Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar !
biraz yoğun bir gün kilomu bildirip hemen çıkıcam , sonra tekrar uğrarım zaman olursa !

geçen hafta : 68,800
bu hafta : 68,800
fark :0
% 0

herkese başarılaaaaaarr ...

En sevdiğim gömleğiiim aşırı derecede geniş olmuş bana
Üzüldüğün şeye bak.Sevinmen lazım.Terzide biraz daraltırsın oda olmadı yenisini alırsın güzelim

ayyyyyyy yarın yine 4 saat dersim var ne kadan güzeelll, ne kadaannnnnnnnnnn kilo bildirimimi saat 2 gibi yapabilcemmm söliim dedimmmm anca okuldan gelirim deee :)
Amanın 2 mi.

günaydın.
geçen hafta:72.5
bu hafta:72
fark:0.5 kg
%0.69
Tebrikler canım

Selam Kızlar
Uykumdan uyandm bıldırım yapıp devam etcem uyumaya :)
Regl oldugum halde bu hafta ıyı gıtmıs gorunuyor :)

Gecen hafta : 75.8
Bu hafta : 75
Fark : 0.8

%1.055 cıktı telefondan hesaplayınca :)
Tebrikler canım çok güzel vermişsin

günayddıınnn arkkadaaşllarrrr
Günaydın canım

Bu hafta sporlarımız iyice azaldı.Dikkat eelim.Bende aynı durumdayım.

günaydın kızlar !
biraz yoğun bir gün kilomu bildirip hemen çıkıcam , sonra tekrar uğrarım zaman olursa !

geçen hafta : 68,800
bu hafta : 68,800
fark :0
% 0

herkese başarılaaaaaarr ...
Üzülme can ım haftaya veririz ancak bu hafta daha çok dikkat edip spor yapalım olur mu

afiyet olsun o kadar yoğunluğa koşuşturmaya rağmen iyi beslenmişsin.

tarihten oldum olası anlamıyorum. açıköğretimde vardı hep o dersten kalıyodum en son dersaneye gittim yine geçemedim sonra tam sınır puanla verdim bu sene geçme notu 50 benim aldığım 50 hhaahahaaha. hiç anlamıyoum yaa

bu erkekler çok fena çok.ben 60 olayım derdindeyim benimki 53 olsan nasıl olur diyor.öleyim istersen dedim

53 olcam deseydin ne dicekti acaba :)))) belki gaz vermek için diyodur. sen boylusun 60 yakışır gelinlikli halinde o kilodaymış gayet ince görünüyosun.

afiyet olsun az gibi ama degeledm demişsin.

45 ol benceee

Manken olsana

Afiyet olsun ara haric güzel ama spor yapmalılıyz malesef :26:

kübra sen mankenliğe taktın bari bizi buluşatırma bak söz sen manken ölçülerine ulaş ben kendim kaydını yaptırıcam senin ajanslara.

afiye olsun. viskoları tavsiye ederim. bende ilk kullanmaya başladığımda öyle bi etki yapmıştı ama sonra çok rahat ediyosun bide işin kötüsü alışıyosun. şimdi ne zaman yastığım değişse sabah kalktığımda sıkını çekiyorum eskiden öyle değildim bazen hiç alışmasamıydım diyorum ama boyun ağrılarımdan şikayetçi olduğum için araştırıp almıştım.

Benim kilom (
Geçen hafta : 62.7
Bu hafta :62.7
Giden :0
Yüzde % 0

Tartı önce 100 gram eksik gösterdi sonra aynı gösterdi Bu hafta hiç spor yapmadım. En büyük hatam bu oldu.Yarından itibaren iyi bir sporla karşınızda olmaya çalışacağım. Benimle aynı duruma olan arkadaşlar yarından itibaren sporsuz bir günümüz geçmesin olur mu??

ben olursa 58 falan olmak istiyorum ama sivasta çalışırken 55 civarıydım.hastalıktan kurtulamıyordum.58-60 iyi benim için.kemiklerimde kalın.ince olsalar belki 53 ü isterdim.

olan olmuş,üzülme.bence sen mangala dön.geçen hafta yararı olmuştu.şaşırmıştı vücudun

