Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyyyyyy yarın yine 4 saat dersim var ne kadan güzeelll, ne kadaannnnnnnnnnn kilo bildirimimi saat 2 gibi yapabilcemmm söliim dedimmmm anca okuldan gelirim deee :)

Menum:

canim bisey istemedi 11 gibi
bir yesil elma ve erik yedimm

Ara
2 ceviz
1 hurmaa
2 minik cikulataa

Aksam
3.5 lahmacun
ayran + yesillikk

2 lt su+ 2f yc
afiyet olsun kızlar.lahmacunlara bayıldım.bugün yanımda arkadaşlarda yedi bi koktuki anlatamam

afiyet olsun canım
En sevdiğim gömleğiiim aşırı derecede geniş olmuş bana

ne kadar güzel ağlama buna sevin bence

Selam Kızlar
Uykumdan uyandm bıldırım yapıp devam etcem uyumaya :)
Regl oldugum halde bu hafta ıyı gıtmıs gorunuyor :)

Gecen hafta : 75.8
Bu hafta : 75
Fark : 0.8

%1.055 cıktı telefondan hesaplayınca :)

tebrikler ortigayet güzel vermişsin.%1.06 olarak yuvarlayabiiliriz.
benimki az oldu bu hafta.hafta sonu yediğim lahmacunla,halka tatlısı tartıda tırmaladı beni:95:

afiyet olsun, semizotu yemeğini bende çok severim. hani beraber gezecektik orti niye beni çağırmadın

Zeynep sivaslılarsa benim için bir kez daha dal. Benim eskisi ve ailesi sivaslılarda. Hayatta kimden kötülük gördüysem hep o şehirden çıktı

ben paslanmaz seköründeyim hepsinin sahipleri sivaslı hhahahahaaa nası insan olduklarını çok iyi biliyorum. bizim patronda öyle ama allahtan yurt dışında yaşamış büyümüş onlara çekmemiş okumuş kendini geliştirmiş

Sabah: kepekli kaşarlı tost
öğle: sebze sote, yoğurt, 1 dilim ekmek çavdar
ara kahve sade sek
akşam: ızgara tavuk göğüs, çoban salata yağsız bol limonlu, yoğurt

spor yok
su 3 lt

afiyet olsun çok güzel olmuş bende tostta kaşarı çok seviyorum ama beyaz peynir daha masum diye onu tercih ediyorum. kahveyi şekersiz nasıl içiyosun ya ben ancak süte karıştırınca şekersiz içebiliyorum.

afiyet olsun bi örnek zeynep menülerinden daha 1 tabak tavuklu makarnayla hem karbonhidratı hem proteini karıştırmışsın diyetisyenler hiç tavsiye etmiyo.

akşam az gibi ama diğer menülerine göre daha iyi dukan diyeti gibi olmuş nerdeyse protein protein

Menum:

canim bisey istemedi 11 gibi
bir yesil elma ve erik yedimm

Ara
2 ceviz
1 hurmaa
2 minik cikulataa

Aksam
3.5 lahmacun
ayran + yesillikk

2 lt su+ 2f yc

afiyet olsun 3,5 lahmacun maşallah birini bize saklasaydın bari biz aramızda kardeş payı yapadık hihihihiii

günaydın herkese,
gelelim kilo bildirimine
geçen hafta 73,800
bu hafta 73,800
giden 0, %0

üzgünüm arkadaşlar bu hafta verememişim ama nedenlerini anlayabiliyorum, hiç spor yapmadım bu hafta ve menülerimde malumunuz ama haftaya telafi edeceğimi düşünüyorum, kusura bakmayın

canın sağolsun.bu hafta daha dikkatli olur verirsin

hele ben heleee bennnn

bugun ki menum
sbh- peynir , ceviz
oglen - 2tanecik patatesli perawki:)
akwam- balik buglama sebzeli
bugun de iyi beslendim sbh tartida cok ciksam sizlikdi:)

afiyet olsun.

kustum((((((((((((((((((((((((((((

bence küsme kabul et çok iyi bi teklif daha ne olsun

teşekkür ederim memnun oldum Kübra hanım :) bende grubu seveceğime inanıyorum.gazam mübarek olsun.yarın diyetime başlıyorum:)light ekmekler alındı

hayırlısı olsunn.

Resmini koy bakalım belki fikrimiz değişir

çok fenasın çoookk

:) cok tatliyim dimi:))))

evet yaaa çok tatlısın maşallah

Bak bak birde utanmadan hala konuşuyor.5 kg çok değil mi? Ben 5kg vermek için kuş kadar yiyorum. yaaaaaa

en sonunda kuş kadar yediğini kabul ettin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…