Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kız Hatçaaa...
Herkeşleri aldın takıma.. Bu haftasonu sınavım var,bitsin geleeyom gaari...
Zira 72 leri gördüm
Aman Allah'ım !!!
Naptın Melek sen En son listeden çıkarken 60lı bir sayıydı.Sen gel ancak gruptan ayrılırken olduğun kiloya geri dönmeden listeye girme bence

bugun ki menum
sbh- peynir , ceviz
oglen - 2tanecik patatesli perawki:)
akwam- balik buglama sebzeli
bugun de iyi beslendim sbh tartida cok ciksam sizlikdi:)

afiyet olsun.bazen yazdıklarını anlayamıyorum aynurarkadaş olalımda seni göreyim

elif ,bana zeynep hanım demene gerek yok.hatta kimseye hanım deme.biz rahat bir takımız,hanım- bey yok bizde

Naptın Melek sen En son listeden çıkarken 60lı bir sayıydı.Sen gel ancak gruptan ayrılırken olduğun kiloya geri dönmeden listeye girme bence

sus kız 1 67.3 idim.. şimdi 72.3 oldum, hep sınavdan ya.. 1 ay öncesindede 68 dim
kaç aydır 5 kilo cok degil

:)) tamam zeynep kimseye hanım demicem :) hatice sana kübra dedim pardon hatlar karıştı.uzun zamandır forumlara yazmıyodum seriliğimi kaybetmişim :)
cümleten hoşbuldum yarın yine buralarda olurum sağlıcakla kalın.

:)) tamam zeynep kimseye hanım demicem :) hatice sana kübra dedim pardon hatlar karıştı.uzun zamandır forumlara yazmıyodum seriliğimi kaybetmişim :)
cümleten hoşbuldum yarın yine buralarda olurum sağlıcakla kalın.

Bak bak birde utanmadan hala konuşuyor.5 kg çok değil mi? Ben 5kg vermek için kuş kadar yiyorum. yaaaaaa

amaan hatça,vur patlasın çal oynasın
hergün cipsler,mantılar,kebaplar,çikolatalar
yemesi güzel oluyorda,sonrası kötü :44:

Önemli değil. İyi geceler

Canım resmini istersen buraya ekleme sonra silemezssen kalır. Gerçekten çok hoşmuşsun. Ayrıca arkadaki araba senin mi? Parıldıyorda

gelin araabasi:))) iddia girdik kizlarla arabayi durdurdum resim cekdirdim mutluluklar dileyib yolladim:))) resmi kesdim tam deyil:) wimdi de mi almadin ebi araniza:) hala takipdemiyim?:) resmin olmasanin nese zzarari varmi? burda hep kadinlar diyilmi?

Süpermiş gelin arabasını durdurup resim çekmişsin Resim eklemek istiyorsan profil sayfana ekleyip silebilirsin. Ancak buraya eklersen silemezssin. Genelde bayanlar burda ama erkek olmadığını bilemezssin.Önemli olan erkek kadın değil,resimlerin kopyalanıp kullanılabilir. Konular içerisinde kilo vermeden önceki resmini ve verdikten sonra olan resmini paylaşan kişilerin resimleri kopyalanıp başka sitelere paylaşılmış.O yüzden güvenli değil.Nede olsa internet.

afiyet olsun canımmmm

afiyet olsun örtmenimmmmm

Menum:

canim bisey istemedi 11 gibi
bir yesil elma ve erik yedimm

Ara
2 ceviz
1 hurmaa
2 minik cikulataa

Aksam
3.5 lahmacun
ayran + yesillikk

2 lt su+ 2f yc

3,5 lahmacunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn afiyet olsun bacımmm

bugun ki menum
sbh- peynir , ceviz
oglen - 2tanecik patatesli perawki:)
akwam- balik buglama sebzeli
bugun de iyi beslendim sbh tartida cok ciksam sizlikdi:)

afiyet olsun canımm güzel olmuş bugün :)

aramıza hoşgeldin elifff ben de Banu. 24 yaşındayım, tarih öğretmeniyim. İstanbul Büyükçekmece'de oturuyorum. memnun oldummm
Banuuuuu aşağıdasın ama yazmıyorsun yaz artık

geldim örtmenim kaptanımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…