- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Bende çıkıyorum.Herkese iyi geceler.Yarın kilo bildirimi yapmayı unutmayalımİnşallah tartı yüzümüzü güldürür.
Uyuyakalmazsam bir film bakayim, iyi geceler herkeseee
En sevdiğim gömleğiiim aşırı derecede geniş olmuş bana
hatice ben kadının evine ,eşyalarına bişey demedim.tavrını sevmedim.benim 1 mesajımdan sonra kendisi ,arkadaşı saçmalayınca cevaplarını aldılar.
neyse menüm:
sabah:yarım haşlanmış yumurta
az peynir
2 siyah zeytin
1.5 dilim light ekmek
az domates
ara:1 kuru incir,1 ceviz,6 badem
öğle:2 yk melemen
1 dilim light ekmek
azcık lor
akşam:1 tabak tavuklu makarna
salata
ayran
su:2 llitre
spor:yok
Bende menümü yazayım.
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Kavrulmuş biber.peynir
1 kase yoğurt
ÖĞLEN
Kayısılı 1 kase yoğurt
1 mercimek köftesi
Yarım haşlanmış mısır
ARA
1 bardak süt
AKŞAM
1 kase kayısılı yoğurt
Bugün maşallah tüm öğünlerimde yoğurt var
afiyet olsun kızlar.lahmacunlara bayıldım.bugün yanımda arkadaşlarda yedi bi koktuki anlatamamMenum:
canim bisey istemedi 11 gibi
bir yesil elma ve erik yedimm
Ara
2 ceviz
1 hurmaa
2 minik cikulataa
Aksam
3.5 lahmacun
ayran + yesillikk
2 lt su+ 2f yc
elif hoşgeldin canım.bende ankarada yaşıyorum.hemşireyim.31 yaşındayım evliyimO zaman aramıza hoşgeldin.Öncelikle kendini biraz tanıtır mısın?
Ayrıca hergün yazdığın mesaj sayısını aşağıdaki listedeki arkadaşlara özelden mesaj olarak göndermen gerekiyor. Mesaj sayılarınıda göz önüne alarak listeye alınmana karar vereceğiz.
19-20 EYLÜL pia
21-22 EYLÜL tadli
24-25 EYLÜL goncagulll
26-27 EYLÜL mersinli42
28-29 EYLÜL nurgulguney[/QUOT
takıma girmek zormuş gerçekten :) kendimi tanıtiyim 25 yaşındayım Ankarada yaşıyorum.Uludağ üniversitesi maliye lisans mezunuyum.stajyer malimüşavirim 1 senem doldu 2 senem kaldı inşallah mali müşavir olabilmem için.1 ay önce nişanlandım:) terazi burcuyum :)
şu anda 70 kiloyum. bir dönem 94 ü görmüştüm çok şükür zzor kısmı atlattım diyodum ama asıl zor olan son kısımmış. hedefim 60 olmak.herkese merhabalar kolay gelsin hepimize
hoşgeldin melekKız Hatçaaa...
Herkeşleri aldın takıma.. Bu haftasonu sınavım var,bitsin geleeyom gaari...
Zira 72 leri gördüm
Aman Allah'ım !!!
