canın sağolsun.bu hafta daha dikkatli olur verirsin
günaydın kızlar !
biraz yoğun bir gün kilomu bildirip hemen çıkıcam , sonra tekrar uğrarım zaman olursa !
geçen hafta : 68,800
bu hafta : 68,800
fark :0
% 0
herkese başarılaaaaaarr ...
hoşgeldin kaptan.Herkese Günaydınlar
günaydın kızlar !
biraz yoğun bir gün kilomu bildirip hemen çıkıcam , sonra tekrar uğrarım zaman olursa !
% 0
Üzüldüğün şeye bak.Sevinmen lazım.Terzide biraz daraltırsın oda olmadı yenisini alırsın güzelimEn sevdiğim gömleğiiim aşırı derecede geniş olmuş bana
Amanın 2 mi.ayyyyyyy yarın yine 4 saat dersim var ne kadan güzeelll, ne kadaannnnnnnnnnnkilo bildirimimi saat 2 gibi yapabilcemmm söliim dedimmmm anca okuldan gelirim deee :)
Tebrikler canımgünaydın.
geçen hafta:72.5
bu hafta:72
fark:0.5 kg
%0.69
Tebrikler canım çok güzel vermişsinSelam Kızlar
Uykumdan uyandm bıldırım yapıp devam etcem uyumaya :)
Regl oldugum halde bu hafta ıyı gıtmıs gorunuyor :)
Gecen hafta : 75.8
Bu hafta : 75
Fark : 0.8
%1.055 cıktı telefondan hesaplayınca :)
Günaydın canımgünayddıınnn arkkadaaşllarrrr
Bu hafta sporlarımız iyice azaldı.Dikkat eelim.Bende aynı durumdayım.günaydın herkese,
gelelim kilo bildirimine
geçen hafta 73,800
bu hafta 73,800
giden 0, %0
üzgünüm arkadaşlar bu hafta verememişimama nedenlerini anlayabiliyorum, hiç spor yapmadım bu hafta ve menülerimde malumunuz ama haftaya telafi edeceğimi düşünüyorum, kusura bakmayın
Üzülme can ım haftaya veririz ancak bu hafta daha çok dikkat edip spor yapalım olur mugünaydın kızlar !
% 0
Kahvaltı: kepek ekmeğine 1 adet peynirli, domatesli tost
Öğle: yarım kase çorba, 2 küçük biber dolması, yarım kase yoğurt
Ara: 2şer tuzlu kurabiye, susamlı çubuk, form bisküvi (toplantıda yemek zorunda kaldım yoksa bayılcaktım :S)
Akşam: 1 kase çorba, 3 nugget, 1 brdk ayran
Su: 1.5 lt
Spor: yokufff nefret ediyorum spor yapamamaktannnnn (
Hoşgeldin tarih öğretmenim. Aklıma gelmişken ben lisede tarih öğretmenimi hiç sevmezdim bu yüzden tarihide. Konuyu okutur arada bize anlattırırdı..Kendi bir çaba göstermezdi. İnsan biraz ilgi çekici hale getiri gerekirse dramalaştırır, kronolojik olaylarda şarkı bile besteletebilir.Ama yok.Oku anlat. Üniv.e giince sevmeye başladım.Tarihimizi bilmenin önemini anlayabildim.Sen böyle yapmazssın değil mi tarihçimiz.
bu erkekler çok fena çok.ben 60 olayım derdindeyim benimki 53 olsan nasıl olur diyor.öleyim istersen dedim
Menüm :
Sabah :
1 kase sütlü nesfit
ara :
1 nescafe ( sade )
ögle :
1 biber dolması
1 kase yoğurt
ara :
nescafe
akşam :
1 kase mercimek corbası
1 dilim cok tahıllık ekmek
ara: Soda
Spor :
yarım saat Yürüme /koşma
Odamın düzenini değiştirme
Şimdide tüm kıyafetlerimi boşalttım çekmeceleri düzenleyecem
45 ol benceee
Manken olsana
Afiyet olsun ara haric güzel ama spor yapmalılıyz malesef :26:
Oooo biz yokuz ya masallah sayfalarca yazismissinizz
Ben yeni geldim eve..cok yorgunum..yastigimdan memnun degildim yeni yastik almistim aman allahimmm sabah uyandigimda sirtim boynum tas gibiydi( yenisi daha beter cikti..kas gevsetici yuttum evden cikarken meger oda uyku yapiyormus bilmiyordum ben tum gun seme gibiydim...simdi ayni haptan alip yaticam ins ayni etkiyi yaparda uyurum misil misil
Menumude yazayim
Sabah
Light sut e yulaf gevregi
Ara
Yarim armut, murdum erigi
Ogle
1 yk pilav,1yk salata,5minik top kofte
Ara
1musli riegel,nektarin
Aksam
Cok az tavuk izgara, dolu bir kase sacta mantar,1 brocin
Toplam 1170 kcl
ben olursa 58 falan olmak istiyorum ama sivasta çalışırken 55 civarıydım.hastalıktan kurtulamıyordum.58-60 iyi benim için.kemiklerimde kalın.ince olsalar belki 53 ü isterdim.afiyet olsun o kadar yoğunluğa koşuşturmaya rağmen iyi beslenmişsin.
