Naptın Melek senKız Hatçaaa...
Herkeşleri aldın takıma.. Bu haftasonu sınavım var,bitsin geleeyom gaari...
Zira 72 leri gördüm
Aman Allah'ım !!!
bugun ki menum
sbh- peynir , ceviz
oglen - 2tanecik patatesli perawki:)
akwam- balik buglama sebzeli
bugun de iyi beslendim sbh tartida cok ciksam sizlikdi:)
Tam bir haftada 2 kg vermişsinben bugun tartildim artiq 76 kiloyum:))) yarin da biraz duwersem iyi olur:)
Naptın Melek senEn son listeden çıkarken 60lı bir sayıydı.Sen gel ancak gruptan ayrılırken olduğun kiloya geri dönmeden listeye girme bence
Canım resmini istersen buraya ekleme sonra silemezssen kalır. Gerçekten çok hoşmuşsun. Ayrıca arkadaki araba senin mi? Parıldıyorda:) cok tatliyim dimi:))))
Bak bak birde utanmadan
sus kız1 67.3 idim.. şimdi 72.3 oldum, hep sınavdan ya.. 1 ay öncesindede 68 dim
kaç aydır 5 kilo cok degil
Bak bak birde utanmadanhala konuşuyor.5 kg çok değil mi? Ben 5kg vermek için kuş kadar yiyorum. yaaaaaa
Önemli değil. İyi geceler:)) tamam zeynep kimseye hanım demicem :) hatice sana kübra dedim pardon hatlar karıştı.uzun zamandır forumlara yazmıyodum seriliğimi kaybetmişim :)
cümleten hoşbuldum yarın yine buralarda olurum sağlıcakla kalın.
Canım biz böyle diye diye bu kiloları aldıkya zaten. Sefanı sürmüşsün bundan sonra cefasını çekersin
amaan hatça,vur patlasın çal oynasın
hergün cipsler,mantılar,kebaplar,çikolatalar
yemesi güzel oluyorda,sonrası kötü :44:
Canım resmini istersen buraya ekleme sonra silemezssen kalır. Gerçekten çok hoşmuşsun. Ayrıca arkadaki araba senin mi? Parıldıyorda
Tam bir haftada 2 kg vermişsin. Yavaş ve sağlıklı vermek en iyisi.Belki vücuttaki sudan bu kadar çoktur.
Canım biz böyle diye diye bu kiloları aldıkya zaten. Sefanı sürmüşsün bundan sonra cefasını çekersin
Süpermiş gelin arabasını durdurup resim çekmişsingelin araabasi:))) iddia girdik kizlarla arabayi durdurdum resim cekdirdim mutluluklar dileyib yolladim:))) resmi kesdim tam deyil:) wimdi de mi almadin ebi araniza:) hala takipdemiyim?:) resmin olmasanin nese zzarari varmi? burda hep kadinlar diyilmi?
hatice ben kadının evine ,eşyalarına bişey demedim.tavrını sevmedim.benim 1 mesajımdan sonra kendisi ,arkadaşı saçmalayınca cevaplarını aldılar.
neyse menüm:
sabah:yarım haşlanmış yumurta
az peynir
2 siyah zeytin
1.5 dilim light ekmek
az domates
ara:1 kuru incir,1 ceviz,6 badem
öğle:2 yk melemen
1 dilim light ekmek
azcık lor
akşam:1 tabak tavuklu makarna
salata
ayran
su:2 llitre
spor:yok
Bende menümü yazayım.
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Kavrulmuş biber.peynir
1 kase yoğurt
ÖĞLEN
Kayısılı 1 kase yoğurt
1 mercimek köftesi
Yarım haşlanmış mısır
ARA
1 bardak süt
AKŞAM
1 kase kayısılı yoğurt
Bugün maşallah tüm öğünlerimde yoğurt var
Menum:
canim bisey istemedi 11 gibi
bir yesil elma ve erik yedimm
Ara
2 ceviz
1 hurmaa
2 minik cikulataa
Aksam
3.5 lahmacun
ayran + yesillikk
2 lt su+ 2f yc
bugun ki menum
sbh- peynir , ceviz
oglen - 2tanecik patatesli perawki:)
akwam- balik buglama sebzeli
bugun de iyi beslendim sbh tartida cok ciksam sizlikdi:)
:)) tamam zeynep kimseye hanım demicem :) hatice sana kübra dedim pardon hatlar karıştı.uzun zamandır forumlara yazmıyodum seriliğimi kaybetmişim :)
cümleten hoşbuldum yarın yine buralarda olurum sağlıcakla kalın.
Banuuuuu aşağıdasın ama yazmıyorsun yaz artık
Çok şanlısın. Hızlı bir şekilde hedefine ulaşabilirsin.su iciyorum :) sadece ben biraz yemeyimi azaltan kimi kilo veriyorum. ama uzun zaman devam etdirmediyim icin geri alinir tum kilolar
Bak bide kocasının diline düşmüş
off sorma ya
eşim yine basladı kilo aldın demeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?