Kahvaltı: kepek ekmeğine 1 adet peynirli, domatesli tost
Öğle: yarım kase çorba, 2 küçük biber dolması, yarım kase yoğurt
Ara: 2şer tuzlu kurabiye, susamlı çubuk, form bisküvi (toplantıda yemek zorunda kaldım yoksa bayılcaktım :S)
Akşam: 1 kase çorba, 3 nugget, 1 brdk ayran
Su: 1.5 lt
Spor: yokufff nefret ediyorum spor yapamamaktannnnn (
Menüm :
Sabah :
1 kase sütlü nesfit
ara :
1 nescafe ( sade )
ögle :
1 biber dolması
1 kase yoğurt
ara :
nescafe
akşam :
1 kase mercimek corbası
1 dilim cok tahıllık ekmek
ara: Soda
Spor :
yarım saat Yürüme /koşma
Odamın düzenini değiştirme
Şimdide tüm kıyafetlerimi boşalttım çekmeceleri düzenleyecem
afiyet olsun kızlar
afiyet olsun canımOooo biz yokuz ya masallah sayfalarca yazismissinizz
Ben yeni geldim eve..cok yorgunum..yastigimdan memnun degildim yeni yastik almistim aman allahimmm sabah uyandigimda sirtim boynum tas gibiydi( yenisi daha beter cikti..kas gevsetici yuttum evden cikarken meger oda uyku yapiyormus bilmiyordum ben tum gun seme gibiydim...simdi ayni haptan alip yaticam ins ayni etkiyi yaparda uyurum misil misil
Menumude yazayim
Sabah
Light sut e yulaf gevregi
Ara
Yarim armut, murdum erigi
Ogle
1 yk pilav,1yk salata,5minik top kofte
Ara
1musli riegel,nektarin
Aksam
Cok az tavuk izgara, dolu bir kase sacta mantar,1 brocin
Toplam 1170 kcl
Selam Kızlar
Uykumdan uyandm bıldırım yapıp devam etcem uyumaya :)
Regl oldugum halde bu hafta ıyı gıtmıs gorunuyor :)
Gecen hafta : 75.8
Bu hafta : 75
Fark : 0.8
%1.055 cıktı telefondan hesaplayınca :)
bi ben kaldım heralde menüsünü paylaşmayan
sabah
1 ad simit
öğlen
yoğurt
semizotu yemeği (ıspanak yemeği gibi aynı pirinçli ilk defa yedim ama bayıldım)
2 dilim ekmek
ara
soda
akşam
gezicem diye tutturmuştum ya işten çıkar çıkmaz kız kardeşimide alıp kadıköye gittik
dışarda yedim yani
soslu tavuk biberli ve mantarlı
biraz körili pilav
ve azda salata
çok eğlendik yaa 12 ye geliyodu eve geldiğimizde :))))
su 2 lt
spor yok
O zaman aramıza hoşgeldin.Öncelikle kendini biraz tanıtır mısın?
Ayrıca hergün yazdığın mesaj sayısını aşağıdaki listedeki arkadaşlara özelden mesaj olarak göndermen gerekiyor. Mesaj sayılarınıda göz önüne alarak listeye alınmana karar vereceğiz.
19-20 EYLÜL pia
21-22 EYLÜL tadli
24-25 EYLÜL goncagulll
26-27 EYLÜL mersinli42
28-29 EYLÜL nurgulguney[/QUOT
takıma girmek zormuş gerçekten :) kendimi tanıtiyim 25 yaşındayım Ankarada yaşıyorum.Uludağ üniversitesi maliye lisans mezunuyum.stajyer malimüşavirim 1 senem doldu 2 senem kaldı inşallah mali müşavir olabilmem için.1 ay önce nişanlandım:) terazi burcuyum :)
şu anda 70 kiloyum. bir dönem 94 ü görmüştüm çok şükür zzor kısmı atlattım diyodum ama asıl zor olan son kısımmış. hedefim 60 olmak.herkese merhabalar kolay gelsin hepimize
hoşgeldin elif, ben başak 28 yaşındayım, memurum, 5 ay önce doğum yaptım ve kilolarımı vermeye çalışıyorum. aslen ankaralımısın?
