olsun ara haric güzel ama spor yapmalılıyz malesef :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?