Kolay gelsin canım.Dolabımı düzenleyip Dönecem
Valla canım facete resimlerine baktımda zayıfladığın çok çok belli.Güzelsin ama gittikçe dahada hoş görünüyorsun. Birde 60 ta nasıl olursun acabaBence 10 kilo fark vardır ..
evde tartı yoktu yengemlerde tartılmıştım 87li birşeylerdi çok siskindm
ama bi alıp bi veriyordum dengesizde olmuştu .
O resmin olduğu yerde mesaj düzenle yazısı var.Tabii bir süreden sonra o yazıda olmuyor.Resim öyle kalırnasil silim wimdi resmi?
Kolay gelsin canım.
Valla canım facete resimlerine baktımda zayıfladığın çok çok belli.Güzelsin ama gittikçe dahada hoş görünüyorsun. Birde 60 ta nasıl olursun acaba
O resmin olduğu yerde mesaj düzenle yazısı var.Tabii bir süreden sonra o yazıda olmuyor.Resim öyle kalır(
hoşbuldum örtmenimmmm :) yok okutmuyorum, onlara anlattırmıyorum. ben anlatıyorum, tahtayı kullanıyorum. ama daha çekici hale getirmeyi planlıyorum dersii bakalım düşüncem oturupbu daha ilk haftaydı hafiften derse girdim ama, çoğu şeyi unutmuşum yaa ben de onlarla birlikte öğreniyorummm resmen çok okudum ettim üni.deyken sonrasında da ama gerçekten bölümüm nankör. sınıflara girip aynı şeyleri anlattıkça kalıcı oluo artık bnm de bilgilerim. zaten bu ilk senem biliosunuz, şu an hamım. inşallah zamanla pişceemmm
sana da afiyet olsun kuzum. aman bgn iyi ki yapmışsın ha sporunu160 dakikadan fazla ayaktaydım bugün de ya bunlar spor yerine geçmio mu bi o yana bi bu yana yürüorum sınıflarda
Canım sen güzel bir tarih öğretmeni olacaksın eminimhoşbuldum örtmenimmmm :) yok okutmuyorum, onlara anlattırmıyorum. ben anlatıyorum, tahtayı kullanıyorum. ama daha çekici hale getirmeyi planlıyorum dersii bakalım düşüncem oturupbu daha ilk haftaydı hafiften derse girdim ama, çoğu şeyi unutmuşum yaa ben de onlarla birlikte öğreniyorummm resmen çok okudum ettim üni.deyken sonrasında da ama gerçekten bölümüm nankör. sınıflara girip aynı şeyleri anlattıkça kalıcı oluo artık bnm de bilgilerim. zaten bu ilk senem biliosunuz, şu an hamım. inşallah zamanla pişceemmm
sana da afiyet olsun kuzum. aman bgn iyi ki yapmışsın ha sporunu160 dakikadan fazla ayaktaydım bugün de ya bunlar spor yerine geçmio mu bi o yana bi bu yana yürüorum sınıflarda
Canım dedim ya sen paylaşımlarına dikkat etmeye çalış. Durumuna bakarız listeye öyle girersin.Sen burada olmaya devam et.Azeri güzelimizyok silemedim. bi wey olmaz kim ne yapar ki benim resmimi. neyse kaptan fikrin deyismedi he?
,Pek hatra deger olmasada bugun ki sporum ...
1 Saat 10 dk yuruyus
1 saatte carsida dolandik kendime pedometre aldim
mmm bide 5 kez merdiven inip cikma
baska bise istemedi canim:2:
Canım sen güzel bir tarih öğretmeni olacaksın eminimGün boyunca ayakta ,hareketli olman spordan sayılır bence. Bende bu yıl masamın sandalyesini sınıftan çıkarmayı planlıyorum.Amaç hiç oturmamak.
Afiyet olsun canımOooo biz yokuz ya masallah sayfalarca yazismissinizz
Ben yeni geldim eve..cok yorgunum..yastigimdan memnun degildim yeni yastik almistim aman allahimmm sabah uyandigimda sirtim boynum tas gibiydi( yenisi daha beter cikti..kas gevsetici yuttum evden cikarken meger oda uyku yapiyormus bilmiyordum ben tum gun seme gibiydim...simdi ayni haptan alip yaticam ins ayni etkiyi yaparda uyurum misil misil
Menumude yazayim
Sabah
Light sut e yulaf gevregi
Ara
Yarim armut, murdum erigi
Ogle
1 yk pilav,1yk salata,5minik top kofte
Ara
1musli riegel,nektarin
Aksam
Cok az tavuk izgara, dolu bir kase sacta mantar,1 brocin
dili kopasıca...Çok şanlısın. Hızlı bir şekilde hedefine ulaşabilirsin.
Bak bide kocasının diline düşmüş
Aramiza yeni bi arkadas daha katilmis hosgeldin elif, gonul ben ... 28 yasindayim kuafor vee tirnak stilistiyim suan calismiyorum ..
Dilerim paylasimlarin cook olur, hep birlikte guzel kilolar verir kaynasir gideriz :)))
kIz muti durdur artik su kilo alimini 5 kilo az deil baciiim
krakerler, cubuklar yenmis banu hanim gotuuur bakalim
kıyamam geçmiş olsun.iyice dinlen.yediklerin içinde,afiyet olsun .Oooo biz yokuz ya masallah sayfalarca yazismissinizz
Ben yeni geldim eve..cok yorgunum..yastigimdan memnun degildim yeni yastik almistim aman allahimmm sabah uyandigimda sirtim boynum tas gibiydi( yenisi daha beter cikti..kas gevsetici yuttum evden cikarken meger oda uyku yapiyormus bilmiyordum ben tum gun seme gibiydim...simdi ayni haptan alip yaticam ins ayni etkiyi yaparda uyurum misil misil
Menumude yazayim
Sabah
Ara
Ogle
Ara
1musli riegel,nektarin
Aksam
Evet canım bende de aynı.Boğazım kuruyor.Bende çayımı kahvemi sınıfa götürüyorum.Suyum zaten hep masanın üstündehelal hatice.bende bel fıtığı var,arada oturmazsam ölürüm ağrıdan.bide okulun açıldığı hafta alışık olmadığım için sesim çok çatallanır.sürekli sıcak bişeyler iiçmek zorunda kalırım,sınıfta bile.
İyi geceler,iyi uykular canımNeguzel yurumussun gonul
Yarin sabah gorusuruz kizlar ol bol bol eksili bi gunumuz olu innnnnnsssssssaaaaaalllllllaaaaaaaahhhhhhh
Iyi geceler tatli ruyalar herkese
Oooo biz yokuz ya masallah sayfalarca yazismissinizz
Menumude yazayim
Sabah
Ara
Ogle
Ara
1musli riegel,nektarin
Aksam
Toplam 1170 kcl
İyi geceler canımhepiciğinize iyi uykular.bende kaçıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?