tarihten oldum olası anlamıyorum. açıköğretimde vardı hep o dersten kalıyodum en son dersaneye gittim yine geçemedimsonra tam sınır puanla verdim bu sene geçme notu 50 benim aldığım 50 hhaahahaaha. hiç anlamıyoum yaa
53 olcam deseydin ne dicekti acaba :)))) belki gaz vermek için diyodur. sen boylusun 60 yakışır gelinlikli halinde o kilodaymış gayet ince görünüyosun.
afiyet olsun az gibi ama degeledm demişsin.
kübra sen mankenliğe taktın bari bizi buluşatırma bak söz sen manken ölçülerine ulaş ben kendim kaydını yaptırıcam senin ajanslara.
afiye olsun. viskoları tavsiye ederim. bende ilk kullanmaya başladığımda öyle bi etki yapmıştı ama sonra çok rahat ediyosun bide işin kötüsü alışıyosun. şimdi ne zaman yastığım değişse sabah kalktığımda sıkını çekiyorum eskiden öyle değildim bazen hiç alışmasamıydım diyorum ama boyun ağrılarımdan şikayetçi olduğum için araştırıp almıştım.
Benim kilom(
Geçen hafta : 62.7
Bu hafta :62.7
Giden :0
Yüzde % 0
Tartı önce 100 gram eksik gösterdi sonra aynı gösterdiBu hafta hiç spor yapmadım. En büyük hatam bu oldu.Yarından itibaren iyi bir sporla karşınızda olmaya çalışacağım. Benimle aynı duruma olan arkadaşlar yarından itibaren sporsuz bir günümüz geçmesin olur mu??
En sevdiğim gömleğiiim aşırı derecede geniş olmuş bana
günaydın.
geçen hafta:72.5
bu hafta:72
fark:0.5 kg
%0.69
Selam Kızlar
Uykumdan uyandm bıldırım yapıp devam etcem uyumaya :)
Regl oldugum halde bu hafta ıyı gıtmıs gorunuyor :)
Gecen hafta : 75.8
Bu hafta : 75
Fark : 0.8
%1.055 cıktı telefondan hesaplayınca :)
afiyet olsun, semizotu yemeğini bende çok severim. hani beraber gezecektik orti niye beni çağırmadın
hoşgeldin elif, ben başak 28 yaşındayım, memurum, 5 ay önce doğum yaptım ve kilolarımı vermeye çalışıyorum. aslen ankaralımısın?
günaydın herkese,
gelelim kilo bildirimine
geçen hafta 73,800
bu hafta 73,800
giden 0, %0
üzgünüm arkadaşlar bu hafta verememişimama nedenlerini anlayabiliyorum, hiç spor yapmadım bu hafta ve menülerimde malumunuz ama haftaya telafi edeceğimi düşünüyorum, kusura bakmayın
ben seni kadıköyde o kadar bekledim buluşalım dedim gelmedin ben nabimdesene bizi mücadele dolu bi hafta bekliyo
Herkese Günaydınlar
günayydıınnnnn kaptanımm.
günaydın kızlar !
% 0
olsun hemen hemen herkes aynı bu hafta sıkma canını bide bu kadar yoğunsun almadığına şükür
Benim kilom(
Yüzde % 0
Tartı önce 100 gram eksik gösterdi sonra aynı gösterdiBu hafta hiç spor yapmadım. En büyük hatam bu oldu.Yarından itibaren iyi bir sporla karşınızda olmaya çalışacağım. Benimle aynı duruma olan arkadaşlar yarından itibaren sporsuz bir günümüz geçmesin olur mu??
İyi olur hem fırsattan istifade yemek yapmaktan kurtulurum.Mangal eşimin işi nede olsaben olursa 58 falan olmak istiyorum ama sivasta çalışırken 55 civarıydım.hastalıktan kurtulamıyordum.58-60 iyi benim için.kemiklerimde kalın.ince olsalar belki 53 ü isterdim.
olan olmuş,üzülme.bence sen mangala dön.geçen hafta yararı olmuştu.şaşırmıştı vücudun
keşke bende 0 olsam eksilerdeyim ya birazdan paylaşıcam çok kötü çokkkk
Nurgül ne yaptın senGeçen hafta : 56,2
Bu hafta :56,8
Giden :-0,6
Yüzde % -1,07
nedenlerini düşününce spor yapmamış olmam ve wc ye çıkamamış olmam aklıma geliyo ama üzüldüm.
68 i görünce bir an şok oldum. Bence de o tartıyla vedalaş.Görüşürüz canım.Gunaydin arkadaslar
Benim tartim kafayi yedi...dun tartilmistim 66 kiloydum...bugunde en azindan belki 65 9 -8 cikarim derken sabah 68 ciktim...tartimin miadi doldu anlasilan cunku cok afedersiniz. Bekledim wcye cikmayi ...midemde neredeyse bisi kalmadi :))
Ben dunki kilomu bildiriyorum oyuzden
66.0
Simdi cikmam lazim belediyepye gidicem kisa randevum var
Oglen msj ve spor listesinide yazarim kizlar
Ins herkes sonucundan memnun kalir
Gorusurruuuuuzzzzzzz
Benim kilom(
Yüzde % 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?