Zeynep sivaslılarsa benim için bir kez daha dal. Benim eskisi ve ailesi sivaslılarda. Hayatta kimden kötülük gördüysem hep o şehirden çıktı
Sabah: kepekli kaşarlı tost
öğle: sebze sote, yoğurt, 1 dilim ekmek çavdar
ara kahve sade sek
akşam: ızgara tavuk göğüs, çoban salata yağsız bol limonlu, yoğurt
spor yok
su 3 lt
hatice ben kadının evine ,eşyalarına bişey demedim.tavrını sevmedim.benim 1 mesajımdan sonra kendisi ,arkadaşı saçmalayınca cevaplarını aldılar.
neyse menüm:
sabah:yarım haşlanmış yumurta
az peynir
2 siyah zeytin
1.5 dilim light ekmek
az domates
ara:1 kuru incir,1 ceviz,6 badem
öğle:2 yk melemen
1 dilim light ekmek
azcık lor
akşam:1 tabak tavuklu makarna
salata
ayran
su:2 llitre
spor:yok
Bende menümü yazayım.
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Kavrulmuş biber.peynir
1 kase yoğurt
ÖĞLEN
Kayısılı 1 kase yoğurt
1 mercimek köftesi
Yarım haşlanmış mısır
ARA
1 bardak süt
AKŞAM
1 kase kayısılı yoğurt
Bugün maşallah tüm öğünlerimde yoğurt var
Menum:
canim bisey istemedi 11 gibi
bir yesil elma ve erik yedimm
Ara
2 ceviz
1 hurmaa
2 minik cikulataa
Aksam
3.5 lahmacun
ayran + yesillikk
2 lt su+ 2f yc
takıma girmek zormuş gerçekten :) kendimi tanıtiyim 25 yaşındayım Ankarada yaşıyorum.Uludağ üniversitesi maliye lisans mezunuyum.stajyer malimüşavirim 1 senem doldu 2 senem kaldı inşallah mali müşavir olabilmem için.1 ay önce nişanlandım:) terazi burcuyum :) şu anda 70 kiloyum. bir dönem 94 ü görmüştüm çok şükür zzor kısmı atlattım diyodum ama asıl zor olan son kısımmış. hedefim 60 olmak.herkese merhabalar kolay gelsin hepimize :3:[/QUOTE .!.:merhaba bende nurgül 28 yaşındayım aslen izmirliyim ama evlilik nedeniye 6 yıldır ist dayım. ben de muhasebeciyim ama öle malimüşavir falan deilve aramızda bi muhasebeci görmekten çok memnunum aramızda kalsın hepsi ya sağlıkçı ya öretmen ya sen hemen yazdın takıma alındın bide zormuş takıma girmek diyosun ben neler çktim bi bilsen
günaydın herkese,
gelelim kilo bildirimine
geçen hafta 73,800
bu hafta 73,800
giden 0, %0
üzgünüm arkadaşlar bu hafta verememişimama nedenlerini anlayabiliyorum, hiç spor yapmadım bu hafta ve menülerimde malumunuz ama haftaya telafi edeceğimi düşünüyorum, kusura bakmayın
Takıma girerken bazı sorumluluklarımız var o yönden başlangıç olarak zor gelebilir ama emin ol bu grubu çok seveceksin. Arkadaşların hepsi çok iyi ve çok şekerHepsini çok seviyorum. Güzel takımımızda hedef kilona ulaşmanı diliyorum.
Ben de kendimi tanıtayım.Ben Hatice.Takımın kaptanıyım.Yardımcı da Kbra23 kod adlıKübra. Sınıf öğretmeniyim,Edirne liyim. 28 yaşındayım ve evliyim.Şuan Kahramanmaraşta çalışıyorum.
bugun ki menum
sbh- peynir , ceviz
oglen - 2tanecik patatesli perawki:)
akwam- balik buglama sebzeli
bugun de iyi beslendim sbh tartida cok ciksam sizlikdi:)
kustum((((((((((((((((((((((((((((
teşekkür ederim memnun oldum Kübra hanım :) bende grubu seveceğime inanıyorum.gazam mübarek olsun.yarın diyetime başlıyorum:)light ekmekler alındı
Resmini koy bakalım belki fikrimiz değişir
:) cok tatliyim dimi:))))
Bak bak birde utanmadanhala konuşuyor.5 kg çok değil mi? Ben 5kg vermek için kuş kadar yiyorum. yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?