En sevdiğim gömleğiiim aşırı derecede geniş olmuş bana

buna sevinmen lazım kübracım :))))) şaşırdı yaaa

günaydın.
geçen hafta:72.5
bu hafta:72
fark:0.5 kg
%0.69

biri zeynebi durdursun aldı başını gidiyo sen deil 53 43 bile olursun zeynep hemde kısa bi süre sonra tebrik ederim

vaauuuvvvvv çok iyi tebrik ederim darısı başıma inş.

keşke bende 0 olsam eksilerdeyim ya birazdan paylaşıcam çok kötü çokkkk

İyi olur hem fırsattan istifade yemek yapmaktan kurtulurum.Mangal eşimin işi nede olsa

***13. TAKIM 275. ETAP ***
bilgen35 ( 88.5/ / / % )
goncagulll (73.8 /73.8 / 0/ % 0)
Kbra23 ( 75.8 /75 /0.8 / %1.06 )
limpida (108/ / / % )
mersinli42 ( 72.5 /72 /0.5 / %0.69 )
nesdii28(68.8 /68.8 /0 /%0 )
nurgulguney ( 56.2 /56.8 /-0.6 / %-1,07 )
tadLi ( 54.3 / / / % )
pia ( 66.1 / / / % )
UZAYIM ( 62.7 / / / % )
yasminyaso ( 81.5 / / / % )

13.Takım ortalaması :

ferdici :
Aynur89 :
ebi_ :

Son düzenleme:
Geçen hafta : 56,2
Bu hafta :56,8
Giden :-0,6
Yüzde % -1,07

nedenlerini düşününce spor yapmamış olmam ve wc ye çıkamamış olmam aklıma geliyo ama üzüldüm.

Son düzenleme:
keşke bende 0 olsam eksilerdeyim ya birazdan paylaşıcam çok kötü çokkkk

Geçen hafta : 56,2
Bu hafta :56,8
Giden :-0,6
Yüzde % -1,07

nedenlerini düşününce spor yapmamış olmam ve wc ye çıkamamış olmam aklıma geliyo ama üzüldüm.
Nurgül ne yaptın sen Gruba ilk girdiğinde bu kilodaydın. Banu 2 de gelecek o zamana kadar wc ye falan çıksan değişiklik olur mu? Gelecek cumaya kadar 1 tane ufacık bile olsa kaçamak olmasın . Ayrıca 6 gün spor yapmış ol tamam mı?2 ileri bir geri gitmen kötü.Zamanla seninde iyice canın sıkılacak.Tamam mı Nurgül???????

Gunaydin arkadaslar

Benim tartim kafayi yedi...dun tartilmistim 66 kiloydum...bugunde en azindan belki 65 9 -8 cikarim derken sabah 68 ciktim...tartimin miadi doldu anlasilan cunku cok afedersiniz. Bekledim wcye cikmayi ...midemde neredeyse bisi kalmadi :))

Ben dunki kilomu bildiriyorum oyuzden

66.0

Simdi cikmam lazim belediyepye gidicem kisa randevum var

Oglen msj ve spor listesinide yazarim kizlar

Ins herkes sonucundan memnun kalir

Gorusurruuuuuzzzzzzz

***13. TAKIM 275. ETAP ***
bilgen35 ( 88.5/ / / % )
goncagulll (73.8 /73.8 / 0/ % 0)
Kbra23 ( 75.8 /75 /0.8 / %1.06 )
limpida (108/ / / % )
mersinli42 ( 72.5 /72 /0.5 / %0.69 )
nesdii28(68.8 /68.8 /0 /%0 )
nurgulguney ( 56.2 /56.8 /-0.6 / %-1,07 )
tadLi ( 54.3 / / / % )
pia ( 66.1 / 66/0.1 / %0.15 )
UZAYIM ( 62.7 /62.7 / 0/ %0 )
yasminyaso ( 81.5 / / / % )

13.Takım ortalaması :

ferdici :
Aynur89 :
ebi_ :

68 i görünce bir an şok oldum. Bence de o tartıyla vedalaş.Görüşürüz canım.

bencede canım bu hafta spora iyi asılalım, inşallah oğlum müsade eder

Gunaydinlaar

gecen haftaa: 54.3
Bu hafta: 53.8
gIDEN: 500 gr

asila asila gidiyo son kilolaaar :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…