Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün allahtan 4 dersim vardı. toplantı tam 3,5 saat sürdü 20,30da geldim eve iyi ki sabahtan dersim yoktu, yoksa şu an halim nolurdu hayal bile edemiyorummm:18::18:

Toparlan canım beraber yürüyelimm :)***
evet bende katılmak istiyorum aranıza. 27 kilo vermiştim 5 ini geri aldım şimdi tekrar bi gazla 10 kilo daha vermek istiyorum 70 kiloyum.aranıza katılmayı çok isteriiim :)

Hoşgeldin canım
Ben kübra . 20 yaşındayım elazığda yaşıyorum fen bilgisi ögretmenliği okumaktayım

ay ay ay Bizde seni seviyoruz sende çok şeker çok iyisinnnn

Kod adlı Kbra23

Kahvaltı: kepek ekmeğine 1 adet peynirli, domatesli tost

Öğle: yarım kase çorba, 2 küçük biber dolması, yarım kase yoğurt

Ara: 2şer tuzlu kurabiye, susamlı çubuk, form bisküvi (toplantıda yemek zorunda kaldım yoksa bayılcaktım :S)

Akşam: 1 kase çorba, 3 nugget, 1 brdk ayran

Su: 1.5 lt

Spor: yok ufff nefret ediyorum spor yapamamaktannnnn (

Hoşgeldin tarih öğretmenim. Aklıma gelmişken ben lisede tarih öğretmenimi hiç sevmezdim bu yüzden tarihide. Konuyu okutur arada bize anlattırırdı..Kendi bir çaba göstermezdi. İnsan biraz ilgi çekici hale getiri gerekirse dramalaştırır, kronolojik olaylarda şarkı bile besteletebilir.Ama yok.Oku anlat. Üniv.e giince sevmeye başladım.Tarihimizi bilmenin önemini anlayabildim.Sen böyle yapmazssın değil mi tarihçimiz.

hmmm mehwur luyorum desene:)))) ya wimdi burddan hec cur silmek olmazmi? huylandim

Menüm :

Sabah :
1 kase sütlü nesfit

ara :
1 nescafe ( sade )

ögle :
1 biber dolması
1 kase yoğurt

ara :
nescafe

akşam :
1 kase mercimek corbası
1 dilim cok tahıllık ekmek

ara: Soda

Spor :
yarım saat Yürüme /koşma
Odamın düzenini değiştirme
Şimdide tüm kıyafetlerimi boşalttım çekmeceleri düzenleyecem

afiyet olsun banu

ben tarihi çok severim.orta okulda hep tarih öğretmeni olmak isterdim.fenci oldum,çok alakalı iki bölüm dimizeynebin işleri işte

hmmm mehwur luyorum desene:)))) ya wimdi burddan hec cur silmek olmazmi? huylandim

sil sil,durmasın.benimde resimlerim var ama profilimde.sadece arkadaşlarım görüyor.

bu erkekler çok fena çok.ben 60 olayım derdindeyim benimki 53 olsan nasıl olur diyor.öleyim istersen dedim

45 ol benceee

Manken olsana

Afiyet olsun ara haric güzel ama spor yapmalılıyz malesef :26:

afiyet olsun ortide az yemişsin gene.

Sabah canının istememesi bence lahmacuna yer açmak içindir Çikolata var lahmacunda.Sanık olarak savunmanı yap bakalım.Ona göre caza vereceğim

Toparlanda gel

afiyet olsun

3.5 lahmacunafiyet olsun

bugün allahtan 4 dersim vardı. toplantı tam 3,5 saat sürdü 20,30da geldim eve iyi ki sabahtan dersim yoktu, yoksa şu an halim nolurdu hayal bile edemiyorummm:18::18:
Ayyy kıyamam gerçekten yorucu olmuş.

Afiyet olsun canım. Toplantıda yenenlere birşey demeyeceğim mecbur kalmışsın.

bu erkekler çok fena çok.ben 60 olayım derdindeyim benimki 53 olsan nasıl olur diyor.öleyim istersen dedim
Hadi ya.Şu erkekler yokmu

Afiyet olsun canım güzel olmuş.Kübra 2011 ile şimdi arasında kaç kg fark var???

Bence 10 kilo fark vardır ..
evde tartı yoktu yengemlerde tartılmıştım 87li birşeylerdi çok siskindm
ama bi alıp bi veriyordum dengesizde olmuştu .

Aramiza yeni bi arkadas daha katilmis hosgeldin elif, gonul ben ... 28 yasindayim kuafor vee tirnak stilistiyim suan calismiyorum ..
Dilerim paylasimlarin cook olur, hep birlikte guzel kilolar verir kaynasir gideriz :)))

kIz muti durdur artik su kilo alimini 5 kilo az deil baciiim

krakerler, cubuklar yenmis banu hanim gotuuur bakalim

hoşbuldum örtmenimmmm :) yok okutmuyorum, onlara anlattırmıyorum. ben anlatıyorum, tahtayı kullanıyorum. ama daha çekici hale getirmeyi planlıyorum dersii bakalım düşüncem oturup bu daha ilk haftaydı hafiften derse girdim ama, çoğu şeyi unutmuşum yaa ben de onlarla birlikte öğreniyorummm resmen çok okudum ettim üni.deyken sonrasında da ama gerçekten bölümüm nankör. sınıflara girip aynı şeyleri anlattıkça kalıcı oluo artık bnm de bilgilerim. zaten bu ilk senem biliosunuz, şu an hamım. inşallah zamanla pişceemmm

Afiyet olsun ara haric güzel ama spor yapmalılıyz malesef :26:

sana da afiyet olsun kuzum. aman bgn iyi ki yapmışsın ha sporunu 160 dakikadan fazla ayaktaydım bugün de ya bunlar spor yerine geçmio mu bi o yana bi bu yana yürüorum sınıflarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…