Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dolabımı düzenleyip Dönecem
Kolay gelsin canım.

Bence 10 kilo fark vardır ..
evde tartı yoktu yengemlerde tartılmıştım 87li birşeylerdi çok siskindm
ama bi alıp bi veriyordum dengesizde olmuştu .
Valla canım facete resimlerine baktımda zayıfladığın çok çok belli.Güzelsin ama gittikçe dahada hoş görünüyorsun. Birde 60 ta nasıl olursun acaba

nasil silim wimdi resmi?
O resmin olduğu yerde mesaj düzenle yazısı var.Tabii bir süreden sonra o yazıda olmuyor.Resim öyle kalır(

Sevindim canım buna .. bende yüklerken farkettim bel bölgem basenlerim şimdi öyle değil çok şükür ..
60 ı merakla bekliyoruzzz
Teşekkür ederm takipteyim hep düzenliyrm hem bakınıom

Bence tamam spor yapmaaaaa

Teşekkürler bebek bugün yaptm sonunda

Canım sen güzel bir tarih öğretmeni olacaksın eminim Gün boyunca ayakta ,hareketli olman spordan sayılır bence. Bende bu yıl masamın sandalyesini sınıftan çıkarmayı planlıyorum.Amaç hiç oturmamak.

Pek hatra deger olmasada bugun ki sporum ...

1 Saat 10 dk yuruyus
1 saatte carsida dolandik kendime pedometre aldim
mmm bide 5 kez merdiven inip cikma

baska bise istemedi canim:2:

Oooo biz yokuz ya masallah sayfalarca yazismissinizz

Ben yeni geldim eve..cok yorgunum..yastigimdan memnun degildim yeni yastik almistim aman allahimmm sabah uyandigimda sirtim boynum tas gibiydi( yenisi daha beter cikti..kas gevsetici yuttum evden cikarken meger oda uyku yapiyormus bilmiyordum ben tum gun seme gibiydim...simdi ayni haptan alip yaticam ins ayni etkiyi yaparda uyurum misil misil

Menumude yazayim

Sabah
Light sut e yulaf gevregi

Ara
Yarim armut, murdum erigi

Ogle
1 yk pilav,1yk salata,5minik top kofte

Ara
1musli riegel,nektarin

Aksam
Cok az tavuk izgara, dolu bir kase sacta mantar,1 brocin

Toplam 1170 kcl

Son düzenleme:
yok silemedim. bi wey olmaz kim ne yapar ki benim resmimi. neyse kaptan fikrin deyismedi he?
Canım dedim ya sen paylaşımlarına dikkat etmeye çalış. Durumuna bakarız listeye öyle girersin.Sen burada olmaya devam et.Azeri güzelimiz

Pek hatra deger olmasada bugun ki sporum ...

1 Saat 10 dk yuruyus
1 saatte carsida dolandik kendime pedometre aldim
mmm bide 5 kez merdiven inip cikma

baska bise istemedi canim:2:
,
Güzel spor olmuş canım

helal hatice.bende bel fıtığı var,arada oturmazsam ölürüm ağrıdan.bide okulun açıldığı hafta alışık olmadığım için sesim çok çatallanır.sürekli sıcak bişeyler iiçmek zorunda kalırım,sınıfta bile.

Neguzel yurumussun gonul

Yarin sabah gorusuruz kizlar ol bol bol eksili bi gunumuz olu innnnnnsssssssaaaaaalllllllaaaaaaaahhhhhhh

Iyi geceler tatli ruyalar herkese

Afiyet olsun canım

Çok şanlısın. Hızlı bir şekilde hedefine ulaşabilirsin.

Bak bide kocasının diline düşmüş
dili kopasıca... kendi yiyip kilo almıyor,bana laf atıyor

su sınav bi gecsinde conem, bakıciiiz

kıyamam geçmiş olsun.iyice dinlen.yediklerin içinde,afiyet olsun .

Evet canım bende de aynı.Boğazım kuruyor.Bende çayımı kahvemi sınıfa götürüyorum.Suyum zaten hep masanın üstünde

Neguzel yurumussun gonul

Yarin sabah gorusuruz kizlar ol bol bol eksili bi gunumuz olu innnnnnsssssssaaaaaalllllllaaaaaaaahhhhhhh

Iyi geceler tatli ruyalar herkese
İyi geceler,iyi uykular canımRüyanda beni gör

afiyet olsun ferhancımmm :)

Aynuuuur uzulme kizz, sozun ozu sen paylasimlarini artirmaya calis menulerini duzelt ve motivasyonunu artir
kesin listeye girmiyorsun diye bisey demiyor hatice, paylasimda bulunmaya devam et artis olursa listedesin diyor
anlasildi mi canim

afiyet olsun ferhan, menun guzel ..

Son düzenleme:
Bende çıkıyorum.Herkese iyi geceler.Yarın kilo bildirimi yapmayı unutmayalımİnşallah tartı yüzümüzü güldürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…